מוטי איווניר מונה למנהל המקצועי במחלקת הנוער.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- red ultras
Re: מוטי איווניר מונה למנהל המקצועי במחלקת הנוער.
לא נותר אלא לאחל בהצלחה.
מביא איתו את שאול דה-צוקרל (מי שמרים גבה - מדובר בעוזר מאמן שליווה אותו בנצרת עילית) כמאמן קבוצת הנוער.
אני לא התרשמתי ממנו לטובה כמאמן בוגרים, שמעבר לרקורד הדל גם היה לו תחביב להיתלות בתירוצים שונים ומשונים ולהיכנס לעימותים מיותרים.
מקווה שהתדמית הזאת לא תואמת למקצועיות שלו בשטח, אולי עם פחות אור זרקורים התכונות הטובות שלו יבואו יותר לידי ביטוי.
נ.ב. - היכונו למקהלת "פרשנים" ו"שחקני עבר" מקומיים על "ההוא מתל אביב שתופס לנו את המקום בנוער".
מביא איתו את שאול דה-צוקרל (מי שמרים גבה - מדובר בעוזר מאמן שליווה אותו בנצרת עילית) כמאמן קבוצת הנוער.
אני לא התרשמתי ממנו לטובה כמאמן בוגרים, שמעבר לרקורד הדל גם היה לו תחביב להיתלות בתירוצים שונים ומשונים ולהיכנס לעימותים מיותרים.
מקווה שהתדמית הזאת לא תואמת למקצועיות שלו בשטח, אולי עם פחות אור זרקורים התכונות הטובות שלו יבואו יותר לידי ביטוי.
נ.ב. - היכונו למקהלת "פרשנים" ו"שחקני עבר" מקומיים על "ההוא מתל אביב שתופס לנו את המקום בנוער".
למרות שלא הייתי בעד המהלך הזה, אני מאחל לו בהצלחה ושיגיע להישגים עם קבוצת הנוער שלנו!

בס"ד
זו כבר התקדמות מויקו העסקן שהיה מועסק בחצי משרה.
שיהיה לו בהצלחה.
זו כבר התקדמות מויקו העסקן שהיה מועסק בחצי משרה.
שיהיה לו בהצלחה.
עדיין טוען שמדובר בפיגורה ראויה.
לא שזה מבטיח הצלחה אבל הסכומים שאלונה השקיעה על המשרה הזאת מרים משהו בשינוי תפיסה ותחילת כיוון חיובי.
לא שזה מבטיח הצלחה אבל הסכומים שאלונה השקיעה על המשרה הזאת מרים משהו בשינוי תפיסה ותחילת כיוון חיובי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בס"ד
ועוד משהו, איווניר מביא איתו גם את רונן וייס מאמן הכושר של הפועל פ"ת, לפני כן עבד בטוברוק ומכבי ת"א.
אולי סוף סוף ישנו שם אימונים ולא נראה שחקנים נפצעים כל שני וחמישי.
ועוד משהו, איווניר מביא איתו גם את רונן וייס מאמן הכושר של הפועל פ"ת, לפני כן עבד בטוברוק ומכבי ת"א.
לאיזה תפקיד? מאמן כושר-על של כל המחלקה?yossi כתב:בס"ד
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
יש למוטי המון עבודה , שיהיה לו בהצלחה.
בס"דניב כתב:
לאיזה תפקיד? מאמן כושר-על של כל המחלקה?
לא צוין.
אני מאמין שבידיעות הנגב ידברו על כל המהלך הזה בהרחבה בעיתון של מחר ובשבוע הבא.
לצערי המחלקת נוער שיש לנו כאן לא מספיק טובה,אין כאן בסיס בנוער,וההתנהלות בנוער היית עד כה מאוד חובבנית
נקווה שאיונייר יביא את האנשים הנכונים שרחוקים מהפרייפריה ,ויבנו כאן מועדון שמבוסס על מחלקת הנוער בעתיד הרחוק
צריך לקחת למודל לחיקויאת נס טוברוק,מכבי ת"א,ומכבי חיפה
נקווה שאיונייר יביא את האנשים הנכונים שרחוקים מהפרייפריה ,ויבנו כאן מועדון שמבוסס על מחלקת הנוער בעתיד הרחוק
צריך לקחת למודל לחיקויאת נס טוברוק,מכבי ת"א,ומכבי חיפה
אותי יותר מאכזב שניסו עוזב את המועדון מאשר מוחתם מנהל מקצועי כזה או אחר.

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אם הבנתי נכון מכתבה שהייתה איתו - הוא בוחר לא להמשיך כמאמן הנוער וקיווה להשתלב בצוות של הבוגרת..Amit M כתב:אותי יותר מאכזב שניסו עוזב את המועדון מאשר מוחתם מנהל מקצועי כזה או אחר.
אבל אני לא בטוח...
ניסו מיצה את עבודתו בנוער וסיים שם מרצון. הוא אכן רצה להשתלב בקבוצה הבוגרת ולדעתי קיווהאביאל כתב: אם הבנתי נכון מכתבה שהייתה איתו - הוא בוחר לא להמשיך כמאמן הנוער וקיווה להשתלב בצוות של הבוגרת..
אבל אני לא בטוח...
שאלונה "תכפה" אותו על אלישע, דבר שלא קרה. גם לי כואב שניסו לא ממשיך, יש לו מה לתרום למועדון.