גיא לוי : נפגעתי, נסגרתי וחשבו שאני מתנשא.
Re: גיא לוי : נפגעתי, נסגרתי וחשבו שאני מתנשא.
ניב תודה על הכתבה
לדבי התוכן עצמו אני האמת דיי יודע את קו המחשבה של גיא ובגלל זה
אני מאוד מעריך אותו ורוצה שימשיך להיות כאן ובעוד כמה שנים אנחנו
נבין את זה ובגדול!!!!
אני מקווה שהכתבה הזאת תפתח לכמה אנשים את הראש ושיבינו
שנבנה פה משהו שנים וממש מאפס אז צריך סבלנות.
לדבי התוכן עצמו אני האמת דיי יודע את קו המחשבה של גיא ובגלל זה
אני מאוד מעריך אותו ורוצה שימשיך להיות כאן ובעוד כמה שנים אנחנו
נבין את זה ובגדול!!!!
אני מקווה שהכתבה הזאת תפתח לכמה אנשים את הראש ושיבינו
שנבנה פה משהו שנים וממש מאפס אז צריך סבלנות.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
אדומה דרומית,
תאמיני לי שאם לשחקנים לא היה טוב באימונים וטוב בכלל מהאווירה שגיא לוי משרה על הקבוצה - הם היו מוצאים דרך להתבטא ולהדליף את זה לתקשורת המקומית, שרק מחכה לדברים כאלו.
אממה? עושה רושם שכרגע אין מדליפים כאלו ואני מסיק מזה שאין שחקנים לא מרוצים, לפחות לא ברמה כזאת שהם ילכלכו על המאמן שלהם מאחורי הגב שלו (ולא חסרות דוגמאות מקבוצות אחרות בארץ).
את בעצמךהדגשת גם את הדברים החיוביים שמי שקורא אותם דווקא רואה שהם דיי שקולים לדברים השליליים שמצאת, אם לא עולים עליהם - אז מה קשור "צריך פינצטה"???
תאמיני לי שאם לשחקנים לא היה טוב באימונים וטוב בכלל מהאווירה שגיא לוי משרה על הקבוצה - הם היו מוצאים דרך להתבטא ולהדליף את זה לתקשורת המקומית, שרק מחכה לדברים כאלו.
אממה? עושה רושם שכרגע אין מדליפים כאלו ואני מסיק מזה שאין שחקנים לא מרוצים, לפחות לא ברמה כזאת שהם ילכלכו על המאמן שלהם מאחורי הגב שלו (ולא חסרות דוגמאות מקבוצות אחרות בארץ).
את בעצמךהדגשת גם את הדברים החיוביים שמי שקורא אותם דווקא רואה שהם דיי שקולים לדברים השליליים שמצאת, אם לא עולים עליהם - אז מה קשור "צריך פינצטה"???
הפועל אני כבר משתגע
- תומר האדום
גיא לוי
כך אמר גיא לוי לאחר המשחק בקריית אתא: אולי זה הניצחון בקרית אתא, אולי 8 נקודות ההפרש ואולי השיחות עם האוהדים הם שגרמו לגיא לוי להגיד את הדברים שבכותרת.
לאחר המשחק הסבירהמאמן כי הקבוצה שיחקה מבוקר כיוון שעברה שלב בהתפחות שלה ועל מנת שלא להתרסק לנוכח הציפיות
ננסה לשחק התקפי יותר בלי להפר את האיזונים שלנו" אמר המאמן והוסיף "אני עובד בהפועל באר שבע אז גם אני אוהד הפועל באר שבע, אני גם רוצה לראות את הקבוצה שלנו משחקת יותר התקפי ואטרקטיבי, אבל יש שלבים בהתפחות של קבוצה ובהתחלה רצינו להיות יותר מאורגנים. אנחנו גם נלמד לשחק התקפית יותר טוב
גיא לוי 
לאחר המשחק הסבירהמאמן כי הקבוצה שיחקה מבוקר כיוון שעברה שלב בהתפחות שלה ועל מנת שלא להתרסק לנוכח הציפיות
ננסה לשחק התקפי יותר בלי להפר את האיזונים שלנו" אמר המאמן והוסיף "אני עובד בהפועל באר שבע אז גם אני אוהד הפועל באר שבע, אני גם רוצה לראות את הקבוצה שלנו משחקת יותר התקפי ואטרקטיבי, אבל יש שלבים בהתפחות של קבוצה ובהתחלה רצינו להיות יותר מאורגנים. אנחנו גם נלמד לשחק התקפית יותר טוב

[thumbnail]http://www.mynet.co.il/PicServer2/02012 ... 100_wa.jpg[/thumbnail]
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: גיא לוי
גיא מנסה לדבר אל הקהל בצורה שתרצה אותו וגם הוא אמר שצריך לשחק התקפי ולא לשכוח מההגנה..!!
