בס"ד
1.אופיר דוידזאדה.
משהו רע עובר עליו, מאז הזימון לנבחרת (לא שלפני הוא היה להיט) הוא בירידה חדה ביכולת, חייב לקחת את עצמו בידיים.
2.אג'ידה.
במחצית הראשונה הוא הקרין ביטחון, בשנייה הוא פשוט קיבל 2 גולים שאסור לקבל. גל ניר נתן את הופעת השערות הכי גרועה לעונה הנוכחית, אג'ידה יתכבד במקום השני.
הגול של טב"ח והראשון של טוטו אלו שערים שאסור לקבל.
3. סף שבירה נמוך לא ראינו מהקבוצה עד עכשיו, נקווה שהיום זה היה חד פעמי.
עוד נקודה שלא קשורה לכדורגל, היה מגעיל לראות את מה שהלך בקופות.
כל הרמיסה ההמונית של האנשים, הפקקים באיזור האיצטדיון ואי מציאת מקום חנייה קרוב די הורסים את החוויה שמעניק האיצטדיון בזמן המשחק.
אני מקווה שאצלנו זה לא יראה ככה.
הפינה הפסימית מחזור 11
Re: הפינה הפסימית מחזור 11
הייתי מחליפה בין סעיף 1 ל2 כדי שזה יופיע בסדר יורד מהחמור ביותר. אג'ידה היום היה בנקודת שפל גדולה מאוד.yossi כתב:בס"ד
1.אופיר דוידזאדה.
משהו רע עובר עליו, מאז הזימון לנבחרת (לא שלפני הוא היה להיט) הוא בירידה חדה ביכולת, חייב לקחת את עצמו בידיים.
2.אג'ידה.
במחצית הראשונה הוא הקרין ביטחון, בשנייה הוא פשוט קיבל 2 גולים שאסור לקבל. גל ניר נתן את הופעת השערות הכי גרועה לעונה הנוכחית, אג'ידה יתכבד במקום השני.
הגול של טב"ח והראשון של טוטו אלו שערים שאסור לקבל.
3. סף שבירה נמוך לא ראינו מהקבוצה עד עכשיו, נקווה שהיום זה היה חד פעמי.
עוד נקודה שלא קשורה לכדורגל, היה מגעיל לראות את מה שהלך בקופות.
כל הרמיסה ההמונית של האנשים, הפקקים באיזור האיצטדיון ואי מציאת מקום חנייה קרוב די הורסים את החוויה שמעניק האיצטדיון בזמן המשחק.
אני מקווה שאצלנו זה לא יראה ככה.
בנוגע למגרש, אקוסטיקה אדירה, מתקן יפייפה אבל באמת שכל התהליך עד הכניסה למגרש הייתה מזוויעה. לא הגיוני שצריך להקיף קניון שלם בכדי להיכנס לאיזור המגרש מה גם שהמיקום בלב אזור תעשייה פקוק ועמוס לא ברור. חבל.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אג'ידה כרגע נראה רע מאוד ומציג יכולת של שוער שאיתו יורדים ליגה, מפחיד מאוד...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
נקווה שהיכולת החלשה של אג'ידה חד פעמית , הוא שוער טוב ולכל שוער יש ימים גרועים.
- red ultras
לצערי הרב זה לא חד פעמי ולא מקריגיא חניה כתב:נקווה שהיכולת החלשה של אג'ידה חד פעמית , הוא שוער טוב ולכל שוער יש ימים גרועים.
אגידה שוער לא יציב בעליל. לצד הצלות גדולות יש לו טעויות נוראיות, הוא באופן טבעי ממוקם 7-8 מטר מחוץ לשער ואתמול טוטו קלט את זה וחגג עליו, הגול שקיבל ממכבי כבר שכחתם? וגם הגול של אלי דסה היה באשתמו שהוא עמד 8 מטר מחוץ לשער. איזה טעות זה היה לוותר על לויטה
אג'ידה בהופעה לא משהו אבל להפיל עליו זה לברוח מהמציאות.
שנותנים לטוטו תמוז 3 פעמים חופש לכוון ולבעוט זה ייכנס כמעט לכל שוער.
מסכים בהחלט ולצערי זאת בדיוק איפה שנופלת על אופיר האחריות.yedidel כתב:אג'ידה בהופעה לא משהו אבל להפיל עליו זה לברוח מהמציאות.
ולגבי האצטדיון - לא צריך לעוף עליו - סך הכל "המושבה 2" - רק שהדרך אליו הייתה פשוט גיהנום ותודה להתאחדות ולהפועל תל אביב על שבחרו להביא 10 אלף איש למקום בכי פקוק במדינה בשעה הכי לחוצה.
פשוט בושה!
הפועל אני כבר משתגע
אני דווקא לא מסכים שזאת האחריות של אופיר..8red כתב: מסכים בהחלט ולצערי זאת בדיוק איפה שנופלת על אופיר האחריות.
ולגבי האצטדיון - לא צריך לעוף עליו - סך הכל "המושבה 2" - רק שהדרך אליו הייתה פשוט גיהנום ותודה להתאחדות ולהפועל תל אביב על שבחרו להביא 10 אלף איש למקום בכי פקוק במדינה בשעה הכי לחוצה.
פשוט בושה!
זאת האחריות של הקשרים האחוריים. אלישע היה צריך להגיד להם בתחילת המשחק: "טוטו.. זוכרים? אל תתנו לו מרחב בעיטה!!!!!!!!"
ואז אולי אוסיאקו וזינו לא היו מסתכלים
הפועל באר שבע ♥
גם בשער שספגנו מול חיפה יש לאג'ידה חלק(לא סגר את הפינה הקרובה). וגם בשער שסגנו בטדי(בעיטה חלשה של אלי דסה ברגל שמאל למרכז השער).
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שני הגולים הראשונים הם שערים באשמתו המוחלטת של אג'ידה. שני כדורים לא חזקים במיוחד שהוא הגיב אליהם מאוחר גם אם הכיסוי של סבן ואופיר(?) לא היה מושלם.Omer6 כתב:
אני דווקא לא מסכים שזאת האחריות של אופיר..
זאת האחריות של הקשרים האחוריים. אלישע היה צריך להגיד להם בתחילת המשחק: "טוטו.. זוכרים? אל תתנו לו מרחב בעיטה!!!!!!!!"
ואז אולי אוסיאקו וזינו לא היו מסתכלים
הגול השלישי הובקע מנבדל ככה שקשה מאוד לבוא בטענות למישהו. השער הרביעי הוא הרבה באשמתו של אוסיאקו שנתן לטוטו לבעוט ולא לחץ אותו.
אג'ידה עדין לא מביא לנו נקודות השנה, בדיוק להפך, הוא סופג מה שרוב השוערים היו סופגים + שערים שאסור לשוער לספוג. כרגע זה לא נראה טוב אבל מדובר בתחילת עונה ולכן צריכים להיות סבלנים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!