טמטום??!? פיגור!!
טמטום??!? פיגור!!
מישהו יכול להסביר לי למה שחררו את נגובו כל כך מוקדם?! שהסגל קצר ויש לוז רצחני?!
מקצועי בתחת שלי!
אין טיפת מחשבה במועדון הזה כמו שמשקיעים בטיפוח צעירי מכבי תל אביב ככה גם ההחלטה המטומטמת הזו!
סמרטוטים!
מקצועי בתחת שלי!
אין טיפת מחשבה במועדון הזה כמו שמשקיעים בטיפוח צעירי מכבי תל אביב ככה גם ההחלטה המטומטמת הזו!
סמרטוטים!
Re: טמטום??!? פיגור!!
וואו, אני מסכים איתך.sumsum כתב:מישהו יכול להסביר לי למה שחררו את נגובו כל כך מוקדם?! שהסגל קצר ויש לוז רצחני?!
מקצועי בתחת שלי!
סמרטוטים!
ואגב, אם עוד לא מביאים חיזוק בשבוע הבא, אנחנו מגיעים בסגל מאוד מאוד מאוד חסר לבלומפילד.
אג'ידה באליפות אפריקה, ברוכיאן מורחק, סבע וקהת עם הסעיף בחוזה, אנגובו, אדלי וכפי הנראה גם אקסברד שקיבל שחרור.
אג'ידה באליפות אפריקה, ברוכיאן מורחק, סבע וקהת עם הסעיף בחוזה, אנגובו, אדלי וכפי הנראה גם אקסברד שקיבל שחרור.

בס"דהילה חדד כתב: אג'ידה באליפות אפריקה, ברוכיאן מורחק, סבע וקהת עם הסעיף בחוזה, אנגובו, אדלי וכפי הנראה גם אקסברד שקיבל שחרור.
מזכיר את אותו הביקור שכולנו רוצים לשכוח מהעונה שעברה...
- dardasmiley
יוצאים לבלומפילד וחוזרים עם שק של גולים על הגב. הפועל חיפה קיבלה 6 והבקיעה 2. אנחנו עלולים לקבל 6 בלי להבקיע את ה-2...
ברוכיאן מורחק מגביע הטוטו (לא שאני מתנגד שיורחק גם בבלומפילד...)הילה חדד כתב:ואגב, אם עוד לא מביאים חיזוק בשבוע הבא, אנחנו מגיעים בסגל מאוד מאוד מאוד חסר לבלומפילד.
אם לא רוצים אותו אז לא רוצים אותו.
לא יכול להיות שלא ירצו אותו בסגל אבל ירצו להכניס אותו חילוף כי צריך לתת למישהו לנוח.
הילה,
יצא משחק ספציפי שיש לנו מורחק+סעיף מטומטם, אבל לא יהיה לנו בדר"כ סגל כזה קצר.
לא יכול להיות שלא ירצו אותו בסגל אבל ירצו להכניס אותו חילוף כי צריך לתת למישהו לנוח.
הילה,
יצא משחק ספציפי שיש לנו מורחק+סעיף מטומטם, אבל לא יהיה לנו בדר"כ סגל כזה קצר.
הפועל באר שבע ♥
אין הפרדה בין הליגה לגביע הטוטו?yedidel כתב:
ברוכיאן מורחק מגביע הטוטו (לא שאני מתנגד שיורחק גם בבלומפילד...)
הפועל באר שבע ♥
הוא צודק. מסתבר שרק בצהובים הספירה שונה, באדומים זו אותה הספירה.Omer6 כתב:
אין הפרדה בין הליגה לגביע הטוטו?
אגב, גם לגבי הספק שהיה בגמר בשלישי בנוגע לצהובים של גביש ומרקוביץ, שניהם יוכלו לשחק. החל מרבע גמר הגביע התחילה ספירה חדשה.
תקנון מסובך יש להם שם בהתאחדות, שרק יהיו בריאים.

את האמת?הילה חדד כתב:
הוא צודק. מסתבר שרק בצהובים הספירה שונה, באדומים זו אותה הספירה.
אגב, גם לגבי הספק שהיה בגמר בשלישי בנוגע לצהובים של גביש ומרקוביץ, שניהם יוכלו לשחק. החל מרבע גמר הגביע התחילה ספירה חדשה.
תקנון מסובך יש להם שם בהתאחדות, שרק יהיו בריאים.
עם היכולת בשבועות האחרונים של ברוכיאן, אני מעדיף את גביש-מרקוביץ' על פני ברוכיאן.
לדעתי הוא יפתח בעמדה הזאת עם קהת, אבל אני הייתי נותן את הצ'אנס שם דווקא לזינו כשמאחוריו סוארז-אוסיאקו.
אני מאמין שהוא יכול להביא את היכולות שלו הרבה יותר לידי ביטוי בעמדה הזאת. במידה ולא הולך? סבע מחכה על הספסל להיכנס לעמדה של ברוכיאן.
הפועל באר שבע ♥
תיקון נוסף (תקנון ההתאחדות באמת משהו מיוחד)-
גמר הגביע- גביש וברוכיאן לא יוכלו לשחק, מרקוביץ כן.
גמר הגביע- גביש וברוכיאן לא יוכלו לשחק, מרקוביץ כן.

כנראה קהת ישחק מתחת לחלוץ, זינו אחורי לצד אוסיאקו וסוארס בלם לצד מרקוביץ'.