מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
ran

Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס

שליחה על ידי ran »

שמחים שאהבתם :)
תנו בראש ותשתפו בפייסבוק
והכי חשוב למחוק!

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

מי שלא מוחק את האפליקציה הלוואי אופירה תבוא אליו בחלום
https://celebs.walla.co.il/item/2883482" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

זה מה שקורה שאפילו לא מתאמצים יותר להמציא ציטוטים.
הדיבור פח *** שלה זה אחד הדברים שהכי קל לזהות. ייחודי רק לה, אי אפשר להתבלבל.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

חבל על הזמן צריכים להוקיע את האתר המביך הזה מאיתנו, מחפשים רק כותרות פיקטיביות על חשבון השקט של הקבוצה, יופי של שיתוף פעולה בין כל הגורמים והקהל כל הכבוד!

עכשיו בחזרה קצת לנושא -
חברים יקרים, לא יכול להיות שכולכם מבקרים פה כל דבר כל הזמן ולאחרים אסור לבקר את המועדון/אלונה/כל גורם אחר.

לא יכול להיות שאפשר לבקר על לוסיו, אפשר לבקר את הארגון, את השחקנים, את הקהל, אבל הופה כשמדובר באלונה/מועדון אסור.

לא יכול להיות שאנשים הזויים יקבעו פה חד משמעית שאסור לשרוק בוז ומי ששורק בוז הוא לא אוהד.

זכותו של כל אחד ואחת לשרוק בוז, לבוזגלו, לאסי, לברדה, לאלונה.

נכון, לא צריך להיות קהל מגעיל ודוחה כמו פעם, אבל כשעוברים את הגבול מותר לשרוק בוז.

אם אוהדי אולימפיאקוס שרקו בוז על 0-0 בבית גם לנו מותר.

אם אוהדי מנצסטר וצלסי שורקים בוז כשלא לוקחים אליפויות שם גם לנו מותר.

מי שירצה לשרוק בוז לבוזגלו לדעתי מפספס את המטרה ובעקיפין פוגע במועדוןמ(כנ"ל אלה שמעודדים אותו) אבל זו זכותו המלאה !

ללא צל של ספק, אנחנו אוהדים, אמוציונאליים ואוהבים את הקבוצה ומשלמים הרבה כסף כדי לתמוך ולעודד אותה 24/7 זכותו של כל אחד מאיתנו לשרוק בוז.

יש פה איזה שהוא תקדים של איסור על שריקת בוז או העברת ביקורת על ציוץ של אלונה, אז זהו לא.

כל עוד מעבירים בדרך מכובדת ויפה (בדיוק כמו שאנשים עשו פה) זה בסדר גמור, אפילו ראוי.

גדי - זכותה של אלונה להתאכזב מהקהל, זכותי להתאכזב מהציוץ שלה שאני יודע שבא אך ורק מכוונה טובה אבל גרם להרבה דברים לא טובים (כתבות בתקשורת, תחושת החמצה אצל הקהל).

אנשים אשכרה כועסים על שחקן מגולמן ואבא חולה תקשורת ושערוריות ועוד הקהל יוצא לא בסדר.

במקום להשתמש בהתאכזבתי או הצטערתי יכולה הייתה לרשום "אוהדים יקרים שריקות בוז לשחקן מסגל הקבוצה לא תורמות לנו במאומה, מאור תרם לנו הרבה והוא שחקן הפועל באר שבע כרגע אז בואו נמשיך ונתרכז במטרות שלנו".

היה מעביר את המסר הרבה יותר טוב, בלי כותרות שליליות בתקשורת ובלי תחושץ החמצה של האוהדים.

אלף בית של כל יועץ תקשורת/דובר/איש יחסי ציבור שצריך לעבור על ניסוח של פוסט של דמות ציבורית ברשת החברתית.

אם אני יודע את זה, גם אייל ערד יודע את זה, הכל עניין של ניסוח.

צריכים גם לדעת איך להעביר מסר בצורה החדה והברורה ביותר עם כמה שפחות מקום לפרשנות, ובנושא הזה אלונה טעתה.

אף אחד לא פותח עליה פה מסריח חלילה ולא מקלל ולא מתחיל מחאות, יש פה בעיה בניסוח וזאת לא הפעם הראשונה שקברניטי המועדון טועים עם הניסוח, מותר לבקר, צאו מהסרט שאנחנו רובוטים אנחנו בני אדם, הכל בסדר.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אתה הזוי. אין דרך יפה לשרוק בוז לשחקן שלך על המגרש.
זה לשרוק בוז לבכר ששם אותו בהרכב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דווקא שמעתי את התכנית של הבהמה היום.
הם לגמרי בצד שלנו בסכסוך הזה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ForeverRed כתב:דווקא שמעתי את התכנית של הבהמה היום.
הם לגמרי בצד שלנו בסכסוך הזה.
אז כנראה יש סכסוך בין יעקב לאייל או אופירה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

גדי כתב:
אז כנראה יש סכסוך בין יעקב לאייל או אופירה.
היה דיבור על זה שאחרי אחת התוכניות שדיברו על הפרשה הזו יעקב שלח הודעות קשות מאוד לאופירה. משהו בסגנון "לאייל כואב שאנשים רוצים להרוויח עוד כסף" וכו'

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

yakar כתב:אתה הזוי. אין דרך יפה לשרוק בוז לשחקן שלך על המגרש.
זה לשרוק בוז לבכר ששם אותו בהרכב.
אהלו אהלן אי של שפיות.
מי אתה שתקבע מי הזוי ומי לא?
מי אתה שתקבע שמי ששורק לבוזגלו בוז שורק בכלל לבכר?

