אופיר דוידזאדה : סאגת החוזה - עיתוי מחריד ?!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

Re: אופיר דוידזאדה : סאגת החוזה - עיתוי מחריד ?!

שליחה על ידי ג'וני »

שמעון א כתב:הציעו לו חוזה של 35 אלף דולר!! ואח"כ מתפלאים שהוא לא רוצה להאריך את החוזה!?!?! למה שיארך? שיקבל את החוזה הביזיוני הזה במשך תקופה ארוכה????

פשוט בושה להנהלה שמסיטה את האוהדים נגד השחקן.
מדובר על תקופה של 4 חודשים כך ש 35K זה לא רע בכלל בפגרה הוא יכול לבקש שיחרור אם במידה והוא לא מקבל את השכר שהוא רוצה.
אני חושב שהקבוצה בכלל תגוננת מכוון שהם מבינים שהרוב לוקח את הצד של אופיר בצורה עיוורת מבלי לחשוב על הנזק התדמיתי של הקבוצה מול שחקני בהווה ובעתיד.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב:כמו עם שבחון בקיץ, כמו עם מליקסון בזמנו, בקבוצה עושים הכל הפוך. מחפשים לחסוך על אלה שאמורים להוביל את הקבוצה, אחרי זה הכל מתפוצץ להם בפנים והם כמובן מאשימים את הצד השני. בזה ההנהלה שלנו אלופה.

מצ"ב תגובתך בעניין השחקן, זה מכבר -
משה אוחיון כתב:אז כן, אני מאמין שלדוידזאדה יש שיקולים אחרים לעומת נאסר כאשר הוא חושב על העתיד שלו. אני מאמין שהקשר של אבו חצירא לעיר, לאנשים, לקבוצה, הוא עמוק יותר מאשר של דיע סבע.
אני מאמין שהסיכוים שדוידזאדה ואבו חצירא יגיעו ל8 ו9 עונות בהפועל באר שבע גדולים מהסיכויים שנאסר וסבע יגיעו ל8 ו9 עונות אצלנו.
המציאות הוכיחה שגם שחקני הרכש שנקשרו לכאן (חיים, מליקסון) לא הגיעו ל6ו7 עונות בקבוצה.
אוקיי, מבינים שאתה נמצא בשבר עמוק לאחר שהמציאות טפחה בצורה אכזרית על פניך ואפילו למעלה מכך (נאסר לא העז להחרים אימון!) אבל יש גבול לשרלטנות ולאחיזת העיניים. אתה עצמך לא מאמין למה שכתבה בתגובה אחרת בכל הקשור לסכומים ולמספרים, וכמובן שאתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך, והעובדות הן שהשחקן רוצה להנות מכל העולמות: גם חוזה משודרג, וגם להיות חופשי בתום העונה. אבל במועדון לא פרייארים, וטוב שכך!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

רגע מתיי החוזה שלו מסתיים בכלל?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אם אופיר היה מקבל הצעה ראויה בסך של 90000 דולר (סך המשכורות הממוצע) הוא היה חותם גם לחמש שנים.
כל השאר בבל"ת.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:רגע מתיי החוזה שלו מסתיים בכלל?
עד סוף עונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

אורי השאלה מה הציעו לו בשביל שיאריך את החוזה ? אם זה נגיד היית אתה הייתה רוצה להאריך את החוזה בעוד 3 שנים תמורת חוזה של 35 אלף דולר או קצת יותר ? אני לא באמת יודע את הסכומים אבל אני מאמין שזה מה הליצנים האלה הציעו לו , ועוד דבר אתה בכלל בטוח שהוא לא רוצה להאריך את החוזה ? ו
למה אף פעם הם לא מצליחים להאריך לשחקן חוזה ?

עכשיו עוד יותר מרגיז זה כל ההודעות האלה של המועדון , מצד אחד אסרו על השחקן להתראיין מצד שני לא מפסיקים ללכלך עליו כי מבינים שהם יצאו לא כל כך טוב ,זה קצת מפריע לי התנהלות הזאת .

