תמונת ההרכב המסתמנת:
Re: תמונת ההרכב המסתמנת:
אג'ידה
דוידזאדה מרקוביץ' פאיוביץ' אילוז
נסאר דג'אני זר בוזגלו
ברדה אבולאבן(כן כן)
סוויסה, גבאי, פלצ'וק, עוואד, לוטם, סוארס, ביטון, תורג'מן, אלגרבלי, שוער
סה"כ:שוער מחליף וקשר 50:50. זה מה שחסר לדעתי
דוידזאדה מרקוביץ' פאיוביץ' אילוז
נסאר דג'אני זר בוזגלו
ברדה אבולאבן(כן כן)
סוויסה, גבאי, פלצ'וק, עוואד, לוטם, סוארס, ביטון, תורג'מן, אלגרבלי, שוער
סה"כ:שוער מחליף וקשר 50:50. זה מה שחסר לדעתי
קיבלת את בוזגלו שאמור לעשות את השינוי.שלומי12 כתב:עדין חסר לי השחקן בקישור שיעשה את השינוי,גם נאסר וגם פלצ'וק הם שחקני ספסל,ללכת על אלרואי כהן
פלצ'וק שחקן ספסל? אנחנו רצים לאליפות ולא אמרו לי?
- ForeverRed
אלרואי כהן זה לא מה שצריך.שלומי12 כתב:עדין חסר לי השחקן בקישור שיעשה את השינוי,גם נאסר וגם פלצ'וק הם שחקני ספסל,ללכת על אלרואי כהן
אלישע כנראה ישחק 5-3-1, מה שאומר שחסר מנהל משחק טוב באמצע.
- dardasmiley
איך הגעת ל5-3-2??? בשביל זה צריך לפחות חמישנ בלמים בסגל. לדעתי אלישע בונה על 4-4-1-1 עם שני קשרים אחוריים, שני קשרי אגף וברדה אחד מתחת לחלוץ. לא שיא ההתקפי אבל עדיף על שנה שעברה...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
דרדרסמיילי אני מסכים איתך אבל יש לך טעות, ברדה יהיה ה9 כאשר סוויסה-דובב ישחקו לפניו, אבל במקרה שברק בדש יגיע אז הוא יהיה ה9 וברדה מאחוריו.
זה יהיה ההרכב פחות או יותר:
אג'ידה
דוידזאדה, פאיוביץ', זר, אילוז
פלצ'וק/נסאר, סוארס/זר/דג'אני, סוארס/זר/דג'אני, בוזגלו
ברדה/סוויסה/דובב
ברדה/בדש...
זה יהיה ההרכב פחות או יותר:
אג'ידה
דוידזאדה, פאיוביץ', זר, אילוז
פלצ'וק/נסאר, סוארס/זר/דג'אני, סוארס/זר/דג'אני, בוזגלו
ברדה/סוויסה/דובב
ברדה/בדש...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
למה מה עשית מפלצ'וק? מי זה פלצ'וק? שחקן ספסל, לא יותר מזה.bs war כתב:
קיבלת את בוזגלו שאמור לעשות את השינוי.
פלצ'וק שחקן ספסל? אנחנו רצים לאליפות ולא אמרו לי?
אם באמת אנחנו רוצים פליאוף עליון ואף יותר אז פלצ'וק את נאסר שווים ספסל. כנל גם לגבי סויסה את דובב. שחקני ספסל ליגיטימים.
- ForeverRed
טעות, התכוונתי ל: 4-5-1, די דומה למה שאמרת, רק שאצלי יש מקום לקשר אמצע.dardasmiley כתב:איך הגעת ל5-3-2??? בשביל זה צריך לפחות חמישנ בלמים בסגל. לדעתי אלישע בונה על 4-4-1-1 עם שני קשרים אחוריים, שני קשרי אגף וברדה אחד מתחת לחלוץ. לא שיא ההתקפי אבל עדיף על שנה שעברה...
gate 5, פלצוק שחקן מצוין ולא הייתי ממהר לזלזל בו.
העונה הוא ונאסר ישחקו עם שחקנים ברמה גבוהה יותר שיפנו להם שטחים וזה ירים להם את הרמה.
- דר אדום בנשמה
בוא נגזים, פלצ'וק שחקן ספסל?gate5 כתב:
למה מה עשית מפלצ'וק? מי זה פלצ'וק? שחקן ספסל, לא יותר מזה.
אם באמת אנחנו רוצים פליאוף עליון ואף יותר אז פלצ'וק את נאסר שווים ספסל. כנל גם לגבי סויסה את דובב. שחקני ספסל ליגיטימים.
אולי נקנה גם את שצ'פובי.' ונקווה שהוא שחקן ספסל...
הפכנו למילאן ולא סיפרו לי?
פלצ'וק שחקן ליגה לגיטימי שהוא בכושר משחק ובכושר כללי.
דיי כבר לחשוב לטווח כל כך קצר, אי אפשר פעם אחת לא לבנות מגדלים מסגל, הסגל שלנו היה צריך להיות עם גג חיזוק של 7 שחקנים, אבל גביש רוצה לעזוב, גזל יקר מדיי ומבוגר מדיי, בן והבה שייך לבנאדם תעב בצע, אז צריכים להביא 10 שחקנים, אז אתה רוצה להביא 12 שחקנים?
