50%
Re: 50%
WTF
רוצים להחזיר את ההשקעה על ברדה על חשבונו? מחשבה לא נכונה,בקושי 3K אוהדים יהיו בכל משחק. דווקא היו צריכים להוזיל את המחירים מהעונה שעברה לאור העונה האחרונה
+ כדאי למלאות את וסרמיל בכל משחק. וחוץ מזה ברדה לבד לא יחזיר את האוהדים ואת האור לקבוצה,צריך לחזק את הקבוצה בעוד 2-3 כוכבים.
רוצים להחזיר את ההשקעה על ברדה על חשבונו? מחשבה לא נכונה,בקושי 3K אוהדים יהיו בכל משחק. דווקא היו צריכים להוזיל את המחירים מהעונה שעברה לאור העונה האחרונה
+ כדאי למלאות את וסרמיל בכל משחק. וחוץ מזה ברדה לבד לא יחזיר את האוהדים ואת האור לקבוצה,צריך לחזק את הקבוצה בעוד 2-3 כוכבים.
לא מבין את ההנהלה הזאת , רוצים להחזיר תקהל , במקום להשאיר את המחירים כמו שהם
ואם שחקן כמו ברדה אז יהיה פי 2 מנויים ,
מחיר מבוגר 850 ש"ח??הנהלה כזאת מפגרת עוד לא ראיתי
ואם שחקן כמו ברדה אז יהיה פי 2 מנויים ,
מחיר מבוגר 850 ש"ח??הנהלה כזאת מפגרת עוד לא ראיתי
- ForeverRed
Amit M כתב:
מכבי נתניה עברו שנה שעברה למתקן מחודש.
הפועל חיפה משחקת בקריית אליעזר. אמנם גם מתקן לא חדש מידיי אבל הרבה יותר נורמלי מוסרמיל.
המחירים האלו אמנם לא מופקעים אבל עלייה כזו חדה בהחלט מוגזמת.
ההורדה הרי לא הייתה רק בגלל ה,תודה" לאוהדים שתמכו.. בואו לא נזלזל בעצמנו... ההוזלה הייתה בגלל שידעו שאחרי עונה כל כך רעה המנויים ייעלמו, המתקן המיושן גם מבריח אוהדים והריחוק בין המועדון לקהל הולך וגודל.
המהלך של ההוזלה היה כדי להחזיר אוהדים.
אם אתה רוצה להמשיך בקו הזה תעלה לאט לאט את המחיר, לא בפעם אחת.
כל איש מכירות יגיד לך שגם אם הוזלת מחירים לעולם אל תעלה אותם חזרה + עלייה נוספת במכה אחת.
ברגע שנעבור גם אנחנו למתקן חדש, ושתהייה פה קבוצה בסדר גודל בינוני בליגה אני אסכים שהמחיר הוא סביר.
אגב, אל תביא מחירים של מ-X ועד Y היות והתמחור שם שונה, לפי יציעים מקורים. פה כל היציעים באותה רמה, (נמוכה).
מסכים איתך לגמרי, העלייה הייתה מוגזמת. כנראה שבאמת קצת נסחפו שם למעלה.
אבל מה שניסיתי להראות זה שממש לא מדובר בביזיון כמו שחלק מהנשמות הטובות כאן מנסות לצייר את זה.
ואם כבר מחירי המנויים אז תמצאו את ההבדל בוסרמיל מהחתימה שלי לוסרמיל של 2013. אין הבדל......... על זה 850 שקלים? לא.
אני חושב שאם היו יוצאים במבצע שיווק של מנוי בעונה הקודמת מוריד 50 שח והיו משאירים את עלות המנויים של עונה שעברה אז בוודאות היו מעל ל 4000 מנויים.
אז עכשיו יהיה באיזור ה 2000-2500.. לא חבל?
בקיצור, לא מובן.
אז עכשיו יהיה באיזור ה 2000-2500.. לא חבל?
בקיצור, לא מובן.
וכל תגובות ה"בזיון" זה בדיוק מה שדיברתי עליו.
זה האפקט לאחר העלאת מחירים באחוזים גבוהים, גם אם זה ממחיר מוזל למחיר סביר+עלייה קטנה.
אתה יוצר אצל הלקוח את התחושה שהוא מרומה, שהגבייה גבוהה יותר מאשר היא באמת.
ועוד דבר, כשרשמת שאף אחד לא ידע להודות שנה שעברה על מחירים מוזלים, הייתה הרבה יותר מתודה למועדון שהוזיל אז את המחירים, לא מסכים איתך שלא ידעו להעריך שנה שעברה.
