נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:1. לא חבר של לוטם זינו וגם לא מכיר אותו. עצם העלאת הטענה מלמדת לדעתי על ניסיון להסית את הדיון למקומות אחרים כדי למנוע ביקורת נגד ההנהלה.

2. פעם אחרונה שבדקתי הצעה חוזה מהפועל באר שבע לא נחשבת סוד מדינה. וכן, אם שחקן קורא ורואה שהוא מוצג כרודף בצע, זכותו להציג את הדברים כפי שהם.
הניסיון להסתיר את האמת הוא עוד צורה למנוע ביקורת מהקבוצה.

3. משפטים מטומטמים זה משפטים שאנשים מוציאים מתוך עיוורון וניסיון למנוע ביקורת לקבוצה. משפטים מטומטמים זה קביעה נחרצת מהי טובת הקבוצה כאילו הדעה של אוהד X או Y היא היחידה .
לדעתי האישית פשוט מאוד התאהבתם קצת בעצמכם ובעובדה שאתם קצת מרגישים שמותר לכם הכל, כל דבר שההנהלה הדזאת עושה פשוט חיצי חיצים של ביקורת מבלי אפילו לדעת את הפרטים, ואל תתיימר אתה וגם אנינלא יוגעים את הפרטים.ץהקטע הזה שעל כל דבר לא משמעותי נפתח פה נושא עם 200 עמודים על מנת לנגח את ההנהלה ואגב תמיד מאותם אנשים הופך את הביקורת שלכם ללא רלוונטית.
לבוא ולהגיד שאנחנו מגינים על ההנהלה זו הרי שטות גמורה! אנחנו פשוט מציאותיים, רואים מה קורה סביבנו ומבינים שמה שיש לנו עכשיו זה נכס.
ונכון הם גם עושים טעויות כמו כל מערכת מסועפת וגדולה ונכון אף פעם לא יהיה מצב שכולם יסכימו על הכל.
אבל נוצר הרושם שכל מה שעושים פשוט לא טוב!
מחירי המנויים, שחקני הרכש, השיווק, הניהול שחקני הבית, אז בוא תגיד לי רק מה טוב?
ולגבי זינו וסוגיית שחקני הבית:זה בדיוק ההבדל ביני לבינך, אני אוהד של קבוצה, אני רוצה תארים, אם זה יקרה עם שחקני בית מה טוב אם לא אז לא.
אתם רוצים לאחוז במקל בשתי קצוותיו וזה לא עובד.
על אותו משקל שהבאת פה אני יכול לתת לך 30 דוגמאות ממכבי חיפה ןמכבי ת"א שכל שנה מוציאות 20 זינו ואני לא שומע שם מירמור של הקהל, למה? כינאנשים רוצים לראות תארים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום זקן כתב: לדעתי האישית פשוט מאוד התאהבתם קצת בעצמכם ובעובדה שאתם קצת מרגישים שמותר לכם הכל, כל דבר שההנהלה הדזאת עושה פשוט חיצי חיצים של ביקורת מבלי אפילו לדעת את הפרטים, ואל תתיימר אתה וגם אנינלא יוגעים את הפרטים.ץהקטע הזה שעל כל דבר לא משמעותי נפתח פה נושא עם 200 עמודים על מנת לנגח את ההנהלה ואגב תמיד מאותם אנשים הופך את הביקורת שלכם ללא רלוונטית.
לבוא ולהגיד שאנחנו מגינים על ההנהלה זו הרי שטות גמורה! אנחנו פשוט מציאותיים, רואים מה קורה סביבנו ומבינים שמה שיש לנו עכשיו זה נכס.
ונכון הם גם עושים טעויות כמו כל מערכת מסועפת וגדולה ונכון אף פעם לא יהיה מצב שכולם יסכימו על הכל.
אבל נוצר הרושם שכל מה שעושים פשוט לא טוב!
מחירי המנויים, שחקני הרכש, השיווק, הניהול שחקני הבית, אז בוא תגיד לי רק מה טוב?
ולגבי זינו וסוגיית שחקני הבית:זה בדיוק ההבדל ביני לבינך, אני אוהד של קבוצה, אני רוצה תארים, אם זה יקרה עם שחקני בית מה טוב אם לא אז לא.
אתם רוצים לאחוז במקל בשתי קצוותיו וזה לא עובד.
על אותו משקל שהבאת פה אני יכול לתת לך 30 דוגמאות ממכבי חיפה ןמכבי ת"א שכל שנה מוציאות 20 זינו ואני לא שומע שם מירמור של הקהל, למה? כינאנשים רוצים לראות תארים.
תקרא טוב מה כתבתי ומה הדעה המקצועית שלי על זינו, ואחרי זה נדבר שוב.
אין לזה קשר לעובדה שאני חושב ששחקני הבית מקבלים מהקבוצה יחס של שחקנים סוג ב.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: תקרא טוב מה כתבתי ומה הדעה המקצועית שלי על זינו, ואחרי זה נדבר שוב.
אין לזה קשר לעובדה שאני חושב ששחקני הבית מקבלים מהקבוצה יחס של שחקנים סוג ב.
לא דיברתי על דעתך המקצועית על זינו דיברתי על גישתך בכללי

