1. משחק לפנתיאון. שאף אחד לא יתבלבל, מדובר בקבוצה הטובה ביותר של מכבי ת"א לפחות מאז האליפות שלהם, וחזינו היום במשחק שייזכר הרבה שנים בוסרמיל. בפעם האחרונה שזה קרה מול מכבי ת"א, 1:0 של בלסינג קאקו - יצאנו לעונה חלומית. הלוואי גם הפעם.
2. פטריק אוסיאקו עם משחק מעולה. קצת מהוסס במחצית הראשונה אבל מחצית שנייה מעולה עם בישול גדול. חייבים להפנים שיש זרים שלוקח להם זמן להשתלב, ושווה לתת את הזמן הזה.
3. אבירם ברוכיאן. הרבה טענו (כולל אני) שמוקדם להכניס אותו להרכב, אבל הוא שיחק בדיוק לפי הכושר שלו, חכם. שלושה שערים שכולם חוכמת משחק שלו.
הפינה האופטימית מחזור 5
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הפינה האופטימית מחזור 5
אני מסכים עם הילה, בהחלט עוד משחק טוב ואפילו טוב מאוד של ביואן מרקוביץ' לדעתי האישית אם הוא ואוסיאקו ימשיכו ביכולת מהמשחק הזה אפשר לומר שהעונה הזרים של הקבוצה חוץ מאנג'ובו טובים ולא גרועים.
אוסיאקו בהחלט הראה ניצוצות של שחקן שיכול לעזור לקבוצה.
לדעתי האישית במשחק הבא צריך להוציא את גבאי מההרכב ולפתוח עם פלצ'וק שעד המשחק הבא יחלים מהפציעה, לפתוח איתו בחוד ולשחק עם סבע במקום גביש ועם סבן במקום אילוז ולפתוח במערך כזה:
אג'ידה, דוידזאדה, מרקוביץ', סוארס, סבן, נסאר, אבירם ברוכיאן, אוסיאקו, סבע, פלצ'וק וסוויסה.
מערך התקפי שיכול לתת פייט להרבה קבוצות בליגה.
אוסיאקו בהחלט הראה ניצוצות של שחקן שיכול לעזור לקבוצה.
לדעתי האישית במשחק הבא צריך להוציא את גבאי מההרכב ולפתוח עם פלצ'וק שעד המשחק הבא יחלים מהפציעה, לפתוח איתו בחוד ולשחק עם סבע במקום גביש ועם סבן במקום אילוז ולפתוח במערך כזה:
אג'ידה, דוידזאדה, מרקוביץ', סוארס, סבן, נסאר, אבירם ברוכיאן, אוסיאקו, סבע, פלצ'וק וסוויסה.
מערך התקפי שיכול לתת פייט להרבה קבוצות בליגה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
הדבר היחיד שצריך לשנות בהרכב למשחק הבא זה פלצוק על חשבון סוויסה או גבאי. מעבר לזה לא לגעת. שסבע יילחם על המקום שלו, קהת יילך לחפש את החברים שלו ונגובו יראה עוד ספסל. לגבי קלמי ואילוז מי מהם שמראה יכולת טובה יותר באימונים צריך לפתוח...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מרקוביץ ללא ספק מסתמן כבינגו של אלישע.
ועוד לפני המשחק טענתי שמשחק שכזה תפור על ברוכיאן לאתגר אותו ולהוציא ממנו המיטב.
ועוד לפני המשחק טענתי שמשחק שכזה תפור על ברוכיאן לאתגר אותו ולהוציא ממנו המיטב.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אם הייתם שואלים אותי במחצית לגבי מרקוביץ' לא הייתי מסכים איתכם לגמרי,
כי הוא הזכיר לי במעט את השחקן שהיה בשני המחזורים הראשונים.. לחוץ, בלי ביטחון עצמי. כזה שמעיף כל כדור שמגיע אליו בלי לחשוב.
מחצית שנייה, אם נשים רגע את הגול בצד, הוא נתן משחק מצוין, יצא לפעמים ללחוץ קצת יותר קדימה, חטף לא מעט כדורים ובאמת "חזר לעצמו".
מסתמן כבינגו רציני.
ולגבי אוסיאקו.. רק שימשיך ככה!
מסתמן כבינגו לא פחות גדול
כי הוא הזכיר לי במעט את השחקן שהיה בשני המחזורים הראשונים.. לחוץ, בלי ביטחון עצמי. כזה שמעיף כל כדור שמגיע אליו בלי לחשוב.
מחצית שנייה, אם נשים רגע את הגול בצד, הוא נתן משחק מצוין, יצא לפעמים ללחוץ קצת יותר קדימה, חטף לא מעט כדורים ובאמת "חזר לעצמו".
