דילים למולדובה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: דילים למולדובה

שליחה על ידי izguy83 »

YallaHapoel כתב: אני מאמין שבכל מקרה לא היה אוהד שנשאר בחוץ, תרגיל הפחדה של המועדון.
ועדין, אין שום פסול בהודעת הארגון.
לא כולם חייבים להסכים איתה.
אבל לא צריך לטנף. בואו לא נשכח מה האנשים האלו עושים לגמרי בהתנדבות.

סמל אישי של משתמש
dor69

Re: כרטיסי לשריף חוץ

שליחה על ידי dor69 »

dardasmiley כתב:
תנמיך את הטונים שלך, זה שאתה חבר ארגון לא הופך אותך לאיזה ביג שוט כמו שנדמה לך.
אם לא נראה לי איך שהגבתם אני אכתוב על זה ואעיר על זה, במיוחד על גבי פורום שנועד לאוהדים לחוות את דעתם.
ואם אתה כותב בפורום "ציבורי", תהיה מוכן גם לקרוא תגובות והודעות שלא נוח לך לשמוע.
אני לא מתכוון להתיישר עם מה שאתה חושב.
ממש לא במקום התגובה הזו. אם היית יודע רק רבע ממה שאורן בפרט והארגון בכלל עושים בשביל הקהל לא היית חושב על להגיב בצורה הזו

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב: כי הם מקצים רק 570 כרטיסים וחושבים שהם יכולים למלא את המגרש כנראה, אולי יפשירו עוד לקראת המשחק, בכל מקרה לא נראה לי שיסעו יותר מ 570 אבל עדיף להירשם ושהמועדון יידע להיערך בהתאם.
הם לא מחויבים לכמות כלשהי? לכמה?

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

a-t כתב: איך אתה יכול להיות בטוח שיהיו מספיק כרטיסים בלי לדעת בדיוק כמה אנשים מתענינים לנסוע?
נראה לך שמישהו יגיע למשחק מחו"ל ולא יכנס? מקסימום שולפים 50$ וקונים ממקומי...

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

כי יש הקצאה חובה שגם אותה לא נמלא.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

oranu כתב:
שוב, הביקורת שלך לגיטימית, אני קורא ומבין מאיפה זה בא, בינתיים משתמשים אחרים בוחרים לדבר מסריח כשבינתיים מי שמרכז את הרשימה של הנוסעים למשחק החוץ ולדאוג שלכולם יהיה כרטיס זה אחד מחברי הארגון.

לדעתך היה אפשר לסגור את זה בשקט? סבבה, דעתך.

חברי הארגון בחרו לכתוב את הביקורת בפומבי וזו זכותם, זכותכם לבקר אבל אני עדיין לא מבין איך כל מבקרי הארגון פה שעושים זאת בפורום ציבורי עם אלפי צפיות באים בטענות למה הארגון מבקר בפומבי את המועדון כשהם בעצמם עושם זאת.

מילא יבקר אותנו על ההודעה הפומבית אדם שמבקר אותנו בשיחות אישיות, אבל אין כאלה
אורן אבל הפייסבוק של הארגון לא מייצג רק את חברי הארגון...

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אפשר לדון על צורת התגובה, אבל ההתערבות של הארגון במקרה הזה מבורכת.
המועדון הוציא הודעה שהפקירה למעשה את האוהדים שלא טסים עם הקבוצה. הארגון דאג שיהיה כרטיס לכל מי שטס וראוי לשבח על הדאגה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אריאל נסחפת בטירוף.

לא חולק על תרומת הארגון אבל ״הודעה שהפקירה״? כולה אמרו לאוהדים לבדוק ב100% שיש להם כרטיסים כי כנראה הם ידעו שיש משרדי כרטיסים שמבטיחים כרטיס ועוד לא שריינו למי שרכש דרכם.

הפקירה..

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

dor69 כתב: ממש לא במקום התגובה הזו. אם היית יודע רק רבע ממה שאורן בפרט והארגון בכלל עושים בשביל הקהל לא היית חושב על להגיב בצורה הזו
לא חלקתי בשום נקודה על העשייה שלו (לא מכיר אותו) או של הארגון. אין לי מילה רעה אחת להגיד על העשיה של הארגון. באמת המון מחמאות.
המחלוקת היחידה שלי היא עם דרך ההתבטאות, הפרטנית שלו, והכוללת של הארגון כארגון.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

dardasmiley כתב:
לא חלקתי בשום נקודה על העשייה שלו (לא מכיר אותו) או של הארגון. אין לי מילה רעה אחת להגיד על העשיה של הארגון. באמת המון מחמאות.
המחלוקת היחידה שלי היא עם דרך ההתבטאות, הפרטנית שלו, והכוללת של הארגון כארגון.
סבבה אז יש דרך להעביר ביקורת.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

The red one כתב:אריאל נסחפת בטירוף.

