ועדין, אין שום פסול בהודעת הארגון.YallaHapoel כתב: אני מאמין שבכל מקרה לא היה אוהד שנשאר בחוץ, תרגיל הפחדה של המועדון.
לא כולם חייבים להסכים איתה.
אבל לא צריך לטנף. בואו לא נשכח מה האנשים האלו עושים לגמרי בהתנדבות.
ועדין, אין שום פסול בהודעת הארגון.YallaHapoel כתב: אני מאמין שבכל מקרה לא היה אוהד שנשאר בחוץ, תרגיל הפחדה של המועדון.
ממש לא במקום התגובה הזו. אם היית יודע רק רבע ממה שאורן בפרט והארגון בכלל עושים בשביל הקהל לא היית חושב על להגיב בצורה הזוdardasmiley כתב:
תנמיך את הטונים שלך, זה שאתה חבר ארגון לא הופך אותך לאיזה ביג שוט כמו שנדמה לך.
אם לא נראה לי איך שהגבתם אני אכתוב על זה ואעיר על זה, במיוחד על גבי פורום שנועד לאוהדים לחוות את דעתם.
ואם אתה כותב בפורום "ציבורי", תהיה מוכן גם לקרוא תגובות והודעות שלא נוח לך לשמוע.
אני לא מתכוון להתיישר עם מה שאתה חושב.
הם לא מחויבים לכמות כלשהי? לכמה?oranu כתב: כי הם מקצים רק 570 כרטיסים וחושבים שהם יכולים למלא את המגרש כנראה, אולי יפשירו עוד לקראת המשחק, בכל מקרה לא נראה לי שיסעו יותר מ 570 אבל עדיף להירשם ושהמועדון יידע להיערך בהתאם.
נראה לך שמישהו יגיע למשחק מחו"ל ולא יכנס? מקסימום שולפים 50$ וקונים ממקומי...a-t כתב: איך אתה יכול להיות בטוח שיהיו מספיק כרטיסים בלי לדעת בדיוק כמה אנשים מתענינים לנסוע?
אורן אבל הפייסבוק של הארגון לא מייצג רק את חברי הארגון...oranu כתב:
שוב, הביקורת שלך לגיטימית, אני קורא ומבין מאיפה זה בא, בינתיים משתמשים אחרים בוחרים לדבר מסריח כשבינתיים מי שמרכז את הרשימה של הנוסעים למשחק החוץ ולדאוג שלכולם יהיה כרטיס זה אחד מחברי הארגון.
לדעתך היה אפשר לסגור את זה בשקט? סבבה, דעתך.
חברי הארגון בחרו לכתוב את הביקורת בפומבי וזו זכותם, זכותכם לבקר אבל אני עדיין לא מבין איך כל מבקרי הארגון פה שעושים זאת בפורום ציבורי עם אלפי צפיות באים בטענות למה הארגון מבקר בפומבי את המועדון כשהם בעצמם עושם זאת.
מילא יבקר אותנו על ההודעה הפומבית אדם שמבקר אותנו בשיחות אישיות, אבל אין כאלה
לא חלקתי בשום נקודה על העשייה שלו (לא מכיר אותו) או של הארגון. אין לי מילה רעה אחת להגיד על העשיה של הארגון. באמת המון מחמאות.dor69 כתב: ממש לא במקום התגובה הזו. אם היית יודע רק רבע ממה שאורן בפרט והארגון בכלל עושים בשביל הקהל לא היית חושב על להגיב בצורה הזו
סבבה אז יש דרך להעביר ביקורת.dardasmiley כתב:
לא חלקתי בשום נקודה על העשייה שלו (לא מכיר אותו) או של הארגון. אין לי מילה רעה אחת להגיד על העשיה של הארגון. באמת המון מחמאות.
המחלוקת היחידה שלי היא עם דרך ההתבטאות, הפרטנית שלו, והכוללת של הארגון כארגון.
זה לא מה שנכתב בהודעת המועדון.The red one כתב:אריאל נסחפת בטירוף.
לא חולק על תרומת הארגון אבל ״הודעה שהפקירה״? כולה אמרו לאוהדים לבדוק ב100% שיש להם כרטיסים כי כנראה הם ידעו שיש משרדי כרטיסים שמבטיחים כרטיס ועוד לא שריינו למי שרכש דרכם.
הפקירה..
אף אחד לא מטנף, אתה יורה על אוטומט.oranu כתב:
וזה סבבה והגיוני לטנף ולבקר אותנו פה בפורום פתוח לכולם? יכולת לשלוח הודעה פרטית היית מקבל אחלה תגובה עניינית.
על אותו משקל, המועדון לא חסין מביקורת בדיוק כמו שהארגון לא, אנחנו את הביקורות כבר רגילים לקבל אבל זה פחות מעניין אותנו, בסוף מה שחשוב זו התוצאה והתוצאה היא שהמועדון התעשת והוציא ניסוח חדש ומרכז רשימת נוסעים למשחק (מה שהיה צריך להיות מלכתחילה והיה צריך להיכתב באופן ברור באותו פוסט שלמי שלא ייסע דרך המועדון יש פתרון ןזה ליצור קשר/לשלוח הודעה/לרכוש בשפע וכו וכן וכו
אתה מבקר את הדרדס בדיוק על מה שהוא ביקר את הארגון.YallaHapoel כתב: סבבה אז יש דרך להעביר ביקורת.
הם יכלו לפנות למועדון לפני תגובה בפייסבוק אבל מה שמשתמע מההתנהלות זה שבכוונה הגיבו כך. לאור ההתבטאויות על שת"פ בין הארגון למועדון אני בטח שלנציג אחד לפחות שלהם יש קו ישיר לנציג המועדון וחבל לחולל סערה על לא כלום. לנושא עצמו, זה יפה שהארגון חרט על דגלו את העובדה שכל אוהד שווה ואין זה משנה איך הוא טס למשחק, אבל בקלות ובלי מאמץ יכלו לקצץ בתוקפנות וארסיות כלפי עמוד פייסבוק של הקבוצה. כאילו באמת חוץ מאולי איזה רצון לעורר מהומה מה גרם להגיב כך?!Sir Alex Ferguson כתב:לי זה הרגיש שהמועדון בהודעה שלו רצה שאוהדים יקנו חבילה למשחק דרכם ולכן הציג את זה שניתן להבטיח כרטיס רק בחבילה דרכם על מנת לעזור בשיווק החבילה של המועדון.
לדעתי בארגון ראו את זה באותה צורה ולכן הגיבו כפי שהגיבו (לדעתי היה נכון יותר קודם לפנות לאסי ואז אם לא מסתדר להגיב כפי שהגיבו, אבל הסיבה להכל הייתה ההודעה הסופר בעייתית שהמועדון הוציא).