הפינה האופטימית למחזור ה17

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
blueman

Re: הפינה האופטימית למחזור ה17

שליחה על ידי blueman »

אדום זקן כתב: צר לי שאני אומר לך את זה,כי אתה אחד החביבים שלי כאן,אבל זה קשקוש מקושקש.
מראה לאוהד הכדורגל הישראלי,כפוי טובה ובעל זכרון קצר.
מאור בוזגלו הוא זה שאחראי על שנתיים נפלאות בצמרת.
הוא זה שהחזיק אותנו תמיד למעלה בזמן שיקירי האוהדים היו בעונת שפל.
שיטה או לא שיטה של אלישע,את המספרים שלו הוא תמיד נתן.
והעניין לגבי השיטה של בכר? אז בוא ואני אחדש לך,בכר בנה ובונה על בוזגלו מתחילת העונה.
העובדה ששם אותו כקפטן שני לצידו של ברדה על חשבון מליקסון,רק מוכיח את זה.
ולגבי הגנה? אם כולם היו יודעים לעשות גם הגנה וגם התקפה כולם היו היום בליגה האנגלית.
גם מליקסון לא בדיוק אלברמן משופר.
מאור בוזגלו טוב ובכושר,בסגל הנוכחי הוא ההבדל בין ב"ש אלופה לב"ש סגנית.
או שלא הבנת אותי נכון או שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך,
דבר ראשון ועם זה גם פתחתי מקודם, אני באמת חושב שבוזי שחקן מעולה לליגה שלנו שהחזיק אותנו שנתיים על הגב שלו כמעט לבדו, אני חושב שהוא שחקן מעולה ואני לא לוקח לו ולא שוכח לו את מה שהוא עשה ועושה למען הקבוצה וממש לא רק בצד המקצועי אלא גם בצד החברתי והקהילתי. עכשיו אחרי שזה נאמר, זה לא בושה לשים את הקלפים על השולחן ולדבר גם על הצדדים הפחות טובים של בוזי כי גם זה קיים כמו אצל כל אחד, וזה נאמר רק בגלל שאני יודע כמה בוזי שחקן חשוב ויכול כמו שאמרת להיות הבדל בין אליפות לכלום בסוף עונה. אבל מאור בוזגלו צריך להבין שהיום בניגוד לשנתיים האחרונות יש אלטרנטיבות מעולות על הספסל ויש מאמן שיש לו דרישות מצד אחד וביצים מצד שני להעמיד הרכב שטוב לקבוצה ופחות לפי שמות וראינו את זה לא פעם השנה. בנוגע למה שאמרת עם הקפטן, ברור לי שבכר בנה על בוזי בתחילת שנה, בכר לא טיפש והוא ראה בדיוק את מה שראו פה כולם במשך שנתיים והוא רצה את מאור בוזגלו טוב ומרוצה והעביר לו את הסרט כמין אמירה של יש המון שחקנים טובים אבל אני בונה עלייך, אבל עברו מאז המון מים ודברים משתנים, ואם פעם היינו אומרים על בוזי הוא לא יורד עם המגן אבל הוא מקבל את הכדור בחצי וככה יש לו יותר ריאות לדריבל על המגן היום יש לך שחקן שמהווה איום עליו כמו נוואקמה, כי הוא גם עוזר יותר בהגנה ויוצא לדריבל אז עם הפיזיות שלו הוא מעיף 2-3 שחקנים ומחפה על המהירות והאוויר בריאות, ברור לי שלא כל השחקנים שלנו מושלמים כי אחרת הם היו משחקים כנראה בליגה אחרת, פשוט חושב שמאור צריך להבין שהיום לא מתמודדים מולו בהרכב נאסר וגבאי אלא מליקסון,נוואקמה ושהר וכל אחד מהשחקנים האלו סוג של כוכב בקנה מידה ארצי. השנה בכר לא יקבל ירידה ביכולת של אך אחד מהם לתקופה ארוכה כמו שהיה בחצי עונה השניה עם בוזי או כמעט כל העונה של מליקסון, בקיצור מאוד אוהב את בוזי, מאוד מקווה שהוא יצליח לשחזר את המספרים שלו מהעונות האחרונות כי כמו שאמרת בוזי טוב יכול להיות ההבדל בין תואר לכלום

