מילה על המשחק, המאמן, השחקנים התקשורת והאוהדים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
atedgi

מילה על המשחק, המאמן, השחקנים התקשורת והאוהדים

שליחה על ידי atedgi »

ישבתי היום בשער 5 והסתכלתי על המשחק ויש לי כמה מילים להגיד על המשחק, המאמן השחקנים התקשרות ובמיוחד על האוהדים

המשחק:
משחק חלש שלנו בקושי התקפות במיוחד במחצית הראשונה שישבנו עלינו, מלבד כמה מהלכים של יוסי אלקיים ומליקסון שגם הוא היה די חלש היום אבל גם זה קורה
השיפוט היה השיפוט גרוע וחלש, קוון עיור, נפסלו לנו לפחות 3 מהלכים שיכלו להגיע בקלות למצב של גול (או שלא עם החמצות קדוסי!??) בגלל נבדל שלא היה, עבירות שלא קיבלנו ולהפך עבירות שלא עשינו ושרקו עליהם
בסך הכל משחק די משעמם וחלש, מה שכן אחרי כל החמצה שלנו יכלתי להרוג בן אדם על זה שעד שמגיע לנו הזדמנות במשחק ועוד הזדמנות של גול אנחנו מחמיצים, ובכל התקפה של כפר סבא (אחרי הגול) היה לי כמעט התקף לב.

המאמן:
קיללו אותו מהדקה הראשונה אבל הוא לא סופר אף אחד, גיא לוי שני דברים יש לי להגיד לך
1)אתה אמיץ- אתה הולך ראש בראש עם הקהל ולא שם על אף אחד גם אם יקללו אותך כל העונה אתה תלך נגדם ולא נשבר, ועוד עם הקהל שלנו , הקהל של הפועל באר שבע שאפשר להגיד שאולי היום הוא הקהל הכי לחוץ והכי דורש והכי אבל הכי פחות סבלני בישראל
2) אתה חרבן ופחדן- אולי אתה אמיץ מול הקהל אבל במשחק שלך אתה פחדן, מילא שאתה פותח הגנתי כל העונה ולא יוצא לך מזה כלום, ומילא שאתה רואה שלא יוצא לך מזה כלום ואתה ממשיך עם זה במחצית השניה אבל אחרי שאתה מוביל 1:0 אתה עושה חילוף הגנתי שאתה מוציא קשר התקפי שעשה לך אולי את המשחק יוסי אלקיים ומכניס קשר הגנתי, קשר מעולה אבל הגנתי ונותן לקבוצה היריבה לשבת עלייך 20 דק' במקום לתקוף ולחפש את הגול השני, אם ישבו עלייך כל המשחק יש להם יותר סיכוי להכניס גול תבין את זה כבר!! כי במילא אתה משחק הגנתי מהתחלהה ואתה מקבל 3 גולים במשחק אז מה אתה לא רואה שאין לך הגנה טובה? לא משנה כמה הגנתי תשחק יש לך הגנה על הפנים! ואם כבר היית חושב אז היית צריך שחקן שמחזיק כדור בשביל להעביר זמן כמו בונפלד למשל שהיה לך על הספסל, ושהוצאת את קדוסיי ושחקת בלי חלוץ, שניה אחרי זה הגיע מאור מליקסון ורגלי הפלא שלו והכניס לשוער בין הרגלים שרק היה חסר חלוץ שיכנס עם הכדור לשער אבל לא היה חלוץ!!!
בקיצור גיא לוי תנסה להביןן ולהפתח לעוד דברים במקום ללכת רק בדרך שלך ולא להתסכל לצדדים ודרך אגב אני לא היתי מאלה שמקללים אותך אלה ההפך אלה שעצרו את המקללים

