שלא תחשבו חלילה שכותב שורות אלו מונע מאינטרסים כאלו ואחרים ברצוני להבהיר לכולם, אני לא קרוב משפחה\חבר\שכן . בקיצור אין לי ,שום קשר והכרות עם ירדן אבוחצירא.
אך הנושא בוער בעצמותיי מזה שנתיים, ממה שראיתי במשחקי נוער,משחקי אימון ו10 דקות בבוגרים. השחקן הזה מפוצץ כישרון, ואם הוא לא ישולב העונה ויקבל הזדמנות ראויה זו תהיה בכייה לדורות! ונפספס את אחד הילדים המוכשרים ביותר שיצאו ממחלקת הנוער! אני מתאר לעצמי שיהיו כאלו שיעלו את נושא ההשאלה ודקות המשחק ביבנה ,אבל תרשו לי לפקפק בהבנתם יכולתם והמניעים של מאמני כדורגל בארץ,לראיה אלישע לוי, שיטת המשחק והפוגרום שעשה ויעשה בסגל שלנו.
שורה תחתונה לפי איך שזה נראה, אנחנו האוהדים הולכים להפסיד כישרון גדול מאוד,שחקן בית שאוהד את הקבוצה והכל כתוצאה משיקולים זרים חסרי כל תוכן ורציונל.
בהעלאת נושא זה אני לא מצפה שתקום צעקה מצד האוהדים , אך לפחות שתהיה מודעות לנושא ולעוול שנעשה לאבוחצירא ולנו האוהדים!
שבוע טוב לכולם!
ירדן אבוחצירא
Re: ירדן אבוחצירא
שנה שעברה ירדן שיחק 10 דק' בבוגרים בגביע הטוטו , והספיק לכבוש ולהראות ניצוצות.
מאז?אלישע לא נתן לו דקה אחת לשחק.
מאז?אלישע לא נתן לו דקה אחת לשחק.
טוב שאתה לא מצפה כי בעצם רוב הקהל שלנו סובל מתסמונת האשה המוכה.משתמש חדש כתב: בהעלאת נושא זה אני לא מצפה שתקום צעקה מצד האוהדים , אך לפחות שתהיה מודעות לנושא ולעוול שנעשה לאבוחצירא ולנו האוהדים!
שבוע טוב לכולם!
מהצינור הענק שהכניס לנו אדון אייל ארד בפרשת עזורי.
הדבר הכי בסיסי שכל אחד יכול לעשות זה פשוט לא לקנות מנוי. בלי צעקות, בלי איומים, בלי הפגנות או חולצות שחורות.
אין לך הפגנת חוסר אמון גדולה מזאת במועדון ובהתנהלות שלו.
הפועל אני כבר משתגע
מסכים עם פותח הטופיק אבל כבר עייפתי כמו עוד רבים מאוהדינו בכדי לחזור על אותם התקליטים.
משהו לקוי למעלה. אין דרך אחרת לתאר איך זה שכל שחקן תוצרת בית בתקופת אלונה בורח/נדעך/נרמס/נזרק בעוד שכירי חרב מקבלים צ'אנס ודור העתיד שלנו בדיוק ההפך.
משהו לקוי למעלה. אין דרך אחרת לתאר איך זה שכל שחקן תוצרת בית בתקופת אלונה בורח/נדעך/נרמס/נזרק בעוד שכירי חרב מקבלים צ'אנס ודור העתיד שלנו בדיוק ההפך.