אין מה להתייחס לדברים.. כי אין לך בעיה באמת עם אלישע יש לך בעיה עם כל החלטה שאלונה לוקחת...8red כתב:בסדר בסדר תמשיך לא להתייחס לתוכן של הדברים.
ואגב כתבתי שגם מורניו לא היה מצליח פה בגלל שצורת הניהול פה עקומה מהיסוד.
מסתמן: אלישע לוי ימשיך בהפועל באר שבע
Re: מסתמן: אלישע לוי ימשיך בהפועל באר שבע
Re: רשמית: אלישע לוי ימשיך בהפועל באר שבע
viewtopic.php?f=2&t=10403" onclick="window.open(this.href);return false;8red כתב:אני לא מבין משהו מכל מיני כאלו שרוצים שימשיך.
הבנאדם קיבל פה עצמאות מוחלטת (אפילו מוגזמת מידי) - הביא את מי שרצה, זרק את כל מי שלא בא לו טוב, עשה כל מה שהוא רק רוצה מבלי שעמדו לו על הראש בשום נושא ועדיין לא השיג את המטרה הבסיסית והצנועה שלשמה הוא הובא - פלייאוף עליון. לא ביקשו ממנו קידום צעירים, לא ביקשו ממנו שיציג חזון למועדון או תוכנית חומש, פאק אני לא יודע אם אפילו ביקשו ממנו תכנית עבודה שנתית...
אז יואילו כל החכמים פה לומר על מה מגיע לו לקבל חוזה לעוד שנה?
רק במקום אחד בעולם בנאדם שנכשל אחרי שקיבל כל מה שרק רצה מקבל פרס במקום לעוף בבושת פנים הביתה. הפועל ב"ש של המעסיקה הנוחה (והפראיירית) בעולם - אלונה ברקת.
ידידאל,
דווקא בגלל שאצלנו אין (ולצערי עדיין לא מסתמן) שינוי בניהול המקצועי, אנחנו צריכים מאמן שיודע להוציא מים מהסלע.
אולי אלישע היה כזה לפני חיפה וכבר לא מתאים לקבוצות עם רמת ניהול נמוכה כמו שלנו. לכן אם ממשיכים בהתנהלות כמו של קבוצה קטנה - צריך להביא מישהו שמתאים, מישהו בסגנון של אלי כהן, שלומי דורה וכדומה.
דווקא בגלל שאצלנו אין (ולצערי עדיין לא מסתמן) שינוי בניהול המקצועי, אנחנו צריכים מאמן שיודע להוציא מים מהסלע.
אולי אלישע היה כזה לפני חיפה וכבר לא מתאים לקבוצות עם רמת ניהול נמוכה כמו שלנו. לכן אם ממשיכים בהתנהלות כמו של קבוצה קטנה - צריך להביא מישהו שמתאים, מישהו בסגנון של אלי כהן, שלומי דורה וכדומה.
הפועל אני כבר משתגע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
למרות הכישלון בשנה שעברה, ברגע שהחליטו להחתים אותו, כולנו צריכים להיות מאחורי אלישע.
אני רק מקווה שהלקחים משנה שעברה נלמדו, גם אצל אלישע וגם אצל ההנהלה.
אני רק מקווה שהלקחים משנה שעברה נלמדו, גם אצל אלישע וגם אצל ההנהלה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!