https://www.one.co.il/Article/12-13/1,1 ... 17102.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אלישע טס לחופשה פרטית בארצות הברית, יחזור רק עוד שבועיים. מעניין האם במועדון ניצלו את הזמן ממחזור הסיום ועד לצאתו של אלישע כדי ליצור רשימה של מועמדים כדי שנוכל להחתים שחקנים גם כשאלישע יהיה בחו"ל, כי אין לנו את הלוקסוס לחכות עכשיו במשך שבועיים עד שאלישע יחזור כדי להחתים שחקנים...
למה מחכים ? להסתער על עונת המלפפונים !!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: למה מחכים ? להסתער על עונת המלפפונים !!
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
משה עוד 10 ימים מהיום (הכתבה היא מה16.5....) הוא חוזר משמע ב1.6 הוא יתחיל כבר לחפש מועמדים, מהבחינה הזאת אני לא דואג.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אלישע, הפניה היא אליך.
לא רציני בלשון המעטה, אחרי ה'חופשה' שנטלת בקיץ שעבר לסין (גם לשבועיים גם בפתיחת ההכנות) וקיבלת סגל חלש ולעתים אף רטנת שה'תקציב לא מספיק' אבל זה שהבאת עגלות בתקציב שגם היה, את זה שכחת, את זה שכל שחקן שהבאת לא נתן 40% ממה שנתן בעונות הקודמות, גם את זה שכחת.
הרי 'לא קיבלת את כל מה שרצית' אולי אם לא היית נוסע לסין (מקום מרתק) היית כאן בשביל ללחוץ על ראדי? (סתם השערה).
ציפיתי ממאמן שנכשל ב-ע-נ-ק בעונה האחרונה שיהיה כאן בשלביה המכריעים של הרכבת הסגל, הוא בחר להפיל את הכל על אלונה ואסי (ועוד בסוף יתלונן)-שדי ברור שהם לא ממש 'מצליחים' למשוך לכאן את הטאלנטים הכי גדולים.
אלישע מתגלה כאכזבה גדולה, ציפיתי שיטוס לראות שחקנים זרים, שיקפיד קלה כחמורה בענייני הסגל כי ההבדל בין הצלחה וכשלון (מבחינת אימונים שמעתי שהוא טען שלוטם זינו ופיראס עוואד עשו התקדמות עצומה-באמת אלישע? מאיפה נחתת עלינו? או אולי איפה אנחנו היינו כל העונה?) הוא בסגל שחקנים איכותי ונכון.
אז אלישע, האם אתה באמת רוצה להצליח בתפקידך במועדון?, לא שמעתי שאריק בנאדו נסע לחופש לפני שנפגש עם שחקנים שהוא משחרר, שחקנים שהוא רוצה ודואג שהכל הולך לפי שביעות רצונו מבחינת הסגל.
יש זמן לחופשות, ויש זמן לעבודה קשה, ואת החלק השני אתה מתחיל לא טוב.
אני מצטער שהמאמן שלנו מתעסק במיילים במקום בלראות שחקנים בלייב, לדבר איתם, לשכנע, ואם צריך אף ללחוץ על בעלת הקבוצה/מנכ"ל שיסגרו את השחקנים החשובים לו, ולא במרחק של אלפי ק"מ מכאן.
מכאן ארצה לשלוח לך אלישע, ברכת חופשה נעימה, בזמן שאתה עושה בטן גב, דברים נסגרים פה, מקווה שאסי ואלונה יעשו גם את העבודה שלך, כי לך אולי....לא איכפת?
לא רציני בלשון המעטה, אחרי ה'חופשה' שנטלת בקיץ שעבר לסין (גם לשבועיים גם בפתיחת ההכנות) וקיבלת סגל חלש ולעתים אף רטנת שה'תקציב לא מספיק' אבל זה שהבאת עגלות בתקציב שגם היה, את זה שכחת, את זה שכל שחקן שהבאת לא נתן 40% ממה שנתן בעונות הקודמות, גם את זה שכחת.
הרי 'לא קיבלת את כל מה שרצית' אולי אם לא היית נוסע לסין (מקום מרתק) היית כאן בשביל ללחוץ על ראדי? (סתם השערה).
ציפיתי ממאמן שנכשל ב-ע-נ-ק בעונה האחרונה שיהיה כאן בשלביה המכריעים של הרכבת הסגל, הוא בחר להפיל את הכל על אלונה ואסי (ועוד בסוף יתלונן)-שדי ברור שהם לא ממש 'מצליחים' למשוך לכאן את הטאלנטים הכי גדולים.
אלישע מתגלה כאכזבה גדולה, ציפיתי שיטוס לראות שחקנים זרים, שיקפיד קלה כחמורה בענייני הסגל כי ההבדל בין הצלחה וכשלון (מבחינת אימונים שמעתי שהוא טען שלוטם זינו ופיראס עוואד עשו התקדמות עצומה-באמת אלישע? מאיפה נחתת עלינו? או אולי איפה אנחנו היינו כל העונה?) הוא בסגל שחקנים איכותי ונכון.
