אופיר דוידזאדה : סאגת החוזה - עיתוי מחריד ?!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דניב

Re: אופיר דוידזאדה : סאגת החוזה - עיתוי מחריד ?!

שליחה על ידי דניב »

דוידזאדה צריך לרדת מעץ הגבוה שטיפס עליו, נתן משחק אחד טוב וכבר עושה שרירים, להחרים אימונים זאת לא דרך.

סמל אישי של משתמש
Cfir1978

שליחה על ידי Cfir1978 »

עיתוי מתוזמן לא מקרי ופחדני !!!
בשלושה שבועות האחרונים דובר על רכישת המגן מנצרת וראו איזה פלא אופיר לא פצה פה ...
אבל ביום האחרון של חלון העברות ״הגבר ״ החליט לעשות את המעשה !!
ממש פחדן ..
ושלא תבינו אני לא אומר שלא מגיע לו נהפוך הוא. אבל ההתנהגות והעיתוי ממש ביזיון ועוד משחקן בית !!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Cfir1978 כתב:עיתוי מתוזמן לא מקרי ופחדני !!!
בשלושה שבועות האחרונים דובר על רכישת המגן מנצרת וראו איזה פלא אופיר לא פצה פה ...
אבל ביום האחרון של חלון העברות ״הגבר ״ החליט לעשות את המעשה !!
ממש פחדן ..
ושלא תבינו אני לא אומר שלא מגיע לו נהפוך הוא. אבל ההתנהגות והעיתוי ממש ביזיון ועוד משחקן בית !!

!!!!!!!!

ויותר מזה - הכל גם בהשראת החודש האחרון המוצלח שלו... ולצערנו הרוב חלק לא מבוטל מהקהל הוא חבורה אידיוטים שימושיים בסיפור הזה!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

אורי אני כועס על שני הצדדים אבל זה מצחיק שהביאו לו קנס 1500 שקל והם לוקחים לו אותו ב-3 חלקים כי הוא לא מרוויח מינימום האמת זה קצת גורם לי לחלחלה , התנהלות המועדון היא מבישה שייגמרו כבר את העניין המטומטם הזה.
כולם מבינים שהוא לא אמור לקבל 10000 שקל בחודש בטח לא 5000 כמו שהוא מרוויח עכשיו אז אני לא מבין מה הבעיה ,
זה באמת ניראה כאילו אומרים הוא באר שבעי אז שירוויח פחות .
בכל מקרה זה ניראה כאילו בקיץ אנחנו הולכים שוב לסיפור נאסר כיוון שנגמר לו החוזה בשנה הבאה ואז יירצו לחדש לו אותו אבל שוב המועדון הזה מתנהל בצורה מטומטמת ולא ברורה ומחכה לרגע האחרון אם חידוש החוזה, וזה מכעיס עוד יותר כיוון שהשחקן בא ורוצה להאריך את החוזה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

נדב סגרון כתב:וזה מכעיס עוד יותר כיוון שהשחקן בא ורוצה להאריך את החוזה .
לא שאני ממהר להאמין לאחת מהגרסאות -

אבל הגרסא של המועדון בנושא הזה אומרת אחרת...

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

אני באמת לא יודע אבל אני לא מאמין שהוא ביקש שדרוג וסירב להאריך חוזה אחרת הוא דיי חי בסרט .
ואחרי שראיתי עכשיו את תגובת המועדון בוואן אני בוחר לא לאמין לו , ולא בגלל שאני מאמין לשחקנים (אני בדרך כלל לא ממש אוהב אותם) אבל אני כבר לא מאמין למועדון, אני דיי בטוח שהם נתנו לו הצעה דיי מעליבה ואני גם דיי בטוח שהוא לא אמר לאסי שהוא יפעל ככל העולה על רוחו נשמע לי קצת הזוי ,אבל לא יודע .
https://www.one.co.il/Article/212609.html" onclick="window.open(this.href);return false;
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

נדב סגרון כתב:אני באמת לא יודע אבל אני לא מאמין שהוא ביקש שדרוג וסירב להאריך חוזה אחרת הוא דיי חי בסרט .
ואחרי שראיתי עכשיו את תגובת המועדון בוואן אני בוחר לא לאמין לו , ולא בגלל שאני מאמין לשחקנים (אני בדרך כלל לא ממש אוהב אותם) אבל אני כבר לא מאמין למועדון, אני דיי בטוח שהם נתנו לו הצעה דיי מעליבה ואני גם דיי בטוח שהוא לא אמר לאסי שהוא יפעל ככל העולה על רוחו נשמע לי קצת הזוי ,אבל לא יודע .
https://www.one.co.il/Article/212609.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אני מאמין למועדון במקרה הזה.
למה למועדון לשקר?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני מאמין שמה שיצא בסוף שבמקום שנתחזק בחלוץ, נשארנו בלי מגן שמאלי.
חבל, כי זה שבוע שיכול להכריע את העונה לכאן או לכאן.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כמו עם שבחון בקיץ, כמו עם מליקסון בזמנו, בקבוצה עושים הכל הפוך. מחפשים לחסוך על אלה שאמורים להוביל את הקבוצה, אחרי זה הכל מתפוצץ להם בפנים והם כמובן מאשימים את הצד השני. בזה ההנהלה שלנו אלופה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

דר אדום בנשמה כתב: למה למועדון לשקר?
לא יודע -קודם כל אני כבר לא מאמין למועדון בכלום(חושב שזה מועדון חובבני) וגם לא ניראה לי שאופיר ידבר בצורה הזו, זה ההרגשה שלי לפחות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

מתי בפעם האחרונה המועדון שיקר??? אולי הם לא מנהלים נכון אבל זה לא נחשב לשקר?

