משחק שצריך ללמד את ראשי הקבוצה כלקח לעתיד.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: משחק שצריך ללמד את ראשי הקבוצה כלקח לעתיד.

שליחה על ידי גיל שגיב »

אני חוזר ומדגיש - בקדנציה הראשונה הייתי ממובילי הכותבים כנגד העסקתו של גיא לוי...בקדנציה השנייה בעקבות כך שהוא העיד על עצמו כי טעה בעבר גם אני הבחנתי בשינוי לטובה שחל בו.

יחד עם זה אני לא רואה בו מאמן ראוי לקבוצה בליגת העל ואני מצטרף ל -14 ראשי הקבוצות שחושבים כמוני.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

גיל שגיב כתב:אני חוזר ומדגיש - בקדנציה הראשונה הייתי ממובילי הכותבים כנגד העסקתו של גיא לוי...בקדנציה השנייה בעקבות כך שהוא העיד על עצמו כי טעה בעבר גם אני הבחנתי בשינוי לטובה שחל בו.

יחד עם זה אני לא רואה בו מאמן ראוי לקבוצה בליגת העל ואני מצטרף ל -14 ראשי הקבוצות שחושבים כמוני.
אתה באמת חושב שהוא מאמן פחות ראוי מברק בכר, אריק בנאדו, פרדי דוד, יובל נעים, בני טבק וניר קלינגר?

אתה מדבר כאילו מאמנים בליגה מוחתמים לפי כישורים...
ועוד דבר, ספר לי על זר ראוי שהביא לארץ גיא לוי... כזה שהשאיר את חותמו....
מטה בטורינה, מכיר?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
bs war, מחזק אותך בכל מילה.
ואוסיף:
גיא לוי לא מאמן מבוקש מכיוון שהוא נחשב ל"עוף מוזר" בארצנו.
הוא מאמן שבא עם דרך, חזון ומדיניות, לא סותם חורים כמו יובל נעים או אחד שיקפוץ על משרת אימון לחודשיים כמו פרדי דוד.
גיא לוי היה המאמן היחיד איתו הפועל ב"ש נראתה כמו קבוצה עם אופי ולא כאוסף של שחקנים שמליקסון מושך אותה למעלה, וכשאין מליקסון, צונחת בנפילה חופשית ללא מעצורים.
גיא לוי הוא המאמן שהשיג את אחוזי ההצלחה הגבוהים ביותר מאז שעלינו ליגה , וזה כשנתוני הפתיחה הם הגרועים ביותר שניתן לדמיין עם סגל שלא הוא בנה. לדעתי זה אומר הכל.
כשעלינו ליגה היה אפשר להבין את אי המשכת העסקתו, בעונה שעברה אחרי שהוא השאיר אותנו ליגה הוא היה חייב להישאר ולעמוד על הקווים גם העונה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

yedidel כתב:
אתה באמת חושב שהוא מאמן פחות ראוי מברק בכר, אריק בנאדו, פרדי דוד, יובל נעים, בני טבק וניר קלינגר?

אתה מדבר כאילו מאמנים בליגה מוחתמים לפי כישורים...

מטה בטורינה, מכיר?
1. פחות ראוי ביחס למי שציינת ? בהיבט המקצועי נטו, לא הייתי אומר. אבל מכיוון שמאמן נבחן בהיבט כולל שהוא : מקצועי, יחסי אנוש, עמידה במצבי לחץ,נסיון וכו'...כאשר מחברים את כול המרכיבים מסתבר שגיא לוי נמצא במקום נמוך במיוחד.
שים לב ידידאל - אף אחד בפורום גם לא אתה, לא מנסה אפילו לענות לי על השאלה הבסיסית ששאלתי :איך יתכן שמאמן מוביל נבחרת צעירה להישג חסר תקדים בכדורגל הישראלי....אבא שלו מקושר לראשי קבוצות....אתם טוענים שהוא קצר הצלחה גם בבאר שבע ולמרות כל זאת הוא לא מקבל הצעות מקבוצות בליגת העל ולא רק שלא מקבל הצעות בתחילת עונה, אלא גם כאשר מפטרים מאמן באמצע העונה, לא סופרים את גיא לוי ????? למה !?!?!. פצ'ימו נייט ???????

