לוגסי , דהן ואבו חצירא שוחררו...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: לוגסי , דהן ואבו חצירא שוחררו...

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ערן כתב:לא מבין מה אתם רוצים. אתם מעדיפים שהם ישארו ולא יראו דקה?
כל עוד אין דרך במועדון ואין מדיניות של שילוב שחקני בית, אי אפשר להאשים את המאמן.

לגופו של עניין, אני לא חושב שללוגסי ודהן יש מקום בקבוצה. אם כל הצער שבדבר, כל מי שראה אותם משחקים יודע שהם אינם מתאימים לליגת העל. בנוגע לאבוחצירא, קשה לא להגיד כי לא ראיתי אותו משחק.

מסכים עם החלק הראשון.

לגבי לוגסי - הוא בהחלט ראוי לצאנס כמשלים. זה שלא שהכדורגל הישראלי משופע בשמאליים טבעיים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

בושה וחרפה לאלונה דיבורים כמו חול ואין מה לאכול, ביום אחד מעיפים שלושה שלא נופלים מכל תורג'מנים ופלופים שמביאים מליגות נמוכות, לוגסי לאתר ערוץ הספורט. "14 שנה אני פה, מאז שהתחלתי לשחק כדורגל. לא נתנו לי צ'אנס אמיתי"

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

באמת שמישהו צריך לתת על כך את הדעת.
איך שלושה שחקני בית צעירים עוזבים את המועדון ? שלושה שחקנים שלא קיבלו אפילו רבע הזדמנות!

במה בן ביטון אן בן תורג'מן יותר טובים מהם? במה ? הם אלה שיצילו את עתיד המועדון ?
תנו להם להיות מחליפים! כן, אני מעדיף שחקן בית בינוני על שחקן רכש בינוני!
שחקן בית בינוני ייתן 20000000 אחוז ואילו השחקן רכש ייתן בדיוק חצי!

מחדל!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

רק לי מציק ששחקנים שעוד לא קרעו נעל פותחים על המועדון?
מרוב שאתם צמאים לשחקני בית השיקול דעת שלכם פגום מהיסוד
(מדבר אחד שהעיפו את אח שלו לטובת קומבינה בשקל)

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אלדר כתב:רק לי מציק ששחקנים שעוד לא קרעו נעל פותחים על המועדון?
מרוב שאתם צמאים לשחקני בית השיקול דעת שלכם פגום מהיסוד
(מדבר אחד שהעיפו את אח שלו לטובת קומבינה בשקל)
פותחים על המועדון???
גל דהן: "היו לי ציפיות למרות שאלישע לא כל כך בנה עליי. אני אוהב את המועדון אבל לא ניתנה לי ההזדמנות. הבנתי שאני לא בתוכניות אבל ברגע שדלת אחת נסגרת דלת אחרת נפתחת וצריך להרים את הראש ולהמשיך קדימה".

שמעון לוגסי:"רציתי להצליח במועדון כי אני גם אוהד ולא רק שחקן אבל זה הכדורגל. אני חושב שמעריכים אותנו אבל לא מספיק כמו שמעריכים שחקנים שבאים מבחוץ. קיבלנו סטירה ואני חושב שאנחנו לא פחות טובים מהשחקנים שמביאים". חיכיתי להזדמנות שלי והיא לא הגיעה. שיחקתי רק משחק אחד בגביע הטוטו שם כנראה באר שבע ציפו שאני אתן את המשחק של החיים שלי וזה לא קרה. הפועל באר שבע זה מועדון גדול ואני מפרגן להם ומעריך אותם. אני והסוכן שלי במגעים עם קבוצות צמרת מהליגה הלאומית כדי לצבור דקות משחק".

מה רע במה שהם אמרו ? אסור לדבר? הם קיללו מישהו? לכלכו על מישהו?

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

יש לי בעיה קשה עם המדיניות של המועדון, אבל במקרה הזה לדעתי 3 השחקנים לא ראויים לקבל צ'אנס.
שחקן שלא מסוגל להצליח בשום מקום אחר פרט להפועל ב"ש הוא כנראה לא מספיק טוב. הליגה הלאומית מלאה
בשחקנים של שקל וחצי ומאוד קל להתבלט שם, אם הם לא מצליחים לשחק שם בקושי.
משאילים שחקנים באמצע עונה לקבוצות בלאומית כדי שיצברו דקות ויחזרו בשלים, והם אפילו לא מצליחים
להשתחל שם להרכב. איזה בושה יש לאנשים לבוא ולהתלונן למה הם לא מקבלים צ'אנס בקבוצה ששואפת
לצמרת ליגת העל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אריק כתב:יש לי בעיה קשה עם המדיניות של המועדון, אבל במקרה הזה לדעתי 3 השחקנים לא ראויים לקבל צ'אנס.
שחקן שלא מסוגל להצליח בשום מקום אחר פרט להפועל ב"ש הוא כנראה לא מספיק טוב. הליגה הלאומית מלאה
משאילים שחקנים באמצע עונה לקבוצות בלאומית כדי שיצברו דקות ויחזרו בשלים, והם אפילו לא מצליחים
להשתחל שם להרכב. איזה בושה יש לאנשים לבוא ולהתלונן למה הם לא מקבלים צ'אנס בקבוצה ששואפת
לצמרת ליגת העל.
אין ספק, לקבל השאלה בחודש ינואר לקבוצה בליגה הלאומית, זה המבחן האמיתי של שחקני הבית שלנו. בטח לשחקנים צעירים.
דרישת שלום חמה מחן עזרא שהושאל לכפר סבא בזמנו והיה בינוני ומטה בסיבוב הראשון כשהוא מחמם את הספסל לא מעט עד לשינוי שהגיע בסיבוב השני.

