יופי של משחק קבוצתי היום!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

יופי של משחק קבוצתי היום!

שליחה על ידי clark kent »

פס פס פס, כבר הרבה זמן לא התמסרנו טוב כל כך, אולי זאת היריבה החלשה או הרצון לנקמה אבל ממש נהנתי לראות היום את המשחק.
ו... מה יהיה עם ההחמצות!!!! סדנה עם אלון מזרחי לכל החלק הקדמי!

נ.ב
כל הכבוד לשער 5 על העידוד לאקסברד, אפילו אותי זה ריגש...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: יופי של משחק קבוצתי היום!

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

clark kent כתב: נ.ב
כל הכבוד לשער 5 על העידוד לאקסברד, אפילו אותי זה ריגש...
הקריאות והעידוד לאקסברד רק הוכיחו לי שוב שהקהל שלנו לא מבין כדורגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

משה אוחיון כתב:
נכון מאוד - אתה תותח בכדורגל ! לקלל שחקן שמשחק בקבוצה ולשרוק בוז על כל טעות שלו זה מאוד חכם !
זה גורם לשחקן למצות את הפוטנציאל שלו.

כל הכבוד לקהל שעידד את עידו - אומנם לא במשחק טוב - אבל לא מגיע לו ההתנכלות שהקהל המפגר שלנו עושה לו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב:
בפעם הבאה ששחקנים יעדיפו להגיע לקבוצות אחרות במקום אלינו, אל תבואו אליהם בטענות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yakar כתב:
נכון מאוד - אתה תותח בכדורגל ! לקלל שחקן שמשחק בקבוצה ולשרוק בוז על כל טעות שלו זה מאוד חכם !
זה גורם לשחקן למצות את הפוטנציאל שלו.

כל הכבוד לקהל שעידד את עידו - אומנם לא במשחק טוב - אבל לא מגיע לו ההתנכלות שהקהל המפגר שלנו עושה לו.
1. לקרוא לשחקן כשהמשחק עוד לא גמור ואנחנו ביתרון שביר של 1-0 זה מיותר וחסר מחשבה. תחכו לסיום ותתרכזו במשחק שמתנהל עכשיו בדשא.

2. ברגע שהקהל קורא לשחקן לבוא אליו במיוחד, הקהל משדר מסר לאלונה ואלישע - אנחנו מאמינים באקסברד, אנחנו סומכים עליו, אנחנו מרוצים מהיכולת שלו.
תרצה או לא, כשהקהל קורא לשחקן אליו במיוחד ומעודד אותו זה מעביר מסר, בדיוק כמו ששריקות בוז מחרישות אוזניים כשאקסברד יוצא מעבירים מסר אחר.

3. אותו קהל בגמר גביע הטוטו כשהיכולת של אקסברד עלתה לנו בהפסד שרק לו בזבז וקילל אותו עוד כשהוא היה על המגרש. אז אני לא צבוע. כששחקן משחק רע, כששחקן מציג לאורך שנה וחצי יכולת שמתאימה לליגות נמוכות ולא לקבוצה כמו שלנו, אני אגיד שהוא לא מתאים, גם אם הקבוצה מפסידה וגם אם הקבוצה מנצחת. זה ההבדל ביני לבין אותם אנשים ביציע (זה והיכולת שלי לחשוב בזכות עצמי ולא ללכת כמו עדר אחרי אנשים חסרי מחשבה).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

izguy83 כתב: בפעם הבאה ששחקנים יעדיפו להגיע לקבוצות אחרות במקום אלינו, אל תבואו אליהם בטענות.
יעדיפו לקבוצות אחרות? הצחקת אותי.

עידו אקסברד ידבר עם שחקנים אחרים במרכז ויגיד מה רע לי, אני כבר משחק שלישי ברציפות מחמיץ מכל מצב וכמעט עולה לקבוצה שלי באיבוד נקודות אבל אני ממשיך לפתוח בהרכב והקהל עוד קורא לי ומעודד אותי במיוחד. מה רע לי? מה אני צריך יותר? לא צריך להוכיח את עצמי, לא צריך לכבוש, הכל דבש. ואז הוא יוסיף, זה לא שאני שחקן חדש בקבוצה והקהל תומך בי כדי לתת לי ביטחון, הקהל כאן כבר ראה אותי שנה וחצי, הוא יודע שזה מה שאני יודע לתת גם כשיש לי ביטחון, והוא עדין תומך בי. כניראה שהיכולת הזאת מספיקה לקבוצה כמו הפועל באר שבע.

