11 משחקים והספירה נמשכת.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

11 משחקים והספירה נמשכת.

שליחה על ידי ניב »

11 משחקים, 4 חודשים, 0 גולים.

זה ההספק של דובב גבאי עד כה.
באמת נראה שאכפת לו, שהקבוצה חשובה לו, שהוא משתדל, שהוא מאמין שהוא יכול.
אבל אני חושב שגם הקרדיט הגדול שהוא מקבל מאלישע יגמר בסוף.

דובב אולי עושה תנועה נדירה, אולי יש לו דריבל של יוסי בניון, אבל אלה לא מספרים של מי שמתיימר להיות חלוץ.

כולם מדברים על זה שברגע שהראשון יגיע, יגיעו גם רבים אחריו, אבל 11 משחקים זה יותר מידי זמן בשביל לחכות.

עד מתי דובב גבאי?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: 11 משחקים והספירה נמשכת.

שליחה על ידי הילה חדד »

באמת חיכיתי לך.

חוץ מתומר סוויסה, אף אחד לא מספק את הסחורה מבחינת שערים.

לא סבע, לא נאסר, לא ניקו וגם לא אבירם. ונכון, גם לא דובב. ונכון שהוא חלוץ.

אז רק צריך לזכור שלא תמיד הוא משחק בחוד והרבה פעמים הוא באגף (כמו השאר שציינתי).

והכי חשוב- סבלנות. ענית לעצמך, כשיבוא הראשון ההמשך יהיה אחרת.

הוא עוד יכבוש העונה, כבר הבטחתי לך.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

לא הייתי צריך יותר מכותרת כדי לנחש את התוכן :P
בעיקרון אני לא מסכים איתך עם כמה שאתה לא מחזיק מדובב,
אבל צריך להסכים שהשנה הוא פשוט לא מספק את מה שמצפים ממנו.

במשחקים הראשונים זה היה יכולת אבל ללא מזל, מאז זה בעיקר ללא מזל.
לדעתי דווקא היום במחצית השנייה כשהוא שיחק כחלוץ מרכזי הוא נכנס סוף סוף למשחק, התחיל לגעת יותר בכדור, להיות מעורב.

בכושר הנוכחי, סוויסה צריך לשחק חלוץ מרכזי, ודובב (שרק בתור חלוץ מרכזי עוד יכול להשיג משהו) צריך להיות על הספסל.
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
כמה כדורים טובים קיבל היום גבאי (או בכלל במשחקים האחרונים)?
ברור שהיכולת של גבאי חלשה השנה, אבל עדיין אני חושב שעם הנעת כדור טובה יותר בחלק ההתקפי עם יותר מסירות עומק והצטרפות מהירה יותר, היינו כובשים יותר שערים עם קאדר השחקנים הנוכחי.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

yossi כתב:בס"ד
כמה כדורים טובים קיבל היום גבאי (או בכלל במשחקים האחרונים)?
ברור שהיכולת של גבאי חלשה השנה, אבל עדיין אני חושב שעם הנעת כדור טובה יותר בחלק ההתקפי עם יותר מסירות עומק והצטרפות מהירה יותר, היינו כובשים יותר שערים עם קאדר השחקנים הנוכחי.
זה כבר לא תופס. גבאי קיבל כבר מספיק מצבים לשערים העונה (למשל בדקה השישית שבוע שעבר מול הפועל ת"א) וגם היום.

בזמנו בלאומית היה אותו מצב עם קדוסי שלא הצליח להבקיע 7 משחקים. ההבדל הוא שלקדוסי היה רקורד מוכח (בלאומית) ועם דובב גבאי אנחנו לא ממש יודעים מה הוא שווה בגלל כל הפציעות שלו שנותנות לו הנחה מסויימת (כי מספרים אין לו בקריירה).
אלישע מאמין בו ונותן לו ביטחון בהרכב וזה חשוב לחלוץ. האמת? זה לא שהמחליפים הפוטנציאלים שלו כובשים יותר מדי, כמו פלצ'וק, נאסר או סבע, אז כרגע זה קצת מובן.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

גם כשהוא לא כובש כמו אתמול הוא עושה הרבה עבודה על המגרש, חוץ מהתבועה הרבה הוא גם משחרר האבה כדורים לצדדים.
מה שהכי מפריע במשחק של אתמול שכבר בדקה 60 היה בולט שפשוט אין לו אויר.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

nitsande כתב:מה שהכי מפריע במשחק של אתמול שכבר בדקה 60 היה בולט שפשוט אין לו אויר.

כמה מלל כבר נשפך פה על מאמן הכושר?????????????
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

בשורה התחתונה, יש לדובב מזל שאין פה חלוץ נורמלי.
תהיו אמיתיים עם עצמכם ותסתכלו על כל קבוצות הליגה ותגידו לי אם לא הייתם מעדיפים את החלוץ הפותח שלהם על פני דובב. אני כן.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. כבר בקיץ טענתי שהיה צריך לשחרר את גבאי ביחד עם אקסברד, חלוץ בן 25 שלא כבש בשום עונה בקרירה 10 שערים ומעלה הוא לא מספיק טוב לקבוצה שרוצה פליאוף עליון.

2. גבאי לא שוחרר בקיץ וקיבל צאנס נוסף להוכיח את עצמו אבל שוב מבחינת כיבושים התרומה שלו דלה. הוא לא חד, הוא לא קילר, הוא לא מסוגל לייצר לעצמו מצבים, בקיצור הוא לא מספיק איכותי לשחק כחלוץ חוד בודד (לא לדבר על קשר אגף).

