אנדריה קאלוג'רוביץ' שחקנה הסרבי של ראסינג סנטנדר הספרדית על סף חתימה בהפועל באר שבע.
לשחקן בן ה25 3 הופעות בינלאומיות במדי נבחרת סרבים.
העונה שיחק ב14 משחקים בליגה הספרדית השנייה וכבש 3 שערים.
בין השנים 2009 - 2011 שיחק 89 משחקים בבלגרד וכבש 40 שערים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ראסינג סאטנדר במצב קטסטרופלי, לא יודע כמה אפשר לשפוט לפי זה.
בליגה הסרבית יש לו נתונים מאוד מרשימים.
אני מקווה שיחתום כי יחסית לשמות האחרים שהסתובבו פה בחודש האחרון הוא נראה הכי מרשים.
כשאין לך מחלקת סקאוטינג משלך הפתרון הנכון הוא להשתמש במחלקות הסקאוטינג של מועדונים אחרים, אני חושב שיסכימו איתי ששחקן שהגיע לשחק בליגה הספרדית (גם אם בקבוצה קטנה) הוא ברמה גבוהה וכנראה שכדורגל הוא יודע. לא ראיתי את השחקן בסרטונים ואין לי מושג לגבי היכולת או הכושר הנוכחי שלו אבל על סמך הרזומה הוא נשמע כמו מישהו שיכול לעזור לנו, נקווה שיש לו סעיף רכישה או אופציה או לא יודע מה ככה שאם יתן פה חצי עונה טובה אז ישחק פה גם שנה הבאה...
בכל מקרה אני אוכל את שולי הכובע ומודה שאלונה ואלישע מתחילים לייצר משהו שנראה כמו תחילתה של דרך.... עדיין מוקדם לקבוע, אבל שיטת המשחק שהשתנתה לאחרונה (לטובה!), הפקת הלקחים והמסקנות וההכוונה לשחקנים מדרג א'-ביניים הם כיוון טוב. עכשיו להתחיל לחשוב גם על שחקני בית...
dardasmiley כתב:כשאין לך מחלקת סקאוטינג משלך הפתרון הנכון הוא להשתמש במחלקות הסקאוטינג של מועדונים אחרים, אני חושב שיסכימו איתי ששחקן שהגיע לשחק בליגה הספרדית (גם אם בקבוצה קטנה) הוא ברמה גבוהה וכנראה שכדורגל הוא יודע. לא ראיתי את השחקן בסרטונים ואין לי מושג לגבי היכולת או הכושר הנוכחי שלו אבל על סמך הרזומה הוא נשמע כמו מישהו שיכול לעזור לנו, נקווה שיש לו סעיף רכישה או אופציה או לא יודע מה ככה שאם יתן פה חצי עונה טובה אז ישחק פה גם שנה הבאה...
בכל מקרה אני אוכל את שולי הכובע ומודה שאלונה ואלישע מתחילים לייצר משהו שנראה כמו תחילתה של דרך.... עדיין מוקדם לקבוע, אבל שיטת המשחק שהשתנתה לאחרונה (לטובה!), הפקת הלקחים והמסקנות וההכוונה לשחקנים מדרג א'-ביניים הם כיוון טוב. עכשיו להתחיל לחשוב גם על שחקני בית...