ספונסר נוסף להפועל "קריסטל" באר-שבע – מרחבים סוכנות לביטוח

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

ספונסר נוסף להפועל "קריסטל" באר-שבע – מרחבים סוכנות לביטוח

שליחה על ידי אביאל »

מועדון הפועל "קריסטל" באר-שבע גאה להציג שותף חדש לדרך: "מרחבים סוכנות לביטוח" חתמה על הסכם אימוץ לשנה אחת עם אופציה לשנה נוספת. ההסכם כולל פרסום של הסוכנות על מדי הקבוצה הרשמיים, שילוט מרכזי באצטדיון ובאפיקי פרסום נוספים של המועדון, וכן שיתוף פעולה עם מאגר הלקוחות שהמועדון בונה בימים אלה.

משרדי סוכנות הביטוח "מרחבים" נמצאים ברחוב סמילנסקי בבאר-שבע. הסוכנות מתמחה במגוון שירותים, ביניהם: ביטוחי בריאות, רכב, חיים, דירות, סיעוד ועוד.

המועדון מברך את "מרחבים סוכנות לביטוח" על הצטרפותה לקבוצת השותפים של המועדון בשנת ה-60 והפיכתה למבטח הרשמי של המועדון ומייחל לשיתוף פעולה פורה ולהצלחות רבות.

בתמונה: מימין: מנהלת שיווק "מרחבים סוכנות לביטוח", מירי קוסטר, בעלים הפועל "קריסטל" באר-שבע, אלונה ברקת, ומנכ"ל המועדון, ארז בדש.
[align=center]תמונה[/align]

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: ספונסר נוסף להפועל "קריסטל" באר-שבע – מרחבים סוכנות לביטוח

שליחה על ידי ניב »

כל הכבוד לארז בדש על ספונסר נוסף שהביא, דבר זה יכול להוריד במעט את הנטל מכיסה של אלונה ברקת, גם אם מדובר בסכום זעום יחסית בכל האמור להחזקת קבוצת כדורגל.

בכל אופן, נראה קצת תלוש הפרסום על גב החולצה, אבל שיהיה במזל טוב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מצויין!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

כמה כסף מקבלים?

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

niv1 כתב:כמה כסף מקבלים?
יותר ממה שהיינו מקבלים אם הם לא היו. ;)

אגב,צר לי שאף אחד לא טורח להזכיר את אריגיא ברגר ברשימת הקרדיטים לגיוס הספונסר הנוסף,שהרי בואו לא נשכח
שתפקיד איש השיווק בין היתר הוא גם לשווק את המועדון לגופים עסקיים שונים ולא רק לקהל האוהדים.
אריגיא,ארז,סחטיין עליכם ותמשיכו לעבוד בשקט בלי יותר מדי עוואנטות.

סמל אישי של משתמש
עומר גומס
Title: TC-05

שליחה על ידי עומר גומס »

messiah כתב:
יותר ממה שהיינו מקבלים אם הם לא היו. ;)

אגב,צר לי שאף אחד לא טורח להזכיר את אריגיא ברגר ברשימת הקרדיטים לגיוס הספונסר הנוסף,שהרי בואו לא נשכח
שתפקיד איש השיווק בין היתר הוא גם לשווק את המועדון לגופים עסקיים שונים ולא רק לקהל האוהדים.
אריגיא,ארז,סחטיין עליכם ותמשיכו לעבוד בשקט בלי יותר מדי עוואנטות.
ברור שלא שכחנו את אריגיא..שנזכר להשיג ספונסר עכשיו...
גם לא שכחנו את כמות המנויים המעולה שלו..
המשך כך!
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

:סמל הפועל:

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

אני מקווה שהתמונה היא להמחשה בלבד,זה נראה כאילו לקחו סטיקר למכונית והדביקו על החולצה

סמל אישי של משתמש
messiah

שליחה על ידי messiah »

