1. אמנם מאוחר מדי, אבל ראינו מאוסטין אג'ידה תצוגה יפה מהיכולת שמיתגה אותו כאחד הטובים בליגה בשנים האחרונות. אם הוא נכנס לזון בשלב הזה זאת בשורה מצויינת.
2. התוצאות של של הקבוצות מתחתינו שסיימו כולן בתיקו.
3. יש לנו שני נצחונות חוץ העונה וכנראה שמשם לא תבוא הישועה, לשמחתנו יש לפנינו שני משחקי בית רצופים.
הפינה האופטימית מחזור 30
Re: הפינה האופטימית מחזור 30
לגבי אגידה , גם אם הוא יתחפש לקאסיאס עד סוף העונה ויעצור 20 פנדלים , אני לא רוצה לראות אותו ממשיך.
איבדנו כל כך הרבה נק' בגללו , פשוט שוער גרוע.
איבדנו כל כך הרבה נק' בגללו , פשוט שוער גרוע.
אג'ידה וארקין השוערים הכי גרועים בליגה.
זה חלק מכל העיניין בשנה הזו. זו שנה מאוד מוזרה בעיקר בקבלת ההחלטות. שוער זו כנראה העמדה שבה היציבות היא הדבר הכי חשוב שיש. ואיך מחליפים שוער כשיש שוער מוצלח, צעיר שרוצה להמשיך? זו כנראה הפשלה הכי גדולה שקרתה פה השנה. (עזבו את זה שאין דרך, אין עתיד אין התקדמות).
באמת אין לי מושג איך הגענו חמצב שדימיינו פליאוף עליון.
די כבר נמאס ללכת אחורה. אין לי מושג מה יהיה הלאה, אפילו שנה שעברה הרגשתי יותר לגבי הקבוצה הזו.
די כבר נמאס ללכת אחורה. אין לי מושג מה יהיה הלאה, אפילו שנה שעברה הרגשתי יותר לגבי הקבוצה הזו.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
רצה להמשיך?לויטה לא האריך את החוזה כי רצה לצאת לאירופה בכל מחיר. הוא השתמש בבאר שבע כברירת מחדל במידה ולא יצליח קבוצה באירופה.crazyred כתב:זה חלק מכל העיניין בשנה הזו. זו שנה מאוד מוזרה בעיקר בקבלת ההחלטות. שוער זו כנראה העמדה שבה היציבות היא הדבר הכי חשוב שיש. ואיך מחליפים שוער כשיש שוער מוצלח, צעיר שרוצה להמשיך? זו כנראה הפשלה הכי גדולה שקרתה פה השנה. (עזבו את זה שאין דרך, אין עתיד אין התקדמות).
רק אחרי שיצאה הודעה שאג'ידה חתם, פתאום לויטה התעורר והיה בהלם כי "היה בטוח שימשיך" בקבוצה.