האף למעלה
- ForeverRed
Re: האף למעלה
השתגעת?!barakoren כתב:אם כבר חלוץ אז טוטו תמוז
בחיים לא יסכים לבוא לפה, וגם אם יבוא יפרק את כל חדר ההלבשה. לא צריך.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
צריכים להביא קשר התקפי ובלם וזהו.אם סוויסה וגבאי לא ירשימו עד ינואר אז נביא בינואר חלוץ גם יש את אבו לאבן ששכחתם אותו.צריכים להביא בלם איכותי כמו פילאבסקי או דן מורי וקשר התקפי כמו סולליך מוגרבי דור מלול ויש לנו קבוצה מצויינת.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
בדש לשם העניין לא טוב מסויסה וגבאי, לכן הרעיון להביא אותו מטופש, אני לא אומר גם שאנחנו גלקיטקןס אבל אם יביאו עוד שחקן התקפה וקשר כנף כמו שחלק מהאוהדים רוצים-מיותר לחלוטין כאשר יש לנו בלם שוער וקשר על הראש
דרך אגב, אני רק מסכם את כל מה שאמרת ומסכים איתך לחלוטין
דרך אגב, אני רק מסכם את כל מה שאמרת ומסכים איתך לחלוטין
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
שוער שני, בלם, קשר, חלוץ. 4 שחקנים זה מה שחסר.
חייב להביא חלוץ ברמה של בדש/ארבייטמן - ברגע שברדה יפצע שוב נחזור להתקפה החלשה בליגה עם סויסה ודובב.
כנראה משחק אחד בנתניה השכיח ממכם את מה שאכלנו מהם.
חובה חלוץ, חובה.
חייב להביא חלוץ ברמה של בדש/ארבייטמן - ברגע שברדה יפצע שוב נחזור להתקפה החלשה בליגה עם סויסה ודובב.
כנראה משחק אחד בנתניה השכיח ממכם את מה שאכלנו מהם.
חובה חלוץ, חובה.
למה חלוץ ? ובמיוחד כשהאופתיות הם בדש שלא טוב מגבאי וסויסה וארביטמן שתחת חוזה ויהיה נטל כלכלי כבד
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
בדש לא טוב מגבאי וסויסה? לא באמת אמרת את זה.shovalb9 כתב:למה חלוץ ? ובמיוחד כשהאופתיות הם בדש שלא טוב מגבאי וסויסה וארביטמן שתחת חוזה ויהיה נטל כלכלי כבד
בדש בכמה רמות מעליהם. חלוץ 9 קלאסי..ישלים את ברדה בצורה הכי מושלמת שיש.
טעימה קטנה מבדש של עונה שעברה :
https://www.youtube.com/watch?v=e5dFK8uhtCo" onclick="window.open(this.href);return false;
וזה עוד בליגה הרבה יותר טובה מישראל.
חלוץ אימתני!!!!
אם סוויסה לא נחשב בעיניך כ"חלוץ נורמלי" (9 שערים ו- 4 בישולים בעונה "חלשה") ופלצ'וק הוא לא "קשר טוב" (תחזור קצת לימי עכו) - אז כן, פתחת עיניים גדולות.gate5 כתב:
מה עיניים גדולות? בזה שאני רוצה שני חלוצים נורמליים וקשר טוב ?
בשביל להתקדם אתה צריך לשמור על בסיס. ואף אחד לא ישכנע אותי שסוויסה, פלצ'וק, נאסר, מרקוביץ', דוידזאדה, אג'ידה ואפילו גבאי זה לא בסיס שאפשר להתקדם איתו.
אם אתה רוצה להתקדם אתה צריך להביא כמה תותחים שישדרגו את הקיימים, לא 11 תותחים. גבאי, פלצ'וק, נאסר וסוויסה יתנו יותר ממה שנתנו בעונה החולפת. כי הם הולכים לשחק עם ברדה ובוזגלו.
9 שערים שמתוכם 5 פנדלים - אל תחסיר את הנתון הזה. משחק אחד בנתניה השכיח מכולם את המרור שאכלנו מצמד החלוצים הזה.bs war כתב:
אם סוויסה לא נחשב בעיניך כ"חלוץ נורמלי" (9 שערים ו- 4 בישולים בעונה "חלשה") ופלצ'וק הוא לא "קשר טוב" (תחזור קצת לימי עכו) - אז כן, פתחת עיניים גדולות.
בשביל להתקדם אתה צריך לשמור על בסיס. ואף אחד לא ישכנע אותי שסוויסה, פלצ'וק, נאסר, מרקוביץ', דוידזאדה, אג'ידה ואפילו גבאי זה לא בסיס שאפשר להתקדם איתו.
אם אתה רוצה להתקדם אתה צריך להביא כמה תותחים שישדרגו את הקיימים, לא 11 תותחים. גבאי, פלצ'וק, נאסר וסוויסה יתנו יותר ממה שנתנו בעונה החולפת. כי הם הולכים לשחק עם ברדה ובוזגלו.
דובב וסויסה הם מחליפים לגיטימים בקבוצה שרוצה פליאוף עליון. ברדה ובדש הם חלוצים בדרג א'. איתם אפשר לחלום על פליאוף עליון ואולי אירופה.
כל עוד יש אפשרות להביא שחקנים ברמה של בדש, אלרואי וכו' - להביא בלי לחשוב פעמיים.
אני לא אומר לעשות גאלקטיקוס..ממש לא - אני נגד זה. אבל אתה לא קרוב לשם.