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: ללוטם זינו יש חוזה לעוד עונה. ההנהלה יכולה להציע לו גם משכורת חייל לעונה נוספת אם היא רוצה. הקבוצה יכולה לסרב גם למיליון יורו אם היא רוצה. ההנהלה גם יכולה לייבש אותו ביציע עד לקיץ ולרגע שהוא יהפוך לשחקן חופשי. השאלה היא האם מדובר בהתנהגות הולמת לשחקן צעיר שגדל במחלקת הנוער של הקבוצה ואומר גם היום שהוא אוהב את הקבוצה, האם זה נכון לשדר לשחקני הבית (פעם נוספת) שהם סוג ב', האם התנהגות כזאת היא ראויה ומה היו התגובות של הגולשים כאן אם ההתנהגות הזאת הייתה מתרחשת בימיו של אלי זינו, האם גם אז היו מחפשים כל דרך אפשרית להצדיק את ההנהלה, גם כשהיא מתנהגת בצורה לא מכובדת לילד שגדל כאן ואוהב את המועדון.
לא רוצה להמשיך להיגרר לדיון המיותר הזה, אבל בכל זאת כמה דברים.
לוטם זינו הוא שחקן צעיר, אחרי שירות צבאי, יכולת מקצועית בינונית (יש שיאמרו חלשה), מיועד לעלות בעונה הבאה בעיקר מהספסל.
האם שכר של 70 אלף דולר לעונה לא הולם את מעמדו? האם הוא משדר לו שהוא שחקן סוג ב? האם הצעה של 70 אלף דולר ובמקביל סירוב לשחרר
שחקן שנמצא תחת חוזה בקבוצה לעונה הבאה היא התנהגות לא ראויה? מוזר. לפי מה שזכור לי דווקא לוטם ונציגיו היו אלו שנהגו בצורה לא ראויה לאחר שהדליפו
מידע לתקשורת על מנת להפעיל לחץ על מקבלי ההחלטות. מוזר. כי דווקא לוטם ונציגיו הוכיחו רעבתנות יתר והציבו דרישות מוגזמות בפני הנהלת הקבוצה, סכומים
ששחקנים בגילו של לוטם בדר"כ לא מרוויחים. בכלל, נוצר טרנד שכזה בקבוצה. שחקנים רואים את ההשקעה של אלונה בשחקנים בכירים כמו ברדה ובוזגלו שמרוויחים
משכורות גבוהות ומנסים להצטרף לחגיגה. את זה צריך לעצור ומהר. אחרת את הכסף שאמור להיות מיועד להחתמתם של עוד שחקנים בכירים, אנחנו נבזבז על
שדרוגים של כל מיני שחקנים שנתנו חצי עונה פושרת בבוגרים. אבל היי, העיקר שהם אמרו שהם אוהבים את הפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב:
העובדות הם שבמקרה של אופיר דוידזאדה ההנהלה בסופו של דבר הודתה בטעות שלה בכך ששילמה בסופו של דבר יותר ממה שאופיר ביקש בתחילת הדרך.

העובדות הם שאותה הנהלה שלא רצתה לשחרר את יוסף אבו לאבן להשאלה וגרמה לו להילחם כדי שיקבל דקות במקום אחר, היא אותה הנהלה שבסוף העונה הבינה עד כמה ההשאלה הזאת הייתה חשובה.

העובדות הם ששוב יש לנו מקרה של שחקן בית שלא זוכה ליחס ראוי מצד ההנהלה. אתה חושב אולי שהכל מקרי, אני לא. אני חושב שכולם כבר מבינים שהיחס לשחקני הבית בקבוצה הוא של שחקנים סוג ב'.
לפי הפרסומים בתקשורת, ניתן להבין שהדברים ששמעתי הם מדויקים מאוד.

ללוטם זינו יש חוזה לעוד עונה. ההנהלה יכולה להציע לו גם משכורת חייל לעונה נוספת אם היא רוצה. הקבוצה יכולה לסרב גם למיליון יורו אם היא רוצה. ההנהלה גם יכולה לייבש אותו ביציע עד לקיץ ולרגע שהוא יהפוך לשחקן חופשי. השאלה היא האם מדובר בהתנהגות הולמת לשחקן צעיר שגדל במחלקת הנוער של הקבוצה ואומר גם היום שהוא אוהב את הקבוצה, האם זה נכון לשדר לשחקני הבית (פעם נוספת) שהם סוג ב', האם התנהגות כזאת היא ראויה ומה היו התגובות של הגולשים כאן אם ההתנהגות הזאת הייתה מתרחשת בימיו של אלי זינו, האם גם אז היו מחפשים כל דרך אפשרית להצדיק את ההנהלה, גם כשהיא מתנהגת בצורה לא מכובדת לילד שגדל כאן ואוהב את המועדון.
לא הבנת למה התכוונתי,לא נקטתי שום עמדה לטובת צד כזה או אחר. רשמתי שאתה תמיד מביא רק צד אחד של המטבע ואז יורה על אוטומט את כל מה שיש לך במחסנית. הכי חמור שכאשר אתה עושה זאת מבלי לשמוע את הצד השננ של המטבע, אתה הופך תחושות ושמועות לעובדות מוגמרות. בטוח שגם להנהלה יש את הצד שלה. לא צריך להתרגש יותר מדי. אם יש לו קידום באירופה, שיהיה לו בהצלחה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

70 אלף דולר לעונה זאת הצעה נמוכה?!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מסתבר שאם לא מביאים לשחקן הצעה של 100 אלף דולר אז הוא לא נחשב לשחקן טוב והוא רוצה לעזוב...
שיביאו לו 120 אלף דולר בלי שום שידרוגים וזהו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

המועדון הציע ללוטם, לפי מה שאני הבנתי, 68 אלף דולר לשנה, כולל נקודות, בונוסים, מענקים וכיוצא בזה.
מכיוון שלוטם צפוי להיות שחקן ספסל, חשוב מאוד להסתכל על שכר הבסיס שהציעו לו, כלומר כמה לוטם אמור להרוויח מידי חודש במידה והוא גם בעונה הבאה יהיה שחקן ספסל.
לפי מה שאני שמעתי, ההצעה היא לשכר בסיס של 8 - 10 אלף שקל לחודש. זה מה שלוטם אמור להרוויח ברוב העונה הבאה, במידה והוא יסכים לחוזה שהציעו לו.

רק כדי שאנשים יבינו, לפי מה שאמרו לי, גל אראל מרוויח בסביבות ה160 אלף דולר לעונה, ושכר הבסיס שלו הוא בין 40 - 45 אלף שקל לחודש. שכר שגדול פי 4/5 מהשכר שהציעו ללוטם זינו.

אז כן, גל אראל צריך להרוויח יותר מלוטם זינו. הוא בוגר יותר בגיל, והוא נרכש מבחוץ, והוא אמור להיות שחקן הרכב בשנה הבאה, אבל ההבדלים בשכר בין אראל לזינו לא אמורים להיות כל כך גבוהים. זה לא שמדובר בהשוואה בין אג'ידה לשוער השני שלנו.

וגם אם עוזבים לרגע את ההשוואה לגל אראל, אני בהחלט יכול להבין את לוטם זינו, שחקן הנבחרת האולימפית של ישראל, שחקן שגדל במועדון מגיל 0, שחקן רוטציה בסגל של קבוצת צמרת מליגת העל, שחושב שההצעה של הקבוצה נמוכה מאוד ולא תואמת את מעמדו בקבוצה, את העובדה שהוא פרוספקט לעתיד, את העובדה שזה החוזה הגדול הראשון שלו בקרירה, את העובדה שהוא שיחק בשנה שעברה עם חוזה חייל למרות שהוא השתחרר כבר מצה"ל לפני יותר משנה.

לוטם זינו לא דיבר עם התקשורת וכל השיחות שערך היו אישיות עם חברי ילדות שלו (לא שמעתי עדין כלי תקשורת כזה או אחר מצטט את לוטם).
לוטם זינו כבר מס' חודשים מנסה להגיע להסכם עם המועדון, גם בשלב שהיו לו הצעות גבוהות יותר (160 אלף יורו לחודש מקבוצה בשוויץ!) הוא עדין ניסה להגיע להסכם עם המועדון, למרות שהוא ירוויח פחות כסף, יהיה בעמדה פחות טובה מקצועית ויוותר על מעבר לליגה חזקה יותר.

מי ששמע את הסיפור (ושוב, אני דיברתי עם שני הצדדים, גם עם אנשים שקשורים להנהלה), מבין שהמקרה שלנו מאוד פשוט. כשמדובר בשחקן בית, כמו במקרים הקודמים, ההנהלה מחפשת לחסוך, מציעה סכומים נמוכים מאוד, חושבת שבגלל שמדובר בשחקני בית אפשר להתנהג אליהם כסוג ב', לקחת אותם כמובן מאליו.
די בטוח שההנהלה חשבה שבכך שתגיד ללוטם שיביא קבוצה שתקנה אותו, היא תגרום לו לחזור בידיים ריקות ותגרום לו להבין שזה מה שהוא שווה. עכשיו כשלוטם חזר עם הצעה ביד, ההנהלה הבינה שהיא נכנסה לתסבוכת.

כמו עם אופיר, אם ההנהלה הייתה מתנהלת בצורה נכונה, מקצועית, רצינית בתחילת הדרך, אז הדברים היו נסגרים מהר מאוד ובסכום נמוך יחסית. עכשיו, כשלוטם מחזיק ביד הצעה בגובה של 160 אלף יורו לחודש, וכשיש קבוצה שמציעה להנהלה 200 אלף יורו כדי לרכוש את יורו, הכל השתנה. גם מבחינת ההרגשה של לוטם שלא משנה מה ההנהלה תציע לו ידע בראש שיש לפחות קבוצה אחת שמוכנה להציעו לו סכומים גבוהים מאוד, וגם מבחינת ההנהלה שמבינה שבניגוד למה שחשבה, יש ללוטם ביקוש בשוק, ושאם היא לא תתנהל נכון היא יכולה למצוא את עצמה עוד שנה מהיום גם בלי לוטם וגם בלי כסף...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: לוטם זינו לא דיבר עם התקשורת וכל השיחות שערך היו אישיות עם חברי ילדות שלו (לא שמעתי עדין כלי תקשורת כזה או אחר מצטט את לוטם).
איזו היתממות. אם זה לא היה מצחיק זה היה עצוב. מבחינתי המשפט הזה אומר הכל.
עצם העובדה שיש ויכוח בין הקהל שלנו לבין עצמו על הנושא הזה מוכיחה שלא מדובר רק בשחור ולבן, יש גם אפור. מה שמרגיז אצלך זה שאתה ממהר
לבחור צד בצורה אוטומטית תוך חזרה על מנטרות קבועות. במקום להסתכל לגל אראל בצלחת אני מזמין אותך לבדוק כמה חבריו של לוטם לנבחרת
מרוויחים. ויש שם הרבה שחקנים הרבה יותר מוכשרים ממנו, שבדיוק כמוהו גדלו בקבוצות שלהם מגיל אפס. אבל למה להסתכל על עובדות.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 20 יוני 2014, 11:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

