או שלא הבנת אותי נכון או שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך,אדום זקן כתב: צר לי שאני אומר לך את זה,כי אתה אחד החביבים שלי כאן,אבל זה קשקוש מקושקש.
מראה לאוהד הכדורגל הישראלי,כפוי טובה ובעל זכרון קצר.
מאור בוזגלו הוא זה שאחראי על שנתיים נפלאות בצמרת.
הוא זה שהחזיק אותנו תמיד למעלה בזמן שיקירי האוהדים היו בעונת שפל.
שיטה או לא שיטה של אלישע,את המספרים שלו הוא תמיד נתן.
והעניין לגבי השיטה של בכר? אז בוא ואני אחדש לך,בכר בנה ובונה על בוזגלו מתחילת העונה.
העובדה ששם אותו כקפטן שני לצידו של ברדה על חשבון מליקסון,רק מוכיח את זה.
ולגבי הגנה? אם כולם היו יודעים לעשות גם הגנה וגם התקפה כולם היו היום בליגה האנגלית.
גם מליקסון לא בדיוק אלברמן משופר.
מאור בוזגלו טוב ובכושר,בסגל הנוכחי הוא ההבדל בין ב"ש אלופה לב"ש סגנית.
דבר ראשון ועם זה גם פתחתי מקודם, אני באמת חושב שבוזי שחקן מעולה לליגה שלנו שהחזיק אותנו שנתיים על הגב שלו כמעט לבדו, אני חושב שהוא שחקן מעולה ואני לא לוקח לו ולא שוכח לו את מה שהוא עשה ועושה למען הקבוצה וממש לא רק בצד המקצועי אלא גם בצד החברתי והקהילתי. עכשיו אחרי שזה נאמר, זה לא בושה לשים את הקלפים על השולחן ולדבר גם על הצדדים הפחות טובים של בוזי כי גם זה קיים כמו אצל כל אחד, וזה נאמר רק בגלל שאני יודע כמה בוזי שחקן חשוב ויכול כמו שאמרת להיות הבדל בין אליפות לכלום בסוף עונה. אבל מאור בוזגלו צריך להבין שהיום בניגוד לשנתיים האחרונות יש אלטרנטיבות מעולות על הספסל ויש מאמן שיש לו דרישות מצד אחד וביצים מצד שני להעמיד הרכב שטוב לקבוצה ופחות לפי שמות וראינו את זה לא פעם השנה. בנוגע למה שאמרת עם הקפטן, ברור לי שבכר בנה על בוזי בתחילת שנה, בכר לא טיפש והוא ראה בדיוק את מה שראו פה כולם במשך שנתיים והוא רצה את מאור בוזגלו טוב ומרוצה והעביר לו את הסרט כמין אמירה של יש המון שחקנים טובים אבל אני בונה עלייך, אבל עברו מאז המון מים ודברים משתנים, ואם פעם היינו אומרים על בוזי הוא לא יורד עם המגן אבל הוא מקבל את הכדור בחצי וככה יש לו יותר ריאות לדריבל על המגן היום יש לך שחקן שמהווה איום עליו כמו נוואקמה, כי הוא גם עוזר יותר בהגנה ויוצא לדריבל אז עם הפיזיות שלו הוא מעיף 2-3 שחקנים ומחפה על המהירות והאוויר בריאות, ברור לי שלא כל השחקנים שלנו מושלמים כי אחרת הם היו משחקים כנראה בליגה אחרת, פשוט חושב שמאור צריך להבין שהיום לא מתמודדים מולו בהרכב נאסר וגבאי אלא מליקסון,נוואקמה ושהר וכל אחד מהשחקנים האלו סוג של כוכב בקנה מידה ארצי. השנה בכר לא יקבל ירידה ביכולת של אך אחד מהם לתקופה ארוכה כמו שהיה בחצי עונה השניה עם בוזי או כמעט כל העונה של מליקסון, בקיצור מאוד אוהב את בוזי, מאוד מקווה שהוא יצליח לשחזר את המספרים שלו מהעונות האחרונות כי כמו שאמרת בוזי טוב יכול להיות ההבדל בין תואר לכלום