יש לך איזה מונופול על דיעות/החלטות/סיבות של אוהדים לשריקות בוז?

נכון אין דרך יפה לשרוק בוז, אני שונא את זה ולא עושה את זה, אני עדיין מבין את אלו ששורקים בוז גם אם אני לא מסכים עם הדרך שבה הם פועלים.

אני לא מנכס לעצמי את הזכות להחליט מי אוהד טוב יותר או פחות, אני לא מנכס לעצמי את הזכות לקבוע להם למי הם שורקים בוז, אם הם שורקים לבוזגלו אז הם שורקים לבוזגלו ואם הם שורקים לבכר אז הם שורקים לבכר, לא שמעתי על שריקות לבכר, אתה ממציא לעצמך תיאוריה וקובע למה אוהדים שורקים בוז, למי זה מכוון ולמה אין להם זכות לשרוק.

אז לא אח, אני לא הזוי, אתה הזוי בגישה שלך שמי שלא נמנה עם הדרך פעולה שלך הוא לא אוהד ואין לו מקום ואין לו זכות, ממש לא גבר.

בסיטואציה הנוכחית אמרתי ואם לא קראת או שלא היה בא לך לשים לב לזה אז אני אגיד שוב -

לדעתי אסור לשרוק בוז ואסור לעודד את בוזגלו.

זה יעביר את הפוקוס ממשחק סופר חשוב והעידוד והתמיכה בקבוצה להתעסקות בדברים שלא צריכים להתעסק בהם במשחק כזה.

אני וכל חברי הארגון ואנשי הגדר נפעל כך, מה יהיה עם השאר? אין לי מושג, מקווה שנצליח לגרום לכולם להתרכז יחד איתנו בעידוד.

מפה ולקבוע לכל אוהד למי לשרוק בוז או לא לשרוק בוז ולהחליט להם על מה הם שורקים בוז? הדרך עוד ארוכה.

זה בדיוק כמו שאני אבוא ואגיד שמי שלא יושב בגוש או מעודד 90 דקות הוא לא אוהד מספיק טוב.

ממש לא, כל אחד והדרך שלו לאהוד ולעודד, במקרה בוזגלו? הבוז מובן.

נראה לי שהתבלבלת קצת

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אפשר להכין שלטים עם עקיצות, לא לשרוק בוז ובטח שלא לעודד אותו. השקט/ההתעלמות ממנו תהיה המסר הטוב ביותר כלפיו. תאמינו לי שאליל האוהדים ירגיש קר ומנוכר.
הכי גרוע מבחינתנו זה לקלל/לשרוק בוז.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

האמת שקצת מפתיע אותי שעולה עוד חרם על האתר *** הזה, כבר היה דיבור על חרם על וואן אחרי שאופירה השתלחה על אלונה וזאת החליטה לא להתראיין לתוכנית שלהם וכבר מאז מחקתי את האפליקציה ואני לא נכנס לאתר אלא אם כן מישהו מפרסם כאן כתבה ספציפית ויוצאת דופן של האתר הזה, מוזר איך אנשים עוד צורכים את הזבל הזה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

oranu כתב: אהלו אהלן אי של שפיות.
מי אתה שתקבע מי הזוי ומי לא?
מי אתה שתקבע שמי ששורק לבוזגלו בוז שורק בכלל לבכר?

יש לך איזה מונופול על דיעות/החלטות/סיבות של אוהדים לשריקות בוז?

נכון אין דרך יפה לשרוק בוז, אני שונא את זה ולא עושה את זה, אני עדיין מבין את אלו ששורקים בוז גם אם אני לא מסכים עם הדרך שבה הם פועלים.

אני לא מנכס לעצמי את הזכות להחליט מי אוהד טוב יותר או פחות, אני לא מנכס לעצמי את הזכות לקבוע להם למי הם שורקים בוז, אם הם שורקים לבוזגלו אז הם שורקים לבוזגלו ואם הם שורקים לבכר אז הם שורקים לבכר, לא שמעתי על שריקות לבכר, אתה ממציא לעצמך תיאוריה וקובע למה אוהדים שורקים בוז, למי זה מכוון ולמה אין להם זכות לשרוק.

אז לא אח, אני לא הזוי, אתה הזוי בגישה שלך שמי שלא נמנה עם הדרך פעולה שלך הוא לא אוהד ואין לו מקום ואין לו זכות, ממש לא גבר.

בסיטואציה הנוכחית אמרתי ואם לא קראת או שלא היה בא לך לשים לב לזה אז אני אגיד שוב -

לדעתי אסור לשרוק בוז ואסור לעודד את בוזגלו.