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

blueman כתב: או שלא הבנת אותי נכון או שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך,
דבר ראשון ועם זה גם פתחתי מקודם, אני באמת חושב שבוזי שחקן מעולה לליגה שלנו שהחזיק אותנו שנתיים על הגב שלו כמעט לבדו, אני חושב שהוא שחקן מעולה ואני לא לוקח לו ולא שוכח לו את מה שהוא עשה ועושה למען הקבוצה וממש לא רק בצד המקצועי אלא גם בצד החברתי והקהילתי. עכשיו אחרי שזה נאמר, זה לא בושה לשים את הקלפים על השולחן ולדבר גם על הצדדים הפחות טובים של בוזי כי גם זה קיים כמו אצל כל אחד, וזה נאמר רק בגלל שאני יודע כמה בוזי שחקן חשוב ויכול כמו שאמרת להיות הבדל בין אליפות לכלום בסוף עונה. אבל מאור בוזגלו צריך להבין שהיום בניגוד לשנתיים האחרונות יש אלטרנטיבות מעולות על הספסל ויש מאמן שיש לו דרישות מצד אחד וביצים מצד שני להעמיד הרכב שטוב לקבוצה ופחות לפי שמות וראינו את זה לא פעם השנה. בנוגע למה שאמרת עם הקפטן, ברור לי שבכר בנה על בוזי בתחילת שנה, בכר לא טיפש והוא ראה בדיוק את מה שראו פה כולם במשך שנתיים והוא רצה את מאור בוזגלו טוב ומרוצה והעביר לו את הסרט כמין אמירה של יש המון שחקנים טובים אבל אני בונה עלייך, אבל עברו מאז המון מים ודברים משתנים, ואם פעם היינו אומרים על בוזי הוא לא יורד עם המגן אבל הוא מקבל את הכדור בחצי וככה יש לו יותר ריאות לדריבל על המגן היום יש לך שחקן שמהווה איום עליו כמו נוואקמה, כי הוא גם עוזר יותר בהגנה ויוצא לדריבל אז עם הפיזיות שלו הוא מעיף 2-3 שחקנים ומחפה על המהירות והאוויר בריאות, ברור לי שלא כל השחקנים שלנו מושלמים כי אחרת הם היו משחקים כנראה בליגה אחרת, פשוט חושב שמאור צריך להבין שהיום לא מתמודדים מולו בהרכב נאסר וגבאי אלא מליקסון,נוואקמה ושהר וכל אחד מהשחקנים האלו סוג של כוכב בקנה מידה ארצי. השנה בכר לא יקבל ירידה ביכולת של אך אחד מהם לתקופה ארוכה כמו שהיה בחצי עונה השניה עם בוזי או כמעט כל העונה של מליקסון, בקיצור מאוד אוהב את בוזי, מאוד מקווה שהוא יצליח לשחזר את המספרים שלו מהעונות האחרונות כי כמו שאמרת בוזי טוב יכול להיות ההבדל בין תואר לכלום
יש מצב שאתה שולח לי תקציר למייל?

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ns75 כתב:
יש מצב שאתה שולח לי תקציר למייל?
חחחחח יש מצב שחפרתי קצת, להגנתי זה היה מהפלאפון בדרך להסעה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

blueman כתב: חחחחח יש מצב שחפרתי קצת, להגנתי זה היה מהפלאפון בדרך להסעה
להגנתך?! אתה רוצה להגיד לי שאת את כל "מגילת רות: הכוח חוזר" כתבת עם האגודל והאצבע? זה ממש לא להגנתך..זה הרבה יותר לרעתך..

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

קצת רווחים בין פיסקאות והיה הרבה יותר קריא.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום בלב בנשמהההה כתב: להגנתך?! אתה רוצה להגיד לי שאת את כל "מגילת רות: הכוח חוזר" כתבת עם האגודל והאצבע? זה ממש לא להגנתך..זה הרבה יותר לרעתך..
חחח דווקא חשבתי והוסיף את זה בתור יכולת לקורות חיים :כפיים:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

בוזגלו אחרי פציעה והיעדרות ארוכה, בוזגלו ממשיך לספק מספרים, זה מה שצריך לקחת מהיכולת של בוזגלו בינתיים.
לאורך זמן יהיה אפשר לשפוט את התרומה הכוללת של בוזגלו והאם היא עולה או נופלת ממליקסון ושהר שנלחמים איתו על המקום בהרכב.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Sir Alex Ferguson כתב:בוזגלו אחרי פציעה והיעדרות ארוכה, בוזגלו ממשיך לספק מספרים, זה מה שצריך לקחת מהיכולת של בוזגלו בינתיים.
לאורך זמן יהיה אפשר לשפוט את התרומה הכוללת של בוזגלו והאם היא עולה או נופלת ממליקסון ושהר שנלחמים איתו על המקום בהרכב.
אף אחד לא טען אחרת. ברור שאי אפשר לשפוט שחקן אחרי 2-3 משחקים. כל מה שנאמר זה על סמך המשחקים בשנה שעברה ולפני שנתיים ובתקווה שבוזי ימשיך את היכולת הטובה שהייתה לו

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

בשנתיים אחרונות הוא העמיד מספרים שנפלו רק מזהבי.
כמה הגנה זהבי עושה? גם כשזהבי משחק באמצע מישהו זוכר את זהבי מתאקל או יורד לעזור בהגנה?
כמה הגנה מליקסון עושה?
יתכן ובוזגלו יצטרך לעשות התאמות טקטיות כאלה ואחרות, אבל משחקן התקפה אני מצפה קודם כל למספרים, ואת זה בוזגלו עושה הכי טוב בקבוצה, כניראה גם העונה עם כל הרכש וכל ההתקדמות של מליקסון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

