לדעתי האישית פשוט מאוד התאהבתם קצת בעצמכם ובעובדה שאתם קצת מרגישים שמותר לכם הכל, כל דבר שההנהלה הדזאת עושה פשוט חיצי חיצים של ביקורת מבלי אפילו לדעת את הפרטים, ואל תתיימר אתה וגם אנינלא יוגעים את הפרטים.ץהקטע הזה שעל כל דבר לא משמעותי נפתח פה נושא עם 200 עמודים על מנת לנגח את ההנהלה ואגב תמיד מאותם אנשים הופך את הביקורת שלכם ללא רלוונטית.Sir Alex Ferguson כתב:1. לא חבר של לוטם זינו וגם לא מכיר אותו. עצם העלאת הטענה מלמדת לדעתי על ניסיון להסית את הדיון למקומות אחרים כדי למנוע ביקורת נגד ההנהלה.
2. פעם אחרונה שבדקתי הצעה חוזה מהפועל באר שבע לא נחשבת סוד מדינה. וכן, אם שחקן קורא ורואה שהוא מוצג כרודף בצע, זכותו להציג את הדברים כפי שהם.
הניסיון להסתיר את האמת הוא עוד צורה למנוע ביקורת מהקבוצה.
3. משפטים מטומטמים זה משפטים שאנשים מוציאים מתוך עיוורון וניסיון למנוע ביקורת לקבוצה. משפטים מטומטמים זה קביעה נחרצת מהי טובת הקבוצה כאילו הדעה של אוהד X או Y היא היחידה .
לבוא ולהגיד שאנחנו מגינים על ההנהלה זו הרי שטות גמורה! אנחנו פשוט מציאותיים, רואים מה קורה סביבנו ומבינים שמה שיש לנו עכשיו זה נכס.
ונכון הם גם עושים טעויות כמו כל מערכת מסועפת וגדולה ונכון אף פעם לא יהיה מצב שכולם יסכימו על הכל.
אבל נוצר הרושם שכל מה שעושים פשוט לא טוב!
מחירי המנויים, שחקני הרכש, השיווק, הניהול שחקני הבית, אז בוא תגיד לי רק מה טוב?
ולגבי זינו וסוגיית שחקני הבית:זה בדיוק ההבדל ביני לבינך, אני אוהד של קבוצה, אני רוצה תארים, אם זה יקרה עם שחקני בית מה טוב אם לא אז לא.
אתם רוצים לאחוז במקל בשתי קצוותיו וזה לא עובד.
על אותו משקל שהבאת פה אני יכול לתת לך 30 דוגמאות ממכבי חיפה ןמכבי ת"א שכל שנה מוציאות 20 זינו ואני לא שומע שם מירמור של הקהל, למה? כינאנשים רוצים לראות תארים.