למה לא לשמור על יציבות קיבינימאט??
כל כך מסכים איתך, לפני שהתחיל הקיץ, כולם דיברו על שמירה על שלד ולא על מהפכותדר אדום בנשמה כתב:בוא נגזים, פלצ'וק שחקן ספסל?
אולי נקנה גם את שצ'פובי.' ונקווה שהוא שחקן ספסל...
הפכנו למילאן ולא סיפרו לי?
פלצ'וק שחקן ליגה לגיטימי שהוא בכושר משחק ובכושר כללי.
דיי כבר לחשוב לטווח כל כך קצר, אי אפשר פעם אחת לא לבנות מגדלים מסגל, הסגל שלנו היה צריך להיות עם גג חיזוק של 7 שחקנים, אבל גביש רוצה לעזוב, גזל יקר מדיי ומבוגר מדיי, בן והבה שייך לבנאדם תעב בצע, אז צריכים להביא 10 שחקנים, אז אתה רוצה להביא 12 שחקנים?
למה לא לשמור על יציבות קיבינימאט??
פתאום כשבוזגלו ברדה ודגאני הגיעו מדברים על כל מיני שטיות, כמו שבדש מגיע וסויסה עף.
ההתקפה? סגורה. הקישור? הכנפיים גמורים, לקישור המרכזי/אחורי צריך עוד חיזוק אחד
להגנה? אם גביש יקבל הצעה-צריך למצוא מחליף לו
שוער מחליף
סה טו.
לגבי המערכים- אלישע היה ידוע בשימושו הטוב במערך ה4-4-2 הקלאסי עם קישור גרזני, כנפיים יצירתייות וחוד שבנוי מאחד יצירתי/מטרה גבוה ואחד מהיר עם סיומת.
אלישע גם יכול להשתמש ב4-2-3-1, ו4-3-3, שאלו כמו שנה שעברה(ה4-4-2 שומש הרבה פחות כי היו פציעות בחוד)
לגבי ההרכב המסתמן
אגידה(שלומי בן שאנן/ליפשיץ)
אופיר-פוביץ-מרקוביץ-אילוז
-ניקו-דג'אני-סוארס-בוזגלו
----ברדה-----------גבאי-----
סויסה יתחיל בספסל בגלל חזרתו מפציעה, אבל יכנס כל משחק וישלים 40 דקות
נאסר יעלה מהספסל בדקה 70 כשכולם עייפים ויהטל בהגנות
ז'ינו מחליף לקישור,אבולאבן מחליף לחוד אחרי סויסה,עוואד מחליף לכנפיים אחרי נאסר
גביש/אחד במקומו מחליף להגנה,קשר אחורי מחליף לקישור לפני ז'ינו
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- דר אדום בנשמה
שלא תבין לא נכון, אין לי בעיה שיביאו את ברק בדש אחריי שיביאו את מה שחסר באמת, זה יגדיל את הסגל ל24 שחקנים ויהפוך אותו לתחרותי יותר לדעתי.shovalb9 כתב: כל כך מסכים איתך, לפני שהתחיל הקיץ, כולם דיברו על שמירה על שלד ולא על מהפכות
פתאום כשבוזגלו ברדה ודגאני הגיעו מדברים על כל מיני שטיות, כמו שבדש מגיע וסויסה עף.
ההתקפה? סגורה. הקישור? הכנפיים גמורים, לקישור המרכזי/אחורי צריך עוד חיזוק אחד
להגנה? אם גביש יקבל הצעה-צריך למצוא מחליף לו
שוער מחליף
סה טו.
לגבי המערכים- אלישע היה ידוע בשימושו הטוב במערך ה4-4-2 הקלאסי עם קישור גרזני, כנפיים יצירתייות וחוד שבנוי מאחד יצירתי/מטרה גבוה ואחד מהיר עם סיומת.
אלישע גם יכול להשתמש ב4-2-3-1, ו4-3-3, שאלו כמו שנה שעברה(ה4-4-2 שומש הרבה פחות כי היו פציעות בחוד)
לגבי ההרכב המסתמן
אגידה(שלומי בן שאנן/ליפשיץ)
אופיר-פוביץ-מרקוביץ-אילוז
-ניקו-דג'אני-סוארס-בוזגלו
----ברדה-----------גבאי-----
סויסה יתחיל בספסל בגלל חזרתו מפציעה, אבל יכנס כל משחק וישלים 40 דקות
נאסר יעלה מהספסל בדקה 70 כשכולם עייפים ויהטל בהגנות
ז'ינו מחליף לקישור,אבולאבן מחליף לחוד אחרי סויסה,עוואד מחליף לכנפיים אחרי נאסר
גביש/אחד במקומו מחליף להגנה,קשר אחורי מחליף לקישור לפני ז'ינו
אבל מעבר לזה לא צריך להגזים...
זה מוגזם פשוט להביא את אלרואי כהן ואת ברק בדש ורוצים עוד להביא עוד זר להקתפה (האוהדים).