זהבי לוחץ כמו כל החלק הקדמי שלנו בערך.
לא חייבים לרדת לגליץ' כדי לעשות הגנה.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Sir Alex Ferguson כתב:בשנתיים אחרונות הוא העמיד מספרים שנפלו רק מזהבי.
כמה הגנה זהבי עושה? גם כשזהבי משחק באמצע מישהו זוכר את זהבי מתאקל או יורד לעזור בהגנה?
כמה הגנה מליקסון עושה?
יתכן ובוזגלו יצטרך לעשות התאמות טקטיות כאלה ואחרות, אבל משחקן התקפה אני מצפה קודם כל למספרים, ואת זה בוזגלו עושה הכי טוב בקבוצה, כניראה גם העונה עם כל הרכש וכל ההתקדמות של מליקסון.
אני לא מבין על מה הוויכוח? מישהו מפקפק ביכולות של בוזגלו? מישהו אמר עליו מילה רעה? תאמין לי שאין אוהד אחד בקבוצה שלא מעריך מכבד ואוהב את בוזגלו. אבל לא זכור לי שהוא פרה קדושה שלא ניתן לדבר עליו מחשש שחס וחלילה ישכחו לו את השנתיים שהוא החזיק אותנו בצמרת. מה כבר אמרנו שהשנה בוזגלו יצטרך בנוסף למספרים שהוא מספק גם להיות אחראי יותר ולעזור במשחק ההגנתי ולא לאבד כדורים על דריבלים מיותרים במקומות מסוכנים. להזכירך הגול שקיבלנו נגד תון בתחילת השנה היה בדיוק בגלל איבוד כדור של בוזגלו, זה לא מוריד מהאהבה שלי כלפיו ומהערכה העצומה שיש לי אליו אבל מפה ולהפוך אותו לקדוש מעונה זה היסחפות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:בשנתיים אחרונות הוא העמיד מספרים שנפלו רק מזהבי.
כמה הגנה מליקסון עושה?
לא חושב שיהיה נכון להסתכל רק על המספרים.
אם בוזגלו יבקיע יותר ממליקסון והיכולת הקבוצתית תיפגע אז לא התקדמנו לשום מקום, אפילו הלכנו אחורה.

השאיפה צריכה להיות שנמשיך לראות קבוצה.
לא שחקנים בודדים עם מניירות של כוכבים.

ואני עם יוסי. ההשוואה לזהבי לא במקום.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

blueman כתב: אני לא מבין על מה הוויכוח? מישהו מפקפק ביכולות של בוזגלו? מישהו אמר עליו מילה רעה? תאמין לי שאין אוהד אחד בקבוצה שלא מעריך מכבד ואוהב את בוזגלו. אבל לא זכור לי שהוא פרה קדושה שלא ניתן לדבר עליו מחשש שחס וחלילה ישכחו לו את השנתיים שהוא החזיק אותנו בצמרת. מה כבר אמרנו שהשנה בוזגלו יצטרך בנוסף למספרים שהוא מספק גם להיות אחראי יותר ולעזור במשחק ההגנתי ולא לאבד כדורים על דריבלים מיותרים במקומות מסוכנים. להזכירך הגול שקיבלנו נגד תון בתחילת השנה היה בדיוק בגלל איבוד כדור של בוזגלו, זה לא מוריד מהאהבה שלי כלפיו ומהערכה העצומה שיש לי אליו אבל מפה ולהפוך אותו לקדוש מעונה זה היסחפות.
תקרא את חברנו זיו ואז את המשפטים הראשונים שלך.
איו בעיה עם ביקורת, יש בעיה עם ביקורת מגמתית שלא קשורה למציאות ולצורה שבה היא נכתבת.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

izguy83 כתב: תקרא את חברנו זיו ואז את המשפטים הראשונים שלך.
איו בעיה עם ביקורת, יש בעיה עם ביקורת מגמתית שלא קשורה למציאות ולצורה שבה היא נכתבת.
עברתי עכשיו על השירשור שוב ובאמת שאני לא מבין מה הבעיתיות בביקורת שנאמרה. לא ראיתי דבר אחד שהוא מגמתי, לא ראיתי משהו אחד שניתן לפירוש כך או אחרת, כל הדיבור סובב סביב דריבלים מיותרים ועזרה למגן בהגנה, אני חושב שזאת ביקורת לגיטימית במיוחד שנאמרת גם לצד דברים טובים שבוזי עושה כך שקשה להגיד שהיא מגמתית ולא אובייקטיבית. אבל באמת אשמח לדעת מה בדיוק הפריע בהודעות הראשונות שלי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

כדורגל הוא משחק פשוט ואתם הופכים אותו למורכב. אם בוזגלו נותן העונה את המספרים של שנתיים קודמות אנחנו אלופים, ומצידי שלא יחטוף כדור אחד בחצי שלנו.
כמו שכתבתי בטופיק של אופיר, יש לאנשים זיכרון קצר. גם מליקסון לא עושה הגנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה