אימון הפתיחה - 23/06
אימון הפתיחה - 23/06
אימון הבכורה ב23/06.
הקבוצה תמריא למחנה האימון בפולין ב18.07.
הקבוצה תמריא למחנה האימון בפולין ב18.07.
- dardasmiley
Re: אימון הפתיחה - 23/06
הכי טוב שעשרה ימים לפני פתיחת האימונים הסגל אפילו לא קרוב ללהיות מוכן. מי צריך מקצוענות?
הסגל נשאר אותו סגל של שנה שעברה(אותו ז-ב-ל) את מי הביאו לנו? שחקנים מנצרת עלית ועוד איזה אחד שגזר עלינו קופה זה נקרא רכש?
מצטער,שהשחקני ספסל ילכו לעודד את הקבוצה באימון הפתיחה.
מצטער,שהשחקני ספסל ילכו לעודד את הקבוצה באימון הפתיחה.
די עם כל השליליות הזאת כל הזמן!dardasmiley כתב:הכי טוב שעשרה ימים לפני פתיחת האימונים הסגל אפילו לא קרוב ללהיות מוכן. מי צריך מקצוענות?
גם הקבוצות שעוד מעט משחקות באירופה לא מתקרבים ללהיות מוכנים! לנו אין את הלחץ של זמן אז למה כל הלחץ הזה?! יש חודש עד שטסים למחנה אימונים.. יש חודש להשלים את הסגל
אתה מגזים. המטרה היא להשלים את הסגל עד הטיסה למחנה האימונים. אני לא זוכר קיץ שבו סגרנו את הרכש עד לאימון הפתיחה..dardasmiley כתב:הכי טוב שעשרה ימים לפני פתיחת האימונים הסגל אפילו לא קרוב ללהיות מוכן. מי צריך מקצוענות?
בס"ד
אפשר להסתכל על זה גם מזווית אחרת.
אם הדברים עם ברדה סגורים ובראשון\שני נראה חתימה, מה שנשאר בסה"כ זה הבאת עוד קשר התקפי (זגורי אמור להחזיר תשובה בקרוב), הבאת בלם או שניים ושוער שני.
בנוסף, לסגור את החוזים עם אילוז, גזל ודוזאדה.
יש דברים ששם צריך ללחוץ יותר על הגז ולסגור עד אמצע\סוף שבוע הבא, ויש דברים שחיפזון יכול לבוא דווקא לרעתנו ואנו עלולים לפספס דברים.
אפשר להסתכל על זה גם מזווית אחרת.
אם הדברים עם ברדה סגורים ובראשון\שני נראה חתימה, מה שנשאר בסה"כ זה הבאת עוד קשר התקפי (זגורי אמור להחזיר תשובה בקרוב), הבאת בלם או שניים ושוער שני.
בנוסף, לסגור את החוזים עם אילוז, גזל ודוזאדה.
יש דברים ששם צריך ללחוץ יותר על הגז ולסגור עד אמצע\סוף שבוע הבא, ויש דברים שחיפזון יכול לבוא דווקא לרעתנו ואנו עלולים לפספס דברים.
- dardasmiley
זה בדיוק מה שאמרתי. מקצוענות. קבוצה רצינית ומקצוענית פותחת את האימונים כשמהיום הראשון הסגל מלא, יש פה גם תהליך של גיבוש. מקסימום תוסיף עוד שחקן תוך כדי תנועה אבל בטח שאתה לא יכול להגיע ליום פתיחת האימונים שאתה בקושי בתחילתו של מסע הרכש שלך. זה פשוט לא רציני.
בוא ניקח מצב תיאורטי ולא כל כך מופרח, מתחילים את האימונים והמאמן מבין שהשחקן בעמדה x הוא לא מה שחשבו וצריך להביא במקומו/ בנוסף אליו עוד שחקן. הרי ברור לכולם שההחץמה תעשה במקרה הטוב תחת לחץ ובמקרה הרע לא תעשה בכלל.
מצטער, אבל המועדון מתייחס לעצמו וכתוצאה ישירה מכך אלינו, כאל מקום חובבני להעביר בו את הזמן. לא כאל מועדון כדורגל מקצועני...
בוא ניקח מצב תיאורטי ולא כל כך מופרח, מתחילים את האימונים והמאמן מבין שהשחקן בעמדה x הוא לא מה שחשבו וצריך להביא במקומו/ בנוסף אליו עוד שחקן. הרי ברור לכולם שההחץמה תעשה במקרה הטוב תחת לחץ ובמקרה הרע לא תעשה בכלל.
מצטער, אבל המועדון מתייחס לעצמו וכתוצאה ישירה מכך אלינו, כאל מקום חובבני להעביר בו את הזמן. לא כאל מועדון כדורגל מקצועני...
בס"דdardasmiley כתב:זה בדיוק מה שאמרתי. מקצוענות. קבוצה רצינית ומקצוענית פותחת את האימונים כשמהיום הראשון הסגל מלא, יש פה גם תהליך של גיבוש. מקסימום תוסיף עוד שחקן תוך כדי תנועה אבל בטח שאתה לא יכול להגיע ליום פתיחת האימונים שאתה בקושי בתחילתו של מסע הרכש שלך. זה פשוט לא רציני.
אם: סגל מלא ליום אימון הראשון=מקצוענות, אז מרבית הקבוצות (לאו דווקא בארץ) לשיטה זו לא נחשבות למקצועניות.
יש עוד 10 ימים, בוא נחכה ונראה מה יהיה.
המטרה האמיתית צריכה להיות בערך שבוע וחצי-שבועיים לפני הציאה למחנה בפולין.
צר לי לאכזב אותך אבל גם מועדוני פאר בעולם פותחים את האימונים כשהסגל שלהם חסר(בארסה, ריאל, צ'לסי וכו').
