אז זה המצב כרגע
Re: אז זה המצב כרגע
מצב דיי מחורבן שבו אנחנו לא יכולים לסמוך לא על קבוצות אחרות וגם לא על הקבוצה שלנו. אפילו אופציה לקומבינה (כמו שיש בשני המשחקים האחרים) אין לנו...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:אבל מאחר ובית"ר והפועל חיפה לא יכולות להיות שאננות אני לא כזה פסימי.
אם צריך, גם ישתינו מהמקפצה... חצי שעה לסוף אחרי שעכו וסכנין יובילו בהפרש שער אחד נזכה לראות בשני המגרשים מסירות לאורך ולרוחב עד השריקה. זקני השבט לבטח זוכרים את כפ"ס-שמשון ב-82...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לצערי, גם אני לא מאמין שאנחנו יכולים לעשות משהו בנתניה. הם יבואו בטירוף עם 13,000-12000 אוהדים. השחקנים שלנו יעשו במכנסיים.
ואל תבנו על סכנין שתנצח את בית"ר בהפרש של 2 שערים... כי גם אנחנו יכולים לספוג תבוסה בנתניה.
צריך להתפלל שהפועל חיפה לא תפסיד לעכו.
ואל תבנו על סכנין שתנצח את בית"ר בהפרש של 2 שערים... כי גם אנחנו יכולים לספוג תבוסה בנתניה.
צריך להתפלל שהפועל חיפה לא תפסיד לעכו.
- סתיו אלימלך
האצטדיון יהיה מלא גם בזכותנו....הקבוצה חייבת להרגיש שיש צבא שלם שעומד מאחוריה!yedidel כתב:
עם כל כמה שאנחנו נהנים לרדת על הקבוצה, השנה היא דווקא מראה שהגרזן קרוב אז מתעוררים.
אין ספק שנתניה פייבוריטית מול אצטדיון מלא, אבל מאחר ובית"ר והפועל חיפה לא יכולות להיות שאננות אני לא כזה פסימי.
- dardasmiley
ושימו לב לכותרת בוואן, היום בעכו כבר מדברים על נצחון בשער אחד שטוב גם להם וגם לחיפה. מריח כמו קומבינה רבתי שהולכת ונרקמת לנו על הגב....
במועדון מסודר ונורמלי היו עושים רעש תקשורתי במשך שבוע, דורשים לשלוח ויצמן יער לשני המשחקים האחרים. מדברים על מכירות. מדברים על סגירת תוצאות. עושים הכל כדי לנער את ההתאחדות ולהניע אותה לעשייה. אצלנו-ישנים.... תודה לאלונה, אלישע ואסי, אתם עושים עבודה מצויינת בלהפוך אותנו לקבוצה קטנה..
במועדון מסודר ונורמלי היו עושים רעש תקשורתי במשך שבוע, דורשים לשלוח ויצמן יער לשני המשחקים האחרים. מדברים על מכירות. מדברים על סגירת תוצאות. עושים הכל כדי לנער את ההתאחדות ולהניע אותה לעשייה. אצלנו-ישנים.... תודה לאלונה, אלישע ואסי, אתם עושים עבודה מצויינת בלהפוך אותנו לקבוצה קטנה..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
באמת לא ברור לי העניין הזה, מה זה הישנוניות הזאת מצד הקבוצה, תגידו משהו, זה באמת לא יראה טוב אם עכו וסכנין ינצחו 1-0 בקטנה וזהו...
אבל מי יודע אולי באר שבע תעשה עבור עצמה את העבודה ותוריד את נתניה...
אבל מי יודע אולי באר שבע תעשה עבור עצמה את העבודה ותוריד את נתניה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
30 שנים של ניסיוןמשה אוחיון כתב:אוהדים לוזרים.
אני מסכים עם דעתו של משה ,נתניה נמצאת במקום הלפני האחרון ולא בכדי.
אנחנו לא יוצאים למשחק חוץ באליאנץ ארנה, קבוצה שהיא ברמה שלנו, אם השחקנים יבואו מחוייבים ועם נשמה כמו אתמול,ומר קסדה לא ישחק על תיקו מראש ,אין סיבה שלא נחזור הבייתה עם נקודה אחת לפחות.
אנחנו לא יוצאים למשחק חוץ באליאנץ ארנה, קבוצה שהיא ברמה שלנו, אם השחקנים יבואו מחוייבים ועם נשמה כמו אתמול,ומר קסדה לא ישחק על תיקו מראש ,אין סיבה שלא נחזור הבייתה עם נקודה אחת לפחות.

לגמרי.משה אוחיון כתב:אוהדים לוזרים.
טוב שלא הפכתם את נתניה והקהל שלה לדורטמונד. לא צריכים לבוא שאננים, אבל בטח לא כאלה תבוסתניים.