שאלה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שאלה

שליחה על ידי dardasmiley »

אתמול אחרי שכל הנמושות רצו לחדרי ההלבשה (לא לפני שחצי מהם התחבקו והתנשקו עם שחקני מכבי), ואחרי שהיחיד שבא למחוא כפיים לקהל ולהתנצל היה זינו, נכנס שמעון ביטון לחדר ההלבשה והוציא את כל העגלות חזרה לכר הדשא (רובם יצאו, אקסברד גבאי וסוארז נראה לי לא יצאו). מישהו יודע מה ההסבר לזה?
ההסבר היחיד שאני מוצא לזה הוא כדי שיתמודדו עם התסכול של והזעם של הקהל כדי להסיט אש מהרכיכה שעומדת על הקוים...

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: שאלה

שליחה על ידי הילה חדד »

dardasmiley כתב:אתמול אחרי שכל הנמושות רצו לחדרי ההלבשה (לא לפני שחצי מהם התחבקו והתנשקו עם שחקני מכבי), ואחרי שהיחיד שבא למחוא כפיים לקהל ולהתנצל היה זינו, נכנס שמעון ביטון לחדר ההלבשה והוציא את כל העגלות חזרה לכר הדשא (רובם יצאו, אקסברד גבאי וסוארז נראה לי לא יצאו). מישהו יודע מה ההסבר לזה?
ההסבר היחיד שאני מוצא לזה הוא כדי שיתמודדו עם התסכול של והזעם של הקהל כדי להסיט אש מהרכיכה שעומדת על הקוים...
הסבר יותר פשוט. יש להם תמיד בסוף המשחק אימון שחרור. כולם יצאו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

זה לא היה אימון שחרור. אלא אם כן בב"ש חושבים שאימון שחרור זה לעמוד במקום במעגל במשך שבע דקות ולחזור חזרה לחדרי ההלבשה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

סיראג' נאסר פחד לרדת לחדר ההלבשה בגלל הקהל שצבא על הגדרות. הם באו לתמוך בו ולעזור לו לרדת
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

אהההה אז בגלל זה הוא עבר שחקן שחקן במכבי והתחבק והתנשק איתם. עכשיו הכל ברור...

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס״ד
נאסר הפך לשעיר לעזאזל של רוב הקהל.
לי זה חבל, מהבודדים שכן מראים יכולת סבירה בזמן האחרון.
היה מה שהיה בקיץ, אף אחד לא הכריח את אלונה לחדש לו את החוזה, שחררו ממנו.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

yossi כתב:בס״ד
נאסר הפך לשעיר לעזאזל של רוב הקהל.
לי זה חבל, מהבודדים שכן מראים יכולת סבירה בזמן האחרון.
היה מה שהיה בקיץ, אף אחד לא הכריח את אלונה לחדש לו את החוזה, שחררו ממנו.
מסכים עם הקביעה שהוא הפך לשעיר לעזאזל בדיוק כמו שמעון הרוש בשנתיים האחרונות.
שכחתי שכל ה-12 שחקנים האחרים שמשחקים נראים כמו כוכבים מעולם אחר
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

הכי סביר אתמול על המגרש היה נאסר ללא ספק בכלל.. פשוט הוא הפך לשעיר לעזעזל של האוהדים.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

זה לא משנה איך הוא שיחק. לא רלוונטי.

לא ממש הפריע שהשחקנים נשארו על המגרש להתחבק עם שחקני מכבי.
היו צריכים להשקיע את הזמן הזה לעבור אוהד אוהד ולבקש ממנו סליחה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

למרות ההתנהגות של נאסר בקיץ והעובדה שהוא הפך את עצמו לכוכב אחרי סיבוב אחד טוב, הקהל לא מחפש אותו. לבקר את נאסר על התכונות שלו כשחקן - בלי חוכמת משחק, לא עוזר להגנה, לא מספיק יציב, זה לא לחפש אותו אלא ניתוח של המציאות.