עומר גומס כתב:
ברור שלא שכחנו את אריגיא..שנזכר להשיג ספונסר עכשיו...
גם לא שכחנו את כמות המנויים המעולה שלו..
המשך כך!
הבנתי,הוא צריך להתנצל שהוא השיג עכשיו ספונסר ולא חיכה עד תחילת העונה הבאה כדי להביא ספונסר בעיתוי הנכון יותר מבחינתך.
אין לי בעיה שאתה תומך בציפורה ואוהב אותה,זאת זכותך ויכול להיות שהמניעים שלך מוצדקים,אבל האנטי הלא מובן הזה נגד אריגיא
מדיף ריח חריף של משיכה בחוטים מלמעלה ומאבק אישי שאין לך ממש מושג בו. מילא לא הייתם מביעים את התמיכה המוגזמת הזאת בציפורה,ניחא,
אבל התמיכה בציפורה בשילוב האנטי המוחלט הזה כלפי אריגיא נראים רע מאוד. אני אשמח אם תבהיר לי טוב יותר במה אשם אריגיא שמכר בסופו של
דבר אותה כמות מנויים כמו עונה שעברה (100 לפה או לשם) על רקע תנאים מסויימים שממש לא היו תלויים בו (ע"ע עונה שניה בליגת העל אחרי עונה
מאכזבת,קבוצה לא מספיק אטרקטיבית,מחירי מנויים שתתפלא אבל לא תלויים בו ישירות,מתקן עלוב שמייאש אנשים וכו').
אם כבר נכנסת לנושא הזה,אני רוצה לסיים את הדיון איתך עם תשובה סופית מה יש לכם נגד אריגיא ולמה זה נראה כל כך מסריח ואישי?
אה ורק לשם הבהרה,אין לי שום קשר אישי עם אריגיא,הוא לא חבר שלי,לא מכר,אפילו שלום אני בספק אם נאמר אחד לשני ברחוב,לא תראה פה בפורום אדם
אובייקטיבי כמוני לגביו.

סמל אישי של משתמש
עומר גומס

שליחה על ידי עומר גומס »

messiah כתב:
הבנתי,הוא צריך להתנצל שהוא השיג עכשיו ספונסר ולא חיכה עד תחילת העונה הבאה כדי להביא ספונסר בעיתוי הנכון יותר מבחינתך.
אין לי בעיה שאתה תומך בציפורה ואוהב אותה,זאת זכותך ויכול להיות שהמניעים שלך מוצדקים,אבל האנטי הלא מובן הזה נגד אריגיא
מדיף ריח חריף של משיכה בחוטים מלמעלה ומאבק אישי שאין לך ממש מושג בו. מילא לא הייתם מביעים את התמיכה המוגזמת הזאת בציפורה,ניחא,
אבל התמיכה בציפורה בשילוב האנטי המוחלט הזה כלפי אריגיא נראים רע מאוד. אני אשמח אם תבהיר לי טוב יותר במה אשם אריגיא שמכר בסופו של
דבר אותה כמות מנויים כמו עונה שעברה (100 לפה או לשם) על רקע תנאים מסויימים שממש לא היו תלויים בו (ע"ע עונה שניה בליגת העל אחרי עונה
מאכזבת,קבוצה לא מספיק אטרקטיבית,מחירי מנויים שתתפלא אבל לא תלויים בו ישירות,מתקן עלוב שמייאש אנשים וכו').
אם כבר נכנסת לנושא הזה,אני רוצה לסיים את הדיון איתך עם תשובה סופית מה יש לכם נגד אריגיא ולמה זה נראה כל כך מסריח ואישי?
אה ורק לשם הבהרה,אין לי שום קשר אישי עם אריגיא,הוא לא חבר שלי,לא מכר,אפילו שלום אני בספק אם נאמר אחד לשני ברחוב,לא תראה פה בפורום אדם
אובייקטיבי כמוני לגביו.
לא יודע מי זה לכם.

אתה רוצה למה אני נגד אריגיא?כי הבנאדם הזה מזיין לכולם במוח,נשכל בהבאת מנויים..תגיד מה שתגיד..אין מנויים והוא האשם בזה,ולא אף אחד אחר..אתה יכול לחפש עד מחר תרוצים..מי שחתום על כמות המנויים שנמכרו זה הוא,הוא איש השיווק של הקבוצה,הוא זה שאמור למשוך את הקהל להגיע למשחקים..הוא לא עושה את זה..כל היום הוא מנסה לשים לציפורה רגליים.
למה עכשיו הוא מביא ספונסר?למה אחרי שהעונה התחילה?איפה הרצינות?זה המקצוע שלו..שיבצע אותו בדרך הטובה ביותר.
למה לעזעזל,הוא לא עבד בפגרה,משלמים לו על זה,שיקרע תתחת המסכן שלו בשביל להשיג ספונסר..שיוכיח את עצמו..

