ההתאחדות החליטה לא לבטל את 2 הרדיוסים של בית"ר , המשמעות : בית"ר לא תוכל לארח את מכבי פ"ת ואותנו בטדי .
אבל רגע אל תשמחו
בגלל ההצלחה של בית"ר בסמי עופר , קיים סיכוי שהם יעבירו את המשחק לשם וגם בגלל שצפוי להגיע קהל גדול משני הצדדים ורק סמי עופר יכול להכיל כמות כזאת .
נקווה שלא כי אנחנו רק נדפקים יותר .
רדיוס מול בית"ר
Re: רדיוס מול בית"ר
לא ייאמן איך הם מענישים גם את קבוצות החוץ שלא עשו כלום. וזה חזר על עצמו שנים על גבי שניםran כתב:ההתאחדות החליטה לא לבטל את 2 הרדיוסים של בית"ר , המשמעות : בית"ר לא תוכל לארח את מכבי פ"ת ואותנו בטדי .
אבל רגע אל תשמחו
בגלל ההצלחה של בית"ר בסמי עופר , קיים סיכוי שהם יעבירו את המשחק לשם וגם בגלל שצפוי להגיע קהל גדול משני הצדדים ורק סמי עופר יכול להכיל כמות כזאת .
נקווה שלא כי אנחנו רק נדפקים יותר .
- dardasmiley
לא בטוח שאנחנו נדפקים יותר, אם המשחק לא יהיה בשבת (ראשון או שני) זה אומר שתהיה רכבת לאצטדיון, עם קצת לחץ יעשו לנו גם רכבת חזור ואז למרות המרחק הדרך תהיה קלה יותר.
הבעיה בסמי עופר שהוא לא מאיר לנו פנים. נקודה משש שם. לביתר יש שם אם אני לא טועה 8 מ12 (ניצחון ותיקו על מכבי בשני רדיוסים, ניצחון על הפועל חיפה ותיקו עם מכבי חיפה), אבל זה מהזכרון אז אולי אני טועה...
הבעיה בסמי עופר שהוא לא מאיר לנו פנים. נקודה משש שם. לביתר יש שם אם אני לא טועה 8 מ12 (ניצחון ותיקו על מכבי בשני רדיוסים, ניצחון על הפועל חיפה ותיקו עם מכבי חיפה), אבל זה מהזכרון אז אולי אני טועה...
יותר בכיוון של 10 מ12 (ניצחה את חיפלה)dardasmiley כתב:לא בטוח שאנחנו נדפקים יותר, אם המשחק לא יהיה בשבת (ראשון או שני) זה אומר שתהיה רכבת לאצטדיון, עם קצת לחץ יעשו לנו גם רכבת חזור ואז למרות המרחק הדרך תהיה קלה יותר.
לא מבין בשביל מה צריך את סמי עכשיו, כמה אנשים מאצלנו יבואו כבר? 6-7? ומבית"ר? 8-10 אלף גג?
שיעשו בבלומפילד או איצטדיון קטן יותר, לא לכל סיבה צריך מסיבה ואיצטדיונים של 30 אלף איש.
שיעשו בבלומפילד או איצטדיון קטן יותר, לא לכל סיבה צריך מסיבה ואיצטדיונים של 30 אלף איש.
אין יותר אצטדיון ר"ג?
הרסו אותו? שיפוצים? מה קורה איתו?
- The red one
התשובה בגוף השאלה.הפועלעולה כתב:לא מבין בשביל מה צריך את סמי עכשיו, כמה אנשים מאצלנו יבואו כבר? 6-7? ומבית"ר? 8-10 אלף גג?
המקסימום אנשים שכתבת הם 17 אלף שלא נכנסים בבלומפילד המינימום הםם 14 אלף שגם לא נכנסים.
למה להנהלת בית"ר להפסיד כסף ?
אני חושב שזה לא רק עניין של כמות, עונש הרדיוס הוא בד"כ עם מרחק מסוים שבו אפשר לשחק...
שמעון א כתב:אין יותר אצטדיון ר"ג?
הפך לחוות גידול פטרוזיליה