הקבוצה צריכה שפיות בסגל קודם כל (בלם במידה וגביש אכן עוזב, קשר אחורי מחליף שילחם ברוטציה ושוער מחליף), ורק אחר כך במידה וירצו אפשר להביא עוד שחקן התקפה בשביל ליצור תחרותיות...
הוא כבר תחרותי, זה מה שהאוהדים לא מבינים.
ברדה באנקר, סויסה ודובב מתחרים על מקום אחד, ואבולאבן יעלה כמחליף רביעי
הבאת בדש, שהוא זקן,ושבע(אליפות עם ק"ש וחווה אירופה), עם משכורת כבדה, לא רק שלא משתלמת, אלא גם תדחוק את אבולאבן להשאלות.
אלרואי לא נחוץ פה, כשיש את פלצ'וק שלולא הפציעה היה מראה פה כישרון ויכולת טובה-הוא רק צריך להיות בכושר טוב ונראה תוצאות מכך
נאסר כישרון שעדיין לא פרץ ולכן מקומו בספסל כמחליף שעולה כל משחק לדעתי שמור, הרבה כישרון והוא צריך להראות זאת
עוואד בארשבעי ושחקן בית, צריך להיות מחליף 4
זה גם לדעתי התכליד, כל שחקני הבית הצעירים חייבים להיות מחליף 2
אלגרבלי,אבולאבן,ז'ינו, למרות שחרורם של ירדן ועקנין לוגסי
ברדה באנקר, סויסה ודובב מתחרים על מקום אחד, ואבולאבן יעלה כמחליף רביעי
הבאת בדש, שהוא זקן,ושבע(אליפות עם ק"ש וחווה אירופה), עם משכורת כבדה, לא רק שלא משתלמת, אלא גם תדחוק את אבולאבן להשאלות.
אלרואי לא נחוץ פה, כשיש את פלצ'וק שלולא הפציעה היה מראה פה כישרון ויכולת טובה-הוא רק צריך להיות בכושר טוב ונראה תוצאות מכך
נאסר כישרון שעדיין לא פרץ ולכן מקומו בספסל כמחליף שעולה כל משחק לדעתי שמור, הרבה כישרון והוא צריך להראות זאת
עוואד בארשבעי ושחקן בית, צריך להיות מחליף 4
זה גם לדעתי התכליד, כל שחקני הבית הצעירים חייבים להיות מחליף 2
אלגרבלי,אבולאבן,ז'ינו, למרות שחרורם של ירדן ועקנין לוגסי
Re: ההרכב המסתמן
כה אה? רפי דהן יחתום בבני יהודה והמ'ומ של איתנו תקוע, לא יביאו קשר אחורי להרכב-סוארס יפתחA Chosen One כתב:אף אחד פה לא בכיוון...
אג'ידה
אופיר סוארס פאיוביץ' ביטון
דג'אני זר/ רפי דהן (פרסמו היום)
פלצ'וק בוזגלו נאסר/גבאי
ברדה
כאשר יש אפשרות להסיט את גבאי ליד ברדה ולהפוך ל-4-4-2
גבאי לא יפתח כקשר ימין, לא כשיש את בוזגלו, נאסר בעמדה הזאת, אם יפתח יהיה רק בחוד
פלצ'וק שמאל/אמצע וגם בוזגלו בנוסף לזה שהוא גם ימין, אז הם יחליפו מקומות הרבה פעמים
סוארס לא יתופקד כבלם, לא מחליף ובטח שלא פותח-קשר אחורי(אלישע לא שיחק איתו כבלם כל העונה)
ביטון ממש לא יעודף על אילוז בהרכב הפותח, הוא יצטרך להוכיח את עצמו כדי לקבל את חולצת ההרכב
הדיון הוא על ההרכב המסתמן שאלישע יעשה, לא שאתה היית עושה....
הכי חסר זה מגן ימני טוב - מסתמן כי זו העמדה החלשה ביותר שלנו לעומת הקבוצות הגדולות {מכבי חיפה: גבאי} {מכבי תל אביב: ניבאלדו} {הפועל תל אביב: דגני} {ביתר ירושליים: דסה}
- דר אדום בנשמה
דגני יותר טוב מאילוז?barakoren כתב:הכי חסר זה מגן ימני טוב - מסתמן כי זו העמדה החלשה ביותר שלנו לעומת הקבוצות הגדולות {מכבי חיפה: גבאי} {מכבי תל אביב: ניבאלדו} {הפועל תל אביב: דגני} {ביתר ירושליים: דסה}
דסה יותר טוב מאילוז?
אוי לא יאמן, כמה שאילוז גרוע רוב המגנים בליגה הזאת לא יותר טובים ממנו, ומי זה ניבאלדו??
לפי מה שכתוב באתר של מכבי ניבאלדו זה המגן הימני שלהם {אני לא בטוח שזה נכון}. בכל מקרה זו לא הנקודה. הנקודה היא שעדיף להשקיע במגן ימני טוב במקום במקום שיש כבר פתרון {רמז: דור מלול}