זה האפקט לאחר העלאת מחירים באחוזים גבוהים, גם אם זה ממחיר מוזל למחיר סביר+עלייה קטנה.
אתה יוצר אצל הלקוח את התחושה שהוא מרומה, שהגבייה גבוהה יותר מאשר היא באמת.
ועוד דבר, כשרשמת שאף אחד לא ידע להודות שנה שעברה על מחירים מוזלים, הייתה הרבה יותר מתודה למועדון שהוזיל אז את המחירים, לא מסכים איתך שלא ידעו להעריך שנה שעברה.

- ForeverRed
לא התכוונתי שלא העריכו בעונה שעברה, התכוונתי שעכשיו שכחו מזה
ומציירים את זה כאילו המחירים עלו ב-50% למרות שבפועל, ביחס לשנים רגילות,
המחיר עלה בהרבה פחות.
בקשר לאפקט שדיברת עליו, כבר אמרתי, צודק לגמרי וחבל שכך.
ומציירים את זה כאילו המחירים עלו ב-50% למרות שבפועל, ביחס לשנים רגילות,
המחיר עלה בהרבה פחות.
בקשר לאפקט שדיברת עליו, כבר אמרתי, צודק לגמרי וחבל שכך.
המחירים "הסטנדרטיים" האלו אף פעם לא היו לגיטימיים.ForeverRed כתב:רק חבל שבמקום להגיד מילה טובה על המחירים בעונה שעברה אתם בוחרים להתלונן על כך
שהמחירים חזרו להיות סטנדרטיים.
זה ועוד איך ביזיון, המועדון לא עושה דבר בשביל הקהל- לא תקשורת איתו, לא שיתוף, לא רישום מנויים ותיקים, לא מרצ'נדייז- ובנוסף המוצר גרוע והאיצטדיון מגעיל. ההוזלה של המחירים בקיץ שעבר לא הייתה צריכה להיות חד-פעמית, היא הייתה צריכה להיות קבועה, וההתייקרות הדרסטית הזו היא חוצפה.
הצעד הזה יחזור אליהם כבומרנג- כמות הקהל תרד, הקבוצה תצליח פחות ותרוויח פחות כסף. ברדה או לא ברדה, המועדון הזה צריך חרם מנויים דחוף, יש גבול לכמה אפשר לזלזל בנו.
- סתיו אלימלך
בכיינים. כל הזמן מקטרים על זה שאלונה "לא מכניסה את היד לכיס".
הביאו את ברדה ואת דג'אני שהוא לא זול. הביאו את הבלם מפרטיזן
ועוד לא סיימו עם הרכש. הביאו את איווניר כדי שישקם את מחלקות
הילדים והנוער בעלויות גבוהות(וזה לא משנה מה חושבים עליו).
מעלים את המחיר לכיוון שהוא דומה לקבוצות בינוניות ונמוך מאוד מהגדולות
וישר כל הבכיינים המקצטעיים פה מייללים. יקיריי- גם האוהדים צריכים להכניס
את היד לכיס. אף אוהד לא עזר בתשלום להבאת רכש (מזכיר לכם שנשארו פה
סויסה ופלצ'וק ואג'ידה שגם הם שחקנים לא זולים) כמו שעשו בהפועל ת"א
ולא נאסף כסף כמו שעשו אוהדי בית"ר.
אם לא תהיה מכירה גבוהה של מנויים לאחר החתמת ברדה- אין לנו עתיד
כקבוצה גדולה. לא נראה לי שאף פראייר ירצה להשקיע אם הקבוצה שנחשבת
לפוטנציאל אוהדים ענק , אם הקהל הזה יתבכיין כשהוא צריך לשלם בסביבות
60 ש"ח למשחק ,לא כולל גביע הטוטו ו חצי מזה מנוי נוער.
- סתיו אלימלך
אה נכון ואותם אנשים גם יקללו את ההנהלה שלא "תפתח את הכיס" כלפי דוידזאדה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
dardasmiley כתב:אני מציע לכל אלה שכן חושבים לעשות מנוי, קחו דוגמה מהמועדון, תגיעו לשם לברר על המחיר, תלכו, תחזרו, תלכו, תפנו לכל הקרובים לכם ותגידו שאתם השנה תראו ב"ש מהבית, תחזרו למועדון, תודיעו שהחלטתם ואתם קונים מנוי, תתלבטו, סעו הביתה להביא את המנוי הישן, חכו עד שהעונה תפתח, תחזרו למועדון, תקנו מנויי בשושו ותוציאו את החשק לראות אתכם באים למגרש... זה בערך מה שעשו לנו עם ברדה....
נדיר שאני מזדהה עם דברים שאתה כותב...
אבל זה אחד הטובים שלך

לעצם העניין - אני תמיד מאמין שעבור מוצר טוב צריך לשלם, הבעיה היא שכבר שנתיים אנחנו מקבלים מוצר פגום, רגע לפני גריתה.
חבל שלא מעסיקים איש שיווק. חבל שאף אחד במועדון לא מבין בשיווק. אין בעיה עם העלאת המחירים, אבל התזמון, השינוי הדרסטי, הנראות של צעד כזה. מדובר בא'-ב' בשיווק. כל כך בסיסי שזה כואב.
הנרקומנים (ורובנו בתוכם) ימשיכו לקנות, השאלה מה עם היתר....
נ.ב
עמית, לא יקום ולא יהיה... לא מוכר את נשמתי לשטן (במקסימום-מנוי מסורוקה

אתה חושב לא נכון.סתיו אלימלך כתב:בכיינים. כל הזמן מקטרים על זה שאלונה "לא מכניסה את היד לכיס".
קודם כל, המועדון הזה שלך. המועדון הזה מיום היווסדו נועד בשבילך, בשביל הקהילה, וגם אלונה אמרה זאת כמה פעמים (אמרה שהיא בסך הכל קיבלה מנדט מהקהל בשביל לעשות לו טוב).
המועדון צריך להשקיע ברכש ובנוער כדי להצליח, כי זה האינטרס שלו להצליח, כי ההצלחה מביאה כסף.
עכשיו אני אשאל אותך כמה שאלות- לך, בתור אוהד, בתור לקוח, בתור אדם שבלעדיו למועדון הזה אין זכות קיום- יש קשר עם המועדון? אי פעם פעלו בשבילך? אי פעם שיתפו אותך? שאלו אותך? ביקשו את חוות דעתך? יצרו איתך קשר? נתנו לך הטבות בתור לקוח ותיק?
התשובה היא כמובן לא. אף אחד לא מתייחס אליך או דואג לך, אף אחד לא נותן לך אפשרות להשפיע, אף אחד לא נותן לך להרגיש שייך. בהפועל ת"א ובבית"ר התשובה היא כן בחלק גדול מהשאלות. לאוהדים יש אחוזי שליטה במועדון ולכן שואלים אותם, משתפים אותם, נותנים להם להשפיע.
ברגע שהמועדון שייך ב- 100% לאדם פרטי, הוא צריך לדאוג לאוהדים ולא להפך. הם הלקוחות שלו. הוא צריך למשוך אותם, לדאוג להם, לעשות הכל כדי להגדיל את קהל הלקוחות שלו. ככל שכמות הלקוחות תגדל, הוא ירוויח יותר. זה האינטרס שלו.
ולענייננו. אם אלונה ברקת לא נותנת לי להשפיע על המועדון שלי (והוא שלי ושלך, לחשוב שהוא רק שלה זו טעות קשה ומסוכנת!), זה הופך להיות העסק שלה בלבד. אם לאוהדים אין אחוז אחד של שליטה או השפעה בתוך המועדון שלהם, הם לא צריכים לממן אותו. אני צריך לממן את ההחתמה של ברדה? ההחתמה הזו היא בשבילי? ההצלחה של המועדון היא בשבילי? הבעלים של העסק הזה לא מרוויח מההצלחה? אלונה הביאה את ברדה בשביל להצליח, בשביל להגדיל את קהל הלקוחות, בשביל למכור מוצר יותר טוב לקהל. אם אלונה רוצה לממן את ההחתמה של ברדה וגם להגדיל את סיכויי ההצלחה של המועדון שלה היא לא צריכה למכור את המוצר במחיר יותר יקר לאותה כמות לקוחות; היא צריכה למכור את המוצר בדומה למחירו המקורי לכמות לקוחות גדולה יותר.
זו משוואה פשוטה: יותר השקעה בקבוצה = יותר קהל <--> יותר הצלחה (קהל מביא הצלחה והצלחה מביאה קהל) = יותר כסף.
ברגע שהעלת את מחירי המנויים שברת את המשוואה הזו. יגיע פחות קהל, הקבוצה תצליח פחות, ואלונה תמשיך להפסיד כסף. בסוף גם לה יימאס להפסיד כל כך הרבה.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 24 יוני 2013, 19:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מצד אחד אנחנו רוצים קבוצה טובה ולכן מחירי המינויים צריכים לעלות.