בנוסף מצד אחד אומרים שהוא לא משחק כי הוא לא רוצה להאריך את החוזה, מצד שני אומרים כי הוא לא התנצל מצד שלישי אומרים שהוא התנצל אבל רק בפני השחקנים ולא על מה שעשה מצד רביעי אומרים שהוא לא משחק כי הוא אמר שהוא יעשה מה שבא לו בקיצור יש המון צדדים להודעות המועדון רק שיחליטו למה הוא לא משחק ולא כל שעה יוציאו עליו לכלוך אחר שיסביר למה הוא לא משחק זה לא ראוי .

ובאמת שאני כועס על שני הצדדים אבל לא יודע למה אני כועס יותר על המועדון , ואני אחד שלא מת על השחקנים באופן כללי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

nitsande כתב:אם אופיר היה מקבל הצעה ראויה בסך של 90000 דולר (סך המשכורות הממוצע) הוא היה חותם גם לחמש שנים.
כל השאר בבל"ת.

אני מבין שהיית במו"מ..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אורי אדום בנשמה כתב:

אני מבין שהיית במו"מ..
כל מי שמבקר את המועדון בצורה מגמתית היה במו"מ לא ידעת אורי?
אף אחד חוץ מאלוהים וממי שיודע על המו"מ לא יודע מה הציעו לאופיר ומה לא.
אז לבקר את המועדון מצד אחד זה בסדר אבל את אופיר זה לא, הוא תלית שכולה תכלת...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אם כבר אז טלית (שכולה תכלת)...
בכל מקרה מבקרים את המועדון כי זו לא הפעם היחידה/הראשונה שדברים מהסוג הזה קורים.
כשזה קרה עם מליקסון ואח"כ שבחון ואח"כ נאסר, סוארז ולויטה (ואלה רק השמות שקפצו לי לראש בשניה) אז איכשהו הבנו את המועדון ותמיד לקחנו את הצד שלו. עכשיו כשזה קורה גם עם אופיר אתה מתחיל להבין שיש פה מגמתיות, המועדון לוקה מאוד (בלשון המעטה) בניהול מו"מ, דברים פה מתפוצצים לא אחת ודווקא עם השחקנים הבכירים שלנו. אז כן הכי פשוט זה להגיד המועדון מעל לכל ומי שלא רוצה להיות פה וולקם, אבל צריך גם לנסות ולרדת לשורש העניין.
בלי קשר לסכומים שנזרקו, מישהו באמת חושב אחרי כל כך הרבה מקרים שהאשם הבלעדי פה הוא אופיר?
אולי הצעד שלו היה קצת מוגזם אבל אני רוצה לראות איך כל אחד פה היה מגיב אם הבוס שלו היה מציע לו חוזה שלדעתו הוא מעליב, לא עומד בסטנדרטים של מקום העבודה ולא פרופורציונלי בעליל לתרומה שלו למעסיק... וכל זה כשהמעסיק מנצל טוב טוב את העובדה שלא מדובר על מישהו שמחפש עבודה אלא על מישהו שכבר עובד אצלו ונמצא תחת חוזה.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

