קובי דגאני סיכם לשנתיים
Re: קובי דגאני סיכם לשנתיים
לכל שחקן יש פריחה, התקדמות, שיא ודעיכה. דג'אני היה שחקן מעולה בשיאו לפני שנתיים.
היום זה חתיכת הימור כי זה מסתמן שהוא בתחילת הדעיכה. העונה בנתניה לא היתה רק ירידה מקצועית אלא לא מעט חיכוכים עם מאמנים וכו'.
היום זה חתיכת הימור כי זה מסתמן שהוא בתחילת הדעיכה. העונה בנתניה לא היתה רק ירידה מקצועית אלא לא מעט חיכוכים עם מאמנים וכו'.
כמעט כל שחקן שתביא הוא הימור, בין אם הוא צעיר או מנוסה.yedidel כתב:לכל שחקן יש פריחה, התקדמות, שיא ודעיכה. דג'אני היה שחקן מעולה בשיאו לפני שנתיים.
לא חסרים שחקנים עם עונה פחות טובה בקריירה.
זה לא שדג'אני מגיע אלינו אחרי עונה לא טובה בגיל 34.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
למשנתך - מאור מליקסון היה בפריחה(בית"ר עונה 1), התקדמות/שיא(בית"ר עונה 2) ודעיכה(חיפה, כפ"ס).yedidel כתב:לכל שחקן יש פריחה, התקדמות, שיא ודעיכה. דג'אני היה שחקן מעולה בשיאו לפני שנתיים.
מזל שבשפל הוא הגיע להפועל ב"ש בליגה הלאומית.
והוא גם היה חתיכת הימור... שהצליח.אביאל כתב: למשנתך - מאור מליקסון היה בפריחה(בית"ר עונה 1), התקדמות/שיא(בית"ר עונה 2) ודעיכה(חיפה, כפ"ס).
יכל באותה מידה להיכשל (אם לא היה לו שם את גיא לוי)
שיהיה בהצלחה - מקווה שזה לא יפגע בקידום ובהשתלבות של זינו.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הימור ענק בעיקר בגלל הפציעה שעבר בעונה שעברה.
שאלה גדולה מאוד איך הוא יצא ממנה.
שאלה גדולה מאוד איך הוא יצא ממנה.
בס״ד
נתון מעניין לגביו:
אחוזי ההצלחה של נתניה העונה- 35%
אחוזי ההצלחה של נתניה כשדג׳אני פתח בהרכב (24 פעמים)- 44%
אחוזי ההצלחה של נתניה כשדג׳אני לא שיחק כלל (7 פעמים)- 14%
נתון מעניין לגביו:
אחוזי ההצלחה של נתניה העונה- 35%
אחוזי ההצלחה של נתניה כשדג׳אני פתח בהרכב (24 פעמים)- 44%
אחוזי ההצלחה של נתניה כשדג׳אני לא שיחק כלל (7 פעמים)- 14%
- ForeverRed
רכש מעולה בתנאי שיהיה בריא וימנע מפציעות.
היה חלק מרכזי בנתניה ובני יהודה שעשו עונות יפות בצמרת. משום מה הייתי בטוח שהוא מבוגר יותר,
אבל בגילו עוד יש לו הרבה מה לתת.
ועוד משהו - להביא זר איכותי ולשלוח את גזל הביתה. יש את זינו
וזה בהחלט מספיק.
היה חלק מרכזי בנתניה ובני יהודה שעשו עונות יפות בצמרת. משום מה הייתי בטוח שהוא מבוגר יותר,
אבל בגילו עוד יש לו הרבה מה לתת.
ועוד משהו - להביא זר איכותי ולשלוח את גזל הביתה. יש את זינו
וזה בהחלט מספיק.
גיא לוי למעשה האמין במאור ונתן לו את הביטחון. הציל לו את הקריירה בקיצור......... אחרת הוא היה ראובן עובד שתייםאביאל כתב: למשנתך - מאור מליקסון היה בפריחה(בית"ר עונה 1), התקדמות/שיא(בית"ר עונה 2) ודעיכה(חיפה, כפ"ס).
הוא צריך להודות לו על כך,וגם לנו
ובכלל גיא לוי פגע בשחקנים שהביא אז......... קדוסי,מליקסון,כבדה...... גיא מאמן ענק
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
שטויות. גיא לוי מאמן גדול אבל מאור הצליח כי הוא קיבל יחס חם והמון אהבה מהאוהדים. זה יחד עם משפחה תומכת וכישרון הביאו את ההצלחה.שלומי12 כתב: גיא לוי למעשה האמין במאור ונתן לו את הביטחון. הציל לו את הקריירה בקיצור......... אחרת הוא היה ראובן עובד שתיים
הוא צריך להודות לו על כך,וגם לנו
ובכלל גיא לוי פגע בשחקנים שהביא אז......... קדוסי,מליקסון,כבדה...... גיא מאמן ענק
הרעיון במה שרשמתי הוא לא מאור לא גיא ובטח לא ראובן עובד. הרעיון הוא שאין כללים. ואי אפשר להחליט שדג'אני נמצא בדעיכה. מדובר בשחקן כישרוני שעם תמיכה שלנו יכול לפרוח שוב.