2. בטורינה ? נו טוב.... אז מצאת אחד. עליו בטח ניתן להגיד שהינו יוצא מהכלל שמעיד על הכלל.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

yossi כתב:בס"ד
bs war, מחזק אותך בכל מילה.
ואוסיף:
גיא לוי לא מאמן מבוקש מכיוון שהוא נחשב ל"עוף מוזר" בארצנו.
הוא מאמן שבא עם דרך, חזון ומדיניות, לא סותם חורים כמו יובל נעים או אחד שיקפוץ על משרת אימון לחודשיים כמו פרדי דוד.
גיא לוי היה המאמן היחיד איתו הפועל ב"ש נראתה כמו קבוצה עם אופי ולא כאוסף של שחקנים שמליקסון מושך אותה למעלה, וכשאין מליקסון, צונחת בנפילה חופשית ללא מעצורים.
גיא לוי הוא המאמן שהשיג את אחוזי ההצלחה הגבוהים ביותר מאז שעלינו ליגה , וזה כשנתוני הפתיחה הם הגרועים ביותר שניתן לדמיין עם סגל שלא הוא בנה. לדעתי זה אומר הכל.
כשעלינו ליגה היה אפשר להבין את אי המשכת העסקתו, בעונה שעברה אחרי שהוא השאיר אותנו ליגה הוא היה חייב להישאר ולעמוד על הקווים גם העונה.
ועכשיו הצד השני של המטבע .....

גיא לוי ניחן ביחסי אנוש גרועים במיוחד לאורך כל שנות עבודתו כמאמן.

גיא לוי הביא עליו מחאה גורפת מצד הקהל כאשר אימן בהפועל חיפה.

גיא לוי מגיע לעימותים מרובים עם שחקנים מובילים בקבוצות אותן אימן : רן בן שמעון,סמיוני....הם רק חלק קטן מהרשימה.

גיא לוי הצליח לגרום אפילו לבעלים נוחה גמישה ואפילו מעט נאיבית כמו אלונה שלא להאריך איתו חוזה למרות שהשאיר את הקבוצה בליגה.

גיא לוי יזם ויצר נתק בין השחקנים לקהל האוהדים עד כדי כך שמנע ודיכא את שמחת כיבוש השערים והניצחון.

גיא לוי בחור אנטליגנטי, מבין כדורגל, נחמד, פרשן טוב....לא מאמן.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גיל שגיב כתב:
1. פחות ראוי ביחס למי שציינת ? בהיבט המקצועי נטו, לא הייתי אומר. אבל מכיוון שמאמן נבחן בהיבט כולל שהוא : מקצועי, יחסי אנוש, עמידה במצבי לחץ,נסיון וכו'...כאשר מחברים את כול המרכיבים מסתבר שגיא לוי נמצא במקום נמוך במיוחד.
שים לב ידידאל - אף אחד בפורום גם לא אתה, לא מנסה אפילו לענות לי על השאלה הבסיסית ששאלתי :איך יתכן שמאמן מוביל נבחרת צעירה להישג חסר תקדים בכדורגל הישראלי....אבא שלו מקושר לראשי קבוצות....אתם טוענים שהוא קצר הצלחה גם בבאר שבע ולמרות כל זאת הוא לא מקבל הצעות מקבוצות בליגת העל ולא רק שלא מקבל הצעות בתחילת עונה, אלא גם כאשר מפטרים מאמן באמצע העונה, לא סופרים את גיא לוי ????? למה !?!?!. פצ'ימו נייט ???????

2. בטורינה ? נו טוב.... אז מצאת אחד. עליו בטח ניתן להגיד שהינו יוצא מהכלל שמעיד על הכלל.
גיל עניתי לך על זה ואתה מסרב לקרוא-להקשיב-להבין, גיא לוי אמר לא פעם ולא פעמיים שהוא רוצה להגיע למקום מיוחד מבחינתו, מה לעשות שהמקום הזה והיחידי בשנים האחרונות היה הפועל באר שבע...
חוץ מזה לרוב הליגה היו מאמנים, כי מכבי חיפה לא תקח אותו כי יש להם את ראובן עטר שהקהל רצה את בן שמעון, הפועל תל אביב כבר אימצה מאמן לחיקה (ניצן שירזי) מכבי תל אביב הביאה מחו"ל, ברמת השרון רצו את גיא לוי אבל הוא לא רצה להגיע אז הם הסתפקו בטבק ושותפיו, להפועל עכו הוא לא יגיע כסותם חורים, והוא בטח לא יגיע כלמועדון הזה בוודאי אין מה שהוא מחפש, וכו' וכו' וכו', אז נכון שאם הוא היה מאמן הכי גדול הוא היה במועדון גדול, אבל בתכל'ס האם מה שהוא רוצה לא נשמע לך הגיוני?
אולי לא באלו לאמן בקבוצה גדולה, אולי הוא רוצה לקחת על עצמו פרויקט לכמה שנים...?
אז תעשה לי טובה ואל תגיד שזה הוא לא מבוקש (ואתה לא יכול לדעת את זה כי אם כל הכבוד לא נראה לי שאתה חבר של כל בעלי הקבוצות בארץ) הופך אותו למאמן גרוע, ויותר מזה, לגברי לוי אין קשרים טובים בכדורגל הישראלי ודיי שונאים אותו...
אז כל מה שאתה טוען נופל לפח...

