אז על פי אתרי הספורט יש לקבוצה שתי אופציות אבל כל אחד אומר אופצייה אחת בלבד, בוואלה רשום על אדרוביץ' בספורט 5 ובוואינט על ארבייטמן ורק בוואן יש תחושה שאלישע לוי מרוצה מהחוד החלש שיש לו.
שמישהו יעיר את אלישע ואלונה הקבוצה חייבת חלוץ נורמלי כבר שנתיים שאין בנמצא כזה..
לכתבה מהבוקר על מועמדתו של אדרוביץ':
https://sports.walla.co.il/?w=//2611160" onclick="window.open(this.href);return false;
אדרוביץ' או ארבטיימן אני מבולבל
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אדרוביץ' או ארבטיימן אני מבולבל
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: אדרוביץ' או ארבטיימן אני מבולבל
אני מניח שאם תמוז יימכר אז ארבייטמן יגיע להפועל ת"א, אם לא אז יש סיכוי שאלינו.
אם אני זה שצריך להחליט אז אדרוביץ'.
ארביטמן מגיע לחצי עונה וגם זה אחרי שהוא עושה לנו טובה....
עם אדרוביץ' ניתן להמשיך הלאה במידה ויוכיח את יכולתו.
המשכיות זה שם המשחק.
די לבנות כל קיץ כמעט את כל הסגל מחדש....
המשכיות זה שם המשחק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני חושב ששחקן אחד שיגיע בהשאלה לא יהיה בעייתי, תמיד אפשר להכניס סעיף קנייה או משהו כזה.גיל שגיב כתב:אם אני זה שצריך להחליט אז אדרוביץ'.
המשכיות זה שם המשחק.
לכן לדעתי ארבייטמן יותר טוב, אבל העיקר שיביאו גולר, למה אקסברד אומנם עושה עבודה טובה במיקום שלו ובלחץ על הגנת היריב אבל מעבר לזה אתה לא רואה ממנו כלום זה לא גולר זה פח עם היה לו חוש לשערים לדעתי הוא היה יכול להגיע רחוק וחבל שאין לו ולכן חייבים חלוץ נורמלי.
אני מקווה שבסופו של דבר יביאו מישהו, כי גם בסיבוב הקודם מה שהיה חסר זה חלוץ טוב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני מעדיף את ארבייטמן , אבל רק בתנאי שזה לא בהשאלה
אלא בקנייה שלו למינממום שנתיים-שלוש.
אלא בקנייה שלו למינממום שנתיים-שלוש.
בס"ד
ארבייטמן לא יגיע לפה במעבר קבע, אם הוא יבוא זה רק כדי להוריד חלודה ולחזור בעוד כמה שבועות לאירופה או לקבוצה אחרת בארץ.
אני עם גיל, לא יודע מה היכולת של אדרוביץ' אבל אני מעדיף חלוץ שנוכל להתבסס עליו גם בעונה הבאה אם יוכיח את יכולתו.
ארבייטמן לא יגיע לפה במעבר קבע, אם הוא יבוא זה רק כדי להוריד חלודה ולחזור בעוד כמה שבועות לאירופה או לקבוצה אחרת בארץ.
אני עם גיל, לא יודע מה היכולת של אדרוביץ' אבל אני מעדיף חלוץ שנוכל להתבסס עליו גם בעונה הבאה אם יוכיח את יכולתו.
אם רוצים לעשות קולות של מועדון גדול אסור לחכות לגורלו של טוטו תמוז על מנת לדעת עם שלומי ארביטמן מעוניין לעבור לתל אביב או שמה לא נותרה לו ברירה אלא לבוא אלינו. צריך לבוא ולומר:" אנו מעוניינים בשירותך, מציעים לך X כסף, יש לך יומיים להחזיר תשובה, בעוד יומיים מורידים את מועמדותך לחלוטין, תודה ושלום". רוצה- יבוא, לא רצה - יותר טוב שלא בא.
רק אליניב ברדה !
שווה להשקיע את הכסף הגדול !
שווה להשקיע את הכסף הגדול !