מועדון בלי מדיניות.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אריק כתב:יש לי בעיה קשה עם המדיניות של המועדון, אבל במקרה הזה לדעתי 3 השחקנים לא ראויים לקבל צ'אנס.
לצמרת ליגת העל.
כמה שאתה צודק.....

מחדל בינוני כי הרמה שלהם עכשיו הייתה מביאה אותנו לאותו מקום כמו בשנתיים הקרובות אבל הפוטנציאל שלהם היה בהחלט גדול ולשמור את הכרטיס לפחות זה היה נחוץ...
צריך לחפש גם קצת אופטימיות(יכולים להיות עדיין 3 שחקני בית שיעלו מהספסל כחילופים לגיטמים-זינו,עוואד,אוזן/אבולאבן)
האחרון לטעמי היה נראה כאילו אלישע בנה עליו עד לפציעה , ועל אוזן בנו הנוער....
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

Sir Alex Ferguson כתב: אין ספק, לקבל השאלה בחודש ינואר לקבוצה בליגה הלאומית, זה המבחן האמיתי של שחקני הבית שלנו. בטח לשחקנים צעירים.
דרישת שלום חמה מחן עזרא שהושאל לכפר סבא בזמנו והיה בינוני ומטה בסיבוב הראשון כשהוא מחמם את הספסל לא מעט עד לשינוי שהגיע בסיבוב השני.

מועדון בלי מדיניות.
אחרי כמה שנים אני מסכים עם משהו שאתה כותב וזה המשפט האחרון.
לגבי היתר, לא נותר לי אלא לאחל לאותם שחקנים שיוכיחו למועדון שהוא טעה.
יש את מכבי ב"ש והפועל אשקלון שרוויות בבאר-שבעים, יש להם הזדמנות לשחק.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

מסכים איתך ב99%, אריק...

אבל איזו סיבה יש למען השם לשחרר מגן שמאלי מחליף שיראה דשא פעמיים וחצי העונה (גם אם נצא מאותה נקודת מבט שמדובר בשחקן חלש) ולהביא במקומו לאותו מקום בספסל מגן שעלה חצי מיליון שקל ולא עבר את המבחנים של הפועל עכו...?

סמל אישי של משתמש
yoel711

שליחה על ידי yoel711 »

לצמרת ליגת העל.
צודק, באר שבע צריכה כל שנה לשאוף לצמרת ושחקנים שלא מצליחים בליגה הלאומית או בליגה לנוער לא יכולים להיות בסגל של קבוצת צמרת, אין לי שום בעיה עם השחרורים האלה.

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

RedRock כתב:מסכים איתך ב99%, אריק...

אבל איזו סיבה יש למען השם לשחרר מגן שמאלי מחליף שיראה דשא פעמיים וחצי העונה (גם אם נצא מאותה נקודת מבט שמדובר בשחקן חלש) ולהביא במקומו לאותו מקום בספסל מגן שעלה חצי מיליון שקל ולא עבר את המבחנים של הפועל עכו...?
הסיבות? חוסר ידע והבנה של המשחק, סוכנים,חברים. המאמן הזה מתעלם בצורה שיטתית משחקנים, הוא מונע משיקולים לא מקצועיים הוא מעלה ב-11 שחקנים שיש להם סוכן מיוחס למשל ,קהת וסוויסה ומתעלם בגסות מיתר הסגל. התחושה הרווחת בקרב שחקנים בסגל ,שאצל המאמן הזה שום דבר לא מקצועי,אל תיתנו לחזות שלו להטעות אתכם, הוא פחות נאיבי ממה שאתם חושבים.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

RedRock כתב:מסכים איתך ב99%, אריק...

אין ספק ש-2 ההחתמות הזויות.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

חברים אתם לא מבינים דבר בסיסי אחד, אלונה את אסי את אלישע (החותמת האחרונה לגירוש הגדול-היוזם והמוציא לפועל) קוברים את עתידה של הפועל באר-שבע לא פחות ולא יותר.
הרי לכולם ברור שב3-4 שנים הקרובות לא יעלה איש ממחלקת הנוער, אז איזה הגיון יש בלשחרר את כל אלה שהיו סבירים לכל הפחות ויכלו להתפתח לשחקני ליגת על לגיטימיים (לכל הפחות).
וכל זאת הוקרב (5 שחקנים מתוך 8) על מזבח של שחקנים יוצאי מחלקות הנוער המפוארות של נצרת עלית (תורג'מן וביטון) ומכבי באר-שבע (פיראס עוואד) במקום שחקנים שגדלו פה מגיל 0 והשם הפועל באר-שבע הוא לא עוד סימן של דולר עבורם.
אז תודה לאלונה ולאלישע ה'תותח' שהביאו חורבה וחורבן על עתידו של המועדון.
וכן זה אותו אלישע שויתר על זגורי (והיום מוכן לזחול עד אליו בשביל שיחתום) ויתר על תומר חמד (והיום מוכן לזחול עד אליו בשביל לקבל הזמנה לראות אותו משחק) וויתר על סולליך (שלי אישית אמר במילים הללו: "יש לנו הרבה שחקנים כמוהו" והיום מוכן לזחול עד חיפה על גחונו רק בשביל שיענה לו לטלפון) אז תגידו לי-הוא הבן אדם שנסמוך על חוות דעתו לגבי הצעירים שלנו? לפי מה שאני רואה-אין לו מושג, ד"ש חמה מסיידו יא יא.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

שכחת את הגדול מכולם. זה אותו אחד שאמר על יעקובו שהוא לא שחקן

שלח תגובה