אגב על פי מה שאתה אומר גם אלישע לוי הוא בחור אינטיליגנט ואיש טוב אבל מאמן הוא לא, כי אלישע לוי מוביל אותנו לעונה הגרועה ביותר וזה שהוא קיבל את כל מה שהוא רצה...
אז תעשה לי טובה, אם גיא לוי הוא כזה אלישע לוי הוא כזה כפליים... = לא מאמן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

דר, תזכיר לנו מתי גיא לוי סיים קדנציה בנבחרת הצעירה ?

יש כמה שנים טובות ידידי.

מאז שוחקו לפחות 6 עונות בליגת העל.....בכול עונה שיחקו בממוצע 13 קבוצות....חישוב פשוט אומר שמבחינת פוטנציאל האימון הוא יכל היה לאמן לפחות ב- 80 אופציות שונות בשנים האחרונות.....מכל האופציות הנ"ל הוא נבחר רק פעם אחת וזה בעונה שעברה להציל את באר שבע מירידה.

היחס הוא 1 ל - 80.

מעט עלוב הייתי אומר.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

גיל, גם לופא קדוש הוא מאמן מוביל והוא לא מאמן בליגת העל.
הבאתי את בטורינה כדוגמא לכוכב, גם אדירן גמאן היה אחלה שחקן ששיחק הרבה שנים בבני יהודה.

כמה הזדמנויות בכלל היו לגיא לוי לבנות קבוצה בקיץ שאתה מדבר על פגיעה בזרים?
בבני יהודה, שהיתה נלחמת על חייה, הוא בנה סגל ומאז היא בצמרת.
בבאר שבע בלאומית הוא בנה סגל שכל שחקן בינגו (היחיד שאפשר להגיד שפחות השתלב זה קוסטרוב שגם הוא לא היה פלופ)

ואני כבר עניתי לך למה אין לו קבוצה - ב75% מקבוצות ליגת העל אין שום קשר בין מקצועיות למינויים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

גיל שגיב כתב:
ועכשיו הצד השני של המטבע .....

גיא לוי ניחן ביחסי אנוש גרועים במיוחד לאורך כל שנות עבודתו כמאמן.

גיא לוי הביא עליו מחאה גורפת מצד הקהל כאשר אימן בהפועל חיפה.

גיא לוי מגיע לעימותים מרובים עם שחקנים מובילים בקבוצות אותן אימן : רן בן שמעון,סמיוני....הם רק חלק קטן מהרשימה.

גיא לוי הצליח לגרום אפילו לבעלים נוחה גמישה ואפילו מעט נאיבית כמו אלונה שלא להאריך איתו חוזה למרות שהשאיר את הקבוצה בליגה.

גיא לוי יזם ויצר נתק בין השחקנים לקהל האוהדים עד כדי כך שמנע ודיכא את שמחת כיבוש השערים והניצחון.

גיא לוי בחור אנטליגנטי, מבין כדורגל, נחמד, פרשן טוב....לא מאמן.
בס"ד
זה נכון חלקית, וזה שייך לעבר.
גיא לוי השתנה בשנה אחרי שעלה איתנו ליגה, וזה שהוא לא מתבייש להתראיין לכל כלי תקשורת ולומר לכולם שהטענות נגדו היו מוצדקות ושהוא הבין איפה הוא טעה, מראה עד כמה הוא שונה מהאנשים הרגילים בעולם הכדורגל הישראלי.
תסתכל על הציטוט של בונפלד (שעבד תחת כמה מאמנים בכירים) שמופיע בחתימה אצל אליק ותראה שלא הכל שחור ולבן.
סדרת החינוך שהוא ניסה להעביר לקהל הייתה נכונה ומוצדקת (עוד סממן שמראה שהוא לא בא רק כדי לאמן אלא גם כדי לשנות), לו זה כשל אך אלונה בהודעת העזיבה שלה העבירה לנו "קורס מזורז", הקהל התבגר מאז בצורה מאוד מרשימה.
נוח להיטפל לעניין הזרים (שלטעמי תלוי יותר במערכת מאשר במאמן כזה או אחר) כשלגיא כמעט ולא הייתה הזדמנות לפתוח עונה בליגת העל.
למה אתה מייחס חשיבות לנושא הזה ואילו מתעלם מנושאים כמו קידום שחקנים, התווית דרך ושיטה לקבוצה, אחוזי הצלחה, אופי של הקבוצה וכו'?

