חכו ותראו שבעוד כמה שנים קבוצות כמו בני יהודה ונתניה ילכו וייעלמו, או לפחות
יהפכו להרבה יותר חלשות (בנתניה זה כבר קורה).
אי אפשר להחזיק קבוצה ללא בעלים לאורך זמן. לבני יהודה יש הרבה מזל וגם ניהול
מאוד נכון אבל לאורך שנים אני בספק אם זה יעבוד.
טראומת סוארס ???
- dardasmiley
Re: טראומת סוארס ???
חביבי אז מה שאתה אומר שלא תהיה ב"ש אחרי אלונה ברקת...
אז אני רוצה לחדש פה לכל הפסימיסטים. הפועל ב"ש הייתה אחרי, עודנה ותהיה הרבה הרבה הרבה אחרי אלונה ברקת והכסף שלה.
אז אני רוצה לחדש פה לכל הפסימיסטים. הפועל ב"ש הייתה אחרי, עודנה ותהיה הרבה הרבה הרבה אחרי אלונה ברקת והכסף שלה.
כנראה שתהיה. השאלה איפה.dardasmiley כתב:חביבי אז מה שאתה אומר שלא תהיה ב"ש אחרי אלונה ברקת...
ואני בטוח שאת מה שאתה אומר אמרו גם אוהדי הפועל פ"ת והפועל כפ"ס.
- ForeverRed
תשמע אחי באר שבע הייתה לפני אלונה ותהיה גם הרבה אחריה, באיזה
מצב היא תהיה זה אף אחד לא יכול לדעת אבל בוא נאמר בעדינות שהסיכויים
למצוא רוכש שישקיע כמוהה או יותר ממנה לא לטובתנו.
ואף אחד לא מדבר מפחד, או מתסמונת האישה המוכה כמו שאתם אוהבים לקרוא לזה,
האישה הזאת מקדישה מכספה ומזמנה למען הקבוצה,
העובדה שהיא עשתה הרבה טעויות אמנם עומדת לחובתה אבל עם השנים גם היא לומדת.
בסוף נגיע לשם.
בסוף נגיע לשם.
מסכים עם כל מילה.ForeverRed כתב:תשמע אחי באר שבע הייתה לפני אלונה ותהיה גם הרבה אחריה, באיזה
בסוף נגיע לשם.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא יודע אם עדין קיימת טאומת סוארס, כן יודע שהניהול אצלנו (עד שלא יוכח אחרת) הוא חובבני. רק בקיץ שעבר ישבתי לשיחה עם גורם בכיר במועדון ושאלתי אותו מה התוכניות לעמדת המגן הימני. הוא אמר לי שאלישע מחפש מגן ישראלי. שאלתי אותו למה לא ללכת על מגן זר שכן בכדורגל הישראלי אין יותר מידי מגינים איכותים. הוא אמר לי בתגובה שבעקבות הכישלון עם המגן הזר (טורס) בעונה לפני כן, במועדון החליטו שלא להביא יותר זרים בעמדת המגינים.
אתם מבינים? כישלון נקודתי (שגם אותו יש לקחת בערבון מוגבל לאור המצב הביטחוני שהיה בזמנו והתקופה המועטה של טורס במועדון) גרם למועדון לקבוע מדיניות (כניראה שבדברים מסוימים יש מדיניות) שלא מביאים יותר מגינים זרים לבאר שבע. מקצוענות לשמה.
בקשר לאלונה, אני לא חושב שיש ספק למישהו שהתקופה שלה עד עכשיו במועדון היא כישלון חרוץ. הבעיה בכישלון של אלונה, שבניגוד למשל לבן זקן באשדוד או לשירצקי בקריית שמונה, שגם אם יעזבו הם ישאירו מורשת לזה שבה אחריהם בדמות שחקני נוער רבים, אקדמיה או מחלקת נוער שהושקעו בה עשרות מילונים, בבאר שבע, למעט מועדון בלי חובות (ולא שיש לזלזל בזה), לא ישאר כלום. מחלקת הנוער עדין נאבקת בכל שנה על חייה, בקבוצה הבוגרת משחקים שני שחקני בית בלבד ברוטציה (כשאחד מהם מתקרב לגיל 30 ובמילא לא מספיק טוב להיות שחקן הרכב), אין אנשי מקצוע שהובאו בתקופה של אלונה והשאירו חותם.
בשלב מסוים גם אלונה תעזוב, ונכון לעכשיו היא לא תשאיר שום דבר לזה שבא אחריה, גם הוא יצטרך לבנות מועדון מאפס (וכן, ברור שזה טוב יותר מלהקים מועדון כשיש חובות והמועדון בליגה השנייה, אבל זה עדין לא מתקרב למה שהיה צריך להיות אחרי 6 שנים ועשרות מיליונים שיצאו מהכיס של אלונה).
אתם מבינים? כישלון נקודתי (שגם אותו יש לקחת בערבון מוגבל לאור המצב הביטחוני שהיה בזמנו והתקופה המועטה של טורס במועדון) גרם למועדון לקבוע מדיניות (כניראה שבדברים מסוימים יש מדיניות) שלא מביאים יותר מגינים זרים לבאר שבע. מקצוענות לשמה.

בקשר לאלונה, אני לא חושב שיש ספק למישהו שהתקופה שלה עד עכשיו במועדון היא כישלון חרוץ. הבעיה בכישלון של אלונה, שבניגוד למשל לבן זקן באשדוד או לשירצקי בקריית שמונה, שגם אם יעזבו הם ישאירו מורשת לזה שבה אחריהם בדמות שחקני נוער רבים, אקדמיה או מחלקת נוער שהושקעו בה עשרות מילונים, בבאר שבע, למעט מועדון בלי חובות (ולא שיש לזלזל בזה), לא ישאר כלום. מחלקת הנוער עדין נאבקת בכל שנה על חייה, בקבוצה הבוגרת משחקים שני שחקני בית בלבד ברוטציה (כשאחד מהם מתקרב לגיל 30 ובמילא לא מספיק טוב להיות שחקן הרכב), אין אנשי מקצוע שהובאו בתקופה של אלונה והשאירו חותם.
בשלב מסוים גם אלונה תעזוב, ונכון לעכשיו היא לא תשאיר שום דבר לזה שבא אחריה, גם הוא יצטרך לבנות מועדון מאפס (וכן, ברור שזה טוב יותר מלהקים מועדון כשיש חובות והמועדון בליגה השנייה, אבל זה עדין לא מתקרב למה שהיה צריך להיות אחרי 6 שנים ועשרות מיליונים שיצאו מהכיס של אלונה).