זה יעביר את הפוקוס ממשחק סופר חשוב והעידוד והתמיכה בקבוצה להתעסקות בדברים שלא צריכים להתעסק בהם במשחק כזה.

אני וכל חברי הארגון ואנשי הגדר נפעל כך, מה יהיה עם השאר? אין לי מושג, מקווה שנצליח לגרום לכולם להתרכז יחד איתנו בעידוד.

מפה ולקבוע לכל אוהד למי לשרוק בוז או לא לשרוק בוז ולהחליט להם על מה הם שורקים בוז? הדרך עוד ארוכה.

זה בדיוק כמו שאני אבוא ואגיד שמי שלא יושב בגוש או מעודד 90 דקות הוא לא אוהד מספיק טוב.

ממש לא, כל אחד והדרך שלו לאהוד ולעודד, במקרה בוזגלו? הבוז מובן.

נראה לי שהתבלבלת קצת
טוב אחי. חבל על כל המגילה שכתבת.
לא לוקח שום מונופול על אף אוהד , לקחת את זה הרבה רחוק מידי.
לדעתי אוהד ששורק בוז פוגע בקבוצה. זה לא המטרה של אוהד. אז כן , מבחינתי אוהד שבא למשחק במטרה לשרוק בוז ,ולקלל שחקן שלך במהלך המשחק ,אעדיף שלא יבוא למשחק כלל.
וכן , אני אמשיך לנסות להשתיק כל אוהד שמקלל שחקן של הקבוצה שלי. חבל שזה לא הדרך של הארגון גם.

דרך אגב , ההזוי זה בתגובה לזה שקראת לנו אוהדים הזויים שמעיזים לבקר אוהדים שמקללים שחקנים.
לא משתמש בקריאה הזאת סתם.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אורן אחי אני בדרך כלל מסכים איתך.
אבל אני אדבר קצת מהלב.
מפחיד אותי לשמוע בוז לשחקן בקבוצה שלנו.
מפחיד אותי לראות כדור שלג שגודל בזכות אותם שריקות.
מפחיד אותי כי אני יודע שהקהל שלנו אומנם השתדרג, אבל השדים עדיין חבוים בו. מפחיד אותי שזה ישפיע על שאר הקבוצה.
מפחיד אותי שאנשים שלא רואים מטר קדימה יעשו הכל העיקר להעיף אותו מהקבוצה, גם יהיו קיצוניים כמו במקרה עזורי.
אז נכון, לגיטימי לשרוק בוז, לגיטימי לבקר.
אבל עם כל הכבוד, הקהל שלנו שומר טינה ברמת הפסיכופתיה.
ועד שהכל טוב בקבוצה וכיף לנו, לא בא לי שזה יהרס בגלל אנשים שפלים כמו משפחת בוזגלו.

כשאדם משפיע כמוך בקרב הקהל מדבר ככה, אתה נותן פתח לאנשים קצת פחות מחושבים ממך.
ואם אתה נותן פתח בפומבי לבקר על הדרך של אלונה (למרות שהמשבר הוא כבד מאוד והיא קופצת בין הטיפות) אז אתה בעצם נותן לגיטימציה, מוציא את השדים ומוסיף אש למדורה.
אני מצפה ממך למתן את הרוחות ולא להלהיט אותם, כי בלי לשים לב מישהו אחר יכול לקחת את זה למקומות אחרים ממה שהתכוונת.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אלדר כתב:אורן אחי אני בדרך כלל מסכים איתך.
אבל אני אדבר קצת מהלב.
מפחיד אותי כי אני יודע שהקהל שלנו אומנם השתדרג, אבל השדים עדיין חבוים בו. מפחיד אותי שזה ישפיע על שאר הקבוצה.
מפחיד אותי שאנשים שלא רואים מטר קדימה יעשו הכל העיקר להעיף אותו מהקבוצה, גם יהיו קיצוניים כמו במקרה עזורי.
ועד שהכל טוב בקבוצה וכיף לנו, לא בא לי שזה יהרס בגלל אנשים שפלים כמו משפחת בוזגלו.

ואם אתה נותן פתח בפומבי לבקר על הדרך של אלונה (למרות שהמשבר הוא כבד מאוד והיא קופצת בין הטיפות) אז אתה בעצם נותן לגיטימציה, מוציא את השדים ומוסיף אש למדורה.
אני מצפה ממך למתן את הרוחות ולא להלהיט אותם, כי בלי לשים לב מישהו אחר יכול לקחת את זה למקומות אחרים ממה שהתכוונת.
+1
בשבת ישב שורה מתחתיי מישהו שאמר "לא מענין אותי המשחק, לא באתי לראות כדורגל. באתי רק כדי ללכלך על בוזגלו". מאותו רגע, כל המשחק קללות ושריקות. מיותר לציין שמדובר בפח אשפה מהלך, בלי קשר לקללות ושריקות הבוז. אין שכל, אין דאגות.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

אלדר כתב:אורן אחי אני בדרך כלל מסכים איתך.
אבל אני אדבר קצת מהלב.

+1

נעול