אמן שכל ילד בגילו ירוויח שכר כזה...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

זה כמו שאני אגיד עכשיו לכל החברים שלי שקיבלתי הצעת עבודה מחברת שקר כלשהי ושאני לא מרוצה...
מה הוא בכלל מספרל חברים שלו, זה ההבדל בין אופיר לבין לוטם אופיר מספר למשפחה ולוטם מספר לחברים....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

taltal כתב:אמן שכל ילד בגילו ירוויח שכר כזה...
מה הקשר בין המשפט שלך למציאות?
מדובר בחוזה המקצועני הראשון של לוטם. מדובר בשחקן כדורגל, כלומר אדם שהקרירה המקצועית שלו נמשכת על פני עשר, גג שלוש עשרה שנה בממוצע. זה הזמן שבו הוא צריך למקסם את עצמו ואת הקרירה שלו.
כמה ילדים בגיל של לוטם הקדישו את כל החיים מגיל 0 למקצוע שהם עוסקים בו? אימונים, משחקים, נסיעות, שבתות, הקרבות אישיות, והכל כדי להגיע לרגע שלוטם נמצא בו היום, שאחרי 22 שנה, הוא יקבל חוזה מקצועני ויתחיל להרוויח כסף.
מדובר בשחקן רוטציה בקבוצת צמרת, ולכן הוא צריך להרוויח בהתאם לכך.

ForeverRed, אין ויכוח בקהל שלנו. יש את אלה שמכירים את הסיפור (שים לב שכל מי שמכיר את הסיפור והגיב כאן מחזיק בדעה דומה לגבי ההתנהלות של ההנהלה, גם כאלה שלא מחזיקים מלוטם מקצועית) ויש את אלה שלא מכירים את הסיפור ולכן באופן אוטומטי מנסים להגן על ההנהלה, כמו תמיד.

בסופו של דבר, אם מדובר היה בשחקן רכש, גם אם בגיל של לוטם, וגם אם צעיר ממנו, הסכומים היו גבוהים הרבה יותר והנושא היה נסגר מהר מאוד. בגלל שמדובר בשחקן בית, בדיוק כמו שהיה עם אופיר דוידזאדה, בהנהלה לוקחים את השחקן כמובן מאליו ומציעים לו הצעות ששום שחקן במעמדו ובגילו לא היה מסכים להם...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

יהיה מאוד עצוב מבחינתי אם לוטם יעזוב בסופו של דבר ובמקומו נביא את רועי גורדנה שעליו נצטרך לשלם גם דמי השבחה (בסביבות המיליון שקל) וגם שכר יחסית גבוה (אחרת לא יעזוב את הפועל ת"א), וכל זה בעבור שחקן פחות טוב מקצועית בהווה ופחות מבטיח מקצועית במבט לעתיד...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: מה הקשר בין המשפט שלך למציאות?
מדובר בחוזה המקצועני הראשון של לוטם. מדובר בשחקן כדורגל, כלומר אדם שהקרירה המקצועית שלו נמשכת על פני עשר, גג שלוש עשרה שנה בממוצע. זה הזמן שבו הוא צריך למקסם את עצמו ואת הקרירה שלו.
כמה ילדים בגיל של לוטם הקדישו את כל החיים מגיל 0 למקצוע שהם עוסקים בו? אימונים, משחקים, נסיעות, שבתות, הקרבות אישיות, והכל כדי להגיע לרגע שלוטם נמצא בו היום, שאחרי 22 שנה, הוא יקבל חוזה מקצועני ויתחיל להרוויח כסף.
מדובר בשחקן רוטציה בקבוצת צמרת, ולכן הוא צריך להרוויח בהתאם לכך.