קיצור גיא לוי מאמן מספר 1 , תנו לו לאמן בשקט וככה נצליח!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- נתן אימפריה
גיא מנסה לדבר אל הקהל בצורה שתרצה אותו וגם הוא אמר שצריך לשחק התקפי ולא לשכוח מההגנה..!!
גיא לוי יקח את השילטון
גיא לוי נשמה

גיא לוי יקח את השילטון

גיא לוי נשמה

[thumbnail]http://albums.tapuz.co.il/flix/buffer/t ... 3_01_3.jpg[/thumbnail]
- אדומה דרומית
צריך פינצטה כי יש יותר שלילי מחיובי. הייתי צריכה לחשוב כדי שיהיה לי משהו חיובי להגיד עליו, כדי שלא ימהרו להגיד כאן שאני רק מחפשת את הרע וששום דבר לא ירצה אותי.
אז מצאתי דברים חיוביים, שאני בהחלט עומדת מאחוריהם. בכל בן אדם חוץ מהאדיוט מקיסר יש חיובי לצד השלילי. אין בן אדם שיש לו רק אחד מהם, אצל כל אחד המינון הוא קצת שונה.
כרגע מכל מה שאני יודעת על גיא, שהרוב זה לא מהתקשורת, מה לעשות שהשלילי שוקל הרבה יותר? ככה זה. לא ביקשתי לשכנע מישהו לחשוב כמוני רק אמרתי את טענתי האישית.
חג שמח
אז מצאתי דברים חיוביים, שאני בהחלט עומדת מאחוריהם. בכל בן אדם חוץ מהאדיוט מקיסר יש חיובי לצד השלילי. אין בן אדם שיש לו רק אחד מהם, אצל כל אחד המינון הוא קצת שונה.
כרגע מכל מה שאני יודעת על גיא, שהרוב זה לא מהתקשורת, מה לעשות שהשלילי שוקל הרבה יותר? ככה זה. לא ביקשתי לשכנע מישהו לחשוב כמוני רק אמרתי את טענתי האישית.
חג שמח
לא צריך להסחף חברים.
גיא לוי לא בא לפה בהתנדבות.
הוא עושה את התפקיד שלשמו הוא הובא לקבוצה (בניגוד למאמנים אחרים שעברו פה) וכל עוד הוא עושה את זה בצורה טובה, כפי שניתן לראות מהמיקום שלנו בטבלה ויש שקט ואווירה חיובית בגזרת המאמן-שחקנים, הקהל צריך להמשיך לתת לו שקט להוביל את הקבוצה לליגת העל.
הוא עושה את התפקיד שלשמו הוא הובא לקבוצה (בניגוד למאמנים אחרים שעברו פה) וכל עוד הוא עושה את זה בצורה טובה, כפי שניתן לראות מהמיקום שלנו בטבלה ויש שקט ואווירה חיובית בגזרת המאמן-שחקנים, הקהל צריך להמשיך לתת לו שקט להוביל את הקבוצה לליגת העל.
הפועל אני כבר משתגע
- אימפריה באדום
8red כתב:לא צריך להסחף חברים.
צודק!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אדומה דרומית
צודק.
לא צריך להסחף. כולה ראיון שדי חזר על אותן אמירות, אז הוא אמר שהוא הבין שטעה, אז הוא אמר שהוא רוצה לשחק התקפי.... הוא אמר מה שהיועץ תקשורת שלו בטח אמר לו להגיד כדי שהאוהדים "יתאהבו" בו ויתמכו בו.
מאיפה אתה יודע מה הולך בינו לבין השחקנים? על בסיס מה החלטת שהם מרוצים ושטוב להם? כי הם לא מדליפים? כי הם מצליחים לנצח בפוקסים ואז ממהרים לחדר ההלבשה? נו באמת.
לא צריך להסחף. כולה ראיון שדי חזר על אותן אמירות, אז הוא אמר שהוא הבין שטעה, אז הוא אמר שהוא רוצה לשחק התקפי.... הוא אמר מה שהיועץ תקשורת שלו בטח אמר לו להגיד כדי שהאוהדים "יתאהבו" בו ויתמכו בו.