ומצד שני בשנתיים האחרונות לא ראינו שום שיפור, שום הצלחות, שום למידה מטעויות ובנוסף לכול נראה שגם השנה קבלת החלטות בנוגע לסגל אינה נכונה. ברדה לבדו לא יכול להצעיד את ב"ש לצמרת, נכון שיש שחקנים יקרים שהיו אמורים למשוך את הקבוצה (פלצוק, אג'ידה סיוסה וכו....) אבל הניסיון של שנה שעברה מוכיח שהם לא מסוגלים ולכן צריכים להחליף אותם או להביא מישהו שימשוך אותם כלפי מעלה.
אם יש שחקנים שמקבלים שכר גבוה ולא מסוגלים אז צריך לשחרר אותם?
למה לא ללכת על איכות במקום כמות?
מישהו צריך להתעורר בדרך הזו העתיד נראה לא טוב.
ומצד שני בשנתיים האחרונות לא ראינו שום שיפור, שום הצלחות, שום למידה מטעויות ובנוסף לכול נראה שגם השנה קבלת החלטות בנוגע לסגל אינה נכונה. ברדה לבדו לא יכול להצעיד את ב"ש לצמרת, נכון שיש שחקנים יקרים שהיו אמורים למשוך את הקבוצה (פלצוק, אג'ידה סיוסה וכו....) אבל הניסיון של שנה שעברה מוכיח שהם לא מסוגלים ולכן צריכים להחליף אותם או להביא מישהו שימשוך אותם כלפי מעלה.
אם יש שחקנים שמקבלים שכר גבוה ולא מסוגלים אז צריך לשחרר אותם?
למה לא ללכת על איכות במקום כמות?
מישהו צריך להתעורר בדרך הזו העתיד נראה לא טוב.
אני חושב שאנחנו קצת מגזימים כאן עם כל העניין,מה קרה? עלו מחירי המנוי,למה למישהו היה ספק שזה לא יקרה?
נכון העיתוי קצת דפוק,וכל נושא השיווק בקבוצה ממש עלוב,כי עם מיתוג נכון אפשר היה למכור גם 5000 מנויים במחירים הללו!!
איך אמר לי פעם מורי ורבי: "יכול להיות לך מוצר חרא, עם שיווק נכון הוא יהפוך להיסטריה ,ויכול להיות לך המוצר הכי טוב בעולם אבל עם שיווק חרא אף אחד לא יקנה"
הכל שאלה של איך ממתגים את המוצר וכבר עולים במוחי כמה וכמה רעינות אבל........... יש מי שמקבל החלטות בקבוצה ובוא נגיד ששיווק זה לא הצד החכם שם.
לענייננו, באמת שאין מה לכעוס ראוי ורצוי והיה שקוף שהמחירים יעלו,ואם כל הכעס זה עדיין שווה לאדם שיגיע לפחות ל60-70% מהמשחקים
נכון העיתוי קצת דפוק,וכל נושא השיווק בקבוצה ממש עלוב,כי עם מיתוג נכון אפשר היה למכור גם 5000 מנויים במחירים הללו!!
איך אמר לי פעם מורי ורבי: "יכול להיות לך מוצר חרא, עם שיווק נכון הוא יהפוך להיסטריה ,ויכול להיות לך המוצר הכי טוב בעולם אבל עם שיווק חרא אף אחד לא יקנה"
הכל שאלה של איך ממתגים את המוצר וכבר עולים במוחי כמה וכמה רעינות אבל........... יש מי שמקבל החלטות בקבוצה ובוא נגיד ששיווק זה לא הצד החכם שם.
לענייננו, באמת שאין מה לכעוס ראוי ורצוי והיה שקוף שהמחירים יעלו,ואם כל הכעס זה עדיין שווה לאדם שיגיע לפחות ל60-70% מהמשחקים
- ForeverRed
אתה אמיתי אחי? איזה שליטה בדיוק אתה רוצה? למה מי אתה? למה מי אני?bs war כתב:
אתה חושב לא נכון.
קודם כל, המועדון הזה שלך. המועדון הזה מיום היווסדו נועד בשבילך, בשביל הקהילה, וגם אלונה אמרה זאת כמה פעמים (אמרה שהיא בסך הכל קיבלה מנדט מהקהל בשביל לעשות לו טוב).
המועדון צריך להשקיע ברכש ובנוער כדי להצליח, כי זה האינטרס שלו להצליח, כי ההצלחה מביאה כסף.