ואז עודד גביש יצטרף לשיחה ויגיד אני מחזק את הדברים של עידו. רק לפני שבוע מנעתי מהשחקנים בקבוצה לגשת לקהל, פתחתי חזית אישית נגד הקהל, וכל זה בעונה שאני מציג יכולת של שחקן מליגה ב' ואפילו מקבל את סרט הקפטן, והנה השבוע ניצחנו את הפועל חיפה החלשה ובסיום המשחק הקהל מחא לי כפיים ואפילו הרמנו כל השחקנים ידיים ועשינו אולה כאילו ניצחנו את ברצלונה. זה הציפיות של אוהדי באר שבע, לא יציבות לאורך עונה שלמה, אפילו לא זכיה בגביע הטוטו, תנו להם ניצחון מול הפועל חיפה והם ישכחו את העבר ויהפכו כל שחקן חלש למלך העיר.

ואז יגיעו נאסר וגבאי ויגידו את אותם דברים.

אז אין לך מה לדאוג, כל השבורים כמו השמות למעלה ימשיכו להגיע לכאן.
אבל כשנרצה ששחקן רציני יגיע לכאן, אז זה כבר יהיה סיפור אחר. אז הוא יחפש קבוצה שאפתנית, כזאת שנלחמת על התארים בכל שנה או שואפת לכך, כזאת עם קהל שדורש הצלחות ולא קבוצה שהקהל שלה הופך שחקנים כמו אקסברד, גבאי ונאסר למלכי באר שבע על שלושה משחקים טובים בשנה ובזכות ניצחנות על קבוצות כמו הפועל חיפה.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 28 ינואר 2013, 01:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

משה אוחיון כתב:
1. לקרוא לשחקן כשהמשחק עוד לא גמור ואנחנו ביתרון שביר של 1-0 זה מיותר וחסר מחשבה. תחכו לסיום ותתרכזו במשחק שמתנהל עכשיו בדשא.

2. ברגע שהקהל קורא לשחקן לבוא אליו במיוחד, הקהל משדר מסר לאלונה ואלישע - אנחנו מאמינים באקסברד, אנחנו סומכים עליו, אנחנו מרוצים מהיכולת שלו.
תרצה או לא, כשהקהל קורא לשחקן אליו במיוחד ומעודד אותו זה מעביר מסר, בדיוק כמו ששריקות בוז מחרישות אוזניים כשאקסברד יוצא מעבירים מסר אחר.

3. אותו קהל בגמר גביע הטוטו כשהיכולת של אקסברד עלתה לנו בהפסד שרק לו בזבז וקילל אותו עוד כשהוא היה על המגרש. אז אני לא צבוע. כששחקן משחק רע, כששחקן מציג לאורך שנה וחצי יכולת שמתאימה לליגות נמוכות ולא לקבוצה כמו שלנו, אני אגיד שהוא לא מתאים, גם אם הקבוצה מפסידה וגם אם הקבוצה מנצחת. זה ההבדל ביני לבין אותם אנשים ביציע (זה והיכולת שלי לחשוב בזכות עצמי ולא ללכת כמו עדר אחרי אנשים חסרי מחשבה).
הקהל קרא לאקסברד לא בגלל המשחק ה"מצויין" שלו , אלא בגלל כל השריקות בוז שנשרקו עבורו במהלך המשחק - סוג של פיצוי נקרא לזה .
וגם אני חושב שאקסברד בכושר הנוכחי לא מתאים לקבוצה . אבל ההתנהגות של הקהל במהלך המשחק הייתה מוגזמת ולא חכמה ( אקסברד , כמו כל החלוצים שלנו - סובל מחוסר ביטחון )

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yakar כתב:
הקהל קרא לאקסברד לא בגלל המשחק ה"מצויין" שלו , אלא בגלל כל השריקות בוז שנשרקו עבורו במהלך המשחק - סוג של פיצוי נקרא לזה .
וגם אני חושב שאקסברד בכושר הנוכחי לא מתאים לקבוצה . אבל ההתנהגות של הקהל במהלך המשחק הייתה מוגזמת ולא חכמה ( אקסברד , כמו כל החלוצים שלנו - סובל מחוסר ביטחון )
לא הייתי במחצית הראשונה ככה שאני לא יודע מה הייתה האווירה. במחצית השנייה לא שמעתי קללות לעברו או שריקות בוז, בטח לא מאורגנות.
תומר סוויסה הוא שחקן שחסר לו כרגע ביטחון, כזה שעם ביטחון יראה אחרת. עידו אקסברד, גם בשנה שעברה כשפתח אצלנו באופן קבוע, היה מחמיץ בכמות היסטרית, היה חסר כל טכניקה אישית והיה מסורבל עם הכדור כשהוא נשלח אליו על הקרקע.
עדיף לעודד את יוני אוזן, כדי שאלישע אולי יתן לו הזדמנות, על לקרוא אלינו את אקסברד ובעצם להבטיח שהוא יפתח גם בשבוע הבא. אלישע אולי לא היה כאן בשנה שעברה, אבל אנחנו היינו, ואנחנו זוכרים שגם כשאקסברד משחק עם ביטחון הוא לא מספיק טוב בשביל קבוצה כמונו.

