אני אומר, להשאיר את סוארס ואוסיאקו!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

אני אומר, להשאיר את סוארס ואוסיאקו!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מרכז השדה שלנו עם סוארס ואוסיאקו נראה מרכז שדה טוב, אז נכון שסוארס לא רוצה להשאר פה ורוצה לראות עולם אבל לא צריך לשנות כל עונה אלף שינוים.
השינוים שצריכים להתבצע במידה ולא נרד ליגה הם:
בלם איכותי אחר במקום מרקוביץ' קשר איכותי ונורמלי במקום ברוכיאן, מגן ימני איכותי במקום סבן, להחזיר את איציק וקנין ואת ירדן אבוחצירא ואת שמעון לוגסי, ולהביא חלוץ איכותי סטייל פריצה של מכבי תל אביב.
ולקנות את כרטיס השחקן של והבה מקריית שמונה.
סך זה אומר שצריכים להחזיר שחקנים מושאלים, ולהחתים 4 שחקנים איכותיים ברמה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א
Title: CrazyRed

Re: אני אומר, להשאיר את סוארס ואוסיאקו!

שליחה על ידי שמעון א »

2 משחקים טובים של סוארס גורמים לך להשאיר אותו?

שיעוף מכאן הוא ועוד 7 שחקנים. ושיקח איתו את אלישע.

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

אני לא אוהב לסכם לפני שהכל סגור,אבל לדידי אוסיאקו הראשון שצריך לעזוב, שחקן שחוץ מלגרזן לא יודע כלום,קשר שהיכולות שלו להבקיע היא אפסית ולא תורם כלום למשחק ההתקפה
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Mordechai כתב:אני לא אוהב לסכם לפני שהכל סגור,אבל לדידי אוסיאקו הראשון שצריך לעזוב, שחקן שחוץ מלגרזן לא יודע כלום,קשר שהיכולות שלו להבקיע היא אפסית ולא תורם כלום למשחק ההתקפה
כל המשחק ההתקפה של באר שבע היה גרוע, אל תאשים את אוסיאקו בזה, יש לו כדורגל ברגליים ואסור לוותר עליו בגלל העונה הזאת, שגם ככה נראינו גרוע מבחינה התקפית.
אם ביאיו קשר נורמלי במקום ברוכיאן האפש וחלוץ נורמלי אני בטוח שהוא יצליח הרבה יותר.
ואם מאמן נורמלי כמובן.

אי אפשר לבקש משחקן שיעשה את כל הדברים, מה גם שכשהוא בועט אז הוא קרוב לכבוש, מי יודע אולי בעונה יותר טובה הוא ייתן מספרים ולא רק גרזנות?

שוב הוא וסוארס ביחד לדעתי מרכז שדה נהדר, ובלי המאמן ההזוי שלנו שחשב שלשחק עם 3 קשרים אחוריים (בתחילת העונה בתפקיד של גזל היה אנג'ובו וגבאי&סוויסה שיחקו בתור קשרים).
אם מאמן נורמלי ממר קסדה אני בטוח שאוסיאקו יכול לבוא ליותר ביטוי...
ותכל'ס תראה לי שחקן בעמדה שלו בליגה שמבשך וכובש כמיות אדירות של שערים...
הוא מנווט את המשחק בצורה טובה ועושה דברים יפים שהוא עם הכדור ושיש לו ביטחון ושיש מסביבו שחקנים התקפיים ולא הגנתיים.
למשל מול מכבי תל אביב למה הפסדנו 5-0 כי אלישע פתח כמו עכבר מפוחד עם 3 קשרים אחוריים, מה הוא מצפה שאוסיאקו וגזל ישחקו כקשרים התקפיים, מאמן פיסח...
בקיצור לדעתי ראוי לתת לו צ'אנס עוד עונה וראוי להשאיר את סוארס.
הוא וסוארס בקישור האחורי עונה הבאה עם מאמן יותר טוב ושני שחקני התקפה יותר איכותיים ולדעתי יהיה פה מעניין הרבה יותר מהרגיל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ואני אומר בואו נחכה עוד שבוע לפני התכנונים :)

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

סוארז מיצה את עצמו בב"ש , הוא לא רוצה להשאר פה.
שלום תודה.

לגבי אוסיאקו , אוסיאקו צריך להשאר אי אפשר לבוא אליו בתלונות רק שיתחיל לבעוט נורמלי לשער ולא כל בעיטה שלושים מ' מעל השער.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אוסיאקו לא שחקן ששידרג את הקבוצה ולא הראה שהוא ברמה מעל החומר הקיים - מה שנכון גם לגבי שאר הזרים.
שחקן שיודע בעיקר לשחק לרוחב ולא לעומק, לדייק במסירות סתמיות ולא לסכן את השער מרחוק או להצטרף להתקפות מהקו השני - זה לא מה שאנחנו צריכים פה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

אנשים שלא מעריכים את יכולותיו של סוארס לא מבינים דבר בכדורגל, סוארס חיוני לב"ש, הוא מחזיק את כל האמצע ועל אף המגרעות שלו קרי איבודי כדור, הוא שחקן טוב, כל משחק שהוא לא שיחק היה בור ענק באמצע וראינו את זה בבירור בהפסד לבית"ר, אין תחליף לפיזיות שלו, אולי השחקן עם הכי הרבה רוח לחימה, ומשחק הקרבה משובח.

לגבי אוסיאקו, גיבשתי דעה כבר באמצע העונה, מדובר בשחקן שהוא אולי לא עילוי, בעונה כזאת דלה מבחינת כיבוש שערים אין לנו שום זכות שבעולם לבוא אליו בטענות בטח שמדובר בקשר אחורי, הוא גם לא נתן לנו גם ניצוצות בחלק ההתקפי, אבל הדבר החשוב מכל זה שלשחקן יש כדורגל ברגליים, הוא מרבה לדייק במסירות וממעט לשגות, שחקן שלדעתי צריך להישאר בטח בסגל.

ביחד עם סוארס ואוסיאקו בגזרת הזר, סוויסה ופלצ'וק חייבים להישאר בעונה הבאה, גבאי כחלוץ מחליף בסגל זה לא רע, לא שאני מת על אג'ידה שעשה לדעתי יותר מדי טעויות העונה שעלו לנו ביוקר, ואני לא יצא מגדרי על משחק טוב אמש, אולם מהרצון לא לראות פה עוד שוער בעונת מבחן והתיאום היחסי שנבנה עם ההגנה אני מעדיף שישאר, מקוה שזאת עונה יחידה של שכר לימוד עבורו.

ברוכיאן, סבן, ואקסברד אאוט.

שלח תגובה