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

bs war כתב: כי הוא הצליח להוציא מים מסלעים כמו אקסברד ונאסר (שלא לדבר על התפוקה של השחקנים בעונה הראשונה), כי הוא המציא מחדש קריירות של שחקנים שהיו כבר עם רגל וחצי בקבר (מליקסון ובונפלד), כי כשהוא קיבל הזדמנות לבנות קבוצה הוא קלע בכל שחקן רכש, כי רק הפסד במשחק גארבג'-טיים הפריד בינו לבין סיום במקום הראשון (ועזוב שהבטחנו את העלייה חודש וחצי לפני סיום העונה), כי הוא היחיד שהתעמק גם במחלקת הנוער ודיבר על התווית דרך כלשהי.
מיים מהסלע, מה כבר בונפלד עשה אפשר לחשוב שהוא קם לתחייה תחת גיא לוי ושחזר את ימיו הטובים, הוא היה לא יותר מבינוני, מליקסון נחשב לכישרון עוד לפני שגיא לוי אימן, ונחשב ליהלום לא מלוטש, הוא היה פורח תחת כל מאמן אחר, קלע בכל רכש, ג'סטין זולו, איגור קסטרוב ועוד?, דיברו עליהם ככישרונות שעוד יעשו משהו בכדורגל, בפועל הם היו סמל לבינוניות, הרבה פה מכסים את הכישלון בעלייה המאוד "אפורה" הייתי אומר ללאומית, היו לו סגל של שחקני ליגת העל ותקציב בפער ניכר מהאחרות וחצי קבוצות מליגת העל, הוא היה אמור לקחת את הלאומית בהליכה.

לולא 4 עולות היינו עוד רובצים בלאומית, זאת לא דעה זאת עובדה, אל תגידו לי גארבג' טיים, בסוף מה שרואים זה מבחן התוצאה בסוף וזה מה שנכתב, גיא לוי אמנם בא עם דרך, אך זה ממש לא אומר שהוא הצליח בב"ש, בינתיים הוא משלים הכנסה בערוץ הספורט, עשו מגיא יותר ממה שהוא שווה, כיאה לבנו של יו"ר ההתאחדות לשעבר, מלבד הצלחה בנבחרת הצעירה, הוא לא הצליח בשום קבוצה בארץ.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

דניב כתב: מיים מהסלע, מה כבר בונפלד עשה אפשר לחשוב שהוא קם לתחייה תחת גיא לוי ושחזר את ימיו הטובים, הוא היה לא יותר מבינוני, מליקסון נחשב לכישרון עוד לפני שגיא לוי אימן, ונחשב ליהלום לא מלוטש, הוא היה פורח תחת כל מאמן אחר, קלע בכל רכש, ג'סטין זולו, איגור קסטרוב ועוד?, דיברו עליהם ככישרונות שעוד יעשו משהו בכדורגל, בפועל הם היו סמל לבינוניות, הרבה פה מכסים את הכישלון בעלייה המאוד "אפורה" הייתי אומר ללאומית, היו לו סגל של שחקני ליגת העל ותקציב בפער ניכר מהאחרות וחצי קבוצות מליגת העל, הוא היה אמור לקחת את הלאומית בהליכה.

