האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
בחיפה יהיה ירוק לבן אחרי לחץ של האוהדים
וזה חשוב , נכון שאנחנו רוצים כבר אצטדיון וכרגע לא אכפת לכם אבל האצטדיון הזה ישמש אותנו להרבה הרבה זמן ואם כבר עושים אז שיעשו כמו שצריך והאיצטדיון של הפועל באר שבע צריך להיות אדום ולבן נקודה. !
וזה חשוב , נכון שאנחנו רוצים כבר אצטדיון וכרגע לא אכפת לכם אבל האצטדיון הזה ישמש אותנו להרבה הרבה זמן ואם כבר עושים אז שיעשו כמו שצריך והאיצטדיון של הפועל באר שבע צריך להיות אדום ולבן נקודה. !
אני בטוח שאתה טועה . אתה יכול להביא הוכחה לכך שצבא הכיסאות יהיה ירוק לבן ?intertal כתב:בחיפה יהיה ירוק לבן אחרי לחץ של האוהדים
ממה שאני ראיתי הוחלט על צבעים ניטרלים (כמו כחול)
אני גם חושב שאתה טועה..זה לא יהיה ירוק ולבן.yakar כתב:
אני בטוח שאתה טועה . אתה יכול להביא הוכחה לכך שצבא הכיסאות יהיה ירוק לבן ?
ממה שאני ראיתי הוחלט על צבעים ניטרלים (כמו כחול)
וכל אלה שאומרים " שהכסאות יהיו בוורוד" זה אומר שאתם פשוט מסתפקים במעט.
אם כבר עושים כאן אצטדיון אז שיהיה מושלם. יש קבוצה אחת בעיר והיא הפ' באר שבע ועוד קבוצה בליגה ארצית?א'? שאין לה אפילו אוהד אחד.
צריך להיות אדום-לבן נקודה!!!!!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה זה משנה אבל?gate5 כתב:
אני גם חושב שאתה טועה..זה לא יהיה ירוק ולבן.
וכל אלה שאומרים " שהכסאות יהיו בוורוד" זה אומר שאתם פשוט מסתפקים במעט.
אם כבר עושים כאן אצטדיון אז שיהיה מושלם. יש קבוצה אחת בעיר והיא הפ' באר שבע ועוד קבוצה בליגה ארצית?א'? שאין לה אפילו אוהד אחד.
צריך להיות אדום-לבן נקודה!!!!!
כרגע אין בכלל איצטדיון רק תשתית....
והצבע לא משנה מפאת העובדה שדברים נראים לנו חשובים אבל הם לא, כי זה לא משנה צבע הכיסאות זה משנה שיהיה יאצטדיון נורמלי ואיכותי עם דגש על איכות.
כל השאר זה דברים שאפשר לשנות עם הזמן, כמו למשל צבע כיסאות, אפשר תמיד לעשות החלפת כיסאות במחיר של 100,000 או משהו כזה, זה הדבר הכי פחות חשוב בבניית איצטדיון, קודם שיבנו תשתיות למספר רב של תאי שירותים בכל יציע ולא כמו וסרמיל שיש שם שירותים ועוד מספר של שירותים כימיים.
אז אם יהיה שירותים ואיצטדיון איכותי מה אכפת לך מה יהיו צבע הכיסאות?
הריי זה לא ישנה כלום כי נשב בתור אוהדים עלים ונתן אווירה אדומה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
צודקים , הויכוח היה על הצבע הבורדו שהיה אמור להיות חלק משלושת הצבעים ובגלל לחץ של אוהדי מכבי חיפה ירד הצבע מהפרק ..
בשביל מה להחליף כסאות ב100 אלף ? ולא לעשות כמו שצריך מההתחלה?
בשביל מה להחליף כסאות ב100 אלף ? ולא לעשות כמו שצריך מההתחלה?
היום אחי עבר ליד האצטדיון ואמר שראה שם משאיות וגם עשו מן חומה כזאת מסביב לאצטדיון משהו כזה
מישהו יודע משהו על זה ?
מישהו יודע משהו על זה ?
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
גדר של בנייה אולי? כמו שעושים שבונים מבנים..gate5 כתב:היום אחי עבר ליד האצטדיון ואמר שראה שם משאיות וגם עשו מן חומה כזאת מסביב לאצטדיון משהו כזה
מישהו יודע משהו על זה ?
כה גדר של בניהclark kent כתב:
גדר של בנייה אולי? כמו שעושים שבונים מבנים..
זו בשורה מצויינת , משמע הקבלן התחיל לעבוד.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מוכרח לומר חשוץ מעניין כמות המושבים שמטרידה אותי כי 16,000 זה מעט לדעתי ו20,000 היה יושב יותר טוב, חוץ מזה אני מאוד אוהב את העיצוב העתידי של האיצטדיון, הוא נראה ממש יפה, ואם כל היציעים יהיו מקורים בלי איזשהם טעויות לדעתי זה יהיה איצטדיון בין הטובים בארץ, וגם המראה נראה טוב לא שיא היופי אבל איצטדיון שנראה נורמלי ויהיה כיף להכנס ולצפות בו במשחקים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בהחלט אמור להיות אצטדיון איכותי .
אבל , חשוב ללמוד מהטעויות באצטדיונים האחרים שבנו בארץ.
למשל , בפתח תקווה היציאה מהחניה אורכת שעות . האם אצלנו לא נראה בעיה כזאת ? קשה לדעת. יש יציאה אחת בלבד לכביש אחד עם 2 נתיבים סך הכל. ( נקווה שישפרו את העניין הזה).
אבל , חשוב ללמוד מהטעויות באצטדיונים האחרים שבנו בארץ.
למשל , בפתח תקווה היציאה מהחניה אורכת שעות . האם אצלנו לא נראה בעיה כזאת ? קשה לדעת. יש יציאה אחת בלבד לכביש אחד עם 2 נתיבים סך הכל. ( נקווה שישפרו את העניין הזה).
16,00 זה בדיוק מה שאתה צריך ולא טיפה יותר.דר אדום בנשמה כתב:אני מוכרח לומר חשוץ מעניין כמות המושבים שמטרידה אותי כי 16,000 זה מעט לדעתי ו20,000 היה יושב יותר טוב, חוץ מזה אני מאוד אוהב את העיצוב העתידי של האיצטדיון, הוא נראה ממש יפה, ואם כל היציעים יהיו מקורים בלי איזשהם טעויות לדעתי זה יהיה איצטדיון בין הטובים בארץ, וגם המראה נראה טוב לא שיא היופי אבל איצטדיון שנראה נורמלי ויהיה כיף להכנס ולצפות בו במשחקים.
תרוץ לאליפות? אל תדאג 16,000 יספיק לך.
בשביל משחק "אליפות" שיכול להיות אחת לדור לא צריך לבנות אצטדיון של יותר מ 16,000.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
עברתי היום ליד האיצטדיון ויש התקדמות מהפעם הקודמת. כבר מתחילים לראות ברזלים בגובה מעל האדמה והיסודות.
כאילו ממש בחודשיים הקרובים נתחיל לראות בטון בגובה.
לא יודע מה איתכם אני התרגשתי קצת היום...
פעם הבאה תצלם! שגם אנחנו נתרגשclark kent כתב:עברתי היום ליד האיצטדיון ויש התקדמות מהפעם הקודמת. כבר מתחילים לראות ברזלים בגובה מעל האדמה והיסודות.
אחרי החגים יתחילו להאיץ את הבניה. אם מוסר התשלומים של העירייה לקבלן יהיו בזמן אז אני מאמין שבתוך פחות מ 30 חודשים האצטדיון יהיה מוכן.