לרוץ עם חלוץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: לרוץ עם חלוץ

שליחה על ידי The red one »

אלדר כתב:ברדה אתמול זה היה חילוף מתבקש. והיה צריך להיעשות מוקדם יותר.
לא מדבר על גולים ולא על בישולים.
על נתון קטן ומוזר שקשה לשים לב אליו.
מנהיגות
לגרום לשופט לשנות את השריקות הקטנות והמעצבנות שקרו אתמול תמיד לרעתנו.
ברדה אמנם לא צלח את זה כל כך אתמול אבל כן נצטרך אותו חם במאני טיים כשהשופטים נותנים להרביץ וקשוחים יותר
אל תספידו אותו כל כך מהר!
ברדה לא היה צריך להכנס אתמול.

לא רק שלא תרם על הדשא, שזה היה דיי צפוי, הוא גם לא עזר במה שלדעתך היה צריך להכניס אותו בשביל ויותר מזה - התנפל מאוד על השופטים והוסיף, לדעתי, ללחץ הרב שהיה.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

בכר איכזב אותי עם החילוף של ברדה אתמול,שיחקנו על כדורים ארוכים והגבהות, לוסיו היה מנצח לנו את המשחק

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

The red one כתב: ברדה לא היה צריך להכנס אתמול.

לא רק שלא תרם על הדשא, שזה היה דיי צפוי, הוא גם לא עזר במה שלדעתך היה צריך להכניס אותו בשביל ויותר מזה - התנפל מאוד על השופטים והוסיף, לדעתי, ללחץ הרב שהיה.
תראה מה רשמתי בסוף.. הוא לא צלח.
אבל זה ברדה.. הוא יצליח בפעם הבאה ותהיה בטוח שרעננה ות״א זו רק ההתחלה של קבוצות שבאות לעשות קמיקאזה נגדנו.
ושם ברדה יהיה אפקטיבי יותר מתמיד ונצטרך אותו מאוד.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אם היה שופט נורמלי אתמול, כולכם אומרים שבכר גאון בגלל שברדה בישל פנדל.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

CrazyRed7 כתב:אם היה שופט נורמלי אתמול, כולכם אומרים שבכר גאון בגלל שברדה בישל פנדל.
אם הרוש לא תמנון אתמול, אדום זקן וns75 חוגגים פה את חטא ההיבריס :מוציא לשון:

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

קצת צפוף קדימה, הקישור היצירתי דליל.

מה דעתכם על השאלת לוסיו לסכנין עד סוף העונה ולרכישה של זורזיניו?

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

MikiRed כתב:קצת צפוף קדימה, הקישור היצירתי דליל.

מה דעתכם על השאלת לוסיו לסכנין עד סוף העונה ולרכישה של זורזיניו?
אדם משוגע הוא אדם אשר חוזר על אותה פעולה שוב שוב ומצפה לתגובה שונה.
אלברט איינשטיין.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

נראה לי זה הסוכן של ז׳אורז׳יניו

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

החילוף של ברדה נראה על פניו כחילוף שלא נעשה בזמן ובמקום הנכון

יש משחקים אחרים שאפשר לתת לו להוריד חלודה, לא במצב של תיקו בשלהי המחצית השנייה

אבל, לברק יש אצלי טונה של קרדיט, סומך עליו שהוא ראה באימונים דברים שגרמו לו לעשות דווקא את החילוף הזה, ושלא מדובר פה בחילוף פוליטי

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

ns75 כתב:החילוף של ברדה נראה על פניו כחילוף שלא נעשה בזמן ובמקום הנכון

יש משחקים אחרים שאפשר לתת לו להוריד חלודה, לא במצב של תיקו בשלהי המחצית השנייה

אבל, לברק יש אצלי טונה של קרדיט, סומך עליו שהוא ראה באימונים דברים שגרמו לו לעשות דווקא את החילוף הזה, ושלא מדובר פה בחילוף פוליטי
בול

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Totti כתב: סלח לי משה, אתה משקר לעצמך ולנו.