מאז שחתם על החוזה נאסר זוכה לדקות קבועות בכל שבוע, בתקופה האחרונה אפילו בהרכב. תספרו לי בבקשה כמה שערים וכמה בישולים יש לו העונה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

משה אוחיון כתב:למרות ההתנהגות של נאסר בקיץ והעובדה שהוא הפך את עצמו לכוכב אחרי סיבוב אחד טוב, הקהל לא מחפש אותו. לבקר את נאסר על התכונות שלו כשחקן - בלי חוכמת משחק, לא עוזר להגנה, לא מספיק יציב, זה לא לחפש אותו אלא ניתוח של המציאות.

מאז שחתם על החוזה נאסר זוכה לדקות קבועות בכל שבוע, בתקופה האחרונה אפילו בהרכב. תספרו לי בבקשה כמה שערים וכמה בישולים יש לו העונה?
בס"ד
נגד נתניה שלח כדור חופשי למשקוף, מצא נהדר את סבע שעם קצת יותר ריכוז וטאץ' שולח את הכדור ישר לראש של סוויסה שעושה 2-1.
הייתה לו עוד פריצה שבסופה שלח כדור רוחב לאחר שהשוער יצא מהשער, סוויסה פספס וסבע בעט על הגוף של שחקן נתניה.
אתמול- כדור חופשי לקורה, היחיד שהצליח ליצור מצבים לזכותנו עם שני כדורים טובים לסוויסה שהיה חייב לשים לפחות אחד מהם ברשת.
עשה מספיק?

וממש אין לי בעיה עם ביקורת עליו, עם זה שהוא לא יכול לרדת לחדר ההלבשה בגלל כמה אוהדים דווקא כן.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב:למרות ההתנהגות של נאסר בקיץ והעובדה שהוא הפך את עצמו לכוכב אחרי סיבוב אחד טוב, הקהל לא מחפש אותו. לבקר את נאסר על התכונות שלו כשחקן - בלי חוכמת משחק, לא עוזר להגנה, לא מספיק יציב, זה לא לחפש אותו אלא ניתוח של המציאות.

הביקורת שלכם על נאסר פופוליסטית ולא מהיום.
לא עוזר להגנה? אתה לא רציני בעליל.
בלי חוכמת משחק? הוא היחידי שמנסה לעשות משהו חכם ויצירתי במגרש. השאר שבלונים לגמרי.
לא יציב? מחלה של כל הקבוצה, אי אפשר להאשים רק אותו בזה. אם אני לוקח לדוגמא את אתמול, אז הוא היחידי שעוד ניסה לעשות משהו חיובי במשחק. הוא מקבל קרדיט בצדק. עדיף בהרבה על דיא סבע שחוץ מהפנדל נגד נתניה לא עשה באמת כלום העונה ואם כבר דיברת על הגנה, אז דיא סבע זה השחקן בה' הידיעה שלא עושה הגנה (בכלל).
ולגבי זה שהקהל לא מחפש אותו - קראתי היום בפייסבוק יותר מאוהד אחד שרשם שלא משנה מה יקרה, את נאסר הוא יקלל וישנא בגלל מה שקרה בקיץ (או יותר נכון, את מה שאנחנו לא יודעים שקרה בקיץ).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1.לא יכול לרדת לחדרי ההלבשה? כולם יכלו לרדת והוא לא? אפשר לחשוב שהקהל חיכה לו על הדשא עם מקלות ואבנים. סך הכל 150 איש שנשארו ביציע וצעקו למי שירד "אין לכם כבוד" ו"ביזיון". אם נאסר לא יכול להתמודד עם ביקורת כזאת אחרי שלקח חלק במשחק כמו אתמול אז עדיף שיתלה את הנעליים או יבקש לעזוב את הקבוצה חזרה לכפר קנא, אולי שם לא יהיה קהל שידרוש הישגים ויעביר ביקורת בכישלונות.

