לוטם ז'ינו
לוטם ז'ינו
לפי הדיווחים אלישע מתכנן מהפכה לא קטנה בהרכב (סוף סוף), שבמסגרתה גם ברוכיאן יראה את הספסל (סוף סוף).
אני חושב שזאת הזדמנות לנסות את לוטם זינו בעמדה של ברוכיאן. התחרות שלו מול סוארס, אוסיאקו וגזל לא הוגנת כלפיו לדעתי מאחר והיכולות הדפנסיביות שלו לא ברמה הזאת, אבל בהתקפה יש לו מה למכור. גיא לוי זיהה את זה בעונה שעברה והשתמש בו בעיקר קדימה.
נ.ב. לא ברור איך דווקא אקסברד נשאר יציב בחלק הקדמי לפי הדיווחים...
אני חושב שזאת הזדמנות לנסות את לוטם זינו בעמדה של ברוכיאן. התחרות שלו מול סוארס, אוסיאקו וגזל לא הוגנת כלפיו לדעתי מאחר והיכולות הדפנסיביות שלו לא ברמה הזאת, אבל בהתקפה יש לו מה למכור. גיא לוי זיהה את זה בעונה שעברה והשתמש בו בעיקר קדימה.
נ.ב. לא ברור איך דווקא אקסברד נשאר יציב בחלק הקדמי לפי הדיווחים...
Re: לוטם ז'ינו
אם אלישע יעיז יותר הוא יעביר את סוארז להגנה , אוסיאקו וגזל קישור אחורי
ולוטם יהיה קשר קדמי.
נקווה מאוד שזה מה שיהיה
ולוטם יהיה קשר קדמי.
נקווה מאוד שזה מה שיהיה
הסכם קואליציוני?yedidel כתב: נ.ב. לא ברור איך דווקא אקסברד נשאר יציב בחלק הקדמי לפי הדיווחים...

בס"ד
לא פחות טוב משלושת הליצנים שעלו היום בהרכב.
במשחק האחרון שלו נגד נתניה היה המצטיין שלי, מאז?
לא ראה אפילו דקה אחת.
פשוט לא מבין למה ומה ההיגיון (אם קיים כזה) שעומד מאחורי זה.
לא ראה אפילו דקה אחת.
מסכים.yossi כתב:בס"ד
לא ראה אפילו דקה אחת.
יותר מזה, האטימות של אלישע לגבי סורארס פשוט מטריפה. איך הוא לא רואה שהוא לא תורם?????? למה הוא ממשיך לקבל קרדיט???
בס"ד
ואחרי שיד המזל סידרה ללוטם עוד הופעה בהרכב, מישהו יכול להגיד לי במה הוא נופל מגזל?
ואחרי שיד המזל סידרה ללוטם עוד הופעה בהרכב, מישהו יכול להגיד לי במה הוא נופל מגזל?
היה נקודת האור היום יחד עם מרקוביץ.
אלישע תתעורר - לוטם חייב לעלות בכל משחק בהרכב.
לגבי יוני אוזן - טוב שאלישע לא שם אותו בלם. בושה
הוא צריך לשחק חלוץ !!!!
הוא צריך לשחק חלוץ !!!!
היו כמה אידיוטים שעוד ברוב חוצפתם באו בטענות ליוני...gate5 כתב:היה נקודת האור היום יחד עם מרקוביץ.
הוא צריך לשחק חלוץ !!!!
עכשיו יש התלבטות אמיתית איפה יוני צריך לשחק: להציל את הנוער או לנסות להציל את הבוגרים, בהנחה שיקבל דקות אצלו בכלל. אה כן... עד מתי אקספח!?!?!?!?
+1111gate5 כתב:היה נקודת האור היום יחד עם מרקוביץ.
הוא צריך לשחק חלוץ !!!!
לוטם היחידי שניסה ונלחם משחקני ההתקפה , ובאמת שלא הבנתי למה אלישע שם את יוני כל כך למטה
במקום להיות הרגל המסיימת , נתנו לו לשחק בתור קשר אחורי-טיפה יותר קדימה
למה? יש פה טופיק שלם שמדבר על אלישע ועל הפחדנות שלו...גיא חניה כתב: +1111
לוטם היחידי שניסה ונלחם משחקני ההתקפה , ובאמת שלא הבנתי למה אלישע שם את יוני כל כך למטה
במקום להיות הרגל המסיימת , נתנו לו לשחק בתור קשר אחורי-טיפה יותר קדימה
בס"ד
מיכאל ניס, אשר ימונה למאמן הנבחרת הצעירה אחרי יורו הצעירות בקיץ ויחליף את גיא לוזון, יקיים מחר אימון בכורה לסגל חדש שהוא זימן.
לוטם זינו נכלל באותו הסגל.
עוד חותמת לקפיצת המדרגה שלוטם ביצע העונה, חבל שהוא לא זוכה למספיק קרדיט מאלישע למרות שלעניות דעתי על הדשא הוא הוכיח שהוא כן ראוי לה.
גם מבחינה טקטית, לוטם הוא הקשר אמצע היחיד שלנו שדוחף ומניע כדור לעומק, להבדיל מגזל, סוארס ואוסיאקו שמניעים בעיקר לרוחב המגרש.
גם רועי קהת הוזמן.
מיכאל ניס, אשר ימונה למאמן הנבחרת הצעירה אחרי יורו הצעירות בקיץ ויחליף את גיא לוזון, יקיים מחר אימון בכורה לסגל חדש שהוא זימן.
עוד חותמת לקפיצת המדרגה שלוטם ביצע העונה, חבל שהוא לא זוכה למספיק קרדיט מאלישע למרות שלעניות דעתי על הדשא הוא הוכיח שהוא כן ראוי לה.
גם מבחינה טקטית, לוטם הוא הקשר אמצע היחיד שלנו שדוחף ומניע כדור לעומק, להבדיל מגזל, סוארס ואוסיאקו שמניעים בעיקר לרוחב המגרש.
גם רועי קהת הוזמן.
מסכים מאוד , לוטם צריך לקבל את תפקיד הקשר ה50/50 שנה הבאה.yossi כתב:בס"ד
גם רועי קהת הוזמן.
עד שיש לנו שחקן מאוד מוכשר שגדל אצלנו ( וגם שיחק בנוער של סנטאנדר) הוא צריך לקבל הרבה יותר דק'!!
נחמד...
רק לא הבנתי מה זאת הנבחרת הזאת, אולימפית ב'?
בס״דyedidel כתב:נחמד...
הסגל הזה הוא סוג של סגל עתידי לנבחרת הצעירה.
לאחר הטורניר הקרוב חלק מהשחקנים של הצעירה יעברו את הגיל המתאים כדי להשתייך לנבחרת, וכנראה שמהסגל הזה המאמן העתידי עשוי לבחור את ה״יורשים״.
זה לפחות מה שאני הבנתי.