- ForeverRed
מסכים.אביאל כתב: שטויות. גיא לוי מאמן גדול אבל מאור הצליח כי הוא קיבל יחס חם והמון אהבה מהאוהדים. זה יחד עם משפחה תומכת וכישרון הביאו את ההצלחה.
הרעיון במה שרשמתי הוא לא מאור לא גיא ובטח לא ראובן עובד. הרעיון הוא שאין כללים. ואי אפשר להחליט שדג'אני נמצא בדעיכה. מדובר בשחקן כישרוני שעם תמיכה שלנו יכול לפרוח שוב.
- סתיו אלימלך
החתמה מעולה.נקודה.
ברור ש"אין כללים" אבל גם ברור שיש תנאי מסייעים.אביאל כתב: שטויות. גיא לוי מאמן גדול אבל מאור הצליח כי הוא קיבל יחס חם והמון אהבה מהאוהדים. זה יחד עם משפחה תומכת וכישרון הביאו את ההצלחה.
יותר קל להצליח כשמאמן שלך מאמין בך. יותר קל להצליח כשהקהל תומך.
אני כן חושבת שההשפעה של המאמן פה היא גדולה מאוד וביניים אלישע לא הצליח להוציא הרבה מכוכבים שדעכו (גזל, ברוכיאן).
אבל אני כן חושבת שזה סוג שחקני החיזוק שאנחנו צריכים - לפחות נכון לעכשיו כשאנחנו לא רצים קדימה, הניהול פה כבר לא נחשב מדהים כמו שהיה כשאלונה רק הגיעה (וגם אין יותר את הציפייה שהנה זה בא ואנחנו הולכים על כל הקופה). צריך להמר ואין מה לעשות. אבל אלה חייבים להיות אנשים שהוכיחו שהם יכולים להיות חיזוק. להביא שחקן צעיר לחצי שנה זה הכי פחות לגיטימי (קהת).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. רציתי מאוד לראות את דג'אני אצלנו לפני שלוש שנים כשסיים חוזה באשקלון (גם אז השמועות היו שהוא קרוב לחתימה אצלנו).
2. בשנתיים הראשונות בנתניה הוא היה מהקשרים הטובים בליגה והמנוע של נתניה. בשנה האחרונה הוא נחלש, אולי בגלל הפציעה, אולי בגלל הסכסוך עם בנין, אולי בגלל שהוא הפך לשחקן שבע, קשה לומר בדיוק מה הסיבה, אבל ברור שאם דג'אני משחזר את השנתיים הראשונות שלו בקבוצה, נתניה לא יורדת ליגה בשנה שעברה.
3. לאור העונה האחרונה של דג'אני, אין ספק שההחתמה של דג'אני היא הימור. אבל אם הבחירה היא בינו ובין גזל האפור, ואם בהנהלה כבר החליטו שהם רוצים קשר ישראלי עם ניסיון בקבוצה, אז אני הייתי הולך על דג'אני.
ולסיום, קצת דברים מחבר אוהד מכבי נתניה על דג'אני (אנסה בהמשך להביא עוד כמה דעות):
"ראיית משחק ברמה אחרת".
"מסירות של אומן. אתה תתפוס את הראש בגללו הרבה".
"זה שחקן שקונים בשבילו כרטיס".
"בהגנה הוא איטי, אבל נופל על התחת".
"קשר האמצע הישראלי הכי טוב בליגה".
"לא הייתי מחליף את קובי באף אחד".
"השחקן הכי טוב שלנו בשלוש השנים האחרונות".
2. בשנתיים הראשונות בנתניה הוא היה מהקשרים הטובים בליגה והמנוע של נתניה. בשנה האחרונה הוא נחלש, אולי בגלל הפציעה, אולי בגלל הסכסוך עם בנין, אולי בגלל שהוא הפך לשחקן שבע, קשה לומר בדיוק מה הסיבה, אבל ברור שאם דג'אני משחזר את השנתיים הראשונות שלו בקבוצה, נתניה לא יורדת ליגה בשנה שעברה.
3. לאור העונה האחרונה של דג'אני, אין ספק שההחתמה של דג'אני היא הימור. אבל אם הבחירה היא בינו ובין גזל האפור, ואם בהנהלה כבר החליטו שהם רוצים קשר ישראלי עם ניסיון בקבוצה, אז אני הייתי הולך על דג'אני.
ולסיום, קצת דברים מחבר אוהד מכבי נתניה על דג'אני (אנסה בהמשך להביא עוד כמה דעות):
"ראיית משחק ברמה אחרת".
"מסירות של אומן. אתה תתפוס את הראש בגללו הרבה".
"זה שחקן שקונים בשבילו כרטיס".
"בהגנה הוא איטי, אבל נופל על התחת".
"קשר האמצע הישראלי הכי טוב בליגה".
"לא הייתי מחליף את קובי באף אחד".
"השחקן הכי טוב שלנו בשלוש השנים האחרונות".