פעם היית צריך לתת משחק ממש גדול או להיות מישהו מיוחד (אופיר חיים, מאור מליקסון) כדי שיקראו לך במיוחד, היום מספיק שהקבוצה שלנו מנצחת ופתאום כל המחליפים נקראים ליציע. זאת בדיוק ההוכחה שלחלק גדול מהקהל שלנו אין הבנה בכדורגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

משה אוחיון כתב: יעדיפו לקבוצות אחרות? הצחקת אותי.

עידו אקסברד ידבר עם שחקנים אחרים במרכז ויגיד מה רע לי, אני כבר משחק שלישי ברציפות מחמיץ מכל מצב וכמעט עולה לקבוצה שלי באיבוד נקודות אבל אני ממשיך לפתוח בהרכב והקהל עוד קורא לי ומעודד אותי במיוחד. מה רע לי? מה אני צריך יותר? לא צריך להוכיח את עצמי, לא צריך לכבוש, הכל דבש. ואז הוא יוסיף, זה לא שאני שחקן חדש בקבוצה והקהל תומך בי כדי לתת לי ביטחון, הקהל כאן כבר ראה אותי שנה וחצי, הוא יודע שזה מה שאני יודע לתת גם כשיש לי ביטחון, והוא עדין תומך בי. כניראה שהיכולת הזאת מספיקה לקבוצה כמו הפועל באר שבע.

ואז עודד גביש יצטרף לשיחה ויגיד אני מחזק את הדברים של עידו. רק לפני שבוע מנעתי מהשחקנים בקבוצה לגשת לקהל, פתחתי חזית אישית נגד הקהל, וכל זה בעונה שאני מציג יכולת של שחקן מליגה ב' ואפילו מקבל את סרט הקפטן, והנה השבוע ניצחנו את הפועל חיפה החלשה ובסיום המשחק הקהל מחא לי כפיים ואפילו הרמנו כל השחקנים ידיים ועשינו אולה כאילו ניצחנו את ברצלונה. זה הציפיות של אוהדי באר שבע, לא יציבות לאורך עונה שלמה, אפילו לא זכיה בגביע הטוטו, תנו להם ניצחון מול הפועל חיפה והם ישכחו את העבר ויהפכו כל שחקן חלש למלך העיר.

אבל כשנרצה ששחקן רציני יגיע לכאן, אז זה כבר יהיה סיפור אחר. אז הוא יחפש קבוצה שאפתנית, כזאת שנלחמת על התארים בכל שנה או שואפת לכך, כזאת עם קהל שדורש הצלחות ולא קבוצה שהקהל שלה הופך שחקנים כמו אקסברד, גבאי ונאסר למלכי באר שבע על שלושה משחקים טובים בשנה ובזכות ניצחנות על קבוצות כמו הפועל חיפה.
חשבתי שאתה קצת יותר רציני. נכון, יש לך אג'נדה שהיא לדעתי לגיטימית ,אבל
הראייה שלך לטעמי היא חד ממדית . אם אתה חושב ששחקנים לא רוצים לבוא אלינו רק בגלל המרחק- אתה טועה ומטעה.
עובדה- לקרית שמונה אין בעיה להגיע ,למרות שהיא רחוקה יותר מגוש דן !
חלאס משה, מה רע בלעודד מישהו שנמצא בתקופה לא טובה ולחזק לו את הביטחון?
אני מקווה שבחיים הפרטיים שלך אתה לא כותש מי שמנסה ולא מצליח ויודע לעודד
כדי להעצים ולחזק את הביטחון!!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

yakar כתב:
אקסברד לא סובל מחוסר ביטחון - הוא סובל מחוסר יכולת.
אני שוב אחזור על עצמי - אם היה מבקיע רבע מהמצבים שהיו לו בשנה שעברה - לא היינו מוצאים את עצמנו עם הגב אל הקיר במחזור האחרון.
אתם יכולים להריע לו עד מחר - אבל פח הוא היה ופח הוא נשאר ולראייה המצבים שהיו לו אתמול.
כנראה הקהל שלנו התרגל ונכנע כבר להמצאותם של פחי אשפה בכמויות מסחריות אצלנו בקבוצה, עד כדי כך שנשתבשה דעתם של חלק מהאוהדים אתמול כשקראו לגדול מחמיצני הקבוצה לדורותיה לבוא עד לגדר.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

משה וניר

MEGA LIKE!!!
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב: יעדיפו לקבוצות אחרות? הצחקת אותי.

