מבט מפוכח על הטבלה...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

מבט מפוכח על הטבלה...

שליחה על ידי dardasmiley »

אז אני לא אכתוב בחרוזים כמו יוצר הטופיק המקורי אבל יש לי מה להגיד על הטבלה:
נכון שיחקנו לא טוב, ולא הגענו להזדמנויות... החלוצים שלנו כרגע רחוקים מלהקרא גולרים וההגנה ניצלה בזכות שאננות של הפועל חיפה... ועוד אלף ואחת תלונות... אבל, וזה אבל גדול: פיתחו רגע את הטבלה, מקום שמונה עם משחק חסר, ניצחון על ק"ש יעלה אותנו למקום 6 מרחק נקודה ממקום רביעי.
לא הכל שחור, ואחרי עונה כמו הקודמת כל אחד פה קונה מקום שישי בסוף העונה...
רמת הכדורגל בארץ נמוכה, הגיע הזמן שנפנים את זה! לא נראה תצוגות כל משחק וגם לא יכולת מזהירה. זה מה יש...
שבוע טוב!
נערך לאחרונה על ידי dardasmiley ב 23 אוקטובר 2012, 13:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: מבט מפוקח על הטבלה...

שליחה על ידי גיא חניה »

מסכים מאה אחוז , צריך לקחת את הדברים קצת בפרופציות ..
נכון אתמול היה משחק ממש חלש קורה , למה לבארסה / ריאל / צ'לסי וכו .. אין משחקים חלשים ונראה שכלום לא הולך ? קורה .
כמו שאנחנו מנצחים אנחנו לא נזכה באליפות ,
אז גם תיקו במשחק גרוע לא נרד ליגה .

המקום הריאלי שלנו השנה הוא 5-6 , ויאללה להתעודד יש לנו קבוצה חזקה וראינו את זה כבר.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אנחנו משחקים רע מתחילת העונה, פרט למשחק מול מכבי ת"א. זה לא רק אתמול נגד הפועל חיפה. זה מדאיג מאוד.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אנחנו קבוצה שנבנתה הגנתית. מאוד קשה להבקיע מולנו, בגלל משחק הגנה מאורגן של כל הקבוצה.

מצד שני - זה נראה שאנחנו משלמים על כך בבעייה קשה ביצירת התקפות מסודרות. גם במשחק השיא מול מכבי ת"א כל הגולים שלנו היו ממצבים נייחים. אמנם אחרי ה3-1 כבר הראנו כמה התקפות מסודרות אבל ברוב העונה רואים קושי של ממש ביצירת מצבים.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

סוויסה חייב לשחק בחוד לדעתי. פלצ'וק ונסאר באגפים

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

yedidel כתב:אנחנו קבוצה שנבנתה הגנתית. מאוד קשה להבקיע מולנו, בגלל משחק הגנה מאורגן של כל הקבוצה.

מצד שני - זה נראה שאנחנו משלמים על כך בבעייה קשה ביצירת התקפות מסודרות. גם במשחק השיא מול מכבי ת"א כל הגולים שלנו היו ממצבים נייחים. אמנם אחרי ה3-1 כבר הראנו כמה התקפות מסודרות אבל ברוב העונה רואים קושי של ממש ביצירת מצבים.
סכנין והפועל חיפה יצאו פראייריות מולנו כשהן לא כבשו.. ולא בגלל ההגנה המדהימה שלנו.
ועדיין, אני מסכים שהחשיבה השנה היא קודם כל לספוג כמה שפחות וזה אחד הגורמים למשחק ההתקפה הצולע שלנו
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

סכנין והפ' חיפה " יצאו פראייריות " שלא כבשו - בואו לא נסחף. היה להם 2 מצבים אבל לא להגזים.

אי אפשר להטיל ספק בהגנה השלישית בטיבה בליגה. יש לנו הגנה מצויינת. יהיה מאד קשה לנצח אותנו וזה מצויין
אני בטוח שברוכיאן, נאסר, פלצ'וק, סויסה וגבאי יהיו בכושר טוב אז ללא ספק נדבר חזק יותר.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אני לא מתעלם מנתון אחד, 5 שערי חובה. זה יותר ממרשים לראות שרק קבוצות כמו הפועל ת"א(משחקת מחר) ומס אשדוד הקבוצות היחידות שספגו פחות!
על זה שאפו, כל הקשור להתקפה אני מאוד מאוד מודאג.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: מבט מפוכח על הטבלה...

שליחה על ידי dardasmiley »

האמת שלהפועל ת"א מסתמנת הגנה מפחידה, חטפו שער אחד (!) בשבעה משחקים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לא יודע עד כמה הטבלה באמת מלמדת על הליגה כשאנחנו רק במחזור השביעי.
נכון, כבר עכשיו ברור שסכנין והפועל חיפה יאבקו בתחתית השנה, אבל זה לא רק בגלל צבירת הנקודות אלא הרבה יותר בגלל היכולת. מהצד השני אני חושב שברור לכולם שאשדוד השנה תהיה בפליאוף העליון.
מהצד השני, קשה לי להאמין שקריית שמונה (בטח כשתסיים את המחויבות האירופאית) ומכבי חיפה ישארו במקומות שמובילים לפליאוף התחתון, בדיוק כמו שאני לא חושב שהפועל עכו או עירוני רמת השרון ישארו במקומות שהם נמצאים בהם היום.

אני חושב שהמבט הנכון יותר הוא ניתוח של הסגלים של הקבוצות בליגה + היכולת שהקבוצות הציגו עד עכשיו.
מכבי ת"א, הפועל ת"א, אשדוד, בני יהודה, מכבי נתניה, מכבי חיפה וקריית שמונה הם (לפחות לפי דעתי) קבוצות טובות יותר מהקבוצה שלנו ויסיימו מעלינו בטבלה (מקומות 1-7).
הפועל עכו, בית"ר י"ם והפועל רמת השרון הם באותו דרג כמונו ויאבקו איתנו על מקומות 8-11.
בני סכנין, הפועל רמת גן והפועל חיפה הם קבוצות פחות טובות משלנו והם לדעתי יהיו שלוש הקבוצות שיאבקו נגד הירידה (מקומות 12-14).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
עוד מוקדם לקבוע מי חזק ממי.
בסה"כ הליגה מאוד שיוויונית ובזכות זה למרות הפתיחה החלשה שלנו אנחנו עדיין במרחק נגיעה מהפליאוף העליון.
אם נדע לשפר את היכולת ההתקפית ונראה יותר אופי חזק יותר אין שום סיבה שלא נסיים בפליאוף העליון.
החודש הקרוב יהווה צומת חשובה.

שלח תגובה