הפינה האופטימית מחזור 31
הפינה האופטימית מחזור 31
1. היינו צריכים 4 נקודות בשביל להישאר, אחת לקחנו.
2. הפועל חיפה כבר בים.
3. אג'ידה כבר שבועיים בכושר טוב. חשוב מאוד לשבוע הבא.
2. הפועל חיפה כבר בים.
3. אג'ידה כבר שבועיים בכושר טוב. חשוב מאוד לשבוע הבא.
Re: הפינה האופטימית מחזור 31
1. איך 4 ?
2. קלינגר יעשה הכל כדי להוריד אותנו. והשחקנים ה"תותחים" שלנו יעזרו לו בזה. גם אלישע אלוף בלעזור לקבוצה היריבה.
3. אג'ידה שוער גרוע. אל תתלהב מההצלה מהבעיטה החופשית. זה היה לפינה שלו והוא היה חייב לקחת את זה.
2. קלינגר יעשה הכל כדי להוריד אותנו. והשחקנים ה"תותחים" שלנו יעזרו לו בזה. גם אלישע אלוף בלעזור לקבוצה היריבה.
3. אג'ידה שוער גרוע. אל תתלהב מההצלה מהבעיטה החופשית. זה היה לפינה שלו והוא היה חייב לקחת את זה.
שמעון החוקים של הפינה האופטימית היא שאפשר לכתוב פה רק נקודות אופטימיות... לא דנים על זה 

קשה לי אחי. קשה לי...
לא רוצה לחזור ללאומית
לא רוצה לחזור ללאומית

ידידאל רוצה משהו אופטימי
שנה הבאה הולך לך אחלה בילוים בשישי בצהרים
וזה גם בשורה לחבר'ה הדתיים
הם מתעקשים לרדת ליגה...
שנה הבאה הולך לך אחלה בילוים בשישי בצהרים
וזה גם בשורה לחבר'ה הדתיים
הם מתעקשים לרדת ליגה...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
משער 5 המשחק של אג'ידה נראה ממש טוב. אחרי זה בתקציר ראיתי שאת הכדור של קדוסי הוא לא לקח אלא הכדור הלך למשקוף, שהבעיטות שנבעטו לעברו היו למרכז השער ושגם הבעיטה החופשית, שחשבתי שהוא הוציא מהחיבור, לא הייתה חזקה כמו שחשבתי והיה לו זמן להגיב.
ושלא יבינו אותי לא נכון, בשבועיים האחרונים אג'ידה מתייצב ולוקח כדורים שבשאר העונה היו נכנסים, אבל זה עדין לא היכולת של לוויטה למשל שבשנה שעברה במו ידיו הביא לנו נקודות (כמו בניצחונות בראשון ובטדי).
ושלא יבינו אותי לא נכון, בשבועיים האחרונים אג'ידה מתייצב ולוקח כדורים שבשאר העונה היו נכנסים, אבל זה עדין לא היכולת של לוויטה למשל שבשנה שעברה במו ידיו הביא לנו נקודות (כמו בניצחונות בראשון ובטדי).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי אוסטין אג'ידה משתפר סוף כל סוף, ונותן את מה שציפו ממנו.משה אוחיון כתב:משער 5 המשחק של אג'ידה נראה ממש טוב. אחרי זה בתקציר ראיתי שאת הכדור של קדוסי הוא לא לקח אלא הכדור הלך למשקוף, שהבעיטות שנבעטו לעברו היו למרכז השער ושגם הבעיטה החופשית, שחשבתי שהוא הוציא מהחיבור, לא הייתה חזקה כמו שחשבתי והיה לו זמן להגיב.
אגב אתה הגזמת לויטה לא היה כזה טוב בטדי, רק מול מכבי חיפה הוא הביא לנו נקודות...
אגב ה5-1 מול בני יהודה היה בעיקר בגלל אדון לויטה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
בטדי הוא היה מצוין וגם לקח פנדל כשבית"ר לחצו אותנו...דר אדום בנשמה כתב:לדעתי אוסטין אג'ידה משתפר סוף כל סוף, ונותן את מה שציפו ממנו.