עכשיו אני אשאל אותך כמה שאלות- לך, בתור אוהד, בתור לקוח, בתור אדם שבלעדיו למועדון הזה אין זכות קיום- יש קשר עם המועדון? אי פעם פעלו בשבילך? אי פעם שיתפו אותך? שאלו אותך? ביקשו את חוות דעתך? יצרו איתך קשר? נתנו לך הטבות בתור לקוח ותיק?
התשובה היא כמובן לא. אף אחד לא מתייחס אליך או דואג לך, אף אחד לא נותן לך אפשרות להשפיע, אף אחד לא נותן לך להרגיש שייך. בהפועל ת"א ובבית"ר התשובה היא כן בחלק גדול מהשאלות. לאוהדים יש אחוזי שליטה במועדון ולכן שואלים אותם, משתפים אותם, נותנים להם להשפיע.
ברגע שהמועדון שייך ב- 100% לאדם פרטי, הוא צריך לדאוג לאוהדים ולא להפך. הם הלקוחות שלו. הוא צריך למשוך אותם, לדאוג להם, לעשות הכל כדי להגדיל את קהל הלקוחות שלו. ככל שכמות הלקוחות תגדל, הוא ירוויח יותר. זה האינטרס שלו.
ולענייננו. אם אלונה ברקת לא נותנת לי להשפיע על המועדון שלי (והוא שלי ושלך, לחשוב שהוא רק שלה זו טעות קשה ומסוכנת!), זה הופך להיות העסק שלה בלבד. אם לאוהדים אין אחוז אחד של שליטה או השפעה בתוך המועדון שלהם, הם לא צריכים לממן אותו. אני צריך לממן את ההחתמה של ברדה? ההחתמה הזו היא בשבילי? ההצלחה של המועדון היא בשבילי? הבעלים של העסק הזה לא מרוויח מההצלחה? אלונה הביאה את ברדה בשביל להצליח, בשביל להגדיל את קהל הלקוחות, בשביל למכור מוצר יותר טוב לקהל. אם אלונה רוצה לממן את ההחתמה של ברדה וגם להגדיל את סיכויי ההצלחה של המועדון שלה היא לא צריכה למכור את המוצר במחיר יותר יקר לאותה כמות לקוחות; היא צריכה למכור את המוצר בדומה למחירו המקורי לכמות לקוחות גדולה יותר.
זו משוואה פשוטה: יותר השקעה בקבוצה = יותר קהל <--> יותר הצלחה (קהל מביא הצלחה והצלחה מביאה קהל) = יותר כסף.
ברגע שהעלת את מחירי המנויים שברת את המשוואה הזו. יגיע פחות קהל, הקבוצה תצליח פחות, ואלונה תמשיך להפסיד כסף. בסוף גם לה יימאס להפסיד כל כך הרבה.
יש בעלת בית שמזרימה כל שנה מיליונים של שקלים, אתה באמת חושב שהיא צריכה לשתף
אותך ואת החברים שלך ולשאול אותך לדעתך? איפה בדיוק ראית דבר כזה? הפועל וביתר? תכף נדבר עליהן.
אז כן, מועדון כדורגל צריך להיות קשוב לרחשי הקהל ולנסות לרצות אותו. מפה ועד השיתוף שאתה מדבר
עליו הדרך ארוכה. אתה חושב שאתה ממן את עסקת ברדה? יש לי חדשות בשבילך. לא משנה כמה המחירים
יעלו זה עדיין לא יממן אפילו חלק קטן ממנה.
ועכשיו להפועל וביתר - נראה לי שאתה קצת מתבלבל. בביתר הכניסה של האוהדים להנהלה הביאה לכאוס
ואינסוף חילוקי דעות, עד כדי כך שהפסיקו לספור אותם. הם לא קבעו שם שום דבר. מבטיח לך שבעוד שנה טביב יעיף אותם לכל הרוחות.
הפועל? באמת הפועל? לא נאמר מספיק על ההתנהלות השכונתית שהייתה שם בעונה שעברה? הביזיון הזה זה
מה שאתה רוצה בקבוצה שלך?
ושלא נזכיר את העובדה שהאוהדים שם גייסו כמות כספים שאנחנו לא נגייס גם עוד 100 שנה עם האוהדים הבכיינים שלנו. כבר ניסינו
פעם להזכירך..
שהמועדון יפעל בשבילך? שיהיה איתך בקשר? אין בעיה. נדבר עם אלונה שתעשה לאוהדים יום גיבוש לאוהדים בקאנטרי פעם בחודש.
נו באמת.