מסתמן כבינגו רציני.
ולגבי אוסיאקו.. רק שימשיך ככה!
מסתמן כבינגו לא פחות גדול
הפועל באר שבע ♥
הפינה שלי - האוהדים . שנים שלא ישבתי במשחק שלם ולא שמעתי אפילו לא קללה אחת.
שאפו ענק!
בנתיים אני מבסוט מהשינויים שעשה אלישע שה גם מה שטענתי אחרי נתניה שאלו השינויים שצריכים להתבצע, רק צריך שתהיה לזה המשכיות אחרת משחק לפנתיאון בלבד.
שאפו ענק!
בנתיים אני מבסוט מהשינויים שעשה אלישע שה גם מה שטענתי אחרי נתניה שאלו השינויים שצריכים להתבצע, רק צריך שתהיה לזה המשכיות אחרת משחק לפנתיאון בלבד.

בס"ד
1.המחצית השנייה.
למרות שער הבזק של מכבי ת"א הקבוצה לא נבהלה ולא נלחצה, להפך, הצגנו כדורגל טוב מהמחצית הראשונה.
2.אני לא יודע איך אוסיאקו ימשיך את העונה אך אני מרגיש שאתמול נפל האסימון ללא מעט אוהדים שהבינו שמתן זמן התאקלמות לזרים זה לא עוד סיסמה ריקה מתוכן.
1.המחצית השנייה.
למרות שער הבזק של מכבי ת"א הקבוצה לא נבהלה ולא נלחצה, להפך, הצגנו כדורגל טוב מהמחצית הראשונה.
2.אני לא יודע איך אוסיאקו ימשיך את העונה אך אני מרגיש שאתמול נפל האסימון ללא מעט אוהדים שהבינו שמתן זמן התאקלמות לזרים זה לא עוד סיסמה ריקה מתוכן.
אני לא מסכימה, יחסית למשחק שנתנו - הקהל יכול היה לתת יותר.שי האדום כתב:הפינה שלי - האוהדים . שנים שלא ישבתי במשחק שלם ולא שמעתי אפילו לא קללה אחת.
שאפו ענק!
ברור שיש השפעה גדולה לאיכות המשחק והיו הרבה דקות של שקט.
מה גם שאם מבחינתך "תל אביב עולה באש" ו-"אלירן שודד זקנות" זה לא קללות, אני לא בטוחה מה זה, ובכל מקרה זה להתעסק ביריבה שלא צריכה לעניין אותנו. אנחנו צריכים להתעסק רק בעצמנו ולצערי אנחנו חוטאים בזה שוב ושוב.
אגב, היה מלא בלאגן בעידוד כי הגוש המעודד לא ישב במקומו מול התופים. למזלנו המשחק התפתח כפי שהתפתח ונתנו גם עידוד טוב +.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
קהל של מזוכיסטים.
איך גם אחרי משחק כזה יש פי 2 תגובות בפינה הפסימית?
איך גם אחרי משחק כזה יש פי 2 תגובות בפינה הפסימית?
חולק עלייך, מה שאת אומרת זה לחפש את הרע שבטוב.crazyred כתב: אני לא מסכימה, יחסית למשחק שנתנו - הקהל יכול היה לתת יותר.
ברור שיש השפעה גדולה לאיכות המשחק והיו הרבה דקות של שקט.
מה גם שאם מבחינתך "תל אביב עולה באש" ו-"אלירן שודד זקנות" זה לא קללות, אני לא בטוחה מה זה, ובכל מקרה זה להתעסק ביריבה שלא צריכה לעניין אותנו. אנחנו צריכים להתעסק רק בעצמנו ולצערי אנחנו חוטאים בזה שוב ושוב.
אגב, היה מלא בלאגן בעידוד כי הגוש המעודד לא ישב במקומו מול התופים. למזלנו המשחק התפתח כפי שהתפתח ונתנו גם עידוד טוב +.
קודם כל לפי מה שראיתי הגוש המעודד כן ישב במקומו הרגיל.
לא פעם ולא פעמיים הגוש ניסה להוביל שירים ולהוביל קצב שירה, אבל מה לעשות שהוא לא הרוב ומי שהשפיע והכריע ברוב הפעמים זה הרוב.
מיותר לציין, את לא נמצאת בקונצרט בצפון ת"א אלא במשחק כדורגל, וכן לדעתי 'אלירן שודד זקנות' וכל שאר ירקות חלק לגיטימי ממשחק הכדורגל בארצנו.
נכון יש מקום פחות להתעסק ביריבה אלא יותר בעצמנו, אבל לטעמי הקהל במקרה הזה יכול הקהל לקבל את מלוא השבחים והקרדיט, בלי מילה אחת רעה.