ForeverRed, אין ויכוח בקהל שלנו. יש את אלה שמכירים את הסיפור (שים לב שכל מי שמכיר את הסיפור והגיב כאן מחזיק בדעה דומה לגבי ההתנהלות של ההנהלה, גם כאלה שלא מחזיקים מלוטם מקצועית) ויש את אלה שלא מכירים את הסיפור ולכן באופן אוטומטי מנסים להגן על ההנהלה, כמו תמיד.

בסופו של דבר, אם מדובר היה בשחקן רכש, גם אם בגיל של לוטם, וגם אם צעיר ממנו, הסכומים היו גבוהים הרבה יותר והנושא היה נסגר מהר מאוד. בגלל שמדובר בשחקן בית, בדיוק כמו שהיה עם אופיר דוידזאדה, בהנהלה לוקחים את השחקן כמובן מאליו ומציעים לו הצעות ששום שחקן במעמדו ובגילו לא היה מסכים להם...
לגבי העובדה שאתה או מכריך מכירים את הסיפור אני בספק רב מאוד,אולי אתה מכיר שמועות ולא יותר מזה,אין סיכוי שבעולם שמשא ומתן ידוע על כל פרטיו.
לגבי העניין שאנחנו מגנים על ההנהלה,זו תשובה מתחמקת,ואפילו מעליבה בהתייחס לעובדה שאתה לא מצליח לשכנע אותנו,אז הפכת אותנו לנציגי ההנהלה.
בעניינים שכאילו כדאי ואפילו עדיף לתת לצדדים להתבשל בתוך המיץ של עצמם ובסוף הכל ייצא לטובה.
אתה מתייחס להנהלת הקבוצה בערך כמו לרשות הפלסטינאית,סוג של אוייב,אבל שתתפכח קצת אתה תבין שלא את זינו ולא את טוויטו ולא את אופיר מעניינים באמת הקבוצה כמוני ואולי קצת כמוך,אותם מעניין ובצדק הקריירה האישית שלהם שאגב אני מסכים איתך שהקריירה קצרה וצריך למצות אותה מבחינת שכר עד תום.
ההשוואה לאופיר ממש אינה במקומה.
א. אופיר ביקש שכר שדרוג ולאור השנתיים המסחררות והנפלאות בהישגים שהוא היה שותף להם קודם הנהלת הקבוצה הסכימה לX והוא רצה Y.
ב. שלא הגיעו לעמק השווה עבד אופיר בחכמה רבה מאוד שהפסיק את המשא ומתן והחליט שבתום העונה יהיה שחקן חופשי.
ג. בזמן הזה הפך לאחד השחקנים היותר חשובים ויעילים בקבוצה,כולל זימון לנבחרת ובשל כך קיבל בדיוק מה שרצה,בעבודה קשה והרבה השקעה.
ד. אופיר שחקן הבית היחיד שגדל פה ששווה משהו מאז ברדה,תבדוק ותראה.
אגב,כך זה עובד בכל העולם הנהלת הפועל לא המציאה את הגלגל,רק כטן בארץ תראה מה קרה עם מונאס דבור,גולסה,טווטאחה ועוד ועוד ועכשיו גם הרוש.
מעניין מה היית אומר לו ביקשו לקצץ בשכר בשל הורדת עלויות ושחקן בית לא היה מוכן לזה?
נ.ב
אגב חבל שכל פעם שלא מסכימים איתך אתה הופך אותנו למשתפ"ים של ההנהלה,לא כולם רוצים להיות דון קישוט שנלחם בטחנות רוח
קח את זה בחשבון.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אדום זקן כתב: לגבי העובדה שאתה או מכריך מכירים את הסיפור אני בספק רב מאוד,אולי אתה מכיר שמועות ולא יותר מזה,אין סיכוי שבעולם שמשא ומתן ידוע על כל פרטיו.
