המשחק:
משחק חלש שלנו בקושי התקפות במיוחד במחצית הראשונה שישבנו עלינו, מלבד כמה מהלכים של יוסי אלקיים ומליקסון שגם הוא היה די חלש היום אבל גם זה קורה
השיפוט היה השיפוט גרוע וחלש, קוון עיור, נפסלו לנו לפחות 3 מהלכים שיכלו להגיע בקלות למצב של גול (או שלא עם החמצות קדוסי!??) בגלל נבדל שלא היה, עבירות שלא קיבלנו ולהפך עבירות שלא עשינו ושרקו עליהם
בסך הכל משחק די משעמם וחלש, מה שכן אחרי כל החמצה שלנו יכלתי להרוג בן אדם על זה שעד שמגיע לנו הזדמנות במשחק ועוד הזדמנות של גול אנחנו מחמיצים, ובכל התקפה של כפר סבא (אחרי הגול) היה לי כמעט התקף לב.
המאמן:
קיללו אותו מהדקה הראשונה אבל הוא לא סופר אף אחד, גיא לוי שני דברים יש לי להגיד לך
1)אתה אמיץ- אתה הולך ראש בראש עם הקהל ולא שם על אף אחד גם אם יקללו אותך כל העונה אתה תלך נגדם ולא נשבר, ועוד עם הקהל שלנו , הקהל של הפועל באר שבע שאפשר להגיד שאולי היום הוא הקהל הכי לחוץ והכי דורש והכי אבל הכי פחות סבלני בישראל
2) אתה חרבן ופחדן- אולי אתה אמיץ מול הקהל אבל במשחק שלך אתה פחדן, מילא שאתה פותח הגנתי כל העונה ולא יוצא לך מזה כלום, ומילא שאתה רואה שלא יוצא לך מזה כלום ואתה ממשיך עם זה במחצית השניה אבל אחרי שאתה מוביל 1:0 אתה עושה חילוף הגנתי שאתה מוציא קשר התקפי שעשה לך אולי את המשחק יוסי אלקיים ומכניס קשר הגנתי, קשר מעולה אבל הגנתי ונותן לקבוצה היריבה לשבת עלייך 20 דק' במקום לתקוף ולחפש את הגול השני, אם ישבו עלייך כל המשחק יש להם יותר סיכוי להכניס גול תבין את זה כבר!! כי במילא אתה משחק הגנתי מהתחלהה ואתה מקבל 3 גולים במשחק אז מה אתה לא רואה שאין לך הגנה טובה? לא משנה כמה הגנתי תשחק יש לך הגנה על הפנים! ואם כבר היית חושב אז היית צריך שחקן שמחזיק כדור בשביל להעביר זמן כמו בונפלד למשל שהיה לך על הספסל, ושהוצאת את קדוסיי ושחקת בלי חלוץ, שניה אחרי זה הגיע מאור מליקסון ורגלי הפלא שלו והכניס לשוער בין הרגלים שרק היה חסר חלוץ שיכנס עם הכדור לשער אבל לא היה חלוץ!!!
בקיצור גיא לוי תנסה להביןן ולהפתח לעוד דברים במקום ללכת רק בדרך שלך ולא להתסכל לצדדים ודרך אגב אני לא היתי מאלה שמקללים אותך אלה ההפך אלה שעצרו את המקללים
השחקנים:
נתחיל עם השוערר
אסי רחמים- יש כאלו שיגדו שהוא זקן, יש כאלה שיגדו שהוא הסמל של הקבוצה, שמעתי הרבה דעות אבל תגידו מה שתגידוו הוא מחזיק לנו את ההגנה (שאין לנו!) והוא הרבה מעבר לסמלל! הוא חלק מהקבוצה והוא חי את הקבוצה, ישר כוח אסיי!
איגור קוסטרוב-שחקן צעיר, אבל לדעתי לא מגיע לך מקום בהרכב יותר משחקנים אחרים, לא עשה כלום כל המשחק והכניס גול בפוקס בגלל טעות של הגנה ולא גול שלו, היתי נותן לפדידה או לסמינוי לשחק במקמו וולשחק עם שני חלוצים
אוהד קדוסי- אולי הוא שחקן מוכשר וטוב אבל הוא לא מראה את זה בהפועל באר שבע, למרות שהיתי ראיתי רגע אחד של קסם שבו הוא הראה שהוא נלחם אבל מלבד זה הוא לא עשה כלום, צריך לתת לו לשבת קצת על הספסל לתת לו להלחם על המקום שלו בהרכב ושיתחיל לתת את הכל, כמו אורן ניסים שלמרות שאני לא חושב שמגיע לו לפתוח אבל לא רצו אותו בקבוצה ישבו אותו מחוץ לקבוצה ותראו אותו נלחם כאלו הוא בן 16, אבל מה לעושת שהוא לא והוא די איטי.
האוהדים:
מהדקה הראשונה קללתם אותו, לא נתנתם לו אפילו הזדמנות במשחק הזה, וגם שניצחנו קללתם ואולי בצדק אבל במה זה עזר? לכער ולהרוס את האווירה? לא בא לכם לשמוח עם השחקנים תצאו החוצה אתם רק מורדים לשחקנים שלכם את החשק הרצון והביטחון במשחק
אבל במשחק היתה הפתעה משהו שאהבתי היו כמה כסאות מעליי חבורה של אנשיםם שהיו נגד הקללות והתחילו לשורק למי שקלל בוז ולעודד את גיא לוי, וכמו שאמרתי אני הצטרפתי אליהם וכל הכבוד לכםם אתם אוהדים שהולכים עם הקבוצה בטוב וברעע הלוואי וכולם ילמדו ממכם, אחרי שהתחלתם לעודד כל הקהל שקלל שתקק ואחרי זה גם הצטרף! אז תפסקו לקלל ותתחילו לעודד!
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל!

התקשרות:
את הורסים את הקבוצה ונותנים לקהל שלנו שם רע, אתם מספרים רק את הדברים הרעים, אחרי המשחק נכנסתי לאתרים ובשום אתר לא ראיתי שהיה רשום שעודדנו, היה רשום רק שקללנו כל המשחק, והינו נגד גיא לוי, ומה עם אלה שעדדו ואחרי זה כל הקהל נסחף אחריו והתחיל לעודד? למה להרוס ולהגדיל את המתחים והסכסוך בין הקהל לגיא לוי בשביל מה? אתם הורסים לנו את הקבוצה!
לסיכום
התקשרות הורסת ,משחק חלש, ניצחון אפשר להגיד בפוקס או בטעות של הגנת כפר סבא איך שתרצו, מאמן אמיץ ואוהדים שהורסים או מאמן טיפש ואוהדים נשמה, איך שתרצוו הכל נכון