רוצה לסיים תדיון אחת ולתמיד?שאנשים יפסיקו ללקק לאריגיא כמו לא יודע מה.
ולא אני לא מלקק לציפורה,אני מעריך את העשייה שלה.(בחייאת אל תבלבל לי בביצים שאתה מעריך תעשייה של אריגיא..אל תשקר לעצמך..הבחור נכשל כמו שהקודם שלו נכשל.)
חד משמעית,צריך להביא לכאן מישהו מבין,מישהו שיקדם תקבוצה,מישהו שלא חיי בסרט שכאן זה ברצלונה,מישהו שישנה כאן משהו,שאנשים ידעו שיש משחקים,מישהו שישווק!

קובי,נכשל.
אריגיא,נכשל.
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

סמל אישי של משתמש
messiah

שליחה על ידי messiah »

עומר,עשה לי טובה,אם ציפורה הייתה היום האשת שיווק והביצועים שלה היו זהים לאלו של אריגיא,מילה אחת רעה לא הייתם אומרים
ושנינו יודעים את זה.
אבל עזוב את ציפורה בצד,שים לרגע בצד את העבודה (החלשה) שלה וההערכה שהיא מקבלת בעיקר על פרוייקטים אישיים שלא קשורים
לדוברות ולתפקיד הרשמי במועדון.

שכחת כמה דברים חשובים בנוגע לאריגיא והעבודה שלו כאיש שיווק:
א. אריגיא קיבל את המערכת השיווקית של הפועל ב"ש במצב ביזיוני מתחת לאפס שהשאירו לו קודמיו. נסה אתה להיכנס לעבודה ניהולית
במפעל כשהמנהל שהחלפת אותו השאיר לך עובדים פרזיטים שלא שמים על המערכת והסמכות והמכונות במפעל שייכות למאה הקודמת
ב. היד שלכם נורא קלה על ההדק כשמדובר באריגיא - למה אף אחד מכם (וכן עומר,בוא לא ניתמם,אתם זה הארגון שאתה משתייך אליו והדעה נגד
אריגיא היא הדיעה הרווחת בפורומים שלכם) לא חושב שמגיעה לבן אדם תקופת הסתגלות למערכת של קצת יותר מכמה חודשים לפני
ששופטים אותו? למה לשפוט בן אדם אחרי 3-4 חודשים של עבודת שיווק כשקודמו בתפקיד עבד במשרה של 30 אחוז והשאיר לו מערכת
בינונית,חובבנית ולא מתפקדת?
ג. בקשר לנושא הספונסר החדש שמדובר עליו כאן באשכול - לא יודע עד כמה אתה מבין בתחום,אבל מהמעט שאני יודע (קצת עשיתי בזה
תואר),בתחום השיווק אתה צריך לאט לאט לצבור לך חברים ושותפים וקול במסדרונות הנכונים. מה לעשות שהספונסרים האלו ספציפית
הגיעו חודשיים אחרי שהתחילה העונה ולא בתחילת העונה עצמה?
ד. להגיד על בן אדם שעשה תואר שני במנהל עסקים ושיווק בספורט "מישהו שלא מבין" זה קצת כמו לזלזל בבן אדם בלי שיש לך זכות
הגיונית.
ה. לגלות לך סוד? אבל רק בינינו? אל תאמין למספרים שזרקו כאן בעונה שעברה לגבי המנויים. אמרו 2000? תדע שבשורה התחתונה
קנו (קנו = שילמו מחיר מלא) 1500 מנויים בעונה הקודמת. כל השאר? ועדי עובדים ומקורבים.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

מבלי להתייחס לאנשים המדוברים אבל עם התייחסות לתיזמון:
בהפועל ב"ש לפני תחילת העונה, תמחרו את שטחי הפרסום.
ספונסר ראשי, חולצה, גב, כתפיים, שלטי פרסום ועוד.