גם מכבי ת"א שכרגע נראה כמועדון המקצועני והמסודר בארץ מינה מאמן(!) רק לפני 24 שעות.
בואו נתעסק בעיקר ולא בשטויות מסביב.
גם מכבי ת"א שכרגע נראה כמועדון המקצועני והמסודר בארץ מינה מאמן(!) רק לפני 24 שעות.
בואו נתעסק בעיקר ולא בשטויות מסביב.
בס"ד
וניתן גם דוגמאות, להלן שמות המועדונים שביצעו העברה ביום האחרון של מועד העברות של הקיץ אשתקד:
מילאן, יובנטוס, ריאל מדריד, מנצ'סטר סיטי (4 שחקנים), טוטנהאם (2 שחקנים), פיורנטינה, מלאגה, נאפולי וכו'.
אז זה נכון שגם יש אינטרס לסגור את הסגל כמה שיותר מוקדם, אך ברוב המוחלט של הקבוצות זה פשוט לא קורה.
וניתן גם דוגמאות, להלן שמות המועדונים שביצעו העברה ביום האחרון של מועד העברות של הקיץ אשתקד:
מילאן, יובנטוס, ריאל מדריד, מנצ'סטר סיטי (4 שחקנים), טוטנהאם (2 שחקנים), פיורנטינה, מלאגה, נאפולי וכו'.
אז זה נכון שגם יש אינטרס לסגור את הסגל כמה שיותר מוקדם, אך ברוב המוחלט של הקבוצות זה פשוט לא קורה.
- dardasmiley
אתה באמת סומך על המועדון שיצליח לבצע העברה ביום או בשבוע האחרון של מועד ההעברות? מצטער, אני אחרי ינואר האחרון איבדתי אמון בכל הנוגע למועדון ולהעברות.
מבחינתי אם אני לא שומע על חתימות, תכל'ס חתימות, לא סיכם, לא סגר, לא יבוא להתרשמות, חתימות! אני כבר לא מאמין למועדון בענייני העברות. חוסר המקצוענות שמשליך על חוסר היכולת לנהל מו"מ הצליחו לייאש אותי.
ואני בטוח שאני לא היחיד, לא סתם אנשים לחוצים מיום למחרת פתיחת חלון ההעברות יש תחושה שהמועדון מפזר הרבה יותר מדי הצהרות בלי כיסוי
מבחינתי אם אני לא שומע על חתימות, תכל'ס חתימות, לא סיכם, לא סגר, לא יבוא להתרשמות, חתימות! אני כבר לא מאמין למועדון בענייני העברות. חוסר המקצוענות שמשליך על חוסר היכולת לנהל מו"מ הצליחו לייאש אותי.
ואני בטוח שאני לא היחיד, לא סתם אנשים לחוצים מיום למחרת פתיחת חלון ההעברות יש תחושה שהמועדון מפזר הרבה יותר מדי הצהרות בלי כיסוי
בס״ד
זו הייתה סתם דוגמא לכך שגם המועדונים הגדולים בעולם רחוקים מלסגור את הסגל כבר באימון הפתיחה.
בדיוק כמוך גם אני רוצה לראות את הסגל נסגר כמה שיותר עם סימון וי על כל המטרות שהוצבו מלכתחילה, אך לסמן את אימון הפתיחה כיעד זה פשוט לא ריאלי.
כמו שכתבתי אם הכל ייסגר כמו שצריך שבוע וחצי-שבועיים לפני היציאה למחנה האימון, אני יהיה מבסוט.
זו הייתה סתם דוגמא לכך שגם המועדונים הגדולים בעולם רחוקים מלסגור את הסגל כבר באימון הפתיחה.
בדיוק כמוך גם אני רוצה לראות את הסגל נסגר כמה שיותר עם סימון וי על כל המטרות שהוצבו מלכתחילה, אך לסמן את אימון הפתיחה כיעד זה פשוט לא ריאלי.
כמו שכתבתי אם הכל ייסגר כמו שצריך שבוע וחצי-שבועיים לפני היציאה למחנה האימון, אני יהיה מבסוט.
לדעתי מה שחשוב זה שהסגל יהיה מלא כמה ימים לני היציאה למחנה אימונים.
עושים את זה כל הקבוצות (גם הפאר בעולם) כדי שהשחקנים יקבלו כושר (ויורידו חלודה) לפני המחנה אימונים והשחקנים המצטרפים, יקבלו את הכושר והגיבוש במחנה אימונים.
ככל שפותחים את האימונים מוקדם יותר, גם אם הסגל חסר(במקרה שלנו, הדברים שיקרו אבל בהילוך שני הם: אילוז,דוידזאדה,גזל,בן תורגמן כי יש דברים יותר חשובים על הראש: ברדה יחתום כדי למכור כמה שיותר מהר מנויים,בלם וקשר התקפי יצטרפו(גישוש אצל סולליך,זגורי עדיין לא החזיר תשובה)
ככל שפותחים את האימונים מוקדם יותר, גם אם הסגל חסר(במקרה שלנו, הדברים שיקרו אבל בהילוך שני הם: אילוז,דוידזאדה,גזל,בן תורגמן כי יש דברים יותר חשובים על הראש: ברדה יחתום כדי למכור כמה שיותר מהר מנויים,בלם וקשר התקפי יצטרפו(גישוש אצל סולליך,זגורי עדיין לא החזיר תשובה)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
ואם היינו מתחילים באיחור היו אומרים "למה הם מחכים? כל הליגה כבר מתאמנת, אחרי זה יגידו שהם לא מגובשים וצריך עוד זמן..." וכו' וכו'..
העיקר להתלונן
העיקר להתלונן