Totti כתב:
סלח לי משה, אתה משקר לעצמך ולנו.
בכר הכניס את ברדה כי רצה שקט. אין שום סיבה הגיונית אחרת ואין לו שום עליונות מקצועית על חלוץ כלשהו בסגל.
סלח לי שי אני ב 99 אחוז מההודעות מסכים איתך.
לא יכול להיות שאתה לא נותן קרדיט למאמן שחושב על שיקולים מקצועיים נטו והוכיח זאת בעבר.
לא יכול להיות שאתה קובע שמשה משקר לו ולכולנו כי פאקינג אליניב ברדה קיבל 20 דקות במשחק מול הפועל תל אביב אחרי שהוא חוזר מפציעה.
אין לו שום עליונות מקצועית? למה? כי אתה באימונים איתם כל יום? או כי הוא חזר מפציעה ואז אסור לתת לו דקות לטעמך באופן כללי כי הוא לא מספיק טוב.
אליניב ברדה הוא הרבה דברים - פייטר זה אחד מהם.
הוא סופר ראוי לקבל הזדמנות להוכיח את עצמו בלי שום קשר לעבר ולערך שלו למועדון, מקצועית נטו גם בגיל 35 הוא ראוי - בטח כשמי שאמור לשחק כחלוצי שפיץ לפניו זה מוחמד גאדיר ולוסיו שאני אוהב את שניהם ומחזיק מהם אבל לא הוכיחו שום דבר שהופך אותם לטאבו בהרכב ושאסור חלילה לתת לברדה הזדמנות לפניהם.
בן סהר הוא החלוץ שצריך לפתוח היום ובצדק ומגיע לו לפתוח בכל משחק פרט לענייני רוטציה ושמירה על הסגל - הוא כובש בקצב טוב ויש לו ניצול מצבים טוב.
בכושר הנוכחי אחריו ברדה לוסיו וגאדיר לא שונים, כשלברדה יתרון איכותי עליהם מבחינת ניסיון וסיומת, להם יתרונות אחרים - לוסיו בפיזיות, גאדיר במהירות.
לכולם מגיע צאנס, ברק יודע מה הוא עושה ויודע מתי לתת צאנס למי ואיך להכניס את כולם לכושר, עונה שעברה זה עבד מצויין וכל אחד נתן את חלקו בתקופה אחרת, נקווה שגפ השנה יקרה אותו דבר.
תנו צאנס, אחרי זה תשחטו את המאמן שהוא לא מקצועי ואת הקפטן שלא מגיעות לו דקות בהרכב כי הוא עבר פציעה קשה, כולם עוברים פציעות וכולם חוזרים לכושר באמצעות דקות משחק.