dardasmiley כתב:אם כבר אז טלית (שכולה תכלת)...
בכל מקרה מבקרים את המועדון כי זו לא הפעם היחידה/הראשונה שדברים מהסוג הזה קורים.
כשזה קרה עם מליקסון ואח"כ שבחון ואח"כ נאסר, סוארז ולויטה (ואלה רק השמות שקפצו לי לראש בשניה) אז איכשהו הבנו את המועדון ותמיד לקחנו את הצד שלו. עכשיו כשזה קורה גם עם אופיר אתה מתחיל להבין שיש פה מגמתיות, המועדון לוקה מאוד (בלשון המעטה) בניהול מו"מ, דברים פה מתפוצצים לא אחת ודווקא עם השחקנים הבכירים שלנו. אז כן הכי פשוט זה להגיד המועדון מעל לכל ומי שלא רוצה להיות פה וולקם, אבל צריך גם לנסות ולרדת לשורש העניין.
בלי קשר לסכומים שנזרקו, מישהו באמת חושב אחרי כל כך הרבה מקרים שהאשם הבלעדי פה הוא אופיר?
אולי הצעד שלו היה קצת מוגזם אבל אני רוצה לראות איך כל אחד פה היה מגיב אם הבוס שלו היה מציע לו חוזה שלדעתו הוא מעליב, לא עומד בסטנדרטים של מקום העבודה ולא פרופורציונלי בעליל לתרומה שלו למעסיק... וכל זה כשהמעסיק מנצל טוב טוב את העובדה שלא מדובר על מישהו שמחפש עבודה אלא על מישהו שכבר עובד אצלו ונמצא תחת חוזה.
כולם פה חכמים כי זה לא התלוש שכר שלהם.. אנשים מבעירים צמיגים,סוגרים כניסות למפעלים ועוד.. עושים נזקים של מיליונים למקום עבודתם
בשביל לקבל שיפור בתנאי העבודה שלהם..
אני גם מהמר שלאופיר יש הצעה ביד ממועדון כלשהוא לא סתם הוא גם בא בדרישות יחסית גבוהות(לפי פירסומים) ועושה צעדים שאנחנו לא רגילים לראות משחקנים במהלך עונה..
מאחל לו שיילך עם זה עד הסוף.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אורי במקרה אני אומר דברים שאני יודע, בודאות.
יש עוד כמה דברים שלא כתבתי כאן אבל תאמין לי שהשחקן הוא הקרבן פה ולא הפוך.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

רק עובדות ושאלה הפתוטתית אחת
1. לאופיר יש חוזה שהוא חתם עליו בשמחה רבה ל5 שנים שהבטיח לו מקום עבודה בטוח בניגוד לכל שחקן נוער אחר שעולה וחותם על חוזה חד צדדי שהמועדון יכול לסיימו.
2. אלונה לא חייבת לו שום דבר, הוא חתום על חוזה ומכל אחד מאיתנו מצופה לעמוד בהסכמים
3. כמחווה של רצון טוב הציעה לו 100 אלף שקל מענק חד פעמי ולהכפיל את שכרו מבלי שהשחקן מאריך את החוזה (לא רצה לחתום ל5 שנים בשכר גבוה-שאלה טובה לאן הוא חותר ורוצה ללכת-אולי)
4. נאסר קיבל שדרוג ונראה כמו הפרצוף שלו אז לא נראה לי שנאסר יילך לאלונה ויגיד לה 'אני גרוע, בואי נפתח את החוזה ונוריד את הסכומים' אז עם כל הכבוד כל עניין החוזים הוא אך ורק לרעת הבעלים, השחקן טוב? הוא רוצה לפתוח חוזה ומתייחס לנייר כמו לטישיו. הוא פח אשפה על הדשא? גרוע ? מתייחס לחוזה כמו התנ"ך-חס וחלילה לפתוח זה חוזה!

אז השאלה היא לא אם צריך להעלות לו את השכר...אלא למה עכשיו? ולמה לנקוט בצעדים ששחקנים שלא קיבלו משכורת חודשים לא עשו.
קפטן זה לא רק בדיבורים-זה בעיקר במעשים, ובמעשה הראשון שלו אחרי שלבש את הסרט הוכיח בעיקר שזה הכל כסף.

וכמה עצות לעתיד-יש לך סוכן? אם אתה מאמין בו, תן לו לעבוד, לא מאמין בו? תחליף.
וכמובן...עניני כסף מדברים בקיץ, ואם אתה כזה שמח להיות פה, תחתום ל5 שנים.
בהצלחה היום.

