אימון הפתיחה - 23/06

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

אימון הפתיחה - 23/06

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אימון הבכורה ב23/06.
הקבוצה תמריא למחנה האימון בפולין ב18.07.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: אימון הפתיחה - 23/06

שליחה על ידי dardasmiley »

הכי טוב שעשרה ימים לפני פתיחת האימונים הסגל אפילו לא קרוב ללהיות מוכן. מי צריך מקצוענות?

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

הסגל נשאר אותו סגל של שנה שעברה(אותו ז-ב-ל) את מי הביאו לנו? שחקנים מנצרת עלית ועוד איזה אחד שגזר עלינו קופה זה נקרא רכש?
מצטער,שהשחקני ספסל ילכו לעודד את הקבוצה באימון הפתיחה.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

dardasmiley כתב:הכי טוב שעשרה ימים לפני פתיחת האימונים הסגל אפילו לא קרוב ללהיות מוכן. מי צריך מקצוענות?
די עם כל השליליות הזאת כל הזמן!
גם הקבוצות שעוד מעט משחקות באירופה לא מתקרבים ללהיות מוכנים! לנו אין את הלחץ של זמן אז למה כל הלחץ הזה?! יש חודש עד שטסים למחנה אימונים.. יש חודש להשלים את הסגל

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dardasmiley כתב:הכי טוב שעשרה ימים לפני פתיחת האימונים הסגל אפילו לא קרוב ללהיות מוכן. מי צריך מקצוענות?
אתה מגזים. המטרה היא להשלים את הסגל עד הטיסה למחנה האימונים. אני לא זוכר קיץ שבו סגרנו את הרכש עד לאימון הפתיחה..

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אפשר להסתכל על זה גם מזווית אחרת.
אם הדברים עם ברדה סגורים ובראשון\שני נראה חתימה, מה שנשאר בסה"כ זה הבאת עוד קשר התקפי (זגורי אמור להחזיר תשובה בקרוב), הבאת בלם או שניים ושוער שני.
בנוסף, לסגור את החוזים עם אילוז, גזל ודוזאדה.
יש דברים ששם צריך ללחוץ יותר על הגז ולסגור עד אמצע\סוף שבוע הבא, ויש דברים שחיפזון יכול לבוא דווקא לרעתנו ואנו עלולים לפספס דברים.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

זה בדיוק מה שאמרתי. מקצוענות. קבוצה רצינית ומקצוענית פותחת את האימונים כשמהיום הראשון הסגל מלא, יש פה גם תהליך של גיבוש. מקסימום תוסיף עוד שחקן תוך כדי תנועה אבל בטח שאתה לא יכול להגיע ליום פתיחת האימונים שאתה בקושי בתחילתו של מסע הרכש שלך. זה פשוט לא רציני.
בוא ניקח מצב תיאורטי ולא כל כך מופרח, מתחילים את האימונים והמאמן מבין שהשחקן בעמדה x הוא לא מה שחשבו וצריך להביא במקומו/ בנוסף אליו עוד שחקן. הרי ברור לכולם שההחץמה תעשה במקרה הטוב תחת לחץ ובמקרה הרע לא תעשה בכלל.
מצטער, אבל המועדון מתייחס לעצמו וכתוצאה ישירה מכך אלינו, כאל מקום חובבני להעביר בו את הזמן. לא כאל מועדון כדורגל מקצועני...

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

dardasmiley כתב:זה בדיוק מה שאמרתי. מקצוענות. קבוצה רצינית ומקצוענית פותחת את האימונים כשמהיום הראשון הסגל מלא, יש פה גם תהליך של גיבוש. מקסימום תוסיף עוד שחקן תוך כדי תנועה אבל בטח שאתה לא יכול להגיע ליום פתיחת האימונים שאתה בקושי בתחילתו של מסע הרכש שלך. זה פשוט לא רציני.
בוא ניקח מצב תיאורטי ולא כל כך מופרח, מתחילים את האימונים והמאמן מבין שהשחקן בעמדה x הוא לא מה שחשבו וצריך להביא במקומו/ בנוסף אליו עוד שחקן. הרי ברור לכולם שההחץמה תעשה במקרה הטוב תחת לחץ ובמקרה הרע לא תעשה בכלל.
מצטער, אבל המועדון מתייחס לעצמו וכתוצאה ישירה מכך אלינו, כאל מקום חובבני להעביר בו את הזמן. לא כאל מועדון כדורגל מקצועני...
בס"ד
אם: סגל מלא ליום אימון הראשון=מקצוענות, אז מרבית הקבוצות (לאו דווקא בארץ) לשיטה זו לא נחשבות למקצועניות.
יש עוד 10 ימים, בוא נחכה ונראה מה יהיה.
המטרה האמיתית צריכה להיות בערך שבוע וחצי-שבועיים לפני הציאה למחנה בפולין.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

