אלישע לוי = גיא עזורי/ניר קלינגר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

אלישע לוי = גיא עזורי/ניר קלינגר

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שהעבר במכבי חיפה עם התקציב הגדול והסגל המצוין ועם דרסיליה וצוות מקצועי שלם סביבו לא יבלבל כאן אף אחד, גם גיא עזורי לקח אליפויות בנוער של בית"ר י"ם עם סגל מצוין ואנשי מקצוע טובים סביבו, גם ניר קלינגר לקח אליפות במכבי ת"א עם סגל מצוין ואנשי מקצוע טובים סביבו, אלישע לוי, כמו ניר קלינגר וגיא עזורי, הוא מאמן ישראלי חובבן שאין לו שום יתרון על האוהד הממוצע ביציע.

לא יודע אם נרד השנה, מקווה מאוד שלא, אבל לאור תקציב הקבוצה והליגה החלשה, אלישע לוי מוכיח שוב שהוא מהמאמנים החלשים בהיסטוריה של הפועל באר שבע, לא פחות.

שמעון א
Title: CrazyRed

Re: אלישע לוי = גיא עזורי/ניר קלינגר

שליחה על ידי שמעון א »

מאמן טיפש. אידיוט. אטום. סתום. מפגר.

אלישע לוי הוא הכישלון הכי גדול של הפועל באר שבע אי פעם.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מסכים עם כל מילה ומילה.

אלישע השנה לא קידם ברמה האישית אף שחקן. ויש כאלה שהלכו אחורה (נאסר, גביש, אקסברד)
אלישע לא קידם אף שחקן צעיר. ולא הדקות שזינו מקבל לא קונות אותי הוא מקבל אותן אך ורק כשאין ברירה וגם אז הוא חילוף ראשון בלי קשר ליכולת, היום למשל היה הרבה יותר טוב מגזל.
אלישע לא הטווה שיטה לקבוצה, הכל מקרי, רוב המשחק מבוסס על הרמות גבוהות וטעויות של היריב.
אלישע לא יצר מחויבות אצל השחקנים, הם נראים כאילו לא מזיזה להם הקבוצה או המאמן.
אלישע לא בנה פה שלד לשנה הבאה, ברור לכולם שצריך להחליף לפחות 7 שחקני הרכב שנה הבאה.
אלישע לוקה בהבנת המשחק הבסיסית, הוא דורש מחלוץ (סויסה וגבאי) לתפקד כקשר אגף, מקשר שמאלי (נאסר) לתפקד כקשר ימני ועוד הרבה דוגמאות כאלה.

אלישע נכשל וצריך ללכת הביתה! בסוף העונה.
אם היו קוראים לו גיא עזורי או ניר קלינגר לא היה נמצא פה אוהד אחד לרפואה שהיה מגן עליו. אבל בגלל שהוא אלישע שבא מחיפה יש פה כאלה שעדיין חושבים שיש בו משהו

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

dardasmiley כתב: אלישע נכשל וצריך ללכת הביתה! בסוף העונה.
אלישע היה צריך ללכת מזמן. בסוף העונה אנחנו ניהיה בלאומית.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

מסכים שהיה צריך ללכת בתחילת ינואר. אבל כרגע אין ברירה אלא להשאיר אותט עד הסוף בתקוה שהסוף יהיה טוב ואחר כך לשלוח אותו לדרכו...

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

ברור שאלישע נכשל! אפילו נכשל בגדול!!! אבל....
לא נמאס לכם להחליף מאמן כל עונה?, לא נמאס לכם להחליף 10 שחקני הרכב כל עונה? לא נמאס לכם לתלות את הכישלונות שלנו כמועדון בפרסונות כאלו ואחרות כל עונה? תבינו, המועדון הזה לא יצליח גם עם מוריניו יאמן פה כל עוד לא תהיה מדיניות של בנייה לטווח ארוך!!!!
כל המשחק השחקנים בקושי זזים ושומרים על הרגליים כאילו יש להם משחק באירופה באמצע השבוע, מספיק לראות את החיוכים על פני השחקנים בסוף המשחק בשביל להבין שאנחנו פשוט לא בנויים מהחומר הנכון.
מספיק לעשות מחאה נגד שמות צריך מחאה בעד מדיניות

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

איתם אתה צודק במה שאתה אומר, אבל זה לא מנקה את אלישע מאשמה. אם היה פה מאמן טוב השחקנים היו מחויבים הרבה יותר. ההרכבים היו טובים יותר, והשחקנים שמגיעים טובים יותר.
ברור שנמאס לנו להחליף מאמן כל שנה וברור שאנחנו רוצים שהקבוצה תצליח. זה לא אומר שנסכים להתפשר על מאמן ברמת כל כך ירודה כמו אלישע. גם אם למועדון אין מדיניות כל מאמן שבא מקבל פה מקסימום תנאים להצלחה. אם אלישע היה מצליח אבל משאיר אחריו אדמה חרוכה או מצליח ומתעלם משחקני נוער היינו אומרים שהבעיה היא במדיניות המועדון.
אבל במצב הנעכחי הבעיה היא גם במדיניות המועדון אבל גם בלוזר שעומד על הקוים.
יש בב"ש בעיה בסיסית מאוד בניהול, עומדים כרגע בראש המועדון שלושה אנשים נחמדים, אלונה, אסי ואלישע. כל אחד מהם בפני עצמו הוא אדם טוב ונחמד אבל שלושתם ביחד לא מסוגלים לנהל מועדון כדורגל. מישהו צריך להיות האיש הרע שגם מסוגל לנער את השחקנים ולהוציא ממשבר.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

מאמן שבמחצית אומר שהוא מרוצה מי מה שהוא רואה , וצריך לגנוב גול במחצית השנייה
מול קבוצה שלא ניצחה 10 משחקים זה מאמן לוזר !!

לי נשבר כבר מהפטרייה הזאת , בקיץ צריך להפרד ממנו לשלום
אני לא רואה סיבה אחת הגיונית לתת לו "פרס" ולהשאר קנדציה נוספת בהפועל באר-שבע.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אלישע לוי הוכיח לי במשחק האחרון שהוא לא מאמן, מאמן נורמלי לא עולה עם שלושה קשרים אחוריים מול קבוצה חלשה כמו בית"ר, מאמן נורמלי אומר לשחקנים שלו לתקוף כדיי לנצח ולא להראות כמו קבוצה ללא התקפה, מאמן נורמלי עושה הכל בשביל לנצח משחקים....
לעשות הכל זה לא אומר להכניס בדקה 70 שחקני התקפה, אלא מההתחלה להכניס שחקני התקפה אפילו לשחק עם קשר אחורי אחד העיקר לנצח...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

אחד החלשים בהיסטוריה הוא בטח לא, היו גרועים יותר. חד משמעית המשחק החלש ביותר שיצא לי לראות (וראיתי הרבה) בעונה הנוכחית ובכלל בשנים האחרונות, המשחק הזכיר לי את ימי הליגה הלאומית השמיימים, קבוצה אנמית חסרת מעוף, אחד הדברים השנואים עלי שמאמן מחליט לשחק הגנתי וגם אז הוא מפסיד.

ניהול משחק כושל של אלישע, הוא פשוט בא להפסיד, לא יתכן שקבוצה עם תקציב סגל של 25 מיליון תבעט פעם אחת בלבד לשער במשך 90 דקות, לא יתכן ששחקן יריב מצליח להגיע פעמיים במשחק למצב של אחד על אחד מול אג'ידה, זה רק מחזק את המחשבה שצריך לעשות מהפך בסגל, יש יותר מדי שחקנים שלא ראויים לחולצת ההרכב ובטח לא בסגל.

פותחים שבוע בסימן, הנגב יבש מאז 1976.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

eitam כתב:ברור שאלישע נכשל!לא נמאס לכם להחליף מאמן כל עונה?, לא נמאס לכם להחליף 10 שחקני הרכב כל עונה?
ואם אלישע ישאר בעונה הבאה.... אנחנו לא נטרך להחליף 10 שחקנים????

חלאס! הבן אדם מוריד אותנו ליגה ואתם מלטפים אותו

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שמעון א כתב:
ואם אלישע ישאר בעונה הבאה.... אנחנו לא נטרך להחליף 10 שחקנים????

חלאס! הבן אדם מוריד אותנו ליגה ואתם מלטפים אותו
7-8 שחקנים ועדיין, כמות רבה מדיי, במקום שהוא יביא את 7-8 שחקנים הללו העונה והיה לו מספיק זמן הוא שוב מותיר אותנו עם שחקנים בינוניים ואנמים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

פוסט קנטרני ומיותר לנוכח מצבה הרגיש של הקבוצה.

שהרי גם אם אלישע נכשל....(אני לא מסכים) מה כבר ניתן לעשות 3 מחזורים לפני הסיום ?
הרי לא נחליף עכשיו מאמן בטח לא כאשר אנחנו בפער של 4 נקודות מהקו האדום ויש לנו עוד 2 משחקי בית בהם ניתן לגמור את הסיפור.

הרי במצב שכזה הדבר החשוב ביותר הוא למצוא את המכנה המשותף לכולנו וזה אהבת הקבוצה.
במצב הנתון חייבים להתלכד, לתמוך, לדחוף....ולא לחפש את מה שלא עובד.

משה אוחיון,לא כועסים, אבל חפרת את רבי,מספיק.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

גיא חניה כתב:מאמן שבמחצית אומר שהוא מרוצה מי מה שהוא רואה , וצריך לגנוב גול במחצית השנייה
מול קבוצה שלא ניצחה 10 משחקים זה מאמן לוזר !!

לי נשבר כבר מהפטרייה הזאת , בקיץ צריך להפרד ממנו לשלום
אני לא רואה סיבה אחת הגיונית לתת לו "פרס" ולהשאר קנדציה נוספת בהפועל באר-שבע.
אין ספק, האמירה הזאת במחצית, יחד עם איך שנראנו אתמול, שברה אפילו אותי.

סיכומים עושים בסוף, אני מאוד מקווה שנשאר בשביל זה (אני בספק), אבל בכל מקרה-
אפשר להגיד עלי הרבה דברים
אבל אי אפשר להאשים אותי בחוסר סבלנות. אין יותר חשוב מהמשכיות לדעתי. אבל אני כבר לא יודע מה לחשוב...

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ושוב, כאשר התינוק עדיין חולה לא מחפשים איפה ואם טעה הרופא במהלך הטיפול.

קודם דואגים להחלמתו של התינוק !!!!!!

מה שווה ההתעסקות ברופא אם חלילה התינוק עלול למות ???

תצילו את הילד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלח תגובה