אף אחד לא אמר שאקסברד חלוץ טוב. כולנו מסכימים שהוא לא מתאים לנו.
אבל, כל עוד הוא פה והמאמן מחליט שהוא משחק אז אסור לשרוק לו בוז.
https://www.youtube.com/watch?v=d08iDP1gBuM" onclick="window.open(this.href);return false;
כנס ללינק, תעביר ל-38:20 ותבין למה.
גם אני כמוך, הייתי מעדיף לראות את הצעירים בהרכב, אבל זה מה שיש כרגע.
יש הרבה דרכים להביע את רצוננו. לשרוק בוז ולקלל במהלך המשחק זו לא אחת מהם.
אני, בכלל לא בעד לקרוא לשחקנים באמצע משחק.
כתבת לפני שבועיים על תדמית של שחקנים. שכחת את התדמית של הקבוצה.
עד שהתדמית לא תשתנה, שחקנים טובים יגיעו לכאן לעיתים רחוקות, רק בגלל מאמן כזה או אחר (לדוגמת מליקסון שבא בגלל גיא לוי ואולי אולי ארביטמן שיגיע בגלל אלישע).
שחקנים שבורים לא יגיעו לכאן כי כיף להחמיץ כאן ולצאת נגד הקהל.

סמל אישי של משתמש
roie

שליחה על ידי roie »

משה אתה וחברייך הורסים את הקבוצה אין דרך אחרת לתאר את מה שאתם עושים.
אני יודע שאתה בא מכוונות טובות ואתה בסך הכל רוצה שהקבוצה תצליח בסופו של דבר אבל הדרך שלך כל כך שגויה. עידו גם אם לדעתך משחק לא טוב באמת מנסה ונותן את כולו בכל משחק ושלא תטעה אני לא מהמעריצים הגדולים של אקסברד אבל לקלל שחקן שלך זה אבסורד יש גבול לטמטום שחקן בא לגדר ואתה מסמן לו שהוא אפס
זה יהפוך אותו לשחקן טוב יותר?! ואם אתה חושב שזה תצעק לו שהוא אפס יגרום למישהו להעיף אותו מהקבוצה אתה טועה ומטעה
תפסיקו כבר להתעסק במי צריך לשחק מי צריך לבוא ובאיזה תפקיד על המגרש הוא צריך לשחק בשביל זה יש מאמן בשביל זה הביאו אותו לפה בשביל זה הוא מקבל משכורות
התפקיד שלנו כקהל הוא לדחוף את הקבוצה במשך 90 דקות לא להפסיק לעודד ולא להתעסק בשחקן זה או אחר.
בנוסף הבעיה היא לא בעידו הוא בא לפה כי זה העבודה שלו הוא עושה את המקיסמום שהוא יכול ואני מאמין שאף שחקן לא רוצה להחמיץ בכוונה ככה שאני לא רואה שום סיבה לקלל את הבנאדם.
אם כבר הבעיה היא בהנהלה שלא מתנהלת נכון ואלונה עם כל האהבה הענקית שיש אליה חייבת לעשות רפורמה בקבוצה הזאת להחתים רק שחקנים איכותיים באמת ולא בינונים לא בהשאלה עד סוף העונה בלי אופצייה קנייה להשקיע את רוב הכסף בשחקני הנוער לבנות פה מחלקה ברמה של מכבי חיפה מכבי תל אביב ואשדוד.
הדברים צריכים להאמר בצורה מכובדת ויפה ולא בהתלהמות וצעקות כמו שכבר שמעתי כמה מטומטמים שמרשים לעצמם לקלל את אלונה דרך אגב בנושא של החתמת שחקנים איכותיים נראה שאלונה עשתה סוויץ ובאמת מחפשת לנו כרגע חלוץ מוכח

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

אף אחד לו אמר לשרוק לו בוז , אני בהגדרה מתנגד לקלל שחקן שלך או לשרוק לו בוז אבל להריע לשחקן כל כך חלש ? לפעמים נראה לי שהוא מבצע סבוטאז' על המגרש.
הכעס הוא לא על השחקן , הכעס הוא על הצוות המקצועי שנותן לו קרדיט ללא הגבלה ופותח איתו בהרכב משחק אחרי משחק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
roie

שליחה על ידי roie »

זה שקראו לו היה במטרה למתק קצת את הקריאות שהבנאדם ספג לאורך כל המשחק.
זה מזמן עבר את גבול הביקורת נכון הוא מחמיץ וגמלוני יש לו גם הרבה תכונות חיובית ובלי שום קשר למה אתם חושבים עליו או לא הבנאדם משחק בקבוצה שלנו והאינטרס שלנו הוא שהשחקן יצליח.

שלח תגובה