צר לי לאכזב אותך אבל גם מועדוני פאר בעולם פותחים את האימונים כשהסגל שלהם חסר(בארסה, ריאל, צ'לסי וכו').
גם מכבי ת"א שכרגע נראה כמועדון המקצועני והמסודר בארץ מינה מאמן(!) רק לפני 24 שעות.
בואו נתעסק בעיקר ולא בשטויות מסביב.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
וניתן גם דוגמאות, להלן שמות המועדונים שביצעו העברה ביום האחרון של מועד העברות של הקיץ אשתקד:
מילאן, יובנטוס, ריאל מדריד, מנצ'סטר סיטי (4 שחקנים), טוטנהאם (2 שחקנים), פיורנטינה, מלאגה, נאפולי וכו'.

אז זה נכון שגם יש אינטרס לסגור את הסגל כמה שיותר מוקדם, אך ברוב המוחלט של הקבוצות זה פשוט לא קורה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

אתה באמת סומך על המועדון שיצליח לבצע העברה ביום או בשבוע האחרון של מועד ההעברות? מצטער, אני אחרי ינואר האחרון איבדתי אמון בכל הנוגע למועדון ולהעברות.
מבחינתי אם אני לא שומע על חתימות, תכל'ס חתימות, לא סיכם, לא סגר, לא יבוא להתרשמות, חתימות! אני כבר לא מאמין למועדון בענייני העברות. חוסר המקצוענות שמשליך על חוסר היכולת לנהל מו"מ הצליחו לייאש אותי.
ואני בטוח שאני לא היחיד, לא סתם אנשים לחוצים מיום למחרת פתיחת חלון ההעברות יש תחושה שהמועדון מפזר הרבה יותר מדי הצהרות בלי כיסוי

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
זו הייתה סתם דוגמא לכך שגם המועדונים הגדולים בעולם רחוקים מלסגור את הסגל כבר באימון הפתיחה.
בדיוק כמוך גם אני רוצה לראות את הסגל נסגר כמה שיותר עם סימון וי על כל המטרות שהוצבו מלכתחילה, אך לסמן את אימון הפתיחה כיעד זה פשוט לא ריאלי.
כמו שכתבתי אם הכל ייסגר כמו שצריך שבוע וחצי-שבועיים לפני היציאה למחנה האימון, אני יהיה מבסוט.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לדעתי מה שחשוב זה שהסגל יהיה מלא כמה ימים לני היציאה למחנה אימונים.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

עושים את זה כל הקבוצות (גם הפאר בעולם) כדי שהשחקנים יקבלו כושר (ויורידו חלודה) לפני המחנה אימונים והשחקנים המצטרפים, יקבלו את הכושר והגיבוש במחנה אימונים.
ככל שפותחים את האימונים מוקדם יותר, גם אם הסגל חסר(במקרה שלנו, הדברים שיקרו אבל בהילוך שני הם: אילוז,דוידזאדה,גזל,בן תורגמן כי יש דברים יותר חשובים על הראש: ברדה יחתום כדי למכור כמה שיותר מהר מנויים,בלם וקשר התקפי יצטרפו(גישוש אצל סולליך,זגורי עדיין לא החזיר תשובה)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

ואם היינו מתחילים באיחור היו אומרים "למה הם מחכים? כל הליגה כבר מתאמנת, אחרי זה יגידו שהם לא מגובשים וצריך עוד זמן..." וכו' וכו'..
העיקר להתלונן

שלח תגובה