גם בעונה שעברה, לא נחתם חוזה התקשרות עם אף ספונסר כי כל ההצעות היו מתחת לרף שקבעו מראש.
(אני מכיר מקרוב את הנתונים - עד לחתימה של קריסטל).

לכן, גם העונה נתנו מחיר סף לגב החולצה וכנראה שאחרי לחצים ועבודה סיזיפית, הצליחו להגיע אל התמחיר הזה ולכן המועד הכביוכל "מוזר".

ברור לחלוטין שאריגיא(גילוי נאות, למד איתי בשכבה), צריך לתת עבודה טובה יותר ואינטנסיבית יותר אבל אי אפשר בכלל לומר שהוא נכשל. בטח לא בתקופה כ"כ קצרה.
גם ציפורה, צריכה לתת עבודה אינטנסיבית יותר.

בשני המקרים, יש לאותם אנשים מנהלים שהציבו להם יעדים, אם לא יעמדו בהם, יפטרו אותם.

ובנוגע למערכת היחסים ביניהם ובכלל, כדאי לשניהם ולכל עובדי המועדון להפסיק להתעסק בקקה ולהתחיל להבין שלא מדובר כאן במחנות אלא בהפועל ב"ש. מספיק עם התככים והמזימות כי זה יוצא החוצה לא טוב וגורם גם להקהל לריב על השטויות האלו.

סמל אישי של משתמש
עומר גומס

שליחה על ידי עומר גומס »

messiah כתב:עומר,עשה לי טובה,אם ציפורה הייתה היום האשת שיווק והביצועים שלה היו זהים לאלו של אריגיא,מילה אחת רעה לא הייתם אומרים
ושנינו יודעים את זה.
אבל עזוב את ציפורה בצד,שים לרגע בצד את העבודה (החלשה) שלה וההערכה שהיא מקבלת בעיקר על פרוייקטים אישיים שלא קשורים
לדוברות ולתפקיד הרשמי במועדון.

שכחת כמה דברים חשובים בנוגע לאריגיא והעבודה שלו כאיש שיווק:
א. אריגיא קיבל את המערכת השיווקית של הפועל ב"ש במצב ביזיוני מתחת לאפס שהשאירו לו קודמיו. נסה אתה להיכנס לעבודה ניהולית
במפעל כשהמנהל שהחלפת אותו השאיר לך עובדים פרזיטים שזורקים ז** על המערכת והמכונות במפעל שייכות למאה הקודמת
ב. היד שלכם נורא קלה על ההדק כשמדובר באריגיא - למה אף אחד מכם (וכן עומר,בוא לא ניתמם,אתם זה הארגון שאתה משתייך אליו והדעה נגד
אריגיא היא הדיעה הרווחת בפורומים שלכם) לא חושב שמגיעה לבן אדם תקופת הסתגלות למערכת של קצת יותר מכמה חודשים לפני
ששופטים אותו? למה לשפוט בן אדם אחרי 3-4 חודשים של עבודת שיווק כשקודמו בתפקיד עבד במשרה של 30 אחוז והשאיר לו מערכת
רקובה ולא מתפקדת?
ג. בקשר לנושא הספונסר החדש שמדובר עליו כאן באשכול - לא יודע עד כמה אתה מבין בתחום,אבל מהמעט שאני יודע (קצת עשיתי בזה
תואר),בתחום השיווק אתה צריך לאט לאט לצבור לך חברים ושותפים וקול במסדרונות הנכונים. מה לעשות שהספונסרים האלו ספציפית
הגיעו חודשיים אחרי שהתחילה העונה ולא בתחילת העונה עצמה?
ד. להגיד על בן אדם שעשה תואר שני במנהל עסקים ושיווק בספורט "מישהו שלא מבין" זה קצת כמו לזלזל בבן אדם בלי שיש לך זכות
הגיונית.
ה. לגלות לך סוד? אבל רק בינינו? אל תאמין למספרים שזרקו כאן בעונה שעברה לגבי המנויים. אמרו 2000? תדע שבשורה התחתונה
קנו (קנו = שילמו מחיר מלא) 1500 מנויים בעונה הקודמת. כל השאר? ועדי עובדים ומקורבים.