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

אותי מטריד דווקא עכשיו שהוא לא התאמץ ולא ילחם בכול כול הסאגה הזאת -ויחזור ליכולת של הסיבוב הראשון (מאז בני סכנין בחוץ)
אני לא יתפלא אם הוא יעלה היום לשחק ונראה יכולת נמוכה שלו
חבל..באשדוד בטוח היה לו מוטיבציה גבוהה ורצון להוכיח שהוא כן ראוי לעלייה בשכר,וכעת אני לא חושב שהוא יעלה למשחק ויתן את כולו

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

sumsum כתב:רק עובדות ושאלה הפתוטתית אחת
1. לאופיר יש חוזה שהוא חתם עליו בשמחה רבה ל5 שנים שהבטיח לו מקום עבודה בטוח בניגוד לכל שחקן נוער אחר שעולה וחותם על חוזה חד צדדי שהמועדון יכול לסיימו.
2. אלונה לא חייבת לו שום דבר, הוא חתום על חוזה ומכל אחד מאיתנו מצופה לעמוד בהסכמים
3. כמחווה של רצון טוב הציעה לו 100 אלף שקל מענק חד פעמי ולהכפיל את שכרו מבלי שהשחקן מאריך את החוזה (לא רצה לחתום ל5 שנים בשכר גבוה-שאלה טובה לאן הוא חותר ורוצה ללכת-אולי)
4. נאסר קיבל שדרוג ונראה כמו הפרצוף שלו אז לא נראה לי שנאסר יילך לאלונה ויגיד לה 'אני גרוע, בואי נפתח את החוזה ונוריד את הסכומים' אז עם כל הכבוד כל עניין החוזים הוא אך ורק לרעת הבעלים, השחקן טוב? הוא רוצה לפתוח חוזה ומתייחס לנייר כמו לטישיו. הוא פח אשפה על הדשא? גרוע ? מתייחס לחוזה כמו התנ"ך-חס וחלילה לפתוח זה חוזה!

אז השאלה היא לא אם צריך להעלות לו את השכר...אלא למה עכשיו? ולמה לנקוט בצעדים ששחקנים שלא קיבלו משכורת חודשים לא עשו.
קפטן זה לא רק בדיבורים-זה בעיקר במעשים, ובמעשה הראשון שלו אחרי שלבש את הסרט הוכיח בעיקר שזה הכל כסף.

וכמה עצות לעתיד-יש לך סוכן? אם אתה מאמין בו, תן לו לעבוד, לא מאמין בו? תחליף.
וכמובן...עניני כסף מדברים בקיץ, ואם אתה כזה שמח להיות פה, תחתום ל5 שנים.
בהצלחה היום.
לשם שינוי אני מסכים איתך סומסום.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אופיר טעה והתנהג בצורה לא נכונה. מצד שני, ההנהלה שלנו היא הנושא המרכזי כאן. יש לך בסגל שחקן צעיר, כישרוני, בעמדה מאוד בעייתית בכדורגל הישראלי, אחד שרוצה להישאר כאן עוד הרבה שנים, למה לשחק משחקים? למה להציע לו הצעה של שכר שראויה לשחקן בליגה נמוכה? מי אמר שצריך לחכות לקיץ בשביל לשבת למשא ומתן? כמו שבקבוצה ידעו להציע לאופיר את ההצעה המעליבה שהם נתנו, הם היו יכולים לקרוא לו למשרד, לשבת איתו בארבע עיניים, ולסגור איתו חוזה לעוד חמש שנים. ברור שבקבוצה חושבים שאופיר הוא שחקן מרכזי, ברור שבקבוצה בונים על אופיר לשנים הבאות, אז למה לא לתת לו הצעה ראויה שמגלמת את הערך האמיתי שלו?

עם ברוכיאן אפשר היה לשבת ולסגור חוזה של 25 אלף יורו לחודש בשיחה של חצי שעה ועם אופיר דוידזאדה אי אפשר לשבת בארבע עיניים ולסגור חוזה תוך כמה שעות? למה צריך לתת לדוידזאדה הרגשה שלוקחים אותו כמובן מאליו?

אז אופיר דוידזאדה נפגע והחליט להחרים את האימונים בהחלטה שהיא טעות גדולה לדעתי, הקבוצה כמובן צריכה לשמור על "הכבוד" שלה ולכן היא הוציאה אותו מהסגל, ומי שמשלם את המחיר זה האוהדים. מכעיס.

שלח תגובה