מאיפה אתה יודע מה הולך בינו לבין השחקנים? על בסיס מה החלטת שהם מרוצים ושטוב להם? כי הם לא מדליפים? כי הם מצליחים לנצח בפוקסים ואז ממהרים לחדר ההלבשה? נו באמת.
לא מתרגש מהראיון אותי מעניין מי ישחק מול הפועל רמת גן ואיזה כדורגל נציג
זה יפה וכייף לקרוא את זה אבל עדין לא עושה לי כלום
זה שי!
זה שי!

- אימפריה באדום
זה שי ! כתב:לא מתרגש מהראיון אותי מעניין מי ישחק מול הפועל רמת גן ואיזה כדורגל נציג
זה שי!
זה שי נשאר זה שי...

- תומר האדום
תודה על הכתבה ענק 

[thumbnail]http://www.mynet.co.il/PicServer2/02012 ... 100_wa.jpg[/thumbnail]
אני לא מבינה על איזו פינצטה את מדבר, "אדומה דרומית".
להפך אני מרגישה שמחפשים אותו בפינצטה.
בואטי נדבר על הטוב:
1. אנחנו במקום השני.
2. אומנם הכורגל לא היה מהטובים בעולם אבל נראהר כאילו אנחנו מתקדמים לכיוון חיובי (לדוגמא במשחק האחרון). ובעצם, בעיני העיקר הוא עדיין הנקודות.
3. גיא לוי מכיר את האוהדים- תאמרי מה שתאמרי, הוא יודע מה קורה (את כל הסיפור על הקרייזירד והקאמלס, את הסיפור עם ז'ינו את הכל).
4. גיא לוי עובד 24 שעות ביממה וזה לא פעם ראשונה שאנחנו שומעים את זה.
5. גיא לוי קורא פה, ואני לא אומרת סתם וזה מעיד על האיכפתיות של בנאדם, על הרצון שלו להתחבב.
6. גיא לוי עצר את נושא השכונה (וכן כל אימון פתוח יכול להפוך בקלות לשכונה. וזו אחת מהדרכים להוציא את התערבות הקהל מהקבוצה).
7. השחקנים מרוצים, וכבר דיברו על זה פה.
ואם להודות באמת אני יכולה להמשיך עוד נצח. ואת רוצה שנוציא כם את הרע? ובכן
1. סימיוני ל שיחק. פשוט נורא מה נגיד ומה נאמר.
2. 4-5-1 שזה משהו שהוא שינה בחלק מהמשחקים, ואני מסכימה שזה משהו שצריך לשנות, אבל גיא לוי לא ידוע כמאמן הגנתי, ולא סתם הואהביא לפה את מליקסון קדוסי ובסה"כ התקפה די מוצלחת יש לנו (הרבה שחקנים).
3. מתנשא. מתי בפעם האחרונה דיברת איתו שהוא מתנשא? עצם זה שהוא קורא, יודע מבין, ובעיקר נשאר פה הופך אותו ללא מתנשא. כן הוא בא בשביל לעזור לאלונה לקיים את החזון שלה לקבוצת כדורגל, הוא ואלונה מתאימים כמו כפפה ליד (הפרויקט הזה שהוא מדבר עליו? איזה עוד קבוצה בארץ הייתה מבזבזת את המאמן שלה על קובצות נוער? ילדים?).
אם מספק שלוש הוא בעיקר מה שמפריע לך אז צאי מהסרט. אחד ושתיים עוד ישתנו.
בואטי נדבר על הטוב:
1. אנחנו במקום השני.
2. אומנם הכורגל לא היה מהטובים בעולם אבל נראהר כאילו אנחנו מתקדמים לכיוון חיובי (לדוגמא במשחק האחרון). ובעצם, בעיני העיקר הוא עדיין הנקודות.
3. גיא לוי מכיר את האוהדים- תאמרי מה שתאמרי, הוא יודע מה קורה (את כל הסיפור על הקרייזירד והקאמלס, את הסיפור עם ז'ינו את הכל).
5. גיא לוי קורא פה, ואני לא אומרת סתם וזה מעיד על האיכפתיות של בנאדם, על הרצון שלו להתחבב.
6. גיא לוי עצר את נושא השכונה (וכן כל אימון פתוח יכול להפוך בקלות לשכונה. וזו אחת מהדרכים להוציא את התערבות הקהל מהקבוצה).
