רדיוס מול בית"ר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ran

רדיוס מול בית"ר

שליחה על ידי ran »

ההתאחדות החליטה לא לבטל את 2 הרדיוסים של בית"ר , המשמעות : בית"ר לא תוכל לארח את מכבי פ"ת ואותנו בטדי .
אבל רגע אל תשמחו
בגלל ההצלחה של בית"ר בסמי עופר , קיים סיכוי שהם יעבירו את המשחק לשם וגם בגלל שצפוי להגיע קהל גדול משני הצדדים ורק סמי עופר יכול להכיל כמות כזאת .
נקווה שלא כי אנחנו רק נדפקים יותר .

סמל אישי של משתמש
dor69

Re: רדיוס מול בית"ר

שליחה על ידי dor69 »

ran כתב:ההתאחדות החליטה לא לבטל את 2 הרדיוסים של בית"ר , המשמעות : בית"ר לא תוכל לארח את מכבי פ"ת ואותנו בטדי .
אבל רגע אל תשמחו
בגלל ההצלחה של בית"ר בסמי עופר , קיים סיכוי שהם יעבירו את המשחק לשם וגם בגלל שצפוי להגיע קהל גדול משני הצדדים ורק סמי עופר יכול להכיל כמות כזאת .
נקווה שלא כי אנחנו רק נדפקים יותר .
לא ייאמן איך הם מענישים גם את קבוצות החוץ שלא עשו כלום. וזה חזר על עצמו שנים על גבי שנים

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא בטוח שאנחנו נדפקים יותר, אם המשחק לא יהיה בשבת (ראשון או שני) זה אומר שתהיה רכבת לאצטדיון, עם קצת לחץ יעשו לנו גם רכבת חזור ואז למרות המרחק הדרך תהיה קלה יותר.

הבעיה בסמי עופר שהוא לא מאיר לנו פנים. נקודה משש שם. לביתר יש שם אם אני לא טועה 8 מ12 (ניצחון ותיקו על מכבי בשני רדיוסים, ניצחון על הפועל חיפה ותיקו עם מכבי חיפה), אבל זה מהזכרון אז אולי אני טועה...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

dardasmiley כתב:לא בטוח שאנחנו נדפקים יותר, אם המשחק לא יהיה בשבת (ראשון או שני) זה אומר שתהיה רכבת לאצטדיון, עם קצת לחץ יעשו לנו גם רכבת חזור ואז למרות המרחק הדרך תהיה קלה יותר.

הבעיה בסמי עופר שהוא לא מאיר לנו פנים. נקודה משש שם. לביתר יש שם אם אני לא טועה 8 מ12 (ניצחון ותיקו על מכבי בשני רדיוסים, ניצחון על הפועל חיפה ותיקו עם מכבי חיפה), אבל זה מהזכרון אז אולי אני טועה...
יותר בכיוון של 10 מ12 (ניצחה את חיפלה)

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לא מבין בשביל מה צריך את סמי עכשיו, כמה אנשים מאצלנו יבואו כבר? 6-7? ומבית"ר? 8-10 אלף גג?
שיעשו בבלומפילד או איצטדיון קטן יותר, לא לכל סיבה צריך מסיבה ואיצטדיונים של 30 אלף איש.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אין יותר אצטדיון ר"ג?
הרסו אותו? שיפוצים? מה קורה איתו?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הפועלעולה כתב:לא מבין בשביל מה צריך את סמי עכשיו, כמה אנשים מאצלנו יבואו כבר? 6-7? ומבית"ר? 8-10 אלף גג?
שיעשו בבלומפילד או איצטדיון קטן יותר, לא לכל סיבה צריך מסיבה ואיצטדיונים של 30 אלף איש.
התשובה בגוף השאלה.

המקסימום אנשים שכתבת הם 17 אלף שלא נכנסים בבלומפילד המינימום הםם 14 אלף שגם לא נכנסים.

למה להנהלת בית"ר להפסיד כסף ?

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אני חושב שזה לא רק עניין של כמות, עונש הרדיוס הוא בד"כ עם מרחק מסוים שבו אפשר לשחק...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שיעשו רדיוס בוסרמיל

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

שמעון א כתב:אין יותר אצטדיון ר"ג?
הרסו אותו? שיפוצים? מה קורה איתו?

הפך לחוות גידול פטרוזיליה