השחקנים:
נתחיל עם השוערר
אסי רחמים- יש כאלו שיגדו שהוא זקן, יש כאלה שיגדו שהוא הסמל של הקבוצה, שמעתי הרבה דעות אבל תגידו מה שתגידוו הוא מחזיק לנו את ההגנה (שאין לנו!) והוא הרבה מעבר לסמלל! הוא חלק מהקבוצה והוא חי את הקבוצה, ישר כוח אסיי!
איגור קוסטרוב-שחקן צעיר, אבל לדעתי לא מגיע לך מקום בהרכב יותר משחקנים אחרים, לא עשה כלום כל המשחק והכניס גול בפוקס בגלל טעות של הגנה ולא גול שלו, היתי נותן לפדידה או לסמינוי לשחק במקמו וולשחק עם שני חלוצים
אוהד קדוסי- אולי הוא שחקן מוכשר וטוב אבל הוא לא מראה את זה בהפועל באר שבע, למרות שהיתי ראיתי רגע אחד של קסם שבו הוא הראה שהוא נלחם אבל מלבד זה הוא לא עשה כלום, צריך לתת לו לשבת קצת על הספסל לתת לו להלחם על המקום שלו בהרכב ושיתחיל לתת את הכל, כמו אורן ניסים שלמרות שאני לא חושב שמגיע לו לפתוח אבל לא רצו אותו בקבוצה ישבו אותו מחוץ לקבוצה ותראו אותו נלחם כאלו הוא בן 16, אבל מה לעושת שהוא לא והוא די איטי.

האוהדים:
מהדקה הראשונה קללתם אותו, לא נתנתם לו אפילו הזדמנות במשחק הזה, וגם שניצחנו קללתם ואולי בצדק אבל במה זה עזר? לכער ולהרוס את האווירה? לא בא לכם לשמוח עם השחקנים תצאו החוצה אתם רק מורדים לשחקנים שלכם את החשק הרצון והביטחון במשחק
אבל במשחק היתה הפתעה משהו שאהבתי היו כמה כסאות מעליי חבורה של אנשיםם שהיו נגד הקללות והתחילו לשורק למי שקלל בוז ולעודד את גיא לוי, וכמו שאמרתי אני הצטרפתי אליהם וכל הכבוד לכםם אתם אוהדים שהולכים עם הקבוצה בטוב וברעע הלוואי וכולם ילמדו ממכם, אחרי שהתחלתם לעודד כל הקהל שקלל שתקק ואחרי זה גם הצטרף! אז תפסקו לקלל ותתחילו לעודד!
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל! :תופים: :סמל הפועל:

התקשרות:
את הורסים את הקבוצה ונותנים לקהל שלנו שם רע, אתם מספרים רק את הדברים הרעים, אחרי המשחק נכנסתי לאתרים ובשום אתר לא ראיתי שהיה רשום שעודדנו, היה רשום רק שקללנו כל המשחק, והינו נגד גיא לוי, ומה עם אלה שעדדו ואחרי זה כל הקהל נסחף אחריו והתחיל לעודד? למה להרוס ולהגדיל את המתחים והסכסוך בין הקהל לגיא לוי בשביל מה? אתם הורסים לנו את הקבוצה!

לסיכום
התקשרות הורסת ,משחק חלש, ניצחון אפשר להגיד בפוקס או בטעות של הגנת כפר סבא איך שתרצו, מאמן אמיץ ואוהדים שהורסים או מאמן טיפש ואוהדים נשמה, איך שתרצוו הכל נכון
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

Re: מילה על המשחק, המאמן, השחקנים התקשורת והאוהדים

שליחה על ידי crazyred »

אני חושבת שהתקשורת לא אשמה, השם הרע שיצא לקהל הוא אמת לאיתה. הקהל מקלל. הקהל הולך ראש בראש נגד גיא. הקהל העיף מפה כבר שני מאמנים אז הגעתה של אלונה ורוצה להעיף מאמן שלישי. אין טעם להאשים את התקשורת כשהקהל אשם.

אני חושבת שדיברת לעיניין, גיא לוי אמיץ ופחדן, גם אני לא מאוד נהינת השיטת שחק, אבל זה ה שיש בליגה הזו, משחקים בנויים על ניצול מצבים ועשרים דקות טובות במשחק, שאגב היו לנו היום. גם הפועל חיפה משחקת ככה, רוב המשחק חלשה ובעשרים דקות מכריעה את המשחק. בחמש דקות היא הכריעה את המשחק נגדנו.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

crazyred כתב: גם הפועל חיפה משחקת ככה, רוב המשחק חלשה ובעשרים דקות מכריעה את המשחק. בחמש דקות היא הכריעה את המשחק נגדנו.
כן, אבל איפה הפועל חיפה ואיפה אנחנו...