לולא 4 עולות היינו עוד רובצים בלאומית, זאת לא דעה זאת עובדה, אל תגידו לי גארבג' טיים, בסוף מה שרואים זה מבחן התוצאה בסוף וזה מה שנכתב, גיא לוי אמנם בא עם דרך, אך זה ממש לא אומר שהוא הצליח בב"ש, בינתיים הוא משלים הכנסה בערוץ הספורט, עשו מגיא יותר ממה שהוא שווה, כיאה לבנו של יו"ר ההתאחדות לשעבר, מלבד הצלחה בנבחרת הצעירה, הוא לא הצליח בשום קבוצה בארץ.
מליקסון נחשב לכישרון אצל אלי אוחנה... ואצל רוני לוי... וכו' וכו', שורה תחתונה מי עשה ממנו שחקן? גיא לוי. להזכירך שהוא פתח מאוד גרוע עד שגיא לוי סיפסל אותו במחזור השני והחזיר אותם לתלם.
זולו היה שחקן של מחלקת הנוער ללא גיא לוי והיה שחקן מאוד חשוב באותה עונה, לראיה אחרי שנפצע הקבוצה ספגה פי 1.5 שערים ממה שהיה ששיחקה איתו.

מה זה ועוד? מלבד מליקסון וקדוסי, הוא הביא את קבדה (שחקן העונה), זרקו (בלם ראוי בהחלט), אוקונגו (אחד האהובים). הלוואי היום חמישה שחקני רכש בינגו מתוך שש.

בקיצור, ואם ואם ואם, אף אחד לא יודע מה היה קורה אם היה רק 2 עולות, ראינו כבר מה תקציב גבוה שווה. שורה תחתונה חודשיים לפני סוף העונה הבטחנו את העלייה.

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

yedidel כתב:
מליקסון נחשב לכישרון אצל אלי אוחנה... ואצל רוני לוי... וכו' וכו', שורה תחתונה מי עשה ממנו שחקן? גיא לוי. להזכירך שהוא פתח מאוד גרוע עד שגיא לוי סיפסל אותו במחזור השני והחזיר אותם לתלם.
זולו היה שחקן של מחלקת הנוער ללא גיא לוי והיה שחקן מאוד חשוב באותה עונה, לראיה אחרי שנפצע הקבוצה ספגה פי 1.5 שערים ממה שהיה ששיחקה איתו.

מה זה ועוד? מלבד מליקסון וקדוסי, הוא הביא את קבדה (שחקן העונה), זרקו (בלם ראוי בהחלט), אוקונגו (אחד האהובים). הלוואי היום חמישה שחקני רכש בינגו מתוך שש.

בקיצור, ואם ואם ואם, אף אחד לא יודע מה היה קורה אם היה רק 2 עולות, ראינו כבר מה תקציב גבוה שווה. שורה תחתונה חודשיים לפני סוף העונה הבטחנו את העלייה.
מליקסון פרח תחת גיא לוי ותו לא, אולי לגיא לוי ישנה דינמיקה טובה עם שחקנים צעירים הדבר אולי הכי טוב שהביא מהצעירה בתור ערך מוסף למאמן, ישנם דברים רבים שנמדדים מעבר לססטטיקה, זולו לא נצץ פה יותר מדי, מימש בקושי רביעית ממה שדובר עליו, איפה הוא היום?, זרקו בלם מאוד סביר בליגה השנייה, והראוי שלך הלך לשחק בסין "המפוארת". אתה מנסה להוכיח לי שגיא לוי הצליח פה, כשאתה לכאורה נותן תירוצים של ההצלחות ה"מזעריות של גיא".

אני יכול לתת לך דוגמאות למאמן גרועים יותר, זה אומר שהם הצליחו? בכלל לא, אם אז היו עולות רק 2 קבוצות, ב"ש היתה עודנה חורשת את ימי שישי הקייצים בצהריי היום, אני לא זוכר שמרקו בלבול וגילי לנדאו נהנו מפרבילגיה שכזו, מי היה אולי גם הם היו זורעים נחת במחוזנו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דניב כתב: מיים מהסלע, מה כבר בונפלד עשה אפשר לחשוב שהוא קם לתחייה תחת גיא לוי ושחזר את ימיו הטובים, הוא היה לא יותר מבינוני, מליקסון נחשב לכישרון עוד לפני שגיא לוי אימן, ונחשב ליהלום לא מלוטש, הוא היה פורח תחת כל מאמן אחר, קלע בכל רכש, ג'סטין זולו, איגור קסטרוב ועוד?, דיברו עליהם ככישרונות שעוד יעשו משהו בכדורגל, בפועל הם היו סמל לבינוניות, הרבה פה מכסים את הכישלון בעלייה המאוד "אפורה" הייתי אומר ללאומית, היו לו סגל של שחקני ליגת העל ותקציב בפער ניכר מהאחרות וחצי קבוצות מליגת העל, הוא היה אמור לקחת את הלאומית בהליכה.

