נרגעתם? עכשיו תורכם! (פינה אופטימית מיוחדת)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

נרגעתם? עכשיו תורכם! (פינה אופטימית מיוחדת)

שליחה על ידי yedidel »

גילוי נאות, לא הייתי במשחק היום, אבל הבנתי מהתקציר והתגובות שחזרנו לימי השליטה במגרש וההחמצות הנוראיות רק עם 3 נקודות לשם שינוי.

אז אפשר להחזיר את קצב הלב, 9 נקודות פער מהקו האדום, שאנחנו כבר אחרי משבר לא קל, זה בסדר.

בחודש האחרון דיברו פה הרבה על עוד עונה שהלכה לפח, שלא יהיה פלייאוף עליון, לא מקדמים שחקנים צעירים, לא נהנים מהכדורגל וכו'.
אז נעזוב רגע את הדיון על הפלייאוף העליון (לי באופן אישי אין ספק שעם חלוץ איכותי אנחנו שם), אסור לפספס דבר חשוב שקורה העונה (בלי לפתוח עין).

אחרי שנים שוסרמיל היה אכסניה נוחה לכולם, אנחנו עומדים היום עם מאזן ביתי מעולה, לדעתי מתקרב להיות הכי טוב מאז 2004 כולל השנים בליגה לאומית (אורי אתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה).

התקדמות עושים צעד צעד, ואם מהעונות הקודמות אנחנו מתקשים לראות מה לקחנו, חשוב לשמר את ההישג הזה כי זה צעד חשוב ומשמעותי לעונות הבאות. קבוצות כמו בית"ר ירושלים ומכבי נתניה רצו קדימה גם בעונות עם סגל חלש בזכות אצטדיון ביתי שהיה מבצר.

ופה אנחנו נכנסים לסיפור. לא הייתי במשחק אז אני לא יודע איזה אווירה היתה, אבל אין ספק שהשיפור שחל אצל הקהל העונה בסבלנות ובעידוד משחק פה תפקיד. צריך לזכור את זה בפעם הבאה שהחלוץ מחמיץ או הבלם מועד. בואו לא נהפוך להיות מפונקים וניתן את הצד שלנו כדי שוסרמיל באמת יהיה מבצר גם אם שחקנים תופסים יום חלש.

סמל אישי של משתמש
yakar

Re: נרגעתם? עכשיו תורכם! (פינה אופטימית מיוחדת)

שליחה על ידי yakar »

אם מסתכלים מנקודת המבט שלך שלא היית במשחק , אז נראה כאילו אתה צודק.
אבל, במציאות זה שונה מאוד.

הקהל שלנו רחוק מאוד מלהיות תומך . אחרי כל החמצה פה לא שומעים את הרעש הרגיל של ההחמצות , אלא שריקות בוז מצד הקהל . כנ"ל מסירות לא מוצלחות. (שלא נדבר על האווירה מצד הקהל אחרי שאנחנו "רחמנא ניצלן " סופגים גול )

אז זה יפה מאוד שיש לנו מאזן מאוד חיובי השנה בוסרמיל , אבל אני לא חושב שהאוהדים תורמים במשהו לקבוצה עם החוסר סבלנות שלהם .

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

yakar כתב:אם מסתכלים מנקודת המבט שלך שלא היית במשחק , אז נראה כאילו אתה צודק.
אבל, במציאות זה שונה מאוד.

הקהל שלנו רחוק מאוד מלהיות תומך . אחרי כל החמצה פה לא שומעים את הרעש הרגיל של ההחמצות , אלא שריקות בוז מצד הקהל . כנ"ל מסירות לא מוצלחות. (שלא נדבר על האווירה מצד הקהל אחרי שאנחנו "רחמנא ניצלן " סופגים גול )

אז זה יפה מאוד שיש לנו מאזן מאוד חיובי השנה בוסרמיל , אבל אני לא חושב שהאוהדים תורמים במשהו לקבוצה עם החוסר סבלנות שלהם .
היום זה משחק הבית הראשון שלא הייתי, ואני יכול להגיד שגם בקהל יש משהו יותר טוב העונה.
רחוק מלהיות מושלם, אבל יותר טוב.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

יכול להיות פשוט שהקהל נכנס לאטרף שהוא רואה את אקסברד , ופשוט לא יכול להתאפק .. היום זה כבר הגיע למצב שריחמתי על הבחור.

ואולי משער 5 זה נשמע טוב יותר ( אני נמצא ב6)

סך הכל יש לנו קהל נטו הצלחות - לא קונה את זה שאומרים שמחפשים יכולת.
אם אנחנו מבקיעים ומובילים הכל מצויין , אבל אם בפיגור או בתיקו בדקה מאוחרת , הקהל לא תומך . ללא שום קשר ליכולת . אפילו אם שוטפים את המגרש ומחמיצים מלא פשוט.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
לדעתי הקהל היה טוב היום, אפילו טוב מאוד.
היה עידוד טוב ברוב הגדול של שלבי המשחק, שריקות והוצאת עצבים אחרי החמצות היו למספר שניות בלבד וזה דבר נורמלי לחלוטין.
העדות הכי טובה היא יציע שלם עומד ומוחא כפיים לעידו אקסברד שנקרא להגיע לכיוון שער 5 לאחר שהוחלף אחרי עוד משחק לא טוב שלו.
ככה זה לפחות נראה לי כיושב שער 5.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא בסדר שאנחנו צריכים לחלק ציונים לקהל שלנו. אחרי גמר גביע הטוטו אני חושב שכולם יכולים להיות בטוחים שיש לנו קהל מ-ד-ה-י-ם !
הרי הקהל לא מקלל את המאמן או השחקן בגלל משחק כזה או אחר. זה משהו שמצטבר בלב. אנשים אוהבים את הקבוצה וכואב להם להתאכזב שנה אחרי שנה.