אז אלישע, האם אתה באמת רוצה להצליח בתפקידך במועדון?, לא שמעתי שאריק בנאדו נסע לחופש לפני שנפגש עם שחקנים שהוא משחרר, שחקנים שהוא רוצה ודואג שהכל הולך לפי שביעות רצונו מבחינת הסגל.
יש זמן לחופשות, ויש זמן לעבודה קשה, ואת החלק השני אתה מתחיל לא טוב.
אני מצטער שהמאמן שלנו מתעסק במיילים במקום בלראות שחקנים בלייב, לדבר איתם, לשכנע, ואם צריך אף ללחוץ על בעלת הקבוצה/מנכ"ל שיסגרו את השחקנים החשובים לו, ולא במרחק של אלפי ק"מ מכאן.
מכאן ארצה לשלוח לך אלישע, ברכת חופשה נעימה, בזמן שאתה עושה בטן גב, דברים נסגרים פה, מקווה שאסי ואלונה יעשו גם את העבודה שלך, כי לך אולי....לא איכפת?
אני פשוט לא מבין את ההתנהלות השכונתית הזו, מתי אלונה תבין שעובדים עליה בעניים מתי?!?!
הזוי פשוט הזוי,
מילא לא שומעים על שחרורים של שחקנים אבל רבאק רכש זה משהו שאסור לחכות איתו.
מקווה מאוד שלא מערבבים אותך אלונה.
הזוי פשוט הזוי,
מילא לא שומעים על שחרורים של שחקנים אבל רבאק רכש זה משהו שאסור לחכות איתו.
מקווה מאוד שלא מערבבים אותך אלונה.

- dardasmiley
מערבבים מערבבים.
אלישע לא סופר אותה, ובטח לא את המועדון. איפה כל אלה שצעקו "מקצוען", "תותח" "פוגע בול"? עושים מאיתנו שכונה. יחזור עוד 10 ימים, יהיה בג'ט לג יומיים, יחזטר לשיחות ופגישות עם הצוות והנה שבועיים הלכו...
אלישע לא סופר אותה, ובטח לא את המועדון. איפה כל אלה שצעקו "מקצוען", "תותח" "פוגע בול"? עושים מאיתנו שכונה. יחזור עוד 10 ימים, יהיה בג'ט לג יומיים, יחזטר לשיחות ופגישות עם הצוות והנה שבועיים הלכו...
חחחחח איזה אוהדים..עוד לא נגמרה העונה!אנחנו רק במאי!וכבר הם מחפשים על מה להתלונן, על 10 ימי חופשה שלקח המאמן..
אני חושב שגם לכם לא תזיק חופשה קטנה אחרי עונה קשה..תרגעו כבר
אני חושב שגם לכם לא תזיק חופשה קטנה אחרי עונה קשה..תרגעו כבר
זה בדיוק הימים שבהם מנהל מקצועי (שלא קיים אצלנו), אמור לעבוד.
שוב שאננות , שוב יחתימו שחקנים בדקה ה90 , שוב כל השחקנים הטובים יחתמו בקבוצות , ואז יגידו "שחקנים לא רוצים להגיע לב"ש".
במקום להתחיל לבנות תקבוצה שתהיה לנו קבוצה טובה וחזקה , אלישע לוי מטייל לו בחו"ל ועושה חיים.
כל המאמנים עובדים קשה כדי לחזק תקבוצות שלהם , ורק אלישע לוי יצא לחופשה כאילו יש לנו אימפריה שלא צריכה שיפור
במקום להתחיל לבנות תקבוצה שתהיה לנו קבוצה טובה וחזקה , אלישע לוי מטייל לו בחו"ל ועושה חיים.
כל המאמנים עובדים קשה כדי לחזק תקבוצות שלהם , ורק אלישע לוי יצא לחופשה כאילו יש לנו אימפריה שלא צריכה שיפור
עצוב, סכנין פנתה למאור בוזגלו.
ואני אומר אם הם יכולים להביא שחקנים ברמה שלו ......

זה שהיא פנתה(אם באמת בכלל) זה לא אומר כלום.. אחרי שהם יביאו תגיד אם הם יכולים להביא שחקנים ברמה שלו.. בקושי עומדים אז בתקציב אז יביאו שחקן שמרוויח כמו כל הקבוצה שלהם? לא אמין..שי האדום כתב:עצוב, סכנין פנתה למאור בוזגלו.
מה שכן לטעמי בוזגלו זה השחקן ברמה הכי גבוהה שיש אפשרות להביא. בוזגלו+ ברדה והקבוצה שונה לגמרי עם שאיפות שונות לחלוטין..