לא חולק על תרומת הארגון אבל ״הודעה שהפקירה״? כולה אמרו לאוהדים לבדוק ב100% שיש להם כרטיסים כי כנראה הם ידעו שיש משרדי כרטיסים שמבטיחים כרטיס ועוד לא שריינו למי שרכש דרכם.

הפקירה..
זה לא מה שנכתב בהודעת המועדון.
לכתוב לאוהדים שכבר קנו כרטיסי טיסה וחבילות שרק ל150 בערך ברי המזל ובעלי הממון מובטח כרטיס למשחק, ולמועדון אין כל אחריות על כל היתר (למרות שהוא אחראי לכל הפחות על חלוקת הכרטיסים לאוהדי קבוצת החוץ) זה להפקיר, לברוח מאחריות, להקטין ראש, לזלזל או כל פועל אחר בעל משמעות דומה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לי זה הרגיש שהמועדון בהודעה שלו רצה שאוהדים יקנו חבילה למשחק דרכם ולכן הציג את זה שניתן להבטיח כרטיס רק בחבילה דרכם על מנת לעזור בשיווק החבילה של המועדון.

לדעתי בארגון ראו את זה באותה צורה ולכן הגיבו כפי שהגיבו (לדעתי היה נכון יותר קודם לפנות לאסי ואז אם לא מסתדר להגיב כפי שהגיבו, אבל הסיבה להכל הייתה ההודעה הסופר בעייתית שהמועדון הוציא).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

oranu כתב:
וזה סבבה והגיוני לטנף ולבקר אותנו פה בפורום פתוח לכולם? יכולת לשלוח הודעה פרטית היית מקבל אחלה תגובה עניינית.

על אותו משקל, המועדון לא חסין מביקורת בדיוק כמו שהארגון לא, אנחנו את הביקורות כבר רגילים לקבל אבל זה פחות מעניין אותנו, בסוף מה שחשוב זו התוצאה והתוצאה היא שהמועדון התעשת והוציא ניסוח חדש ומרכז רשימת נוסעים למשחק (מה שהיה צריך להיות מלכתחילה והיה צריך להיכתב באופן ברור באותו פוסט שלמי שלא ייסע דרך המועדון יש פתרון ןזה ליצור קשר/לשלוח הודעה/לרכוש בשפע וכו וכן וכו
אף אחד לא מטנף, אתה יורה על אוטומט.
אני 99 אחוז מהזמן מגן על הארגון והקבוצה,
הפעם חטאתם, אפשר גם לקבל ביקורת.
אני בשורה התחתונה מייצג את עצמי, אתם לא, תבין את ההבדל,
ותפריד בין הדאגה שהיא מבורכת לבין הדרך ההתנסחות והפלטפורמה שבה זה נעשה.

פוסט בעייתי או לא, שנינו יודעים שיש לכם ערוץ ישיר עם המועדון,
תנצלו אותו, זה סתם מוציא אתכם ואותם רע כשזה נעשה ככה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

YallaHapoel כתב: סבבה אז יש דרך להעביר ביקורת.
אתה מבקר את הדרדס בדיוק על מה שהוא ביקר את הארגון.
יש דרך להעביר ביקורת. וזאת לא הדרך בה הם בחרו הפעם.

סמל אישי של משתמש
matanred

שליחה על ידי matanred »

Sir Alex Ferguson כתב:לי זה הרגיש שהמועדון בהודעה שלו רצה שאוהדים יקנו חבילה למשחק דרכם ולכן הציג את זה שניתן להבטיח כרטיס רק בחבילה דרכם על מנת לעזור בשיווק החבילה של המועדון.

לדעתי בארגון ראו את זה באותה צורה ולכן הגיבו כפי שהגיבו (לדעתי היה נכון יותר קודם לפנות לאסי ואז אם לא מסתדר להגיב כפי שהגיבו, אבל הסיבה להכל הייתה ההודעה הסופר בעייתית שהמועדון הוציא).
הם יכלו לפנות למועדון לפני תגובה בפייסבוק אבל מה שמשתמע מההתנהלות זה שבכוונה הגיבו כך. לאור ההתבטאויות על שת"פ בין הארגון למועדון אני בטח שלנציג אחד לפחות שלהם יש קו ישיר לנציג המועדון וחבל לחולל סערה על לא כלום. לנושא עצמו, זה יפה שהארגון חרט על דגלו את העובדה שכל אוהד שווה ואין זה משנה איך הוא טס למשחק, אבל בקלות ובלי מאמץ יכלו לקצץ בתוקפנות וארסיות כלפי עמוד פייסבוק של הקבוצה. כאילו באמת חוץ מאולי איזה רצון לעורר מהומה מה גרם להגיב כך?!
ובנימה אחרת, לא צריך ליפול פה על כל מי שמעביר ביקורת על הארגון. כבק היו פה דיונים ארוכים על מעמדם, מעלותיהם, תרומתם וכו' של חברי הארגון. בפורום הזה מותר ורצוי שתעבור ביקורת

שלח תגובה