זה השקר הכי גדול שיש. מזה הקישקוש הזה?המחזורים שלאחר הבטחת העלייה לא עניינו את אף אחד. עכו עברה אותנו בטבלה לאחר שניצחה אותנו במחזור האחרון, למי היה אכפת?
אני בטוח שאם היו 2 עולות והמשחק הזה היה קובע את העולה הנוספת, וסרמיל היה מפוצץ עד 0 מקום ולא היינו מפסידים 2-0.
ואני אישית אוהב את גיא לוי כמאמן לא רק בגלל "מבחן התוצאה" שהוא עומד בו, בעיקר בגלל הכדורגל שהקבוצה שלו מציגה והיכולת שלו להוציא 100% מהשחקנים ובדרך גם לקדם צעירים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

דניב כתב: מליקסון פרח תחת גיא לוי ותו לא, אולי לגיא לוי ישנה דינמיקה טובה עם שחקנים צעירים הדבר אולי הכי טוב שהביא מהצעירה בתור ערך מוסף למאמן, ישנם דברים רבים שנמדדים מעבר לססטטיקה, זולו לא נצץ פה יותר מדי, מימש בקושי רביעית ממה שדובר עליו, איפה הוא היום?, זרקו בלם מאוד סביר בליגה השנייה, והראוי שלך הלך לשחק בסין "המפוארת". אתה מנסה להוכיח לי שגיא לוי הצליח פה, כשאתה לכאורה נותן תירוצים של ההצלחות ה"מזעריות של גיא".

אני יכול לתת לך דוגמאות למאמן גרועים יותר, זה אומר שהם הצליחו? בכלל לא, אם אז היו עולות רק 2 קבוצות, ב"ש היתה עודנה חורשת את ימי שישי הקייצים בצהריי היום, אני לא זוכר שמרקו בלבול וגילי לנדאו נהנו מפרבילגיה שכזו, מי היה אולי גם הם היו זורעים נחת במחוזנו.
בס"ד
כל המשחק בנדמה לי הזה שאם היינו עולים או לא אם היו רק שני עולות הם די מגוחכות.
המציאות היא שהיו 5 עולות, כולם ידעו זאת מתחילת העונה וזה כמובן השפיעה על כלל הקבוצות בכל מחזור ומחזור.
אם היו עולות רק שני קבוצות כלל העונה הייתה מתפתחת באופן שונה ואני לא מבין את ההתעסקות במה היה קורה אם.
הבטחנו עלייה הרבה לפני סיום העונה, אם היינו מנצחים את עכו במשחק אימון שנערך במחזור האחרון והיינו עולים מהמקום הראשון, זה היה הופך את העונה שלנו למוצלחת יותר?
כמובן שלא.
גיא לוי הוציא מזולו את המיטב שהיה בו, מה זה קשור למה שקרה איתו בהמשך הקריירה?
אם הוא הפך בהמשך הדרך לפלופ זה רק מחזק את הטענה שגיא לוי הוא מאמן שמוציא מהשחקנים שלו יותר.
בפועל, ולא בנדמה לי ומה היה קורה אם, גיא לוי הוא המאמן שיש לו את אחוזי ההצלחה הגבוהים ביותר מאז שעלינו לליגת העל.
וזאת כשהוא מקבל קבוצה מפורקת מנטלית עם סגל בעייתי שלא הוא בנה.
ואולי הכי חשוב, "פקטור" מליקסון שבוודאי הרים את אחוזי ההצלחה של קלינגר ועזורי לא היה קיים אצלו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

דניב כתב: הרבה פה מכסים את הכישלון בעלייה המאוד "אפורה" הייתי אומר ללאומית,
אפורה? זו הייתה אחת הקבוצות היותר נוצצות ומלהיבות שנראו פה בשנים האחרונות. קבוצה שכבשה את כמות השערים הגבוהה ביותר בשתי הליגות הראשונות.
דניב כתב:לולא 4 עולות היינו עוד רובצים בלאומית, זאת לא דעה זאת עובדה, אל תגידו לי גארבג' טיים, בסוף מה שרואים זה מבחן התוצאה בסוף וזה מה שנכתב,
את הרוב המוחלט של החצי השני של העונה בילינו במקום השני והבטחנו את העלייה חודש וחצי לפני סיום העונה. אז כמו שכבר הסבירו לפניי, הטענה הזו לא מחזיקה מים.

שלח תגובה