אגב אתה הגזמת לויטה לא היה כזה טוב בטדי, רק מול מכבי חיפה הוא הביא לנו נקודות...
אגב ה5-1 מול בני יהודה היה בעיקר בגלל אדון לויטה...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חוץ מהפנדל באמת שלא ראיתי ממנו תצוגת שוערות מופלאה, ובנוסף ל5-1 מול בני יהודה הוא גם ספג 4 מול מכבי תל אביב וכו', בוא נגיד שאג'ידה עושה עבודה לא רעה העונה, הוא ספג 30 שערים ב28 משחקים, נתון לא רע לדעתי, אם הוא ימשיך ביכולת העכשוית גם בעונה הבאה יש מקום להמשיך איתו את החוזה ולהביא בנוסף אליו 4 זרים חדשים (מרקוביץ' כנראה כבר לא מה שחשבנו וסוארס במילא יעזוב, אולי הייתי משאיר את אוסיאקו, אבל רק אולי)...משה אוחיון כתב: בטדי הוא היה מצוין וגם לקח פנדל כשבית"ר לחצו אותנו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עוד סעיף לפינה - אנחנו עדיין תלויים בעצמנו. כן כן , עם כל המצב הביזיוני שנקלענו אליו גורלנו עדיין בידינו.
חדל חישובים ופזילות לקבוצות מתחת - הכל בידיים שלנו ויש וסרמיל שצריך להעיף באוויר ביום שבת מול הפועל חיפה.
חדל חישובים ופזילות לקבוצות מתחת - הכל בידיים שלנו ויש וסרמיל שצריך להעיף באוויר ביום שבת מול הפועל חיפה.
- Sir Alex Ferguson
הפוך גוטה הפוך.דר אדום בנשמה כתב:חוץ מהפנדל באמת שלא ראיתי ממנו תצוגת שוערות מופלאה, ובנוסף ל5-1 מול בני יהודה הוא גם ספג 4 מול מכבי תל אביב וכו', בוא נגיד שאג'ידה עושה עבודה לא רעה העונה, הוא ספג 30 שערים ב28 משחקים, נתון לא רע לדעתי, אם הוא ימשיך ביכולת העכשוית גם בעונה הבאה יש מקום להמשיך איתו את החוזה ולהביא בנוסף אליו 4 זרים חדשים (מרקוביץ' כנראה כבר לא מה שחשבנו וסוארס במילא יעזוב, אולי הייתי משאיר את אוסיאקו, אבל רק אולי)...
היכולת של לוויטה מאז שהגיע בינואר שנה שעברה הייתה אחד מהגורמים העיקרים להישארות שלנו בליגה. מול ראשון לציון בחוץ הוא נתן משחק נפלא ונבחר לאיש המשחק בניצחון 1-0. מול בית"ר בטדי הוא היה מצוין כשהדיפת הפנדל היייתה אירוע ששינה את המשחק, גם בגלל שהוא מנע מבית"ר את ה1-0 וגם בגלל שאחרי שהוא הדף את הפנדל הייתה עבירה של שחקן בית"ר שזיכתה אותו בכרטיס אדום, כלומר בזכות הדיפת הפנדל עברנו מאפשרות של פיגור של 1-0 ל0-0 כשבית"ר בעשרה שחקנים.
נכון, היו ללוויטה גם משחקים פחות טובים, אבל להשוות אותו לאג'ידה זה לעשות עוול ללוויטה. אג'ידה חלש להחריד השנה ולאור היכולת שלו השנה הוא לא ראוי לעוד עונה בקבוצה. דווקא מרקוביץ' נתן עונה טובה, אני לא יודע מה זה הביטוי "כניראה כבר לא מה שחשבנו", ההורדה שלו לספסל הייתה טעות גדולה של אלישע שעלתה לנו בשער באשמת גביש מול הפועל רמת גן, בשער עם כיסוי לקוי של גביש בטדי ובעוד טעויות של גביש במשחק האחרון מול עכו.