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

סבבה, לחיפה גם לא חסר מזל (מקבלים הרבה מאוד גולים עצמיים), ואנחנו רק בתחילת העונה, קבוצה מפסיקה לרוץ בשלב כזה או אחר, קבוצה חווה משברים, וגם לחיפה זה עוד יגיע.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

crazyred כתב:סבבה, לחיפה גם לא חסר מזל (מקבלים הרבה מאוד גולים עצמיים), ואנחנו רק בתחילת העונה, קבוצה מפסיקה לרוץ בשלב כזה או אחר, קבוצה חווה משברים, וגם לחיפה זה עוד יגיע.
אתם מפספסים את הקטע הכי חשוב אצל הפועל חיפה... הם מחזיקים באותו מאמן כבר שנה שלישית(!!!) ברציפות...

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

כן, זהבהחלט אחד מהדברים המרכזיים שקורים שם. גם הסגל לא השתנה מאוד משנה שעברה (זה לא שלא היו שינויים, פשוט לא הייתה "הפיכה").

סמל אישי של משתמש
שלומי
Title: שער 2

שליחה על ידי שלומי »

לכל אלה שאומרים שקיללנו מהדקה הראשונה ולא נתנו הזדמנות...

אז על מי אתם עובדים איזה הזדמנות זה לא מחזור ראשון של העונה מה זה השטויות האלה הזדמנות אה???

הרי הוא ככה המאמן הזה מספר משחקים רצופים אז מה השקר הזה הזדמנות למה לערבב אותנו?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

atedgi כתב:התקשרות:
את הורסים את הקבוצה ונותנים לקהל שלנו שם רע, אתם מספרים רק את הדברים הרעים, אחרי המשחק נכנסתי לאתרים ובשום אתר לא ראיתי שהיה רשום שעודדנו, היה רשום רק שקללנו כל המשחק, והינו נגד גיא לוי, ומה עם אלה שעדדו ואחרי זה כל הקהל נסחף אחריו והתחיל לעודד? למה להרוס ולהגדיל את המתחים והסכסוך בין הקהל לגיא לוי בשביל מה? אתם הורסים לנו את הקבוצה!

לסיכום
התקשרות הורסת ,משחק חלש, ניצחון אפשר להגיד בפוקס או בטעות של הגנת כפר סבא איך שתרצו, מאמן אמיץ ואוהדים שהורסים או מאמן טיפש ואוהדים נשמה, איך שתרצוו הכל נכון

עובדה ידועה היא שיש לנו תקשורת מקומית הורסת.

אתה קורא את מקומוני סופ"ש, ופשוט נדהם ונגעל כאחד נוכח הדחף האובססיבי של כמה עיתונאים מתוסכלים מחרחרי ריב ומדון לזנב בכל דרך אפשרית בגיא לוי. גועל נפש!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
atedgi

שליחה על ידי atedgi »

אורי אדום בנשמה כתב:

אתה קורא את מקומוני סופ"ש, ופשוט נדהם ונגעל כאחד נוכח הדחף האובססיבי של כמה עיתונאים מתוסכלים מחרחרי ריב ומדון לזנב בכל דרך אפשרית בגיא לוי. גועל נפש!!
זה באמת מגעיל, אני התיחסתי פה בעיקר לקהל ומה שרושמים עליו ולא דווקא בתקשרות המקמוית אבל בהחלט גם בתקשורת המקומוית, אבל בכל מצב אני הולך עם גיא לוי ומעודד אותו למרות שאני בכלל לא מסכים איתו, ואני לא אוהב את הדרך שלו ואת זה שהוא פחדן אבל אני חושב שאם נתן לו שקט ונעודד שחקנים ואותו ונעזור לו הוא בסוף גם יפסיק לפחד כי לדעתי כרגע אין לו ביטחון בכלל
תמונה

סמל אישי של משתמש
שלומי

שליחה על ידי שלומי »

אורי אדום בנשמה כתב:

כן כן כן כן...