2. 4-5-1 שזה משהו שהוא שינה בחלק מהמשחקים, ואני מסכימה שזה משהו שצריך לשנות, אבל גיא לוי לא ידוע כמאמן הגנתי, ולא סתם הואהביא לפה את מליקסון קדוסי ובסה"כ התקפה די מוצלחת יש לנו (הרבה שחקנים).
3. מתנשא. מתי בפעם האחרונה דיברת איתו שהוא מתנשא? עצם זה שהוא קורא, יודע מבין, ובעיקר נשאר פה הופך אותו ללא מתנשא. כן הוא בא בשביל לעזור לאלונה לקיים את החזון שלה לקבוצת כדורגל, הוא ואלונה מתאימים כמו כפפה ליד (הפרויקט הזה שהוא מדבר עליו? איזה עוד קבוצה בארץ הייתה מבזבזת את המאמן שלה על קובצות נוער? ילדים?).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- אדומה דרומית
crazyred כתב:אני לא מבינה על איזו פינצטה את מדבר, "אדומה דרומית".
בואטי נדבר על הטוב:
1. אנחנו במקום השני.
1. עם כל הכבוד לסימיוני, הוא לא הסיבה לאנטיגוניזם כלפי גיא
2. זה שיש לך הרבה שחקני התקפה זה נהדר, מה את עושה איתם?????
3. אני חייבת להודות שמעולם לא שוחחתי איתו אחד על אחד, סבבה. אבל! אני חוזרת וטוענת שזה לא שקראתי בעיתון שהוא מתנשא והחלטתי לחשוב ככה גם. יבוא יום, שהוא לא כזה רחוק, שבו תיחשף קצת אמת לאור ואז את תבואי ותגידי: "עדי סליחה, צדקת, לא דיברת שטויות". לא מפריע לי שהוא מתנשא, שיהיה בן אדם סנוב, מה אכפת לי, העיקר שיאמן טוב וישיג תוצאות נכון? מה צריך להתעסק באופי? אבל כן מפריע לי הרבה, המון דברים אחרים שקשורים בו ובקבוצה.
1. נכון אנחנו מקום שני, אז מה?! עדיין בכל פעם שהתקפה מתקרבת לשער של אסי כולנו מחסירים פעימה כי "אין הגנה". עדיין כולנו מחכים לפוקס התורן שמרבע מתפרצת הכדור ייכנס בטעות לרשת. גם נגד כפר סבא הניצחון הסתמך על שער שהיה חצי עצמי, גם בקרית אתא הניצחון הסתמך על גול חצי עצמי ועל מקריות מטורפת שהכדור קפץ מהקורה ופגע ברגל שחקן ונכנס פנימה. זה כבר 6 נקודות מגולים עצמיים של היריבה. בטוח היו עוד כמה נצחונות כאלו, הזיכרון שלי לא מאפשר לי לתת עוד דוגמאות מדוייקות.
2. אני מאוד שמחה שבעינייך העיקר זה הנקודות והפוקסים, מה יקרה כשיאזל המזל? (הלוואי ולא כמובן טפו טפו טפו). מה יהיה בליגת העל? נכון שהרמה בכל הארץ לא מזהירה בלשון המעטה אבל בכל זאת, אם ככה נראה אנחנו לא נספיק "להתגעגע" לערים הנידחות שביקרנו בהם בשנים האחרונות.
3. "גיא לוי מכיר את האוהדים"? מה הופך את זה לכזה דבר חיובי שמוכיח את טענתך? מזה מכיר? הוא יודע שיש קרייזי וקאמלס, יודע שיש חנן ומישל, דיבר איתם בטלפון כמה פעמים. יודע שהקרייזי תומכים בקבוצה, יודע שהקרייזי עמד מאחורי המחאה נגד זינו. יופי. וואוו, שיכנעת אותו שהוא בחור טוב. יותר חשוב שהוא יכיר את העיר, את הרוח כאן, יותר חשוב שבאמת יהיה אכפת לו מעוד משהו חוץ מאלונה, כסף ועצמו. מה שמביא אותי ל4...