בכר הכניס את ברדה כי רצה שקט. אין שום סיבה הגיונית אחרת ואין לו שום עליונות מקצועית על חלוץ כלשהו בסגל.
סלח לי שי אני ב 99 אחוז מההודעות מסכים איתך.

לא יכול להיות שאתה לא נותן קרדיט למאמן שחושב על שיקולים מקצועיים נטו והוכיח זאת בעבר.

לא יכול להיות שאתה קובע שמשה משקר לו ולכולנו כי פאקינג אליניב ברדה קיבל 20 דקות במשחק מול הפועל תל אביב אחרי שהוא חוזר מפציעה.

אין לו שום עליונות מקצועית? למה? כי אתה באימונים איתם כל יום? או כי הוא חזר מפציעה ואז אסור לתת לו דקות לטעמך באופן כללי כי הוא לא מספיק טוב.

אליניב ברדה הוא הרבה דברים - פייטר זה אחד מהם.

הוא סופר ראוי לקבל הזדמנות להוכיח את עצמו בלי שום קשר לעבר ולערך שלו למועדון, מקצועית נטו גם בגיל 35 הוא ראוי - בטח כשמי שאמור לשחק כחלוצי שפיץ לפניו זה מוחמד גאדיר ולוסיו שאני אוהב את שניהם ומחזיק מהם אבל לא הוכיחו שום דבר שהופך אותם לטאבו בהרכב ושאסור חלילה לתת לברדה הזדמנות לפניהם.

בן סהר הוא החלוץ שצריך לפתוח היום ובצדק ומגיע לו לפתוח בכל משחק פרט לענייני רוטציה ושמירה על הסגל - הוא כובש בקצב טוב ויש לו ניצול מצבים טוב.

בכושר הנוכחי אחריו ברדה לוסיו וגאדיר לא שונים, כשלברדה יתרון איכותי עליהם מבחינת ניסיון וסיומת, להם יתרונות אחרים - לוסיו בפיזיות, גאדיר במהירות.

לכולם מגיע צאנס, ברק יודע מה הוא עושה ויודע מתי לתת צאנס למי ואיך להכניס את כולם לכושר, עונה שעברה זה עבד מצויין וכל אחד נתן את חלקו בתקופה אחרת, נקווה שגפ השנה יקרה אותו דבר.

תנו צאנס, אחרי זה תשחטו את המאמן שהוא לא מקצועי ואת הקפטן שלא מגיעות לו דקות בהרכב כי הוא עבר פציעה קשה, כולם עוברים פציעות וכולם חוזרים לכושר באמצעות דקות משחק.
נערך לאחרונה על ידי oranu ב 27 דצמבר 2016, 02:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

RedHell כתב:לא הייתה שום סיבה שאליה ייכנס אתמול ע"ח לוסיו.
ברור שהחילוף הוא כדי ליצור שקט תעשייתי, אך מאכזב שמגיעים למצב הזה בכלל.
אליה הוא אל, אבל גם הוא צריך להפנים שאחריי 3 חודשים ללא כדורגל הוא אפילו לא שחקן 4 בחילופים.
במשחק כזה לא היה לו מה לעשות במגרש, ולמעט המהלך עם קורהוט לא הורגש שהוא היה חלק מהמשחק בכלל.
לתפיסתך אליה ומליקסון ובוזגלו וכל מי שחוזר מפציעה לא צריך לקבל דקות אף פעם בליגה כי הוא חזר מפציעה של כמה חודשים והוא לא מתאים לפני אלה שכשירים.

ואם הוא לא מקום 4 בחילופים באף משחק ליגה אז אפשר לשחרר אותו מהקבוצה כאן ועכשיו (לא קיבל דקות ברעננה, קיבל נגד הפועל, הכל בסדר זה לא זלטאן והיגוואין לפניו ברוטציה, שחקנים ברמתו מגיעה לכולם הזדמנות, גם גאדיר קיבל אותה אחרי פציעה גם לאליה מגיע).