ממש ממש ממש ממש.

כל האוהדים הורסים.
כל העיתונים לא מבינים
כל הכתבים חתרנים
כל בעלי הדיעה נגד המאמן לא מבינים כדורגל.
רק אתם הקומץ שתומך במאמן מבין גדול בכדורגל נכון?

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

שלומי כתב:
כן כן כן כן...

ממש ממש ממש ממש.

כל האוהדים הורסים.
כל העיתונים לא מבינים
כל הכתבים חתרנים
יותר מ-15 מאמנים ב-10 שנים לא טועים!!!
מתי שהוא צריך לשאול אולי זה שעומד על הקווים הוא לא בעיה והבעיה נעוצה אצל מישהו אחר?
אני מבטיח לך שאם בא מאמן אחר תוך מקסימום חודש נשמע את אותן מנגינות.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
atedgi

שליחה על ידי atedgi »

שלומי כתב:
כן כן כן כן...

ממש ממש ממש ממש.

כל האוהדים הורסים.
כל העיתונים לא מבינים
כל הכתבים חתרנים
אח שלי אני מכבד את הדעות שלך והחלטה שלך, וגם אני חושב שגיא לוי טועה פה אבל בכל זאת אני איתו כי אני רוצה לטובת הקבוצה, ולדעתי צריך להיות איתו ולתת לו ביטחון ואז גם תהיה לנו יציבות וביטחון בקבוצהה
אולי במקום לתקוף כל הזמן ולהגיד כמה גיא לוי חראא תנסה להבין, אני בטוח שאפשר להסתדר איכשהו עם אלה שמקללים ואלה שמנסים לעודד מתישהו בעזרת השם זה יגיע
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מוטי אני לא מאמין שאתה חושב שהקהל שלנו הוא הבעייה או התקושרת המקומית זה פשוט לברוח מהאחריות של גיא לוי למה שקורה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

אחי אני לא חושב שגיא לוי טלית שכולה תכלת ממש לא הוא עושה טעויות (כמו כל בן-אנוש דרך אגב) אבל אני באמת ובתמים חושב שיש בעיה בקהל.
הסיבה שאני לא חושב שצריך להעיף את המאמן היא שמאסתי בדרך הזו של 3 מאמנים שונים בשנה, ואני בטוח שהמאמן הבא יקבל אותו יחס אחרי שבועיים בערך.
אתה בחרת להתעלם ממה שאני שואל כבר שבועיים
מצב היפוטתי: גיא לוי הולך! מגיע מאמן X מה עושים אם המאמן לא יצליח? או שפילוסופיית המשחק שלו לא "תתאים" לקהל הב"שי?

התוצאה היא אותה סאגה של קללות גידופים ושריקות בוז. תשמע נמאס לי באמת!
לא היה מאמן שלא ספג יחס כזה אז אני שואל, כל אנשי המקצוע טועים?
ומה יש רק צדיק אחד בסדום כדמות לופא קדוש? שהקבוצה הבכירה ביותר שלו היא הפועל ירושליים המפוררת של ויקטור יונה/סאסי (אולי זה אומר עלינו משהו?).
אולי הקהל הב"שי טועה?

ואני שב ומזכיר את העונה שעברה "שהרוב" צעק גילי לנדאו וגילי הגיע ומה קרה כולנו יודעים.
באמת ששנה שעברה היה כדורגל יותר גרוע וגם נשארנו בלי הנק'.

ההמון הרוסי הביא את המהפכה הבולשיקית מה הקומוניזם עשה לעולם כולנו יודעים.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
שלומי

שליחה על ידי שלומי »

מוטי מוטי אם אתה מאמין בלתת למאמן לגמור את העונה.

כשנהיה בליגת העל שנה הבאה תסכים למאמן חדש איך שתגמר העונה הנוכחית?

שלח תגובה