לגבי העניין שאנחנו מגנים על ההנהלה,זו תשובה מתחמקת,ואפילו מעליבה בהתייחס לעובדה שאתה לא מצליח לשכנע אותנו,אז הפכת אותנו לנציגי ההנהלה.
בעניינים שכאילו כדאי ואפילו עדיף לתת לצדדים להתבשל בתוך המיץ של עצמם ובסוף הכל ייצא לטובה.
אתה מתייחס להנהלת הקבוצה בערך כמו לרשות הפלסטינאית,סוג של אוייב,אבל שתתפכח קצת אתה תבין שלא את זינו ולא את טוויטו ולא את אופיר מעניינים באמת הקבוצה כמוני ואולי קצת כמוך,אותם מעניין ובצדק הקריירה האישית שלהם שאגב אני מסכים איתך שהקריירה קצרה וצריך למצות אותה מבחינת שכר עד תום.
ההשוואה לאופיר ממש אינה במקומה.
א. אופיר ביקש שכר שדרוג ולאור השנתיים המסחררות והנפלאות בהישגים שהוא היה שותף להם קודם הנהלת הקבוצה הסכימה לX והוא רצה Y.
ב. שלא הגיעו לעמק השווה עבד אופיר בחכמה רבה מאוד שהפסיק את המשא ומתן והחליט שבתום העונה יהיה שחקן חופשי.
ג. בזמן הזה הפך לאחד השחקנים היותר חשובים ויעילים בקבוצה,כולל זימון לנבחרת ובשל כך קיבל בדיוק מה שרצה,בעבודה קשה והרבה השקעה.
ד. אופיר שחקן הבית היחיד שגדל פה ששווה משהו מאז ברדה,תבדוק ותראה.
אגב,כך זה עובד בכל העולם הנהלת הפועל לא המציאה את הגלגל,רק כטן בארץ תראה מה קרה עם מונאס דבור,גולסה,טווטאחה ועוד ועוד ועכשיו גם הרוש.
מעניין מה היית אומר לו ביקשו לקצץ בשכר בשל הורדת עלויות ושחקן בית לא היה מוכן לזה?
נ.ב
אגב חבל שכל פעם שלא מסכימים איתך אתה הופך אותנו למשתפ"ים של ההנהלה,לא כולם רוצים להיות דון קישוט שנלחם בטחנות רוח
קח את זה בחשבון.
ברגע שכל מי שמבקר את ההנהלה זוכה כאן בטופיק לביקורת ארסית, אז אני בהחלט יכול לטעון שאתם מנסים להגן על ההנהלה בכל מחיר, למרות שבמקרה הנוכחי היא טעתה בהתנהלות שלה.

ההנהלה היא לא האויב והיא עושה ותעשה בשבילנו עוד הרבה דברים טובים, אבל ההרגשה שלי, שבכל הקשור לשחקני בית, היחס אליהם כסוג ב', וזה אחרי הרבה מאוד מקרים ששמעתי שהתרחשו בשנים האחרונות.

אני חושב ששחקני הבית צריכים לקבל יחס חם מההנהלה בגלל שהם חלק מהקהילה ובגלל ששחקן בית אחד שמצליח (מי אמר אליניב ברדה?) יכול לעשות שינוי אדיר בקשרים של ההנהלה מול הקהל.
אז מילא לא לתת להם יחס חם, אבל להתייחס אליהם כסוג ב'? לא מוכן לקבל התנהגות כזאת ולא מוכן לעבור עליה לסדר היום.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה