אלישע לוי = גיא עזורי/ניר קלינגר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: אלישע לוי = גיא עזורי/ניר קלינגר

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
גיל, באמת שאני לא מבין איך דיונים סביב אלישע ויכולת הקבוצה סותרת את את ההתלכדות של האוהדים סביב הקבוצה במהלך המשחק.
לגבי המשחק עצמו, אני עדיין מתלבט אם המשחק הזה היה יותר גרוע מהמשחק מול הפועל חיפה בקריית אליעזר.
אין מה להרבות במילים, שיחקנו בצורה פשוט עלובה.
גביש ובן והבה עם הרבה טעויות (בעיקר גביש), לשים את מרקוביץ' על הספסל בגלל שהוא איטי (גביש ווהבה ממש ספרינטרים...) זה מגוחך.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

גיל שגיב כתב:פוסט קנטרני ומיותר לנוכח מצבה הרגיש של הקבוצה.

שהרי גם אם אלישע נכשל....(אני לא מסכים) מה כבר ניתן לעשות 3 מחזורים לפני הסיום ?
הרי לא נחליף עכשיו מאמן בטח לא כאשר אנחנו בפער של 4 נקודות מהקו האדום ויש לנו עוד 2 משחקי בית בהם ניתן לגמור את הסיפור.

הרי במצב שכזה הדבר החשוב ביותר הוא למצוא את המכנה המשותף לכולנו וזה אהבת הקבוצה.
במצב הנתון חייבים להתלכד, לתמוך, לדחוף....ולא לחפש את מה שלא עובד.

משה אוחיון,לא כועסים, אבל חפרת את רבי,מספיק.
הייתי בטוח אחרי שנה שעברה והביקורת הנכונה שלך על קלינגר שאתה יודע לזהות מגמות, יודע לזהות כשלים, יודע לזהות מאמן שנכשל. אבל לאור ההגנה שלך על אלישע השנה, לאור העובדה שאתה מנסה להסיט את הביקורת למקומות אחרים, אולי טעיתי, יתכן שמדובר בתרנגול עיוור שתפס גרגיר.

הביקורת אחרי המשחק בטדי היא חשובה. לא כדי לבוא ולקלל במשחקי הבית הקרובים, אנחנו נהיה שם ונעודד 90 דקות כמו שאנחנו מעודדים בכל משחק. הביקורת היא כדי להבהיר לקהל (ובמיוחד לאנשים כמו אליק ודר אדום בנשמה) שהמשכיות היא חשובה ותורמת רק כאשר האדם שמקבל את הצאנס הנוסף ראוי לה, רק כאשר מדובר במאמן שלומד מהטעיות שלו או לפחות מראה גרף שיפור כלשהו.
הראיון של אלישע במחצית המשחק בתוספת לעובדה שאנחנו לא מצליחים לייצר מצבים מסוכנים כשאנחנו נאבקים בתחתית ונמצאים כבר במחזור ה30, מובילה למסקנה אחת, אלישע לוי נכשל. לאור התקציב והתנאים שהוא קיבל, הכישלון שלו לא פחות גדול מזה של עזורי וקלינגר.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אל תפגע משה אבל......הצחקתני.

הביקורת שלי על קלינגר החלה עוד הי שם בקיץ כאשר הקבוצה החלה את צעדיה הראשונים...כאשר הוחתמו שחקנים.....כאשר נבחרו הזרים....עוד אז, במשחקי גביע הטוטו טרום העונה הערכתי ובהצלחה רבה (אתה חייב להודות) את אשר צפוי לנו.העיתוי שלך בעייתי משהו.....אם תרצה, זה סוג של לחכות בפינה. ביקורת חשוב שתאמר לא רק בזמן אמת אלא ובעיקר כאשר היא אפקטיבית....במקרה שלך זה לסגור את האורווה אחרי שכל הסוסים ברחו,חוכמת הבדיעבד.

בנוגע לאלישע ? עצם ההשוואה לקלינגר ובטח לעזורי רחמנא ליצלן שומטת באחת את כל הטעם לדון בכלל בסוגיה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דווקא עכשיו הביקורת רלוונטית מתמיד. נורת האזהרה האדומה צריכה לדלוק לכל אורך הדרך אבל בראש ובראשונה כשמגיעים לישורת האחרונה, שניה לפני שמסכמים את העונה הזו ומתחילים לבנות את הבאה אחריה. הביקורת הזו מטרתה למנוע החתמה שלו לעונה נוספת, לכל הפחות להביא את אינספור הטעויות שעשה העונה למקבלי ההחלטות, כדי שילקחו בחשבון לקראת הצעת החוזה החדש. וכדי שגם אם בסוף מחתימים אותו לעונה נוספת ידעו לדרוש תיקונים ספציפיים ולא אמורפיים

אלישע נכשל כשלון חרוץ ומהדהד וצריך ללכת הביתה בסוף העונה. אבל אם לא יילך, המועדון חייב לדעת לסמן את כל השגיאות ולתקן אותן. אחרת אנחנו נתחיל להתכונן לעונה הבאה הבאה בלאומית.

בשבת כולנו מאחוריו....

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דווקא עכשיו הביקורת רלוונטית מתמיד. נורת האזהרה האדומה צריכה לדלוק לכל אורך הדרך אבל בראש ובראשונה כשמגיעים לישורת האחרונה, שניה לפני שמסכמים את העונה הזו ומתחילים לבנות את הבאה אחריה. הביקורת הזו מטרתה למנוע החתמה שלו לעונה נוספת, לכל הפחות להביא את אינספור הטעויות שעשה העונה למקבלי ההחלטות, כדי שילקחו בחשבון לקראת הצעת החוזה החדש. וכדי שגם אם בסוף מחתימים אותו לעונה נוספת ידעו לדרוש תיקונים ספציפיים ולא אמורפיים

אלישע נכשל כשלון חרוץ ומהדהד וצריך ללכת הביתה בסוף העונה. אבל אם לא יילך, המועדון חייב לדעת לסמן את כל השגיאות ולתקן אותן. אחרת אנחנו נתחיל להתכונן לעונה הבאה הבאה בלאומית.

בשבת כולנו מאחוריו....

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

בנוגע לעונה הבאה.

אחרי שאלישע למד את המערכת, הבין מה איכויות הסגל הקיים, הפנים כי שחקנים ישראלים מובילים לא יגיעו לכאן....עכשיו זו שעת המבחן האמיתית שלו, לפחות בעיני.

בעונה הבאה מבחינתי, אין לאלישע פריבילגיה לקבל הנחות בהיבט המקצועי.

בדיוק כמו שקלינגר לא אמור היה לקבל בעונתו השנייה המחפירה שכבר בקיץ טרום פתיחת הליגה בקנציה השנייה שלו ניתן היה ללמוד לאן פני הקבוצה מועדים....

אלישע, כמוקלינגר, לא יקבל הנחות גם לא ממני במידה ובניית הסגל תהיה לקויה.

ואם כבר בבניית הסגל לעונה הבאה עסקינן....אני ממש לא מבין את הרצון להחתים את אוסיאקו לעונה נוספת.

אוסיאקו זה לא השחקן בטח לא שחקן זר, שיוביל אותנו למחוז חפצינו.

בסגל הנוכחי הייתי משאיר את : אג'ידה (אם לויטה מעוניין לחזור ולחתום למס' שנים אז יש לו עדיפות בעיני),אופיר,אילוז,סוויסה,זינו,פלצ'וק, פיראס עווד.
את נאסר הייתי מוכר.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

dardasmiley כתב:דווקא עכשיו הביקורת רלוונטית מתמיד. נורת האזהרה האדומה צריכה לדלוק לכל אורך הדרך אבל בראש ובראשונה כשמגיעים לישורת האחרונה, שניה לפני שמסכמים את העונה הזו ומתחילים לבנות את הבאה אחריה. הביקורת הזו מטרתה למנוע החתמה שלו לעונה נוספת, לכל הפחות להביא את אינספור הטעויות שעשה העונה למקבלי ההחלטות, כדי שילקחו בחשבון לקראת הצעת החוזה החדש. וכדי שגם אם בסוף מחתימים אותו לעונה נוספת ידעו לדרוש תיקונים ספציפיים ולא אמורפיים

בשבת כולנו מאחוריו....
לא מסכים.

בישורת האחרונה עושים כל שניתן להשיג את המטרה.
כלומר, מתמקדים בחיובי...מעודדים, תומכים, דוחפים.....בסוף ניתן להתחשבן.
השיח המוביל אמור להיות איך ומה ניתן לעשות כדי שהקבוצה תינצל ולא למה הגענו למצב הזה ומי האשמים....
אני לא אומר שהדיון באשמים לא רלוונטי , אני כן אומר שזה לא הזמן ועצם הדיון מחליש את הליכוד והנחישות הנחוצים לגיוסם של כל האוהדים , גיוס שנדרש בעיקר בישורת האחרונה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ניצחון אחד בעשרת המשחקים האחרונים, לא יודע כמה מה לומר, אחרי החילופים אתמול (חלוץ במקום חלוץ בדקה ה90, בדיוק כשאנחנו תוקפים, כשמה שהוא עשה זה בעיקר לשרוף לנו זמן מהשעון) אני חושב שהוא יכול אפילו לשבור את השיאים שעזורי וקלינגר קבעו כאן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה