תגידו יש מצב שהמגרש באצטדיון וסרמיל, כלומר כר הדשא יותר קטן מאצטדיונים אחרים?
אחרת קשה לי להבין איך הקבוצה מצליחה כל כך בעונה גרועה שכזאת בבית (7 נצחונות 7 תיקו ורק 4 הפסדים) לעומת משחקי החוץ (2 נצחונות 4 תיקו ו8 הפסדים)...
דר אדום בנשמה כתב:תגידו יש מצב שהמגרש באצטדיון וסרמיל, כלומר כר הדשא יותר קטן מאצטדיונים אחרים?
אחרת קשה לי להבין איך הקבוצה מצליחה כל כך בעונה גרועה שכזאת בבית (7 נצחונות 7 תיקו ורק 4 הפסדים) לעומת משחקי החוץ (2 נצחונות 4 תיקו ו8 הפסדים)...
אולי לא צריך לעבור לאצטדיון חדש?
אני זוכר בתור ילד שהיתה עונה שבכל פעם ששיחקנו בשכונת התקווה ניצחנו ובעקבות זה - הקטינו את גודל מגרש הדשא גם בוסרמיל... אולי זה יענה על השאלה שלך..
אביאל כתב:
אני זוכר בתור ילד שהיתה עונה שבכל פעם ששיחקנו בשכונת התקווה ניצחנו ובעקבות זה - הקטינו את גודל מגרש הדשא גם בוסרמיל... אולי זה יענה על השאלה שלך..
אז השחקנים לא מורגלים לשחק במגרש גדול?
זה עניין של כושר או של?
נשאלת השאלה איך זה ביתר הקבוצות בליגה.
יש גם הפשעה להרגלים (ועוד עם החור באמצע הדשא, אז בכלל..).
אגב, אני חושבת שהוא דווקא יותר גדול.
בטוחה שזה כתוב איפושהו..
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
הגודל החוקי למגרש כדורגל לא בינלאומי הןא 91-120 מ' אורך ו-45-91 מ' רוחב. כלומר הפער בין הגדול ביותר לקטן ביותר עומד על 29 מ' באורך ו-46 מ' ברוחב. במשחקים בינלאומיים הפער קטן יותר והמידות המאושרות לכר הדשא הן 100-110 אורך על 64-73 רוחב.
בב"ש עד עונת הגביע אם אני לא טועה שיחקו על גודל מקסימלי מה שיצר יתרון על היריבות שלא היו רגילות להגן במרחקים גדולים בין השחקנים והיו צריכות להתמודד עם כושר גבוה יותר. לכן וסרמיל שנים נחשב למבצר.
למיטב זכרוני (לא מצאתי לכך שום סימוכין אבל אשמח שתתקנו אותי) גוטמן ביקש להקטין את המשטח למינימום כדי להתאימו לטקטיקה בה השתמש. מאז ועד היום אנחנו עם משטח שמנצל אץ המינימום האפשרי....