אל תשכח שסה"כ להרכב הבאת את דג'אני, בוזגלו, ברדה, פיוביץ - 4 שחקנים - כל השאר מחליפים. ככה שאם תביא עוד 3 שחקנים להרכב ( בלם, קשר, חלוץ ) זה יהיה ליגיטימי לגמרי. התחזקת ב 7 תותחים ועזבו אותך גם 7 או יותר שחקנים.
תיזכר שנייה איפה היה החלוץ "דרג א'" ברק בדש לפני כמה שנים. הוא אף פעם לא היה כוכב מוביל, הוא התחיל מלמטה והשתפר בתוך הקבוצה שלו. למה השחקנים שלנו לא יכולים לעשות את אותו תהליך?gate5 כתב:
9 שערים שמתוכם 5 פנדלים - אל תחסיר את הנתון הזה. משחק אחד בנתניה השכיח מכולם את המרור שאכלנו מצמד החלוצים הזה.
דובב וסויסה הם מחליפים לגיטימים בקבוצה שרוצה פליאוף עליון. ברדה ובדש הם חלוצים בדרג א'. איתם אפשר לחלום על פליאוף עליון ואולי אירופה.
כל עוד יש אפשרות להביא שחקנים ברמה של בדש, אלרואי וכו' - להביא בלי לחשוב פעמיים.
אל תשכח שסה"כ להרכב הבאת את דג'אני, בוזגלו, ברדה, פיוביץ - 4 שחקנים - כל השאר מחליפים. ככה שאם תביא עוד 3 שחקנים להרכב ( בלם, קשר, חלוץ ) זה יהיה ליגיטימי לגמרי. התחזקת ב 7 תותחים ועזבו אותך גם 7 או יותר שחקנים.
שוב אני אומר- אני לא רוצה שהמועדון שלי יבזבז מיליונים על להביא תותחים, אני רוצה שהוא ייצר אותם. וזה לא רק דרך מחלקת הנוער, זה גם לקחת שחקנים דרג ב' כמו סוויסה ופלצ'וק ולעשות אותם יותר טובים בעזרת ברדה ובוזגלו. אבל הם לא צריכים לבוא אחד על חשבון השני.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 06 יולי 2013, 14:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ואתה רוצה להביא עוד 3 שחקני הרכב אתה השתגעת, מה לגביי קצת המשכיות??gate5 כתב:
9 שערים שמתוכם 5 פנדלים - אל תחסיר את הנתון הזה. משחק אחד בנתניה השכיח מכולם את המרור שאכלנו מצמד החלוצים הזה.
צריך להביא קשר אחורי מחליף, בלם רוטציה ואולי אולי עוד שחקן התקפה אבלרק בשביל התחרותיות, בטח שלא צריך קשר התקפי במקום קשר אחורי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
3 ולא 5 פנדלים (שאחד מהם הוא גרם), ועוד 4 בישולים, וכל זה בחצי עונה שהוא העביר תוך כדי פציעה.gate5 כתב:
אפשר להתווכח אם בדש יותר טוב או פחות טוב ומי בתקופה יותר טובה, אפשר להתווכח גם על דובב גבאי (שהיה בריא ובהרכב עונה שלמה), אבל להגיד שברק בדש הוא דרגה מעל סוויסה? אין סיכוי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תומר סוויסה הוא שחקן טוב ושהוא לא פצוע חצי עונה או רבע עונה יש לו מספרים של 9-10 שערים, עכשיו תוסיפו לו עוד 10 שערים שהוא במיטבו וקיבלתם חלוץ שכובש 18-20 שערים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דעתי היא שבדש בדרגה אחת מעל סויסה ודובב - אתה יכול להגיד אין סיכוי או להתווכח..אבל זו דעתי. אני בניגוד לרוב אוהדי הפ' באר שבע אין לי זיכרון קצר.yedidel כתב:
3 ולא 5 פנדלים (שאחד מהם הוא גרם), ועוד 4 בישולים, וכל זה בחצי עונה שהוא העביר תוך כדי פציעה.
אפשר להתווכח אם בדש יותר טוב או פחות טוב ומי בתקופה יותר טובה, אפשר להתווכח גם על דובב גבאי (שהיה בריא ובהרכב עונה שלמה), אבל להגיד שברק בדש הוא דרגה מעל סוויסה? אין סיכוי.
משחק אחד טוב בנתניה לא יכול להשכיח את כל ההחמצות של הצמד דובב את סויסה - כן גם לסויסה היו המון החמצות!
ולגבי ה "20 גולים בשנה", נו בחייאת אתה מבלף את עצמך. מה שאתה אומר שסויסה יכול להיות אלירן עטר הבא?
לסויסה יש בעיטות טובות וטכניקה לא רעה..אבל אין לו מהירות והוא גם לא גולר. אז 20 גולים בעונה הוא לעולם לא שווה. גג 10-15 וגם כאן הגזמתי.
שחקן כזה באחת מה 5 - חיפה, מכבי/הפ' תא, בני יהודה וק"ש - ללא ספק בספסל.
- red ultras
שווה בסביבות 14-15 שערים בעונה..דר אדום בנשמה כתב:תומר סוויסה הוא שחקן טוב ושהוא לא פצוע חצי עונה או רבע עונה יש לו מספרים של 9-10 שערים, עכשיו תוסיפו לו עוד 10 שערים שהוא במיטבו וקיבלתם חלוץ שכובש 18-20 שערים...
יש מומנטומים ותקופות לא טובות.
במידה והוא לא היחיד שמבקיע, מדובר בכמות יפה מאוד