2. שורה תחתונה, בדיוק כמו בנוגע לדובב גבאי, למרות שנאסר מקבל דקות באופן קבוע (שיחק השנה כבר 15 משחקים, 8 בהרכב ו7 כמחליף), הוא לא מספק מספרים.
משקופים, החמצות של אחרים, הכל תירוצים. שער 1 ו0 בישולים ב15 משחקים זה מאזן עלוב, בטח עם שחקני ההגנה החלשים שיש בליגה שלנו.
אם מדברים על נתונים, ב3 משחקים שבהם נאסר לא שותף, היו לנו 78% אחוזי הצלחה. כשהוא משחק יש לנו 29% הצלחה. איתו על המגרש כבשנו 5 שערים וספגנו 13. בלעדיו (כשהיה בספסל/לא היה בסגל) כבשנו 13 וספגנו 14.
יתכן והנתונים מלמדים (למרות שצריך לקחת אותם בערבון מוגבל) שסגנון המשחק של נאסר (קודם כל מחפש את הדריבל, מוסר כשהוא צריך לבעוט ובועט כשהוא צריך למסור, לוקה בהבנת המשחק, חור הגנתי ) פוגע בנו ואנחנו יותר טובים בלעדיו?

נאסר הוא עוד שחקן רכש בינוני ומטה שהגיע לקבוצה. בגלל הקבוצה העלובה שהייתה לנו בשנה שעברה הוא בלט קצת יותר מאחרים בסיבוב האחרון, אבל אין בו מעבר לזה. היו גרועים ממנו אתמול (סבן, מרקוביץ', גביש, סוארס) אבל זה לא אומר שהוא היה טוב אתמול (בדקה הראשונה אתמול הוא קיבל כדור גדול כשמה שמפריד בינו לבין ברק לוי זה שחקן הגנה אחד של מכבי. לנאסר היה זמן לשחרר בעיטה מחוץ לרחבה, היייתה לו אפשרות לרוץ פנימה עם הכדור ולנצל את המהירות היחסית שלו כדי לעבור את השחקן, מה שנאסר עשה הוא מהלך מסורבל שבסיומו לקחו לו את הכדור והנה הלכה ההזדמנות לגנוב שער מוקדם).

אחרי שסיפק כותרות בקיץ ועשה שרירים הוא צריך היה להראות שהוא שווה את החוזה החדש שקיבל. לא מדובר בילד בן 20 שמקבל משכורת חייל אלא בשחקן שנמצא בקבוצה כבר שנים וקיבל בקיץ חוזה חדש ומשופר. בגלל זה חובת ההוכחה עליו השנה היא גדולה יותר. לא שזה משנה כי גם אם ניתן לו חוזה של 10 מיליון יורו הוא לא יהפוך פתאום להיות מי שהוא לא, כלומר שחקן יציב או חכם או איכותי.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

דברי טעם משה!
כל מילה בנסאר!

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

משה אוחיון כתב:היו גרועים ממנו אתמול (סבן, מרקוביץ', גביש, סוארס)
מעניין מאוד שאדון דוידזדה לא נמצא ברשימה שלך. בטח תגיד לי שהוא היה בין הטובים. אם כבר בוחנים את כל הנושא של שחקני
הבית ורכש, אני בטוח שאם אופיר היה שחקן רכש מזמן כולם היו נופלים עליו ואומרים למה לא נותנים לשחקן הבית לשחק במקומו.
הוא חלש מאוד מתחילת העונה ומבין שלושת המגנים שמשחקים הוא הגרוע ביותר.

בנוגע לנאסר, זה ממש נראה מתחילת העונה שהוא לא משחק בשביל הקבוצה אלא בשביל הקלטת שהוא יערוך ותוציא אותו לחו"ל.
אני יכול רק לשער שזה הוראות שהוא מקבל מהסוכן שלו. דווקא במשחקים האחרונים הוא מתחיל להראות שיפור.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

שלח תגובה