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

oranu כתב:

לא יכול להיות שאתה לא נותן קרדיט למאמן שחושב על שיקולים מקצועיים נטו והוכיח זאת בעבר.

לא יכול להיות שאתה קובע שמשה משקר לו ולכולנו כי פאקינג אליניב ברדה קיבל 20 דקות במשחק מול הפועל תל אביב אחרי שהוא חוזר מפציעה.

אין לו שום עליונות מקצועית? למה? כי אתה באימונים איתם כל יום? או כי הוא חזר מפציעה ואז אסור לתת לו דקות לטעמך באופן כללי כי הוא לא מספיק טוב.

הוא סופר ראוי לקבל הזדמנות להוכיח את עצמו בלי שום קשר לעבר ולערך שלו למועדון, מקצועית נטו גם בגיל 35 הוא ראוי - בטח כשמי שאמור לשחק כחלוצי שפיץ לפניו זה מוחמד גאדיר ולוסיו שאני אוהב את שניהם ומחזיק מהם אבל לא הוכיחו שום דבר שהופך אותם לטאבו בהרכב ושאסור חלילה לתת לברדה הזדמנות לפניהם.

בן סהר הוא החלוץ שצריך לפתוח היום ובצדק ומגיע לו לפתוח בכל משחק פרט לענייני רוטציה ושמירה על הסגל - הוא כובש בקצב טוב ויש לו ניצול מצבים טוב.

בכושר הנוכחי אחריו ברדה לוסיו וגאדיר לא שונים, כשלברדה יתרון איכותי עליהם מבחינת ניסיון וסיומת, להם יתרונות אחרים - לוסיו בפיזיות, גאדיר במהירות.

לכולם מגיע צאנס, ברק יודע מה הוא עושה ויודע מתי לתת צאנס למי ואיך להכניס את כולם לכושר, עונה שעברה זה עבד מצויין וכל אחד נתן את חלקו בתקופה אחרת, נקווה שגפ השנה יקרה אותו דבר.

תנו צאנס, אחרי זה תשחטו את המאמן שהוא לא מקצועי ואת הקפטן שלא מגיעות לו דקות בהרכב כי הוא עבר פציעה קשה, כולם עוברים פציעות וכולם חוזרים לכושר באמצעות דקות משחק.
אחשלי,
כמו שאמרתי בהמשך, אין לי בעיה עם שיקולים שאינם רק על בסיס מקצועי. זה לגמרי בסדר להחליט לשתף את ברדה שהוא דמות אדירה, מנהיג ושחקן גדול, גם אם הוא לא בכושר שיא.

אבל כשמסתכלים על הרוטציה גרידא, אליה לא אמור לעלות לפני אחרים. זה נתון די עובדתי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

oranu כתב:

כן אחי, אין לו עליונות מקצועית על חלוץ אחר בסגל ואני לא צריך להיות באימונים בשביל זה.
זה לא שחקן חדש שאנחנו לא מכירים, הוא כאן כבר 3 וחצי שנים בסבב הנוכחי.
שהר, לוסיו וגאדיר טובים ממנו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

YallaHapoel כתב: כן אחי, אין לו עליונות מקצועית על חלוץ אחר בסגל ואני לא צריך להיות באימונים בשביל זה.
זה לא שחקן חדש שאנחנו לא מכירים, הוא כאן כבר 3 וחצי שנים בסבב הנוכחי.
שהר, לוסיו וגאדיר טובים ממנו.
אנחנו לא מדברים על אותו שחקן שנבחר לשחקן העונה והיה החלוץ הבכיר בסגל בעונה שעברה? איך פתאום הוא הבחירה הרביעית לעמדה?

שלח תגובה