gate5 כתב:
באמת? זאת טעות!
כמו בטדי.. מול המצלמה. זה ללא ספק נותן נוכחות גבוה יותר. בשידור חי כל המדינה רואה אותך ושומעת אותך כל המשחק.
בקיצור רק לא מאחורי השער
או כמו שער 5 בבלומפילד..לא פחות טוב..
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בס"ד
באמת שאני לא מבין את הדחיפות של חלק מהקהל שלנו שהגוש המעודד יהיה מול המצלמה, חוץ מניפוח וליטוף האגו, בשביל מה זה טוב?
לא צריך לעניין אותנו מה שומעים בטלוויזיה, מה שצריך לעניין אותנו זה איך להפוך את הגוש לכמה שיותר גדול ועוצמתי, המטרה היא השחקנים על המגרש ולא האוהדים שיושבים בבית.
אני כמו עמית בעד התמקמות ביציע מאחורי השער.
ביציע מאחורי השער העידוד לא יגיע לצד השני של המגרש. ואתה מאבד אלמנט חשוב - אלמנט ה"באר שבע מלחמה" או "איויה" או "כל היציע". איך שלא תקרא לזה, זה טיפשי לוותר על זה כי זה אחד מהדברים שעושה את הקהל שלנו קהל גדול.
הבעיה בלהיות באמצע זה שאנשים ורצים לשבת שם, אבל אני מאמינה שתהיה הרבה פחות בעיה כיוון שיראו גם ממקומות אחרים באיצטדיון ולא תהיה בעיה של אנשים שיושבים כבר שלושים שנה בשער חמש ולא מוכנים לעבור שער וגם לא מוכנים לראות את המשחק מטריבונה אחרת. אולי שווה להיות בקצה אבל מול המצלמות.
מצד שני, מרגיש קצת טיפשי לדבר על זה עכשיו, כאילו מחר יהיה איצטדיון. אני חושבת שעד שאני ממש אכנס לאיצטדיון אני לא אאמין שיבנו אותו.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)