טוב, הבטחתי לעצמי שאני אהיה אופטימי אחרי יום רביעי(לא הצלחתי כ"כ) אז הנה הפינה האופטימית שלי:
קלמי סבן - תותח! אבידור לא עשב כלום.
מרקוביץ'. נקודה.
גזל - איש של עבודה.
אוסיאקו - משתפר.
דוידזאדה - משחק טוב מאוד שלו.
בן שאנן - שקט, בטוח. עד עכשיו? טפו טפו טפו. שימשיך ככה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

עכשיו פורסם ב ONE שמרקוביץ' וסבן מוצהבים ולא ישחקו בשבת באשדוד. חבל... לדעתי הם היו החוליה החזקה שלנו אתמול.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

שמעון א כתב:עכשיו פורסם ב ONE שמרקוביץ' וסבן מוצהבים ולא ישחקו בשבת באשדוד. חבל... לדעתי הם היו החוליה החזקה שלנו אתמול.
הלו רשום שזאת הפינה האופטימית...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yedidel כתב:גילוי נאות, לא הייתי במשחק היום, אבל הבנתי מהתקציר והתגובות שחזרנו לימי השליטה במגרש וההחמצות הנוראיות רק עם 3 נקודות לשם שינוי.

אז אפשר להחזיר את קצב הלב, 9 נקודות פער מהקו האדום, שאנחנו כבר אחרי משבר לא קל, זה בסדר.

בחודש האחרון דיברו פה הרבה על עוד עונה שהלכה לפח, שלא יהיה פלייאוף עליון, לא מקדמים שחקנים צעירים, לא נהנים מהכדורגל וכו'.
אז נעזוב רגע את הדיון על הפלייאוף העליון (לי באופן אישי אין ספק שעם חלוץ איכותי אנחנו שם), אסור לפספס דבר חשוב שקורה העונה (בלי לפתוח עין).

אחרי שנים שוסרמיל היה אכסניה נוחה לכולם, אנחנו עומדים היום עם מאזן ביתי מעולה, לדעתי מתקרב להיות הכי טוב מאז 2004 כולל השנים בליגה לאומית (אורי אתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה).

התקדמות עושים צעד צעד, ואם מהעונות הקודמות אנחנו מתקשים לראות מה לקחנו, חשוב לשמר את ההישג הזה כי זה צעד חשוב ומשמעותי לעונות הבאות. קבוצות כמו בית"ר ירושלים ומכבי נתניה רצו קדימה גם בעונות עם סגל חלש בזכות אצטדיון ביתי שהיה מבצר.

ופה אנחנו נכנסים לסיפור. לא הייתי במשחק אז אני לא יודע איזה אווירה היתה, אבל אין ספק שהשיפור שחל אצל הקהל העונה בסבלנות ובעידוד משחק פה תפקיד. צריך לזכור את זה בפעם הבאה שהחלוץ מחמיץ או הבלם מועד. בואו לא נהפוך להיות מפונקים וניתן את הצד שלנו כדי שוסרמיל באמת יהיה מבצר גם אם שחקנים תופסים יום חלש.
טפו טפו טפו חמסה ושם בצל וסרמיל חוזר להיות מבצר ללא כל צל של ספק, וסרמיל חוזר להיות מבצר, 10 משחקים הפסד אחד 4 תיקו ו5 נצחונות שזה הישג.
חבל שבחוץ המגמה הפוכה, 5 הפסדים 4 תוצאות תיקו והפסד (זה קצת מצחיק שחושבים על זה).
אם בחוץ זאת הייתה אותה מגמה היינו היום במקום שני נראה לי :|
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

שמעון א כתב:עכשיו פורסם ב ONE שמרקוביץ' וסבן מוצהבים ולא ישחקו בשבת באשדוד. חבל... לדעתי הם היו החוליה החזקה שלנו אתמול.
אני כבר לא מודאג מהחיסרון של מרקוביץ כמו פעם. והבה שחקן טוב שיכול למלא את המקום שלו בצורה טובה ( החתמה מצויינת - אפילו שזה בהשאלה. עד שהביאו אותו לא היה את מי להכניס)
לגבי סבן , אני גם לא מודאג - יש את אילוז שלדעתי אף אפילו יותר טוב ממנו.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

yakar כתב:
אני כבר לא מודאג מהחיסרון של מרקוביץ כמו פעם. והבה שחקן טוב שיכול למלא את המקום שלו בצורה טובה ( החתמה מצויינת - אפילו שזה בהשאלה. עד שהביאו אותו לא היה את מי להכניס)
לגבי סבן , אני גם לא מודאג - יש את אילוז שלדעתי אף אפילו יותר טוב ממנו.
ווהבה מצויין יחד עם מרקוביץ, לא במקום. בעיניי לפחות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

ברור שזה לא אידאלי , אבל אני הרבה פחות מודאג מההגנה נגד אשדוד מאשר מה שהיה לפני ( גביש -אדליי)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אף אחד לא מדבר על המשחק של אוסיאקו? עכשיו ראיתי שוב את המשחק והיו לו לפחות 4 כדורי עומק טובים במהלך המשחק. שינוי אדיר יחסית לשחקן שבדרך כלל משחק לרוחב ואחורה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב:אף אחד לא מדבר על המשחק של אוסיאקו? עכשיו ראיתי שוב את המשחק והיו לו לפחות 4 כדורי עומק טובים במהלך המשחק. שינוי אדיר יחסית לשחקן שבדרך כלל משחק לרוחב ואחורה.
למה לא מדברים?
מתחילת המשחק ראו (וגם ציינו זאת כאן) שהיה לו משחק מצוין.
מבחינתי - המצטיין במשחק.

שלח תגובה