3. עם זאת, חייבים לציין שהבחור לא מפסיק לרוץ ולנסות להוכיח את עצמו. חייבים גם להודות שמידי פעם גבאי מראה ניצוצות ונותן מסירה שמסדרת לשחקן אחר מצב מצוין לשער. בבלומפילד הוא בישל לסוויסה ומסר מצוין לברוכיאן שבעט מקרוב לידיים של השוער, אתמול הוא הוריד כדור מצוין עם הראש לברוכיאן שבעט מהאוויר וגם מסר כדור מצוין לאוסיאקו שבעט ליד הקורה.

4. באופן אישי, אני מעדיף את סוויסה/פלצוק בחוד כשגם באגף אני מעדיף את נאסר/סבע על פני גבאי. אבל חייבים גם להזכיר שחוץ מסוויסה אין אף שחקן התקפה בקבוצה שמוכיח את עצמו לאורך תקופה ארוכה. גבאי לא מתחרה עם מקרייב על מקום בהרכב וגם אין לנו דברשוילי שמתייבש על הספסל.

5. ולסיום הפתעה, אני הייתי מנסה בהרכב את יוני אוזן שהתחיל את העונה מצוין בנוער (7 שערים מתחילת העונה).

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה אוחיון כתב:5. ולסיום הפתעה, אני הייתי מנסה בהרכב את יוני אוזן שהתחיל את העונה מצוין בנוער (7 שערים מתחילת העונה).

:roll:

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
למרות הבישול עוד משחק לא טוב של דובב.
זה פשוט לא הולך ואני באמת לא מבין למה אלישע ממשיך להתעקש.
העברה של פלצ'וק לעמדת החלוץ (יחליף עמדת עם סוויסה במהלך המשחק ויתפקד גם כקיצוני לסירוגין) והכנסת סבע\נאסר להרכב היא יותר ממתבקשת.

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

yossi כתב:בס"ד
למרות הבישול עוד משחק לא טוב של דובב.
זה פשוט לא הולך ואני באמת לא מבין למה אלישע ממשיך להתעקש.
העברה של פלצ'וק לעמדת החלוץ (יחליף עמדת עם סוויסה במהלך המשחק ויתפקד גם כקיצוני לסירוגין) והכנסת סבע\נאסר להרכב היא יותר ממתבקשת.
אני לא מסכים.
סבע עם כל הכבוד לפנדל שסחט אתמול (שהיה בעיקר טמטום משווע של המגן שהוריד אותו), כל השנה פרווה.
הוא אף פעם לא מוסיף מה שמצפים ממנו, הוא בורח מהכדור. אתמול הוא נכנס דקה 65 בערך ונגע בכדור אולי 3 פעמים.

דווקא דובב אתמול היה לא רע, מהחלק ההתקפי הוא היה הכי הטוב (במשחק השוטף, לא בנתונים סטטיסטים).
גם סוויסה שתופס את כל הכותרות היה לו משחק חלש.. אבל השער הראשון שער שכולו דובב, והשני הוא פנדל.

מסכים שלהיות טוב זה לא מספיק וצריך נתונים, ואין ספק שבזה דובב ממשיך לאכזב.
אבל כרגע יש ארבעה שחקני התקפה שלא מצדיקים מקום בהרכב (נאסר, סבע, דובב, פלצ'וק) ואחד שמצדיק (סוויסה).
אנחנו משחקים עם שלושה.
אז אי אפשר לגמרי לבוא בטענות לאלישע שהוא נותן לו לשחק.
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דובב היה אתמול פשוט זוועה. כל מה שניסה לעשות מהאגפים בוצע בצורה גרועה. שלא לדבר על הרכות שלו כשכל פוווו שעושים עליו הוא נופל ומיילל כמו ילדה. פלצוק היה כמה,דרגות מעליו ועדיין הוא יצא, מה שמוכיח שאלישע בא עם חילופים מהבית. במשחק כזה היה צריך להכניס את נאסר, שחקן עם חוצפה שמנס לבעוט מהרבה מצבים וכשעומד מולך השוער הגרוע בליגה זה בדיוק מה שצריך לעשות. דובב גבאי חייב לראות ספסל נגד רמהש כדי להעביר את המסר שכדי לשחק אתה חייב להעמיד מספרים. כמו שכבר כתבו בפורום לא הייתי פוסל להעלות את יוני אוזן. יותר גרוע הוא לא יכול להיות

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
במה מתבטא המשחק הטוב של גבאי?
אני לא ראיתי ממנו שום כדור נורמלי שהוא העביר לתוך הרחבה, שום דבר ביצירת מצבים לו או לחבריו להתקפה.
השער הראשון הוא בעיקר של השוער, מגיע קרדיט לגבאי על התנועה ולא יותר מזה.
מסכים שסבע ונאסר עדיין לא נכנסו לעונה (אולי עכשיו סבע כן ייכנס), להם יש את התירוץ שלהיכנס כל פעם מהספסל למספר דקות מצומצם ולייצר יכולת טובה והמשכיות זה קשה יותר מאשר אתה פותח כל משחק ומספר הדקות שלך גדול משמעותית.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ממש מוזר הקרדיט האינסופי שגבאי מקבל מאלישע לוי. כנראה שהוא נותן 200% מעצמו באימונים, אחרת אין הסבר להחלטה של אלישע.

אגב, עונה שעברה גבאי כבש שלושער מול רמה"ש בוינטר... אז אולי השבת נראה אותו כובש סוף סוף מול אותה רמה"ש?

שלח תגובה