לעצם העניין אופיר קיבל הצעה דיי טובה לילד שרק סיים צבא 100 אלף מענק ועוד 10 אלף כל חודש כולל מענקים של 1700 לנקודה. להזכירכם הוא חתום על חוזה שלא מבטיח לו שום שידרוג.

אופיר יכל לסיים את העונה ולנהל את המשא ומתן בפגרה, גם שם היה לו מספיק כוח. חבל שהוא החליט לפגוע בקבוצה בתקופה כזו קריטית ולנצל את העובדה שהוא הבאר שבעי היחיד בהרכב.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הציעו לו חוזה של 35 אלף דולר!! ואח"כ מתפלאים שהוא לא רוצה להאריך את החוזה!?!?! למה שיארך? שיקבל את החוזה הביזיוני הזה במשך תקופה ארוכה????

פשוט בושה להנהלה שמסיטה את האוהדים נגד השחקן.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

רבותיי מה נסגר איתכם??
הבן אדם תחת חוזה!!! חוזה!!! הוא לא יכול לעשות מה שהוא רוצה!
מגיע לו גם 200,000$ בסדר? מה זה קשור? הוא תחת חוזה, תחשבו איזו אנרכיה זאת שכל שחקן תחת חוזה יבוא וידרוש שיפתחו לו את החוזה באמצע העונה ואם לא הוא שובר את הכלים.
יש דרך וצורה לעשות דברים,תחכה לסוף העונה שב עם ההנהלה ותריב איתם כמה שאתה רוצה,
ממש אבל ממש לא חכם מצידו של אופיר,מילא היה מדובר בשחקן בן 30 שמנסה למנף את היכולת הטובה שלו כדי להרוויח עוד כמה גרושים לפני שהוא פורש,אבל הילד בן 21 מה נסגר איתך? תחכה לסוף העונה אף אחד לא מטיל ספק באשר לעובדה שצריך לשדרג את שכרך, אבל דווקא עכשיו אתה עושה את זה קצת שכל אין?
ועוד שחקן בית,
צר לי שאני לא בדעת הרוב פה שמאשים את ההנהלה ואומר שצריך לדאוג לילד,אותי מעניינת אך ורק הקבוצה מעל כל שחקן אחר,אהדתי אותה לפני שאופיר נולד בכלל!!! ואני אמשיך גם אחרי שיפרוש.
קודם כל הקבוצה אחרי זה כל השאר ואופיר פוגע היום בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב:רבותיי מה נסגר איתכם??
הבן אדם תחת חוזה!!! חוזה!!! הוא לא יכול לעשות מה שהוא רוצה!
מגיע לו גם 200,000$ בסדר? מה זה קשור? הוא תחת חוזה, תחשבו איזו אנרכיה זאת שכל שחקן תחת חוזה יבוא וידרוש שיפתחו לו את החוזה באמצע העונה ואם לא הוא שובר את הכלים.
יש דרך וצורה לעשות דברים,תחכה לסוף העונה שב עם ההנהלה ותריב איתם כמה שאתה רוצה,
ממש אבל ממש לא חכם מצידו של אופיר,מילא היה מדובר בשחקן בן 30 שמנסה למנף את היכולת הטובה שלו כדי להרוויח עוד כמה גרושים לפני שהוא פורש,אבל הילד בן 21 מה נסגר איתך? תחכה לסוף העונה אף אחד לא מטיל ספק באשר לעובדה שצריך לשדרג את שכרך, אבל דווקא עכשיו אתה עושה את זה קצת שכל אין?
ועוד שחקן בית,
צר לי שאני לא בדעת הרוב פה שמאשים את ההנהלה ואומר שצריך לדאוג לילד,אותי מעניינת אך ורק הקבוצה מעל כל שחקן אחר,אהדתי אותה לפני שאופיר נולד בכלל!!! ואני אמשיך גם אחרי שיפרוש.
קודם כל הקבוצה אחרי זה כל השאר ואופיר פוגע היום בקבוצה.
למען האמת אין פה רוב, חלק אומרים ככה וחלק אומרים אחרת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:למען האמת אין פה רוב, חלק אומרים ככה וחלק אומרים אחרת...
השורה התחתונה היא שאופיר פוגע בקבוצה במהלכים שלו וזה לא ייסלח,הקבוצה היא מעל לכל לא שוברים את הכלים באמצע העונה שהקבוצה שלך נמצאת במאבק קשה על העלייה לפלייאוף,תחכה לסוף העונה, ואני אומר לכם שהוא ירה לעצמו ברגל במהלך הזה,מהיום כל תנועה שלו במגרש תיבחן ע"י האוהדים ואבוי לו אם הוא יהיה בכושר לא טוב

שלח תגובה