א.פרזיטים,לא פרזיטים...הבחור שלך לא קולע..לצערי הוא לא עושה את המינימום שהיה אפילו בעונה שעברה(פרסומים בוואן,שלטי חוצות,פלאיירים בבתי ספר וכו')
ב.אין דעה אחת לגבי אריגיא,אז בחייאת אל תזיין במוח שיש לנו משהו בתור ארגון נגדו.
ד"א,אני יכול לטעון אותו דבר כלפיכם,לא מסמפטים את ציפורה,אבל יודעים טוב מאוד ללכת אחרי אריגיא..זה שטויות במיץ!
הבחור יקבל ימי חסד עד סוף העונה,לא יעזור אם יעיפו אותו עכשיו...שיוכיח את עצמו עד סוף העונה..בנתיים לא עשה כלום,כלום ושוב פעם,כלום.
ג.לאט?אז אם זה היה קורה בסוף העונה,היית אומר לי לאט?מה התירוץ העלוב הזה?
זה כמו שאני יגיד לך,שעזורי עבד לאט ובקצב שלו...ושהקודם לו השאיר בלאגן רציני..ועזורי לא אשם..בולשיט!
הבנאדם צריך לקרוע תתחת ולהשיג את המטרה שלו בזמן.ולא לתת לזמן לעשות את שלו...
ד.איפה אמרתי שהוא לא מבין?אל תכניס לי מילים לפה כמו שאתם תמיד מנסים לעשות.
ה.כבר אמרתי שגם הקודם לתפקיד נכשל.
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

סמל אישי של משתמש
messiah

שליחה על ידי messiah »

אני מבין שאתה נחרץ בדעתך נגד אריגיא בכל מחיר גם בלי לדעת את מה שהוא משיג במישרין או בעקיפין.
כל המשך של הדיון הזה הוא מיותר כי אתה לא תצליח לשנות את דעתי ואני לא דעתך וזאת גם לא המטרה מלכתחילה.

אגב,להגיד "צריך להביא לכאן מישהו שמבין" (תבדוק,את זה כתבת,לא נגעתי) בהקשר של מישהו שנמצא כרגע במערכת,זה בדיוק
אבל בדיוק כמו להגיד "איקס שמכהן כרגע כאיש השיווק לא מבין בתחום"

סמל אישי של משתמש
עומר גומס

שליחה על ידי עומר גומס »

messiah כתב:אני מבין שאתה נחרץ בדעתך נגד אריגיא בכל מחיר גם בלי לדעת את מה שהוא משיג במישרין או בעקיפין.
כל המשך של הדיון הזה הוא מיותר כי אתה לא תצליח לשנות את דעתי ואני לא דעתך וזאת גם לא המטרה מלכתחילה.

אגב,להגיד "צריך להביא לכאן מישהו שמבין" (תבדוק,את זה כתבת,לא נגעתי) בהקשר של מישהו שנמצא כרגע במערכת,זה בדיוק
אבל בדיוק כמו להגיד "איקס שמכהן כרגע כאיש השיווק לא מבין בתחום"
לא הייתה כוונה לזה שאריגיא לא מבין בתחום,הכוונה היא שאין לו מושג מה מתאים לב"ש,הוא מנסה מהלכים הזויים של מוזיאון כמו בבארסה..נו באמת..

לא מנסה לשנות ת'דעה שלך,אל תנסה לשנות את שלי..שאריגיא ינסה לשנות ת'דעה שלי.
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

לקבוע דעה נחרצת נגד מישהו ולהיות בעד הצד השני בעיניים עצומות ...
לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שיש פה משהו לא אובייקטיבי
גם אם נאמר שלא, אותי זה לא משכנע
השאלה היא רק למה ? יש לי כמה השערות מאוד הגיוניות אבל אני אשאיר אותן לי

לעניין הטופיק כל ספונסר חדש מבורך הדרום לא עשיר בתרומה לכדורגל אז כל הכבוד
וכשמגיע מילה טובה היא צריכה להאמר

אגב גם השנה חולקו מנויים חינם כך שלא כל 1700 המנויים נמכרו
בדיוק כמו ששנה שעברה לא כל 2000 המנויים נמכרו וועדי עובדים גם קונים מנויים
תמונה

שלח תגובה