4. "גיא לוי עובד 24 שעות ביממה וזה לא פעם ראשונה שאנחנו שומעים את זה". אם את חושבת שהוא עובד פה בחינם, בהתנדבות, מתוך אהבה לעיר ורצון טוב.... חבל. הדגשתי את המילה המרכזית במשפט שלך, המרכזית בטענה שלי כולה - זה מה שאתם שומעים, את ראית אותו עובד 24 שעות ביום? את ראית משהו בכלל? כל הבעיה כאן זה שאנשים ניזונים מהתקשורת שמחליטה מה להשמיע ומה להראות, ניזונים משמועות, לא יודעים לקרוא בין השורות ואז רצים באמוק עם האמונה וה"ידע" שלהם בלי להסכל ימינה ושמאלה ומשתלחים באנשים עם דיעה אחרת. שתיהיי בעניינים, עד לפני 3 שבועות הייתי חלק מהקמפיין של הקרייזי, וגם במשחק בית אחרון נלחמתי במקללים במאבקי קולות. אבל תמיד הסתכלתי לצדדים והקשבתי לאחרים, יצא שהיום אני בכלל בצד השני. לא נראה לי שאני אקלל באטרף ביציע אבל אני גם לא אמנע זאת.
5. גיא קורא פה? בפורום? מאיפה לך? הוא אמר לך. אוהד אחד או שניים אמרו לך? וגם אם כן, זה לא מה שיביא לשינוי. הוא לא עושה את זה מתוך רצון להתחבב, רצון להיות מחובר, סביר להניח שזה פשוט יצר הסקרנות, מה לעשות, כולנו רוצים לדעת מה אומרים עלינו.
יכול להיות שהוא קורא כאן אבל זה ממש לא כדי להתחבב עליך ועליי.
6. נושא האימונים: את יכולה לראות בזה עצירת שכונה אני יכולה לראות בזה הסתרת מידע, התנתקות מ"העם". אני מסכימה שיש אימונים חשובים שעדיף שיהיו סגורים, לטובת ריכוז השחקנים ויעילות האימון וגם אם מתכננים הפתעות לקבוצה היריבה. בכיף, אבל כל אימון??? זה כבר בעייתי. מאמן שרוצה להתחבב על הקהל לא עושה דברים כאלו.
7. בהמשך לנקודה הקודמת, מאיפה את יודעת שהם מרוצים? כי הוא אמר בראיון? יופי! נהדר! אז הוא אמר. את לא יכולה להתווכח איתו כי את לא יודעת! הוא סוגר את האימונים ואוסר על השחקנים להתראיין ללא אישור וביקורת. כי אין הדלפות? אז מה אם אין? זו הדרך היחידה שמשקפת מירמור? הדלפות? לא נראה לי.
אני גם יכולה להמשיך לנצח... זה לא יעזור. לא באתי לשכנע אותך לחשוב כמוני, מה שמעצבן אותי שזה שאת ורבים כמוך לא מוכנים לקבל דיעה אחרת וממהרים לשפוט ולהחליט שאני חושבת ככה בגלל סמיוני או אמירה אחת וכל מני דברים שיטחיים כאלו ואחרים ויוצאים בהצהרות של "צאי מהסרט שלך, "את מקשקשת", "לא אוהדת" ועוד כל מני שטויות שנאמרו כאן. תודה על הדאגה אבל אני לא חייה בסרט, לא מקשקשת ואני מאוד אוהדת.
אני יודעת דבר אחד או שניים על תקשורת, מלימודי עבר, לימודים בהווה ועיסוק בתחום, אני יודעת לראות דברים מעבר, יודעת לקרוא בין השורות והכי חשוב, יודעת לא להאמין לכל מה שאני קוראת ולהיות מודעות לשימוש מגמתי בתקשורת.
ובכל זאת, זה המאמן, איתו נאלץ להתמודד, עם כל מה שאני חושבת עליו, זה לא יהיה נכון לפטר אותו באמצע העונה, סה"כ הנזק שהוא עושה כרגע הפיך, הנזק שייגרם מפיטוריו יהיה קשה יותר.
זהו, מבחינתי הנושא דושדש מעל ומעבר (איתי בכל אופן) ואני סיימתי לדון בו.
תגידי, אל מה את מדברת שאת כל כך בטוחה שאנחנו כבר בליגת העל? זאת הגישה של הרבה אוהדים... אנחנו אמנם מאוד קרובים, אבל עוד לא בליגת העל. כשנעלה- נדבר. בליגת העל יבוא הכדורגל היפה. אם לא- אני מבטיח לך שאני יצטרף לטענות נגד גיא לוי.אדומה דרומית כתב: 2. אני מאוד שמחה שבעינייך העיקר זה הנקודות והפוקסים, מה יקרה כשיאזל המזל? (הלוואי ולא כמובן טפו טפו טפו). מה יהיה בליגת העל? נכון שהרמה בכל הארץ לא מזהירה בלשון המעטה אבל בכל זאת, אם ככה נראה אנחנו לא נספיק "להתגעגע" לערים הנידחות שביקרנו בהם בשנים האחרונות.